22 Февруари, 2020 13:59 1 117 0

Жозе Моуриньо: Тотнъм няма шанс за четворката

  • тотнъм-
  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • висша лига

Уулврхемптън, Евертън и Арсенал също остават математически на седем точки зад Челси

Жозе Моуриньо: Тотнъм няма шанс за четворката - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо вярва, че отборът на Челси са фаворити да завършат в челната четворка, въпреки някои от разочароващите им срещи от началото на 2020 година. Моуриньо, който има две периода като старши треньор на Челси, ще поведе Тотнъм към „Стамфорд Бридж“ в събота за сблъсъка между двата отбора. Само една точка разделя двата тима преди този кръг, като Шефилд Юнайтед и Манчестър Юнайтед също са близко до четворката.

Уулврхемптън, Евертън и Арсенал също остават математически на седем точки зад Челси, така че битката за топ 5 се очертава да бъде жестока до последния кръг. Още повече, че се очаква петото място да бъде достатъчно да осигури участие в Шампионската лига, след като Манчестър Сити беше наказан да не участва за следващите две години в турнира.

По този повод Моуриньо даде своята прогноза кой тим ще спечели квота за Шампионската лига, при условие, че първите два тима са сигурни – Ливърпул и Лестър.

"Към този момент Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Арсенал, Шефилд Юнайтед, Уулвърхемптън, Евертън - ние сме аутсайдерите", каза той.

„Имаме амбиции да бъдем там, но сме на една, две, три точки зад Челси, така че те имат предимство пред всички нас. Това е очевидно. Не е голямо предимство, но е предимство. Челси в този момент е фаворит за четвъртата позиция, като се има предвид, че Лестър има девет точки повече на този етап от сезона“, допълни още португалецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА