22 Февруари, 2020 18:26 6 703 3

От ВАР признаха, че са сбъркали

  • футбол-
  • челси-
  • тотнъм-
  • вар-
  • var

В началото на втората част Джовани Ло Селсо влезе агресивно в краката на капитана на Челси - Сесар Аспиликуета, но футболистът на "шпорите" не получи дори жълт картон за деянието си

От ВАР признаха, че са сбъркали - 1

Отборът на Челси постигна домакинска победа с 2:1 над Тотнъм в двубой от 27-и кръг на Висшата лига. "Сините" контролираха случващото се на терена почти през целия мач и заслужено увеличиха преднината си на 4 точки пред лондонския си съперник.

Това, което отново привлече вниманието обаче, бе ВАР. В началото на втората част Джовани Ло Селсо влезе агресивно в краката на капитана на Челси - Сесар Аспиликуета, но футболистът на "шпорите" не получи дори жълт картон за деянието си.

Влизането бе преразглеждано с ВАР, но съдията на срещата - Майкъл Оливър, прецени, че няма защо да отива до екрана, за да прегледа с очите си ситуацията и играта продължи, тъй като ВАР реферът, Дейвид Куте, стигна до заключението, че действията на аржентинския халф са напълно случайни

В крайна сметка, след края на сблъсъка съдиите от Стоукли парк, където се намира централата на ВАР за Висшата лига, официално са признали, че са взели грешно решение относно нарушението на Джовани Ло Селсо.

От централата са заявили, че футболистът на "шпорите" е трябвало да получи червен картон и да бъде изгонен за влизането си в краката на Сесар Аспиликуета.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марко

    4 0 Отговор
    След ВАР - качулка, дето викат старите хора!
  • 2 Търсят се неповторими "умници"

    1 0 Отговор
    за ВАР. Високо заплащане. Кьоравостта и дипломата от бавноразвиващо училище са с предимство.
  • 3 Идеята за ВАР си е добра

    2 0 Отговор
    ала незнайно що се престарават да пробират циркаджии за там, явно защото идеята се харесва на мнозинството дори и в организациите, ала корумпираните най-отгоре май се престарават да съсипят и тази прозрачност и такива ги изнамират и назначават във ВАР, че аз лесно ще ти намеря и деца от детската градина с много повече интелигентност.