Last news in Fakti

22 Февруари, 2020 18:35 2 292 7

Агресия сред младите: тийнейджър наръга друг в Благоевград

  • благоевград-
  • наръгване-
  • тийнейджър

Няма опасност за живота на пострадалия

Агресия сред младите: тийнейджър наръга друг в Благоевград - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Спор между тийнейджъри в Благоевград днес около обяд е завършил с един пострадал.

Пред жилищен блок в ж.к.“Еленово“, с остър предмет, 17-годишен младеж от Благоевград е пробол на две места в лявото бедро 18-годишен от града.

На пострадалия е била оказана медицинска помощ и е освободен за домашно лечение.

Извършителят на деянието е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Работата по случая продължава, като към момента не е ясна причината за нападението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон

    9 0 Отговор
    Причината е ясна! Заради некоя урупсия пак!

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мари

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дон":

    Със сигурност!!!
  • 4 Изтрепаха се

    9 1 Отговор
    младите. Това е бъдещето на БГ. Неграмотни, нагли, агресивни и зли. Пропуснах - и невъзпитани. Едно време такива чукаха камъни на кариерата. Сега им осигуряват психолози. Шантава работа.
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор
    ЗА КОВРА ВЧЕРА ЕДНА КОВРА ВЪВ ВРАЦА ПОРЪЧА НА ДВАМА РОМИ ДА ПРЕБИЯТ И СПУКАТ ОТ БОЙ НЕЙН СЪУЧЕНИК
  • 6 Бай Пешо

    1 0 Отговор
    Дали са взели проба от двамата за употреба на наркотични вещества. И тез полицаи, когато хванат някого с наркотици, дали не е редно да започнат да търсят и дилъра на тази дрога. Наркотиците се продават навсякъде в Благоевград. Можеш да си купиш във всеки нощен клуб и на всеки ъгъл, а Струмско и Еленово са станали като нарко депо за Благоевград, полицията не прави нищо и наблюдава безучастно. Къде е шефа на полицията за да обърне внимание на този процес питам аз?
  • 7 Анонимен

    1 0 Отговор
    Така е защото им дадоха права на деца и младежи..... Нарочно правят децата агресивни..... Едно време играеха шаманите и в 9 часа вече си у дома... А наркотици на всякъде.... Затворите пълни с наркомани.....но не и с пласьори.