26 Февруари, 2020 18:33 3 532 4

Арестуваха футболист на Реал Мадрид

  • полиция-
  • реал мадрид-
  • марсело-
  • футбол

Марсело се е оказал и без права да управлява автомобил

Арестуваха футболист на Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Бранителят на Реал Мадрид Марсело е извършил две правонарушения недалеч от базата на клуба, съобщава El Mundo.

Пътната полиция в Мадрид е задържала бранителя за превишаване на скоростта. При разрешена скорост от 120 км/ч той се е движил с 14 км над ограничението - 134 км/ч.

Освен това нарушение, Марсело се е оказал и без права да управлява автомобил. В Испания когато човек получи правото да управлява автомобил на документа се записва определено количество точки.

В книжката на Марсело точките са 0, в такава ситуация футболистът не трябва да сяда зад волана, тъй като юридически той няма такива права. Защитникът на Реал се е оправдал, че не е знаел, че трябва да не управлява МПС.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аноним

    7 0 Отговор
    Не му било вписано в талона че кара на газ,ще отнесе и 76€ глоба,другия път ще се научи да ходи в КАТ да си оправи бумагите!!!

    Коментиран от #4

  • 2 петел

    3 0 Отговор
    "Защитникът на Реал се е оправдал, че не е знаел, че трябва да не управлява МПС."
    Моля Ви мислете преди да пишете.
  • 3 REAL MADRID

    3 0 Отговор
    до анонимник простак марсело е легенда на реал 76 довара са нищо за него заплатата му на сезон е около 5-6 милиона сигорно в банковата му сметка има около 50 милиона
  • 4 REAL MADRID

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Аноним":

    простак 76 долара за марсело са нищо той е легенда на реал заплатата му е към 5-6 милиона в банковата му сметка сигорно има около 50 милиона