Last news in Fakti

24 Февруари, 2020 07:00 8 504 0

Вашият хороскоп за днес, 24.02.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Успешен ден за Близнаците, ако...

Вашият хороскоп за днес, 24.02.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

До обяд ще имате доста тичане, но пък после ще се чувствате толкова приятно. Е, възможно е да избухнат разногласия по някои спорни теми, особено ако сте няколко поколения на едно място.

Телец

Интересен, мечтателен ден. Някак бавно ще се прокрадват романтични нотки в душата ви. Защо пък не отидете на танци или на концерт. Душата ви се нуждае от простор и красота, дайте ѝ ги, а тя ще ви донесе блаженство.

Близнаци

Денят би могъл да е успешен, ако не се заровите в някакви незначителни детайли. Мърморенето също няма да ви е от полза, но пък може да ви разпусне нервите. Не пропускайте да отговорите на писмо от чужбина.

Рак

Денят ще ви предложи множество изгодни възможности в професионалната сфера, които задължително трябва да използвате. Част от родените под този зодиакален знак ще бъдат покровителствани от влиятелна особа.

Лъв

Ако заниманията ви са свързани с творчество, то днес имате възможност да направите нещо наистина значително. Обаче нищо не ви пречи, дори работата ви да е абсолютно тривиална да подходите творчески към нея, може би ще е интересно.

Дева

Днес ограничете разходите си. Точно на този етап от време ще имате нужда от повече пари и затова ще ви се наложи да сте разумни като цяло в оперирането с наличните си средства в материален план.

Везни

Днес ще можете да блеснете в целия си блясък на служебното поприще. Е, може да ви глождят някои страхове, но вие не позволявайте околните да разберат. Концентрацията и сдържаността днес са най-големите ви помощници.

Скорпион

Днес се предпазвайте от финансови загуби. Заложете на спокойното темпо на работа, защото само така ще успеете да приключите с всичко планирано в рамките на времето определено за това. Действайте решително при премахване на някои проблеми от административен характер.

Стрелец

Още с първия работен ден ще ви поставят нови задачи. Не роптайте, от навременно им изпълнение зависи мнението на началника ви за вас. Ще имате достатъчно сили да се справите и с най-сериозните задачи, при това сами и в срок.

Козирог

Днес ще трябва да се оправяте с други хора и да плащате сметки, нали е края на месеца. Дипломатичността и чаровната ви усмивка биха могли донякъде да замажат положението, но не ги приемат вместо парични средства.

Водолей

Днес не всичко ще става според плановете ви, а това може да ви изнерви. Не бързайте да си изкарвате яда на околните. До голяма степен вие сте причина нещата да се забавят заради ваши предишни действия, сега си “сърбайте попарата”.

Риби

Днес ще се чувствате обградени с внимание и сигурно ще има защо. Не приемайте отново ролята на жертва, отпуснете душата си и си позволете да се чувствате приятно.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА