Last news in Fakti

25 Февруари, 2020 17:14 668 3

Дерменджиев преди Беларус: Искам да видя на кои футболисти ще мога да разчитам за Унгария

  • георги дерменджиев-
  • футбол-
  • беларус-
  • унгария-
  • евро 2020

Капитанът ще бъде избран заедно с играчите

Дерменджиев преди Беларус: Искам да видя на кои футболисти ще мога да разчитам за Унгария - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на националния отбор Георги Дерменджиев коментира предстоящата контролна среща с Беларус, която ще се проведе на 26 февруари.

"Искам да видя играчите, които ще влязат, които ще засвидетелстват качества, които ще ни трябват с Унгария", започна селекционерът.

"Осъзнаваме шанса, надявам се утре да играем добре, да изглеждаме добре на терена, за да имаме срещу Унгария необходимото самочувствие и да постигнем целта си", коментира Галин Иванов.

"Контузиите се случиха, другите момчета, които са тук ще ги заместят, за никой треньор не е добре да има контузени играчи", каза Дерменджиев.

"Момчетата са тук, за да свикнат с напрежението, което идва в мачовете, шегувахме се дали са виждали Кристиано Роналдо на живо. В една контрола трябва да покажат качествата, които да им помогнат в другите мачове", добави той.

"Има сериозна концентрация, реалността е на 26 март, един мач, в който може да се случи всичко, но ние трябва да сме готови за него и да дадем всичко от себе си", коментира Дерменджиев очакванията си за баража с Унгария.

"Ивелин Попов със сигурност ще помогне. Колективът е най-важното за тези мачове, както утре, така и за двубоя с Унгария. Унгария имат доста добри състезатели, имат играчи в Бундеслигата, ако сме като едно цяло имаме сили да ги отстраним", добави Галин Иванов.

"Капитанът ще бъде избран заедно с играчите. Публиката ще бъде 12-ия играч, добре е, че сме домакини, но трябва да бъдем и изключително отговорни. До мача ще направим всичко, което е необходимо", добави националният селекционер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😂🤣😂

    0 0 Отговор
    Ние си знаем на колко можеш да разчиташ, ама хайде ще те оставим да се разочароваш сам.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ново

    0 0 Отговор
    Да нямаш една година до срещата с унгарците че ще пускал резервите застрахова се от загуба