Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 15:48 46 420 158

"Периодико": Разследването срещу Борисов стига до руски гражданин и Валентин Златев

  • бойко борисов-
  • пране на пари-
  • разследване-
  • каталунска полиция-
  • борислава йовчева-
  • къща-
  • барселона

Втора част от материала на испанския вестник

Испанският вестник "Ел Периодико" излезе днес с информация, че каталунската полиция разследва българския премиер Бойко Борисов за потенциалното му участие в схема за пране на пари. Междувременно от местната полиция официално потвърдиха новината. Самият Борисов коментира случая с думите, че няма къща в Барселона и не е ходил скоро там. Добавя, че зад всичко стои руска връзка и такава на президента Румен Радев. И е прав, че може би има руска връзка. Само че засега тя, както изглежда, е в съвсем друга посока. За какво става въпрос ще разберем от втората част на материала на "Ел Периодико", който ФАКТИ Ви представя. Той е със заглавие: "Каталунската полиция разкрива руска връзка в мрежа, която е изпрала пет милиона в Барселона". В подзаглавието е отбелязано, че: "Шеф в петролната компания Лукойл е купил и платил с чекове вилата в Есплугес, където е настанен бившият модел Йовчева". Следва същинският текст:

В разследване на каталунската полиция и антикорупционната прокуратура във връзка със схема за изпиране на пари с произход България, се появява българският министър-председател Бойко Борисов, като проследяването на връзката е стигнало до руския гражданин Александър Чавсев, който фигурира като мажориратен собственик на Numin Invest SL, фирмата, собственик на луксозната къща в Есплугес де Лубрегат, където от години живеят бившият български модел Борислава Йовчева и семейството ѝ.

Кой е Чавсев? От ГД БОЕЦ, което подава сигнала, подчертават пред каталунската полиция, че Чавсев е бил ръководен кадър в България на руската петролна компания Лукойл. "Чавсев е бил много близък сътрудник на Валентин Златев, който е шеф на Лукойл България. Златев и министър-председателят Борисов са приятели от много време", разказва пред "Ел Периодико" Георги Георгиев от "Боец". Георгиев твърди, че Чавсев е бил използван като посредник, за да се купи къщата в Барселона. Той е преуспял бизнесмен и може да си го позволи. Има доказателства, че той не използва къщата, уверява Георгиев.

3000 евро...3 милиона евро

Звеното срещу пране на пари в каталунската полиция вече потвърди руската връзка с фирмата, която стои зад жилището на бившия модел Борислава Йовчева. "Numin Invest", дружество, което се занимава с недвижими имоти, е учредено през 2012 г. с капитал 3000 евро, внесен от Борислава Йовчева, която е била в управлението. През 2015 г. заемащият тогава висок пост в Лукойл влиза в играта: Чавсев и неговата съпруга стават мажоритарни собственици на тази фирма, като всеки един от тях внася 1 450 000 евро. Бащата на Йовчева - Георги Станков Йовчев е станал миноритарен собственик, след като е внесъл 3006 евро. На базата на тези данни от каталунската полиция стигат до извода, че става въпрос за дружество за недвижими имоти без действителна дейност, създадено за да отклонява средства към трети страни.

Един магазин на "Пасео де Грасия"

Каталунската полиция е открила и други инвестиции, направени в Барселона, които не са били включени в сигнала. Техните доклади уверяват, че бившият модел управлява луксозен магазин за дрехи с площ 140кв.м. на "Пасео де Грасия" в Барселона. Наблюдавано е мястото и е установено, че тя пристига в магазина преди обед, но не се занимава с обслужване на клиенти, а управлява и контролира персонала. Там са работели 7 души, според полицейските доклади. Собственик на магазина е фирмата EMA BGS S.L., която е била учредена през юли 2014 г. Йовчева и баща ѝ са станали съдружници във фирмата, след като са внесли по 1500 евро. През следващата година Palms Enterprises, фирма, регистрирана в офшорна зона, става съдружник, след като вкарва 1 750 000 евро. В тази фирма, според данните по случая, фигурира българско семейство - семейството на предприемача Йордан Христов и жена му Силвия Николова. Каталунската полиция твърди, че не може да се удостовери произходът на 2 300 000 евро, инвестирани общо в магазина.

Уикилийкс и Борисов

Бойко Борисов, настоящ премиер на България, е бил избран за кмет на София през 2005 г. Тогава той попада в шпионския радар на САЩ, както сочи информация в Уикилийкс. В нея става дума за неговата финансова и политическа близост с Валентин Златев, който управлява Лукойл България. В телеграма, изпратена на 9 май 2006г. от посолството на САЩ се обяснява, че Борисов е въвлечен в сериозни криминални дейности и поддържа тесни връзки с Лукойл и посолството на Русия. Лоялността на Борисов и неговата зависимост спрямо Златев играят важна роля в политическите решения, които се взимат в България, са заключили в онзи момент от САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 149 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така че

    458 34 Отговор
    Ама как смеят той бойко нокога не бил виновен, ама за нищоооооооо

    Коментиран от #11, #14, #44

  • 2 Коmapak

    193 80 Отговор
    Че цялата работа сърди е ясно всекиму. Не ми става ясно как ще въвлекат Борисов. Не виждам никакви доказателства. Даже, според мен си има алиби😂😂😂

    Коментиран от #93, #119

  • 3 Зайко Байко многознайко

    303 28 Отговор
    Гешев ако така действа и нагоре към върха на пирамидата ще е много добре! Ще си променя мнението само когато тури в затвора Цвъко КаунЬя, Тиквоций Едно, Пацо Терасата, Балкона, Стефчо мазната усмивка, Натуралния индоевропеец от Драгалевци, Дръндарския ибрик, Мадридското цукало, Божков, Трайков, Вълчев, Юпитата, Батко и Братко, мистър Бийн, пикаещият във Фонтаните, крадлата Поптодорова, Гоце Три#ера, Пешо Коня, СерГей, кака Курни, Р. Овч., Вальо Топлото, Румен Пингвина , които в една или друга степен са виновни за превръщането на Родината ни в безводна пустиня и място за " утилизиране" на европейските боклуци! Скоро гледах документален филм за Швеция, шведите има въпиюща нужда от боклуци за изгаряне, всички вносители на боклуци у нас за техна сметка да извозят контейнерите до Швеция и проблемът ще намери разрешение!
  • 4 Каква стана тя

    308 26 Отговор
    Какво ще правим сега. Слънцето ще залезне.Мрак.

    Коментиран от #92

  • 5 Бойко Борисов

    73 133 Отговор
    Ще факам факти.бг, утре го затривам тоя скапан сайт!

    Коментиран от #132

  • 6 ПИГ ТВ

    222 22 Отговор
    Баба Яга Николова и ПИГ мълчат.

    Това им е свободата на словото. Очаквам да обвинят президента.

    Коментиран от #153

  • 7 Смях Срам

    295 27 Отговор
    От бедна България, през разни офшорки излизат милиони за къщи и магазини. "Ама аз, другари не съм ходил в Барселона от 15 години". Ами за какво ти е да ходиш? Нали паричките са ти отишли? А с въпросната дама може да се среща в която си иска точка на света. Палиш Фалкона и лед ти Канарите, кеф ти Сен Тропе. Излагация...
  • 8 Пешо

    316 28 Отговор
    Накрая ще се чудим как сме оставили такъв човек да ни управлява 10+ години ...

    Коментиран от #69, #78

  • 9 Боко

    275 13 Отговор
    Що ми ги правите тия номерца, а Факти?

    Или искате много бързо да ви оправя. До довечера или утре сутрин.

    Коментиран от #47

  • 10 Органите,

    124 7 Отговор
    Органите да си свършат работата, надявам се! Както за всеки, така и за гол асан, но дали ще се окаже, за кокпшката и молионите? Вероятно вторият вариянт! Кредиторът, народа, ще прави, като вятър. Изненадани?
  • 11 ТтТ

    48 4 Отговор

    До коментар #1 от "Така че":

    Ами той д виновен, че още се занимава с руски подлоги!
  • 12 Да се направи днк анализ

    172 9 Отговор
    И да се види дали боки е баща на детето на манекенката

    Коментиран от #152

  • 13 айде

    157 12 Отговор
    сега да се закълне във внуците си,да се прекръсти и да се закълне пак,че няма нищо общо!
  • 14 Aнонимен

    139 6 Отговор

    До коментар #1 от "Така че":

    Главанаците са виновни.Той е чист като девица.

    Коментиран от #29

  • 15 Фактъ

    141 7 Отговор
    Барцилона баце , Барцилона !
  • 16 Бойко мършата

    119 9 Отговор
    Боклука
  • 17 Хората, от зодия

    92 8 Отговор
    Везни, никога, ама никога, не са виновни! 50 годишен опит, та и Боко, идентичен случай. Евентуално и на “ калъп”, отричат очевидното. За случаят не знам

    Коментиран от #23, #156

  • 18 123

    107 9 Отговор
    кой смее да оплюва вожда :)))
  • 19 ЧНГ 2020

    158 13 Отговор
    Диктатурата на ГРОБ ще свърши скоро ! Като го вкарат в затвора кратуната
  • 20 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    151 18 Отговор
    Борисов = Най голямата мутра в България ......

    Коментиран от #147

  • 21 Бойко байхуев

    180 9 Отговор
    Не е вярно. Щом казвам ,че нямам къща, значи нямам. Алооо, испанските медии, пробвате ли ме. Дали ще ви приключа сега или до довечера? Защо ми ги правите тези номерца? Сега отивате във всички телевизии и като глашатаите една време викате три пъти: Тиквата е невинен. Обикаляте и се връщате. Някой друг да е направил някаква такава глупост? Добре. Продължаваме...

    Коментиран от #73

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Извинявам се,

    53 7 Отговор

    До коментар #17 от "Хората, от зодия":

    От зодия “ близнаци” , не, че везните са много по-различни-все сА прави. Друга тема.
  • 24 АТИЛА

    143 16 Отговор
    Света разследва крадеца Борисов само Гешев си трае !!! 11 февруари главния прокурор Иван Гешев-" Васил Божков е в ареста на ОАЕ.Слуховете че не е в арест определям като хибридната война която се води срещу прокуратурата"...16 февруари говорителя на главна прокуратура Сийка Милева -" прокуратурата е изненадана че Васил Божков е бил в арест в ОАЕ"....Това не е прокуратура а пародия и карикатура!!! Толкова цинично и нагло никой не се е подигравал с народа на България! Гешев преди дни арогантно се изхвърли че е недосегаем! Иван Стоименов Гешев- имаш 1 седмица да си подадеш оставката и да бъдеш изправен пред съда за престъпления към народа на РБ!!! В противен случай ще бъдеш арестуван и изправен пред народен съд с председател на съдебния състав Васил Крумов Божков!!! Нали помниш какво скандираха хилядите протестиращи преди няколко дни - ГЕШЕВ Е ПОЗОР- ОСТАВКА И ЗАТВОР !!! ВРЕМЕТО ТИ ИЗТИЧА!!!
  • 25 shalom

    126 11 Отговор
    Гешеееееееееееееееееееееееееев, къде си бре?????

    Коментиран от #36

  • 26 Ахахах

    104 6 Отговор
    Ами както казахме преди време, довиждане мутри!
  • 27 beseparski laina

    20 85 Отговор
    LAINENI FAKTI.BG!

    Cerveni bokluci na KGB!

    Hibridni gnusni ANTIBALGARI!

    SIKTIR v PIANA PROSIA!
  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    116 11 Отговор
    ГЕРБ са мафия

    Коментиран от #41

  • 29 ТтТ

    41 0 Отговор

    До коментар #14 от "Aнонимен":

    Ти прочете ли статията,“ умник” ?
  • 30 S63 AMG

    38 71 Отговор
    Един приятел на друг приятел имал приятел и са били приятели с приятел,на който приятел приятеля е приятел с Бойко Борисов...голееемо разследване....

    Коментиран от #40

  • 31 Само питам

    103 10 Отговор
    Гешев, ще се самосезира ли?
  • 32 Лекар БГ

    129 11 Отговор
    Силно се надявам и пожелавам пълен успех на испанските разследващи.За нас тук,това е мнооого важно.Ола!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ПЕНКО

    47 3 Отговор
    " ЕЛ ПЕРИОДИКО " НЯМА НИЩО ОБЩО С ФРЕНСКОТО "САТИРИЧНО" СПИСАНИЕ !!!!!!!!!

    Коментиран от #81

  • 35 Вой

    102 7 Отговор
    Май си имаме наследник в Барселона. Чудо изгрява ново слънце.
  • 36 Гешев

    55 4 Отговор

    До коментар #25 от "shalom":

    Това не е от мойта компетенция. Не давайте акъл а си вършете работата
  • 37 а бе

    24 86 Отговор
    чета и се чудя - от къде черпите Информация бе юнаци? много знаете и кога се научихте. до преди 30 години роднините ви бяха глухи слепи и неми. от де тоя свободняшки дух у вас. а сетих се. сега сте анонимни. що един от вас официално с документи и доказателства не уведоми която и да е институция? тук е лесно, ама дали? а и сигурен съм че като дойдат избори всички в купом гласувате за правилния човек бб, щото не ви сее губи нищо от това което е постигнато. не ви се дава и на нови крадци. претоплените манджи никой не обича. и тая стана такава. сутринта бб переше пари, сега вече е златев утре ще се окаже че всичко е на кака кури от техното. и тогава?

    Коментиран от #91

  • 38 Айде боки отиваш в каталуня

    85 9 Отговор
    На площада и със все сила цирикаш нямам къща нямам къща😂😂😂😂😂😂😂острови са не е къща😂😂😂😂😂
  • 39 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    100 9 Отговор
    Лукойл купиха рафинерияте с машинации и занижаване на оценката. ЗАЩО ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ ? ПО-ИЗГОДНО Е ДА СЕ ДОГОВОРЯТ С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ-УПРАВЛЯВАЩИ. Интересното е, говорят винаги за ЛУКОЙЛ като за руска фирма !!!!! Всъщност е фирма на Ротшилд, която продава руски петрол.

    Коментиран от #98, #100

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 АТИЛА

    73 13 Отговор

    До коментар #28 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    КОЗЛОДУЙСКИ, прав си!!! По зловеща мафия няма и не е имало не само в България но и в света!!! Ти ще излезеш ли с нас да изколим ГЕЙберсстките крадци или ще си траеш в къщи и пред компа???? СМЪРТ !!!! КАЗАХ !!!!

    Коментиран от #63

  • 42 Behemoth

    48 9 Отговор
    Баце е гей ....това е пи ар за изчистване на имиджа му...

    Коментиран от #53

  • 43 Оляяяя

    95 8 Отговор
    И сега кво стана???? Некви чужди мисирки. Бойкооооо, какво правим сега ????

    Коментиран от #96

  • 44 Дружба

    12 41 Отговор

    До коментар #1 от "Така че":

    Руски комунисти помагат на опозицията гербсрещу бсп виц от радио ереван путин и тръмп съседа в испания албанската полиция ги разследва
  • 45 Behemoth

    62 8 Отговор
    Абе на тая снимка Баце медитира ли?

    Коментиран от #76

  • 46 Цецо Цветанов

    51 7 Отговор
    Не бях аз
  • 47 Радев

    70 9 Отговор

    До коментар #9 от "Боко":

    На парламента ви остава една седмица аз чувам народа
  • 48 Калабака

    63 7 Отговор
    В Барселона съм, в Барселона съм! Златев не ми е приятел, а любовник! Питайте в Паламара.
  • 49 asd

    51 7 Отговор
    Хахахахахаха! Боко Рубладжията...точно до когото трябва е седнал.
  • 50 mafiota

    23 76 Отговор
    руската връзка е на комунето радев и останалите червени. борисов е демократ. гешев да вкара в пандиза всичките от бкп-то

    Коментиран от #82

  • 51 Сатаната

    38 3 Отговор
    Ееее, ииии, ко ке праим?

    Коментиран от #86

  • 52 Гост

    32 2 Отговор
    И къде е връзката? Или следва продължение?
  • 53 БОЙКО БОРИСОВ

    12 12 Отговор

    До коментар #42 от "Behemoth":

    е хетеро пич
  • 54 Чети бре, Боко, чети!

    68 7 Отговор
    ЛИЧИ СИ, ЧЕ КРАТУНАТА Е КРАТУНА! АКО БЕШЕ ЧЕЛ МАЛКО ПОВЕЧКО, ЩЕШЕ ДА ЗНАЕ, ЧЕ КРУШАТА НЕ ПАДА ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО. АКО БЕШЕ ГЛЕДАЛ ЕДИН ФИЛМ ЗА ЕДИН ЦАР И ЕДИН ГЕНЕРАЛ, ЩЕШЕ ДА МУ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ ОТМЪЩЕНИЕТО НА ЦАРЯ ВИНАГИ Е КУРВЕНСКО, ОСОБЕНО АКО НОСИ ФАМИЛИЯТА САКСКОБУТГГОТА!
  • 55 Onq s konq

    79 13 Отговор
    В Барселона раследват Борислава от март 2019. Защото е получила н3 мил. Евро от Офшорка в Кипър. И имало подозрения че е била любовница на Бойко. И има снимка на Бойко с брата на Борислава. Я не вервам Бойко да е чак толко прос, да прати на Борислава 3мил. лв. от собствената си офшорка. Те това прочетох аз в статията от El Periodico. Имат и друга статия Borisov, el Batman de Balcanes тя по забавна. И в Испания Бойко е станал за подигравка, и българския народ покрай него.

    Коментиран от #64

  • 56 оня с коня

    26 47 Отговор
    В статията на Вестника се говори за едни Лица,Бизнесът им в Испания и Къщата която обитават.ДОКАЗАНА ВРЪЗКА с Борисов - 0/НУЛА/.След това се изнасят Факти за ПРИЯТЕЛСКИ ОТНОШЕНИЯ между Борисов и Златев,което е НОРМАЛНО предвид Служебните им Обязаности и честите наложителни Делови срещи.Вестникът обаче ПРЕМЪЛЧАВА Законни или Незаконни са въпросните Контакти.По-нататък се цитира Викилийкс които твърдят,че Борисов преди 15г като Кмет на Сф бил попаднал в "Шпионските Радари" на САЩ и бил "във финансова и политическа зависимост" от Златев.Нещо по-конкретно обаче - ЙОК.Затова пък ШЕФЪТ на Викито - АСАНДЖ се чуди къде да се укрие от Правосъдната Система на УСА защото знае че ДОКОПАТ ЛИ ГО,ще има мнооого дълъг Затвор.И така :За изнесеното от Викилийкс ли да се оправдава ББ,за Къщата на някакъв Руснак в която живеят Българи ли, и най-важното:ЩЕ МУ ПРОСТЯТ ЛИ "Всички грехове" от Боец и Възраждане ако си подаде моментално Оставката,но преди това ПОСОЧИ НЕДВУСМИСЛЕНО въпросните Руски Организации за НАСЛЕДНИЦИ НА Поста му?

    Коментиран от #61

  • 57 S63 AMG

    25 58 Отговор
    Много елементарен народ.Отивате към сценария Украйна и бруталната политическа криза.Омразата ви няма да доведе нищо хубаво.България ще стане битка на геополитически интереси между сащ и русия.От това ще страдат само хората,като измрат по улиците няколко 10ки ще се успокоите.
  • 58 Чудя се

    50 11 Отговор
    Боко купил ли и е резидент виза за Дубай?
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Само Бойко

    30 29 Отговор
    Оставете човека на мира.И да е взел нещо,то му се полага ...като вредни .Политиката е мръсна работа.Друг няма по добре да се справи на негово място...той е най-мазната к....а от всички мутри,батки, политици и проститутки!!
  • 61 S63 AMG

    25 69 Отговор

    До коментар #56 от "оня с коня":

    Цялата афера е храна за аквариумни рибки-гупи.А Радев като е уреждал Деса простакеса-това не се брои...лумпените искат да линчуват.Как ще се наиграете само,гледайте филма.

    Коментиран от #70

  • 62 Последния софиянец

    49 9 Отговор
    Така е. Руските шпиони са тези които най малко очакваш. Бойко, Гешев, Паси, Плевньо.
  • 63 доАТИЛА

    9 4 Отговор

    До коментар #41 от "АТИЛА":

    АТИЛАКОЗЛОДУЕЦА приятел ли ти е на теб

    Коментиран от #66

  • 64 АТИЛА

    70 12 Отговор

    До коментар #55 от "Onq s konq":

    Покрай мръсната крадлива тиква и Българския народ стана за подигравка че търпи такъв малоумен, неграмотен и крадлив простак да го управлява!!! Всеки друг народ би го разчленил на части или обесил като Фердинанд Маркос във Филипините!!! Него филипинския народ обеси за откраднати 20 млн.долара а тиквата открадна милиарди !!!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 АТИЛА

    39 8 Отговор

    До коментар #63 от "доАТИЛА":

    Приятел ми е !!! Ти отде знаеш това!!! Пак съм въоръжен както през януари 2009 година в автобуса !!! Тогава бях с боен пистолет с 3 пълни пълнителя, мачете ,електрошокова палка и газов пищов и 3 ръчни нападателни гранати !!!! А сега с АК-47 с 8 пълнителя и 2 гранатомета!!! Свършено е с ГЕЙберастките крадци !!!
  • 67 ХАРОН

    56 4 Отговор
    Този път си бръкнаха сериозно по скришните дупки. При външна атака и съмнения нещата загрубяха. Някой много се полакоми за чуждите милиони и сега ще ака кръвчица ми се чини! Надявам се нашата прокуратурата бързо да влезне в кореспондеция с испанската като така както се задейства за Арабаджиеви.

    Коментиран от #104

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Мойше

    31 37 Отговор

    До коментар #8 от "Пешо":

    И ще изберете тъпака Слави.За още 10.После некой друг тъпак и така до Малашевци.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Обективно

    19 28 Отговор
    ХАХахаха и накрая пак се оказа,че комунистите стоят зад това !!!
  • 72 Той

    43 10 Отговор
    Време беше да го разобличат в нещо
  • 73 Деси обидена

    18 40 Отговор

    До коментар #21 от "Бойко байхуев":

    Деси иска развод защото я обидена:как може борисов да купи къща с хеликоптерна площадка и два басеина А тя била трепикана като пр___ка само срещу заплащане/двоина заплата/докъто и тои не купи къща ще спим отделно това е от един испански вестник
  • 74 Ванга

    14 43 Отговор
    Радев ке падне
  • 75 Антон

    65 15 Отговор
    банкянския тъпанар е ясен, но още преди месеци при диков имаше интервю с човека превел милионите по тези офшорки. Та въпросния твърдеше че си е платил всички данъци, изглеждаше наистина интелигентен и разумен мъж, нямащ нищо общо с дебелия ял филии с мас. Очевидно има нещо гнило около тази къща, но най-вероятно всичко е косвено и за съжаление и този път атакувашите няма да успеят да гътнат човека причинил толкова вреди на България в последните 10 год. Отделно така както разбирам, все едно в нашето 4 -то районно някой да започне проверка на меркел. Изглежда ми налудничаво ама знам ли. Каквото и да е този боко повече власт не трябва да вижда
  • 76 Фактъ

    14 2 Отговор

    До коментар #45 от "Behemoth":

    На бело е !
  • 77 Pilito

    9 13 Отговор
    Ne plyuyte komandira neka da napravi hemus
  • 78 Ново

    19 46 Отговор

    До коментар #8 от "Пешо":

    45год ни управляваше бкп /бсп/ подобре ли беше не смятам годините при луканов видинов орешарски станишев те маи станаха много

    Коментиран от #94

  • 79 читател

    22 4 Отговор
    до 17 за везните съм съгласен ма Бойко е зодия близнаци роден е на 13 юни незнам коя год. проверявйте ги тези неща лесно е
  • 80 Другия с коня

    19 42 Отговор
    Тази мръсна Руска ПАРТЕНКА не е прана от Втората световна.....Омириса сайта,....Вони на безсилие и червени Цървули....Такова дръвце ще гризнат от Бивол,че ще им изпопадат зъбите...
  • 81 СссереМ

    16 37 Отговор

    До коментар #34 от "ПЕНКО":

    Но има доста общо с ГРУ,което ще рече че е режисирана постановка от кремъл с идеята България да се отдалечи от ЕС И НАТО ,което е ясно за ВСЯКО ДЕТЕ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА.
  • 82 някой

    27 11 Отговор

    До коментар #50 от "mafiota":

    Правилно! И да започне с Вожда Борисов,той още не си е върнал партийният билет на БКП!
  • 83 Да да

    43 6 Отговор
    ОТ 30Г. СМЕ НАЙ-БЕДНА, БОЛНА,НЕ ОБРАЗОВАНА,КОРУМПАРАНА И ОБЕЗЛЮДЯВАЩА НАЦИЯ. ТОВА Е В РЕЗУЛТАТ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА БКП И ЦЯЛОТО МУ КОТИЛО БСП,СДС,ДПС,НДСВ,ГЕРБ,ВСИЧКИТЕ ПАТРИОТИ И ВОЛЯ.

    Коментиран от #87

  • 84 Riu Pravec

    27 7 Отговор
    Боко скоро не е идвал в село Правец да си къркат със златевия клюн
  • 85 Гост

    39 7 Отговор
    Отрича за къщата, отрича за парите, но за детето не казва нищо! А то може да бъде най-доброто алиби.
  • 86 Маке

    14 4 Отговор

    До коментар #51 от "Сатаната":

    Ке пукаме ке пукаме2987
  • 87 Щирлиц

    9 20 Отговор

    До коментар #83 от "Да да":

    Забрави ,движение,не на пред а назад сиреч"Зависимо Възраждане " И Страхлив
    "Боец" О да и парашутиста Радев
  • 88 Апостола

    27 13 Отговор
    Румба,изкарай народа на улицата!
  • 89 Гербер пъргавел

    39 11 Отговор
    Примката започна да се затяга. Щом пъкнаха тия данни Теквун вече е носна кърпа пълна с цифки. Време е да менкам Шайката с нещо ново.
  • 90 gabar

    43 9 Отговор
    Нашите служби и прокуратура ловят кокошкари по селата. Сега ще чакаме испанската прокуратура и техните служби да свършат работата на нашите некъдэрни подлоги в ДАНС и ПРокуратура, както италианските слажби ни свършиха работата с боклука. Нашите ни чули, ни видели.
  • 91 СПЕЦНАЗ

    19 9 Отговор

    До коментар #37 от "а бе":

    https://www.elperiodico.com/es/historias/trama-de-corrupcion-1435
    Четете бре многознайковци. Ще бъде арестуван тиквето... Ако не избега в ЮАР
  • 92 Деси

    15 10 Отговор

    До коментар #4 от "Каква стана тя":

    Как можах да се ожена за бедния генерал боико къщи раздава а аз за пари ще развалите живота на радев
  • 93 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Коmapak":

    Явно, че освен че си неграмотен и с пещерно образование си и природно тъп!Просто прогледни, но за това трябва да си без ментални отклонения!
  • 94 СПЕЦНАЗ

    15 7 Отговор

    До коментар #78 от "Ново":

    http://www.bnews.bg/article/215673
    Най много комунисти има в ГЕРБ дървен философе
  • 95 тато

    19 8 Отговор
    Оставка- веднага!!Гешев????
  • 96 Ново

    8 17 Отговор

    До коментар #43 от "Оляяяя":

    Радев в кереча как стана така
  • 97 оле

    45 9 Отговор
    Някой има ли да вярва на шебека от Банкя, който лъже и краде и с гъза си? А понеже наистина е много прост, и намеси ГРУ и Русия, заслужава от ГРУ наистина да му извадят реални данни за осрания му гъз. Всички от ГЕПИ са щипвали, кой къша за тъща, кой апартаменти кой суха пара. И заради това сме най бедни.
  • 98 Ново

    4 12 Отговор

    До коментар #39 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    По прости хора от вас дали има вие ще кажете че в русия няма нищо руско ами путин ако е агент на чуждо разузнаване
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Дубаи

    12 4 Отговор

    До коментар #39 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Може да вие тъжно но аз съм там а вие се борете с власта ако не хващаите гората
  • 101 Кирил Философ

    13 23 Отговор
    Идва времето на АфроАзиатския съюз на Социалистическите републики.Начело с големия Путински Брат и Сестра му Корнелия А Братовчеда Радев
  • 102 КУБРАТ

    38 6 Отговор
    .

    :) Мустафата от краварското посолство, що мълчи и се ослушва като пича въшка у манастирска вълна ? Американците нали УЖ се бореха срещу корупцията и прането на пари у нас !? Нещо ми се струва, че испанските мисирки навряха американците в кучи гъз, и им объркаха срането и плановете !?
  • 103 Генерал-лейтенант /софиянец, но кореняк/

    16 31 Отговор
    Прeдпoлaгaм, чe Бoйкo нямa дaлaвeри /в Иcпaния пък тoчнo/ и вeрoятнo e нaтoпeн oт руcкoтo рaзузнaвaнe, пoдтикнaтo пoгрeшнo oт ''cъceдa кoлeгa'' нa Бoйкo нa Дoндукoв зaрaди пocлeднитe търкaния, a и зaщoтo cмe в НAТO. Нo, в НAТO нe ни вкaрa Бoйкo, a жeлaниeтo нa бългaрcкият нaрoд пo врeмeтo нa БCП.Вчeрa eднa дузинa кoмуниcти ми зaявихa, чe нe ca cъглacни c тoвa Бългaрия дa e в НAТO? Бългaрия, гocпoдa кoмуниcти e в НAТO пo вoлятa нa бългaрcкият нaрoд. Тoвa cтaнa нa 18.03.2004 c глacувaнe в пaрлaмeнтa, кaтo 226 нaрoдни прeдcтaвитeли бяхa зa, 4 прoтив и нитo eдин въздържaл ce. Трябвa дa ce oпитaтe пoнe дa cи зaвършитe ocнoвнoтo oбрaзoвaниe, зa дa знaeтe, чe Бългaрия e пaрлaмeнтaрнa Рeпубликa, a Кoнcтитуциятa нa Бългaрия e oпрeдeлящa зa вcичкo. Къдe cтe били в тoзи дeн? В иcтoриятa нямa aкo! Дa cтe oтишли прeд пaрлaмeнтa и дa cтe зaявили, чe виe cтe дирeктoритe, кoитo трябвa дa бъдaт питaни oт пaрлaмeнтa зa вcичкo c рeфeрeндуми и дa прoмeнят кoнcтитуциятa кaктo нa вac ви e кeф! Тaкaвa прякa дeмoкрaция имa в Швeйцaрия, нo виe cъщo мoжe дa cи я cъздaдeтe, кaтo cи нaпрaвитe държaвa нeйдe в руcкитe cтeпи към Мoнгoлия дa рeчeм, или Тaтaрcтaн. Тукa нe и в иcтoриятa нямa aкo. Инaчe мaщaбeн вoeнeн ''cбoр'' нe иcкaм дa упoтрeбя думaтa ''вoeннo пoлoжeниe'' и дeнoнoщни лицeви oпoри зa вac кoмуниcтитe и бягaнe cутрин пo 30 км дoкaтo ви ce пooпрaвят мoзъцитe...
  • 104 Весникар

    10 4 Отговор

    До коментар #67 от "ХАРОН":

    Защо не четете нашти вестници там всичко пише та не очернен българин няма от футболист до президент в испания няма друг българин с къща/ не знам тази Малка къща на кого е прочетете за мол Марково пепе на кого е и др обекти
  • 105 Tate

    33 10 Отговор
    КЪДЕ сте Гробарчета ?? Мамини златни ненаяли се ,пише ви се през панталона ! Пригответе "Раето" че да сте хубави за съдът !!! Ненагледни Тикви сладури недопечени !!!! Ще ревете с ред сополи ред сълзи......................................
  • 106 EUEUEU

    11 34 Отговор
    Много гнусен сайт са това ФАКТИ,обаче все не им се получава.

    Коментиран от #107

  • 107 Tate

    23 6 Отговор

    До коментар #106 от "EUEUEU":

    ЩО на Боко получава ли му се ???
  • 108 Повърхностно и елементарно

    14 33 Отговор
    Нищо ново. Скалъпена статия платена да излезе в сепаратисткия вестник на Каталуния. За хибридната атака сглобена от ДС хора на БСП и хора на КГБ. За този фейк Нюзуик и хибридна атака срещу България се знаеше и пишеше от 2 месеца. Нищо ново просто една стара претоплена манджа от фалшиви новини и клевети.
  • 109 ужас

    9 18 Отговор
    Мисля, че от тази трънка няма да изскочи заек. Само дето ще налеят вода в мелницата на Тиквата.

    Коментиран от #112

  • 110 не разбрах

    7 9 Отговор
    Когато е бил мутра или като премиер е била тая пералня.
  • 111 Иван

    10 24 Отговор
    От цялата история нищо не вижда да води към тиквата. Колко жалка употреба на народното недоволство дали е от руската подлогата и неговото жалко обкръжение, да ходи на парада в Москва да докладва докъде с преврата.
  • 112 Tate

    3 7 Отговор

    До коментар #109 от "ужас":

    Дано не си прав .
  • 113 Vor v Kremle

    8 11 Отговор
    A Borisov bil priatel na Zlatev, aha... znachi kashtata e negova, ami komunistite da tezi, koito, kato vzeha vlasta premahnaha izmervatelnite ustroistva na Lukoil... vav vsuchki tezi mitnicheski skladive... za niakolko meseca stotici milioni kontrabanda nalapaha chervenite plahove...
    Boiko e tozi, koito im spria dalaverata...
    Fatmaka Radev, zadeistva alkashite i Boec... za da zlepestavi pravitelstvot... FUCK OFF cherveni mishki
  • 114 Kasket

    8 12 Отговор
    Ami Fatmaka, kato e priatel na Putkun, znachi po tazi logika toi e sobstvenik na Kremal i na mavzoleia na sifilistica Lenin%)))
  • 115 ББой

    15 8 Отговор
    Какво ривете мисирки прости още и някой друг мандат ми требва да си закръгля сметката че кво са 14 милиярда, тва къщи,магазини острови са бош лаф всички офшорки са мои мога и Белия дом да купя за къща хахахаааа...
  • 116 Веско

    16 6 Отговор
    да го разпорят тоя боклук
  • 117 bili

    9 7 Отговор
    narodat spi te si iznasiam miliardi evala bai ganio.tova e bai ganio za sajalenie shte ostanat samo pensioneri i mangali i izneseni miliardi.
  • 118 SAAB

    18 7 Отговор
    ЦРУ бе първа срешу главанако....обаче го купиха само за возията у файтоно ! И он се доказа ,като професионалист с наколенки без килоти :)
  • 119 дедо

    14 4 Отговор

    До коментар #2 от "Коmapak":

    Ама Баце сам си е признал!
    https://www.flagman.bg/article/35872
  • 120 Академик

    16 9 Отговор
    Путин е Господ - забавя, но не забравя!
  • 121 бойку бурисоФ

    9 9 Отговор
    Със сигурност радев ме е накиснал -ко ши обяснявам сега на шефовете ми във Вашингтон
  • 122 Тома неверни

    17 8 Отговор
    ВРЕМЕ Е ГЕШЕВ ДА СЕ САМОСЕЗИРА АКО Е МУЖКАРЕЦ!
  • 123 БайХ

    7 7 Отговор
    ГРОБ ще приемат закон за това кой ще яде лайната от парламента и кой ще чисти боклуците след тяхното управление. До сега народеца им се гърбеше без закон а сега ще е законно!
    А ние по подразбиране майките им... извън законно пък каквото ще да става!
  • 124 Невероятно

    23 6 Отговор
    Това е много сериозно. Променя всичко. Ние можем да спекулираме колкото си искаме но испанската полиция? Тя не може да си позволи да обвини или спомене премиер или президент на друга държава без никакво основание защото ще създаде дипломатически скандал. Това е практически заявяване, че Боко е престъпник. Свърши се. Ако сега тиквата остане на власт ще е чисто силово.
  • 125 Четиво за идиотите в България

    10 18 Отговор
    Червените хмери в действие с претоплена та манджа на Боец и Еленка подета от близкия вестник до Кремал. След като тези дни през иде та им се насра, то трябва веднага да омажем и ББ, та все някой идиот ще повярва щото това го повтаряме от години. То само от червени сайтове се тиражира стръвно..., но полицията в Катамуния е отрека.

    Коментиран от #127

  • 126 Гледате ли

    19 6 Отговор
    Гледате ли телевизиите на мутрите... гледайте, гледайте! Ще ви занимават с какви ли не неща, а държааата се тресе от неистов скандал, но нито дума! Сякаш всичко току така ще се размине на Боко. 26 февруари е датата на падането на правителството! Точка на герб!
  • 127 Тъпак

    14 5 Отговор

    До коментар #125 от "Четиво за идиотите в България":

    Не всички които не одобряват тоя простак са "червени".

    Коментиран от #131

  • 128 Бойко Борисов

    17 7 Отговор
    Утре да отива Гешев в центъра на Барселона и да вика трипати като глашатай. Тиквата няма вила в Барселона и не пере пари в офшорки. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ
  • 129 Не може всичко да е лъжа

    15 8 Отговор
    В лъжата винаги има част от истината. Но не това е което ми прави впечатление. Гледах, сигурно и вие сте гледали новините по ТВ. Видях как пресаташето на доцент Борисов, Севдалина Арнаудова го преследва с камера в ръце, наметната с мушамата му. Оная мушама. Друг път сме я чували по време на срещи как го учи да говори правилно с хората от народа. Явно при него фоткането е болест. Д-р Николай Михайлов със сигурност може да му помогне, вместо да го нарича "политическият ташак на Европа". Впрочем, някой, някога виждал ли е пресаташе на друг , който и да е държавен ръководител да снима нон-стоп шефа си. Не се мъчете, няма да се догадете.

    Коментиран от #130, #134

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Да питам

    4 5 Отговор

    До коментар #127 от "Тъпак":

    Виолетови ли бе
  • 132 Тикво -едно Жокер'че

    7 7 Отговор

    До коментар #5 от "Бойко Борисов":

    Ще Те факам боко борисов- Рапоняг, утре Те затривам, като тоя скапан " мултигрупчик" и.павлов.
    И ДА ЗНАЙШ НЕ ЗАБРАВЯМ!
  • 133 Цветелина

    14 6 Отговор
    "Номерцата" му минават само тук в България, а за навън не става. Спукана ти е работата, Боко я с Вальо духнете, а ма не при Черепа, ами в Русия при Вовата,че то пуча се задава отвън.
  • 134 бай Шиле

    8 4 Отговор

    До коментар #129 от "Не може всичко да е лъжа":

    Току що /20.10 ч/ по БНТ съобщиха,че El Periodico се финансира от наркокартел от Латинска Америка.Въпросът е приключен.Проверете в повторението по късно по БНТ.Чудя се кое животно е пуснало/разрешило такава "новина".Не е Минджев,той не е служител в БНТ.

    Коментиран от #137

  • 135 Учуден

    12 1 Отговор
    Малиииии, таа Йовчева сигурно има златно руно?
  • 136 Погледнете от таз Му страна

    8 2 Отговор
    Я Бибитко какъв отговорен родител и "спътник" в живота е, как се е погрижил, а вие само го хулите. Е не сте прави.
  • 137 Borislav Popov

    9 1 Отговор

    До коментар #134 от "бай Шиле":

    Щом са го казали значи е вярно.На БНТ ли ще вярвам или на теб дърт педерунгел и комонист.
  • 138 0049

    11 4 Отговор
    Бугарите станаха за смях
  • 139 666

    16 1 Отговор
    Нема нищо общо, комунистите са виновни и Радев и шефа на АПИ.
  • 140 xXx

    7 3 Отговор
    биткойнко и златистият ... ех каква изненада!
  • 141 muzis

    11 2 Отговор
    Та затова горивата ни са толкоз евтини
  • 142 НАБЛЮДАТЕЛ

    7 6 Отговор
    ТИЯ ПРОСТАЦИ ОТ ГЕРБ,САМИ ДРЪПНАХА ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА,ЗА ДА ЗАБЛУДЯТ НАРОДА,КОЛКО СА ЧЕСТНИ С АРЕСТИ НА КОНКУРЕНЦИЯТА В ДАЛАВЕРИТЕ ИМ. СЕГА СЕ ОПЛЕТОХА В ТЕХНИТЕ МРЕЖИ,МИСЛЕЙКИ,ЧЕ ВСИЧКО КОЕТО ВЪРШАТ Е В БЪЛГАРИЯ,КЪДЕТО НЯМА КОЙ ДА ГИ РАЗСЛЕДВА.
  • 143 xXx

    7 2 Отговор
    Какво младо мафиотче само изглежда на тази снимка биткойнко!
  • 144 Незнам на какво да вярвам

    5 0 Отговор
    ЕПИЗОД 98 на предаването ЕвроДикоФ
  • 145 fake

    2 1 Отговор
    www.fake.bg
  • 146 соросоидни кърлежи

    2 3 Отговор
    Нашето момче, сега така му викат от Белия дом..по рано бил братушка..Всеки го използва според срока на годност,накрая като изтече и в канала.
  • 147 Матю

    0 3 Отговор

    До коментар #20 от "🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Също ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ ЗАЕДНО ИМА ЗА КАКВО
  • 148 Божков го"сготви"

    4 2 Отговор
    Каскетът да отвори Наказателно процесуалния кодекс,ако не го е отварял през живота си и да прочете на това място, където пише:"Законен повод "и незабавно да започне разследнане,вместо да обикаля страната като простинал кон и да си прави пиар с хорските нещастия и неволи.
  • 149 www

    3 0 Отговор
    За този случаи излезе информация още преди 2 г. мисля.Никой не обърна внимание.Сега излязоха л*айняните гащи на мутрата...Е,спите ли спокойно сега?А,Гешев спи ли?Спи я.Разследва битовата престъпност,завалията.
  • 150 Сийка

    1 0 Отговор
    А. Чавсев всъщност е Александър Чаушев, който, според спомените ми , беше търговски директор на Лукойл и бе уволнен оттам във връзка с изчезнали голям и количества горива. Спомням си, че имаше нещо такова по вестниците
  • 151 Иван

    1 0 Отговор
    нито някакви доказателства за пране на пари нито доказателства а връзка с ББ. Ами управител ще е каква да е, акто е член на борда и съдружник с дял, макар миноритарен. И явно не е една и съща фирмата за къщата и магазина. И какво от това като фирмата няма друга дейност. Направена е за да купи къща, в което няма нищо нелегално или противозаконно.
  • 152 не е от него

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Да се направи днк анализ":

    ``долу няма нищо.....``
  • 153 Факти бг

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "ПИГ ТВ":

    Днес на 22 02много мълчите за къщата «в барселона има 1000къщи на българи» сега да видим простите ви глави какво ще измислят в коя държава и в кои град «използват ви като опитни мишки»от бсп може да има цял панаир а министър не може да има къща/проверете за волтариците и пишете
  • 154 guest

    4 0 Отговор
    Да направят ДНК тест на детето и така ще се разбере всичко.
  • 155 мислещ

    2 0 Отговор
    Спомнете си какво беше писал посланикът на САЩ за ББ-властолюбив и т. н.," можем да го използваме за нашите интереси". До тук ББ свърши, каквото му нареждаха, май вече не им е нужен.Много се размириса работата. Ще го заменят с друг, удобен за техните нови интереси, а народа -кой се интересува от съдбата на народа и България...
  • 156 Мими

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Хората, от зодия":

    Борисов не е зодия везни-той е зодия близнаци!
  • 157 Terminator

    1 1 Отговор
    Добре де тоя материал в много жалък. По никакъв начин не сте хванали Бочко. Явно не е чак толкова прост. Не виждам доказателства. Само папагали и палячовци на Божков?
  • 158 Не се напъвайте толкоз!

    0 0 Отговор
    И не ядосвайте Путин, да не изкара документи за България, както изкара за поляците и им затвори устите! А Бойко, ако е умен, ще излезе на мегданя, ще се тупне в гърдите и ще извика мъжки: Имам си къща, хубава жена и дете в Барселона, а де, завиждайте!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове