Last news in Fakti

20 Февруари, 2020 09:46 877 0

Вратарят на Херта аут за неопределено време заради куче

  • херта-
  • томас крафт-
  • контузия

31-годишният страж на берлинчани е бил ухапан по ръката от безпризорно куче във вторник сутринта, информира "Кикер"

Вратарят на Херта аут за неопределено време заради куче - 1

Поредна странна контузия в световния футбол извади играч от терена. Вратарят на Херта Томас Крафт е аут за неопределен период.

31-годишният страж на берлинчани е бил ухапан по ръката от безпризорно куче във вторник сутринта, информира „Кикер“. Заради травмата той няма да може да участва в тренировките на тима до края на седмицата, което означава, че ще пропусне домакинския мач с Кьолн в събота.

През октомври друг играч на Херта получи странна контузия. Защитникът Никлас Щарк се удари лошо в ръба на маса в хотелската си стая в Хамбург и трябваше да пропусне гостуването на Естония (0:3) в европейската квалификация с Естония.

В края на 2019 г. Аксел Витсел от Борусия (Дортмунд) падна в собствения си дом, получи сериозни рани на лицето и пропусна една седмица. През ноември 2015 г. Леон Андреасен от Хановер се поряза жестоко, докато отваряше пакет. Наложи се дори операция на лявата му ръка и той пропусна важен мач на Дания.

Докато играеше за Валенсия, аржентинският национал Евер Банега не застопори колата си при спиране на бензиностанция и автомобилът мина върху крака му. В резултат на това халфът получи сериозна фрактура и пропусна шест месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА