25 Февруари, 2020 16:55 621 0

Три оферти за ВАР в БФС

  • бфс-
  • вар-
  • футбол-
  • var

Трябва първо да бъдат обучени съдиите

Три оферти за ВАР в БФС - 1
Снимка: БГНЕС

В Българския футболен съюз са постъпили три оферти за въвеждането на ВАР за мачовете в родния елит. Това потвърди директорът „Връзки с обществеността” в родната централа Христо Запрянов след заседанието на Изпълкома днес.

„Има три оферти за ВАР. Тепърва ще се говори за развитието и обучението на съдиите. Трябва първо да бъдат обучени съдиите. Когато вече има финална оферта, тя най-вероятно ще бъде приета и ще се премине напред”, сподели Запрянов.

Параметри не мога да кажа, защото са от компетенцията на комисията, която отговаря за ВАР.

Доколкото съм запознат, с минимални за клубовете разходи, няма да има никакви проблеми да бъде въведена системата на всички стадиони у нас. Предстоят разговори с клубовете”, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА