Last news in Fakti

25 Февруари, 2020 17:45 1 102 2

57 клуба няма да имат право на глас на конгреса на БФС

  • бфс-
  • клубове-
  • изпълком-
  • футбол

Специална комисия ще избира официалната топка, с която ще се играят двубоите от Първа лига през сезон 2020/21

57 клуба няма да имат право на глас на конгреса на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

57 нови клуба бяха одобрени за членове на БФС на днешното заседание на Изпълкома на БФС. Те обаче няма да имат право на глас на Конгреса на БФС, който е насрочен за 7 юни 2020 г.

Членовете на Изпълнителния комитет също така одобриха създаването на специална комисия за избор на официалната топка, с която ще се играят двубоите от Първа лига през сезон 2020/21.

Прието бе и предложението БФС да организира турнири за деца между 10 и 12-годишна възраст във всички области, като общият брой на състезанията ще е 30, а разходите по организацията, провеждането и закупуването на екипировка и спортни пособия ще бъдат осигурени от бюджета на футболната централа.

Единодушно бе гласувано още предложението за Наредба на национално клубно лицензиране за женски отбори за участие в Шампионската лига, като в нея са запазени основните принципи и органи на лицензирането, което ще се извършва от действащите Лицензионна и Апелативна комисия по лицензирането.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1992

    4 0 Отговор
    До момента имаше 546 регистрирани футболни клуба, плюс сега още 57 и стават 603 клуба?!? Абе, то в Англия няма толкова!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 😂🤣😂

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1992":

    Важното е за всички да купят футболни фланелки и топки от юмтикистан