Last news in Fakti

16 Февруари, 2020 19:12 78 745 275

Трифонов учреди новата партия и обеща: Политическата измишльотина ще приключи

  • слави трифонов-
  • партия-
  • трифонов-
  • шоумен-
  • има такъв народ-
  • няма такава държава-
  • учредяване

Ще направим нещо, което ще ни остави в историята, заяви Слави Трифонов

Трифонов учреди новата партия и обеща: Политическата измишльотина ще приключи - 1

Вече не може така. Вече тази политическа измишльотина не може да съществува. Това ще приключи. Това заяви Слави Трифонов при учредяването на новата партия "Има такъв народ". Преди това Трифонов и неговите съмишленици учредиха партията "Няма такава държава", но съдът отказа да я регистрира.

"Според мен това събрание е бис. Толкова им харесва да учредяваме партия, че това е бис. Това, което направиха, е да ни извикат на бис, за да се настървим още повече. Благодаря ви, че сте тук", заяви Слави Трифонов на събранието, на което присъстваха 808 делегати. Трифонов бе избран за Председател на ПП "Има такъв народ".

"Благодаря ви, че ми давате възможността да не използвам първо лице, единствено число, а да използвам „ние“. Напоследък се наслушахме, последните 10 години на „аз“. По-важното е „ние“, защото това е отборна игра. И една от основните цели, които ще направят България по-красива, по-добра, по-спокойна, по-успешна, е да се създаде общност. С този референдум се изправихме срещу политическата система, която е самодоволна и иска да се възпроизвежда още дълго време, но това не е възможно, защото отсреща стоят нормални хора, които не го желаят това. Моите колеги са много емоционални, аз съм практичен. Това е един практичен ход. Благодаря ви, скъпи съмишленици, че сте дошли тук 808 души. Това е един практичен ход, който ще промени политическата система. На референдума 2 милиона и половина поискаха конкретни промени. Ние с вас имаме правото да създадем този политически продукт и да се борим за тези 2 милиона и половина, които искат да се променят нещата. И ние ще го направим. Вие вече участвате в това. Не защото имаме емоции, а защото такава е логиката. Не знам дали сте емоционални, какви са ви мотивите, но вие участвате в нещо логично", заяви Слави Трифонов.

"Вече не може така. Вече тази политическа измишльотина не може да съществува. Това ще приключи. И то ще приключи на следващите избори, когато и да са те. Ние сме средство. Ние с вас сме само инструмент. Аз и вие създаваме инструмента, който два милиона и половина и още повече българи искат да се реализират техните желания – мажоритарни избори, електронно гласуване, задължителни избори и още неща, които ги пропусна Конституционния съд, тоест ги забрани, но те така или иначе ще се случат. Благодаря ви, че сте тук. За втори път се случва това нещо, ако трябва ще се случи и за трети, ще се случи и за четвърти.. ще се случи по какъвто и да е начин. Както казва Краси Радков - „не можеш да спреш гората да се разлиства“. Благодаря ви, че сте тук и вярвам, че сме на прав път и заедно с вас ще направим нещо, което ще ни остави в историята. Благодаря ви", завърши Трифонов.

Останалите членове на Изпълнителния съвет са:

Тошко Йорданов – зам.председател; Ивайло Вълчев – зам.председател; Виктория Василева – главен секретар; и членове: Александър Вълчев, Драгомир Петров, Филип Станев.

Избрана е Арбитражно-котролна комисия в състав: Иво Атанасов – Председател; членове: Александър Рашев, Андрей Михайлов, Пламен Данаилов, Филип Попов, Пламен Николов, Румен Попов.

Трифонов учреди новата партия и обеща: Политическата измишльотина ще приключи

Трифонов учреди новата партия и обеща: Политическата измишльотина ще приключи

Трифонов учреди новата партия и обеща: Политическата измишльотина ще приключи

Трифонов учреди новата партия и обеща: Политическата измишльотина ще приключи


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 205 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лол

    134 256 Отговор
    Чалгааааа

    Коментиран от #45

  • 3 Гост

    228 267 Отговор
    Това ще е новия месия, в който българетата ще се припознаят. А после ще стане като с царя, като с борисов, като с костов и всички преди тях. Нас ни управлява КГБ , не политици.

    Коментиран от #59, #125

  • 4 еди

    210 142 Отговор
    Има такъв народ - Нема такава държава... Това имена на партии ли са?
    Да бехте кръстили партията с повече изречения!
    Да не говорим, че аз лично вече нямам доверие, нито на партии - нито на лидери, всеки който се докопа до баницата лапа яко - факт!
    Но иначе успех - дано да докопате и вие от сиренцето на народеца!!!

    Коментиран от #7, #233

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 АНЕНЕРБЕ

    271 125 Отговор
    ПОРЕДНИЯТ СПАСИТЕЛ.

    НЕ Е НАПИСАЛ САМО ЗА КОЛКО ДНИ ЩЕ НИ ОПРАВИ.

    "ВЕРВАМЕ" ВИ !
  • 7 Лол

    149 233 Отговор

    До коментар #4 от "еди":

    Славчо чалгара шалаллаал,тръгнал да управлява народа на Кубрат и Асоарух.Хахаххахахах ЧАЛГАААААР ПРООООЗЗЗЗЗ

    Коментиран от #47, #82, #128

  • 8 Фен

    310 87 Отговор
    Слави клати тиквения електорат. А те нервно потракват по клавиатурите си. Безценно!
  • 9 Бесен Язовец

    154 85 Отговор
    Тоя ще ви оправи за 365дни ще надцака времето от 800 дни на Симеончо!
  • 10 Лол

    75 49 Отговор
    Най-големото наказание на Боко е да управчява още.До края докато ме се разпаднаааат всичкитееее с гръм трясъъъък.А не да сдаде властта на чалгара и да запали чергата като черепа.Убвшастта до краяяяя,властта ви създаде и тя ще ви погубиии
  • 11 Няма да е зле

    189 41 Отговор
    Няма да е зле да измести патреотарците и Магарешки. За повече надали ще имат сила. Иначе няма да е зле и да надминат ДПС.

    Коментиран от #21

  • 12 Смях

    205 192 Отговор
    И Тошко Сценаристчето, зам.председател. Пародия на партия. Осветителите в шоуто сигурно са областни координатори. Главчо, който вече никой не гледа, е намислил как да се облажи и от политиката. Егати учиндолския цървул.

    Коментиран от #68

  • 13 Хихи

    90 65 Отговор

    До коментар #5 от "Гацо":

    Май ще си останеш с едно голо искане...
  • 14 А гледахте ли?

    310 62 Отговор
    120 минути по БТВ какво каза Ханке за нашта Менда и Горанов. Знаете ли какъв ни го набутаха квадратен тея герберчета затова алтернатива има винаги не е важно кой важно е да не са ГЕРБ
  • 15 Иван Костов

    216 51 Отговор
    Герберите са в отчаяние.
  • 16 Горо

    108 49 Отговор
    Каква е политическата, икономическата, социалната и културна програма на Слави Трифонов и неговата партия? И той ли като останалите лидери на партии ще реди изборните листи? Нали той бе за мажоритарни избори и предизвика референдум? Ще бъде ли намален съставът на парламента? Пак ли ще действа конституцията от 1993-та година, която дава абсолютен превес на изпълнителната власт и неограничена власт на премиера? За съжаление тези въпроси не отправя почти никой от феновете на шоумена, които са готови само заради популярността му в ефира да го пратят в парламента.

    Коментиран от #132

  • 17 Перничанин

    306 95 Отговор
    Не съм фен на песните му и чалгата, но предвид факта, че зад Слави стои екип образовани хора с цели желания да направят нещо, нека им се даде шанс пък ще видим. Държавата ни е толкова зле вече, че по-лошо трудно би станало.
  • 18 ужас

    117 165 Отговор
    Няма такъв палячо...
    Ще вземе 5-6% най-много и ще стане поредната патерица на ГРОБ.

    Коментиран от #221

  • 19 Естет коафьор

    86 114 Отговор
    Славчо, я пусни една брада (или пък си залепи, ако нямаш) да изглеждаш по-тежко, все пак си известна личност. Например катинарче като Устата (и той ти е колега чалгар), рунтава като на Астор (фокусник:прави от нищо - нещо, като теб) или пък най-добре като на Димитър Благоев (и той също като теб е събирал балами и ги е качил чак на Бузлуджа)
  • 20 До 1

    131 39 Отговор
    От еврото трудно се излиза, ама БГ няма към кой друг да се закачи! Към долара не можем да се закачим, нито към франковете, нито към лирата!!! Просто янките искат БГ да остане в левове, защото 1 долар е 1.80 лева, а 1 евро е 1.20 долара!! Все пак Петър Стоянов е на хранилка в американско НПО!!! А на Слави не разчитам хич, аме все пак подкрепям партията му, защото предпочитам крадците да се сменят на всеко 4 години, а не един и същи да краде 10 години

    Коментиран от #31, #49, #102, #140, #197

  • 21 uduud

    81 117 Отговор

    До коментар #11 от "Няма да е зле":

    За какво ти е тоя бе - ти викал ли си го?
    Болен човек с болни амбиции и малко парици, прави партия за да папка! Хората които сега са на власт си имат пари и приципи! Имат позиции в Европа и Америка! Ся оня тепърва, ще жъне пак на наш гръб ли? Дано влезнел в парламента? За какво ти е там?

    Коментиран от #152

  • 22 АНЕНЕРБЕ

    84 52 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Георги":

    ГОВОРИШ ЗА ИНТЕРВЮТО НА СТИВ ХАНКЕ ПО 120 МИНУТИ!!

    СТИВ ИЗРЕЧЕ ЕДНА ГОЛЯМА И ОПАШАТА ЛЪЖА, че няма държава в която валутния борд да се е провалил.

    ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА И ТЯ СЕ НАРИЧА АРЖЕНТИНА!!!
    Когато през 1997 година въвеждаше валутния борд Ханке ни сочеше като пример не коя да е държава , а точно АРЖЕНТИНА!!
    Когато през 2001 година АРЖЕНТИНА излезе от борда с РЕВОЛЮЦИЯ помела цялата политическа класа ХАНКЕ се беше скатал на МАЙНАТА СИ!!!
    ГРЪМНАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА АРЖЕНТИНЦИТЕ В БАНКИТЕ !!

    ТОВА ПРЕДСТОИ ДА СЕ СЛУЧИ И У НАС 20 ГОДИНИ ПО КЪСНО!!

    Тогава ви гарантирам , че по улиците ще се търкалят тикви и герберски недоразумения!!

    СРИВА НА ФИНАНСОВАТА НИ СИСТЕМА Е НЕИЗБЕЖЕН - със или без борд сме обречени на фалит!!

    Коментиран от #74

  • 23 Супер!

    102 20 Отговор
    Ми харесват идеите на Слави. Само дето не ми е ясно как ще ги реализира. Примерно задължителни избори, демек гласуване. В България е задължително гласуването, всеки който може да гласува, трябва. Но разбира се не се наказва и никой не може на сила да те накара. Как смята Слави да кара хората да гласуват задължително? Аз не съм против това. Съгласен съм, докато все още избирателите са с мнозинство български етнос. Но ми е интересно как ще стане. Някой да има идеи?

    Коментиран от #159

  • 24 червени боклуци

    114 83 Отговор
    Който е против Слави е за Боко ,Курнелия,Волен и Доган.
  • 25 Хитлер

    94 107 Отговор
    Поредният боклук,или протеже на Борисов!
    Нали го видяхме в едно от шоуто ,когато Боко Царя му гостува,падна на колене и целуваше пода!Умри и пукни за теб никога няма да гласувам нищожество тъпо!!!Плешив урод и тъпанар,а за тъпите ти и гнусни сценаристи където правилно не произнасят думите какво да говорим,олигофрени тъпи!!!
  • 26 ужас

    80 88 Отговор
    Гешев да разследва Славчо откъде са му милионите.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Лол

    89 82 Отговор
    Проз чалгар да управлява хаххахах Мислех,че Украйна са по-зле от нас с комедианта,но Бг пак счупи тъпомера.

    Коментиран от #51, #265

  • 29 Истината

    71 104 Отговор
    Учиндолското влечуго участва ев поредния руски проект за забавяне на развитието на България и в превръщането и в неуспял член на ЕС и нелоялен съюзник в НАТО.

    Коментиран от #52

  • 30 Лол

    68 70 Отговор
    Приза чалгар на анаболи....леле леле леле.Абе вие потомци ли сте на велики Царе и Императори беее?Или сте некакви чалгари изпаднали???

    Коментиран от #200

  • 31 грешка

    37 60 Отговор

    До коментар #20 от "До 1":

    Това което каза е много глупаво и затова сме на това положение!!!
    Понеже сменяваме крадците на всеки 4 години. Ако едни бяха оправлявали целия преход 30 години, нямаше да сме на това положение, ама вие с кокошите си мозъци не можете да го разберете и сте вечно недоволни и подкрепяте тъпи измислени герои, като месии!

    Коментиран от #66

  • 32 Румен

    54 33 Отговор
    Слави ,пушката на Илия Павлов притежавш ли я?
    Дасе не удариш пак в окото ей.
  • 33 Лол

    84 84 Отговор
    Погледнете му само на тоя чалгар муцуната!Тоя ли ще ви оправи бе ей!Вие добре ли сте?Изпращел суляк чалгар проз анаболен

    Коментиран от #56

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ITN

    180 113 Отговор
    Който подрепя Слави - да цъкне едно "+"-че

    Коментиран от #41

  • 36 Саска

    7 36 Отговор
    Хубави и прекрасни момичета, най-хубавото има—> getbadgirl.com

    Коментиран от #120

  • 37 Koito

    14 28 Отговор
    Този сайт е американски
  • 38 Светулка

    108 18 Отговор
    Стив Ханке даде ексклузивно интервю в 120 Мин. По БТВ. Всички медии мълчат.Президента Стоянов получил чанта с доказателства за корупцията Иван Костов и нищо. Къде са документите ?

    Коментиран от #43, #53, #54, #272

  • 39 гост

    56 33 Отговор
    Видяхме позициите на сценаристите в партията и може да се досетим за бъдещите им позиции в правителството. Интересно ми е - Какви позиции са определени за "балерините"?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 коце

    42 46 Отговор

    До коментар #35 от "ITN":

    Аз ти цъкнах едно минусче!
    Да не ми е дал пари, че да го крепя?!?
    ОВЧАР ВИ ТРЕБЕ И ЯКА ТОЯГА!!!
  • 42 Колегата отвръща на удара

    1 17 Отговор
    https://youtu.be/QbTw6g7Z4uc
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 саса

    39 51 Отговор
    Тоя ще е троянскию кон у парламента следващите избори!
    Чакам сега и Захари Бахаров да си направи партия с брат си и др> известни от ТВ лица! Бих гласувал за тях, а не за Трифона< по има шанс да ни оправят !!!
  • 45 Тъпанар

    93 28 Отговор

    До коментар #2 от "Лол":

    Чалга, казваш, а винету тиквата да не е класик?
  • 46 Йойо

    91 39 Отговор
    След цара и падара е ред на шута!
  • 47 Опа

    32 8 Отговор

    До коментар #7 от "Лол":

    Пишеше Прост и явно ти си такъв. И не само с правописа
  • 48 Гост

    50 40 Отговор
    Нищо няма да направи.Този се взе на сериозно.Колкото му е интересна телевизията , толкова и привърженици ще има.Но за критиците .....-на изборите ще се види.Не казвай хоп, преди да......
  • 49 Тъпанар

    25 14 Отговор

    До коментар #20 от "До 1":

    Идиот, я ми кажи, каква е тази валута франкове и от кога не съществува?

    Коментиран от #67

  • 50 селянин 1

    17 8 Отговор

    До коментар #40 от "Боярышник":

    Оди,да се нодеш..белким ти олекне.

    Коментиран от #92, #130

  • 51 Тъпанар

    70 26 Отговор

    До коментар #28 от "Лол":

    А като те управлява тъпа тиква, по-добре ли ти е?
  • 52 Тъпанар

    65 25 Отговор

    До коментар #29 от "Истината":

    Щото сега сме преуспели сигурно, под вещото ръководство на винету тиквов шкембелиев.

    Коментиран от #273, #274

  • 53 Опа

    63 25 Отговор

    До коментар #38 от "Светулка":

    Сега да го видим( великият) бивш президент ще имали смелостта да каже истината за Костов. Ако не, тогава е време на такива като Слави да влезнат в парламента за да може да се разбие тази политическа олигархия
  • 54 селянин 1

    25 42 Отговор

    До коментар #38 от "Светулка":

    Документите са при деса с мерцедеса,бивша PR-ка,на авиаторите..добре че беше фатмако та я свали от диванчето на слави.
  • 55 oio

    46 29 Отговор
    На тоя са му казали от горе какво да прави!
    Да не мислиш че сам се е сетил да оправя България!
    Просто играе според тоягата - понеже е зимал пари навремето!
    Който е зимал пари навремето цел живот връща!
    Който е зимал услуги - още повече връща и тн!
    Затова и пасувах аз навремето - да моем си спим спокойно!
    Дано Ви оправи! Ма преди това требе вие да се оправите сами!
    Щото кривата фиданка - нема как да стане плодородно дРъво....
  • 56 Тъпанар

    39 19 Отговор

    До коментар #33 от "Лол":

    Щото ти си от платените, тиквата оправи ли те и колко пъти?
  • 57 В е л и к и я

    46 22 Отговор
    Едната партия НяМА , другата ИМА .. Абе направо се кръстете .. Тука има-тука нЯма .... !
  • 58 Тихо

    44 25 Отговор
    ГЕРБ просто му направиха услуга, която и той не очакваше, отказ от регистрация. Толкова са тъпи. А сега пак е по новините
  • 59 Писна ми

    73 13 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Какво предлагаш ти умнико? Да се предаваме на мутрите и да затваряме държава на 1300г.?Излез ти, ако можеш да събереш достатъчно подкрепа. Ти и тези идиоти, дето искате да останете в историята, като хората закрили държавата.Ние който НЕ го искаме ще се бориме до последно.Всеки плаща цената!

    Коментиран от #69

  • 60 Клоуните!Пак са тука...

    40 43 Отговор
    Ванката ще бъде финансов министър и дворцов ковчежник!Тъпаните,кларнета и зурната министри на вътрешни,външни и отбраната!На Пайнера певачките с шеф Милко Калая,митничарски контрол и трафик на Белото.За пушеците и боклука ще бъде Гергов....Годжи по трафика на това,което не е още изнесено и случайно останало..Тиквун си остава ,,БУДА" в сянка..
  • 61 Тъпанар

    43 18 Отговор

    До коментар #40 от "Боярышник":

    Колко ти платиха, да се изходиш по темата? Като си толкова компетентен, я кажи, какво свършиха шефовете ти мутротиквенски гробове?

    Коментиран от #129

  • 62 Кой68

    31 32 Отговор
    Нищо ново.....Каквото името и лидера,такива ще са и политикочалгарските действия..... 🤔🤔😯😯
  • 63 Курдов

    45 40 Отговор
    Щом и придворния ШУТ на една държава се гласи да я управлява...сери се в тази държава.
  • 64 🔘 🔘

    55 32 Отговор
    Успех на партията.
  • 65 Nostradamus

    24 38 Отговор
    Няма такава партия
  • 66 До 31

    21 5 Отговор

    До коментар #31 от "грешка":

    1во/ нали свалиха комунизма защото 30 години управлявали едни и същи. 2ро/ 30 години да те управлява Чикатило не означава децата ти да станат по-защитени от изнасилване и канибализъм, напротив, най-вероятно педофилия с канибалски завършек ще е най-добре приетото деяние!!! 3то/ алпният човек и 100 години да краде пак ще му се вижда малко!!!

    Коментиран от #75

  • 67 До 49

    33 3 Отговор

    До коментар #49 от "Тъпанар":

    Швейцарски франк - по - скъпа валута и от еврото!
  • 68 Чуй.

    51 42 Отговор

    До коментар #12 от "Смях":

    Все ми е едно! Само, че помисли малко. Всички в неговото "шоу" са хора с добро образование и то доста интелигентни. За разлика от царуващите сега неземни тапаци. Боко не знае за това, дали добруджа е била окупирана от румънците или не. Но го избрахте. Тия са доста начетени и предпочитам Ванката да е министър на Енергетиката примерно от колкото сегашния (който ни лук ял ни лук мирисал)

    Коментиран от #81

  • 69 Гост

    18 20 Отговор

    До коментар #59 от "Писна ми":

    Та ти си неграмотен. За какво ще се бориш българенце, ти даже езика си не знаеш. Малко българенце с малка душица се борело.

    Коментиран от #101, #181

  • 70 стив ханке

    46 26 Отговор
    Стив Ханке е посочил на Петър Стоянов случай на корупция ,каза го преди час по бтв.А за слави успех 1,5милиона сме.И Кирил Петков от Харвард -Премиер

    Коментиран от #79

  • 71 Аве Адолф Хайлллл

    34 33 Отговор
    .... явно този клоун не спира да си прави реклама на циркаджилъците ....

    Коментиран от #99

  • 72 бай Шиле

    32 42 Отговор
    Имам опасения,че с този Славчо ще стане като с Капута.Въпреки това ще гласувам за тази партия.По причина,че от БСП ми се повръща,а от ГЕРБ ми се при--ра.
  • 73 Уроборос

    32 26 Отговор
    Защо този чалгар изглежда като обезумял блед чалгар?Това да не е от белото?Ще ли бъде неговия политически проект "магистрала" до Колумбия???
  • 74 Гошко

    31 14 Отговор

    До коментар #22 от "АНЕНЕРБЕ":

    Аржентина се вързаха с кофти валута , а и политиците им са точно като българските ПРОДАЖНИ. Така че не ни предстои нищо по различно от Аржентина и Гърция очаквайте го. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ И МЕНДА СТОЯНОВА+ ВЛАДИ ГОРАНОВ СЪС СВОБОДНИТЕ РЪЦЕ.
  • 75 Само питам

    7 22 Отговор

    До коментар #66 от "До 31":

    Защо след така наречените промени (след 1989г.) не беше върнат истинският Български Химн - Шуми Марица( Химн на България от 1886 г. - 1946 г.) и въобще има ли някакви промени в България след като не кой да е, а комунистическия химн "мила родино" все още е Химн на Република България ( нали Уж вече не сме Народна Република България) ????
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Еееееее

    40 11 Отговор
    Една от поредните надежди на туй робско племе.
    Все чака някой да го оправи,вместо да се вземе в ръце и се противопостави на който и да е управник,когато погазва интересите на народа си.
    Силни на чашка,мишки в слижбата,мишки пред управниците.
    Е га ти и племето.
    Ботев,Левски и мн.мн.други истински патриоти милели нявга за родината,хиляди пъти са се обърнали в гроба последните 30_на години.Явно борбата и смърта им в името на радината са били безмислени.
  • 78 Напред Слави

    57 40 Отговор
    По добре да дадем шанс на СЛАВИ ТРИФОНОВ , но да се отървем завинаги от престъпниците, които съсипаха държавата за последните години.
  • 79 Гошко

    45 9 Отговор

    До коментар #70 от "стив ханке":

    Ханке каза , че е представил документи изобличаващи някой в корупция, пред Стоянов , а той звъннал на Костов и му се развикал , че са го хванали в крачка. ДА СЕ САМОСЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА или пък не??? Сега ще си проличи колко е “ силен” Гешев. Между другото Ханке каза много истини но никой няма да го послуша за съжаление.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 случайно минаващ

    37 10 Отговор

    До коментар #68 от "Чуй.":

    Да не си посмял да сравняваш Ванката с този дис-тарикат Ревизоро.Не познавам Ванката но познавам Ревизоро.Селски хитрец.
  • 82 абе

    22 13 Отговор

    До коментар #7 от "Лол":

    боко/тиквата/ли е `умния`?!Айде на пангара......
  • 83 Zora hristova

    19 9 Отговор
    Защо Иво Сиромахов е забравен и не е ръков.парт.оргсн. в немилост ли е

    Коментиран от #95

  • 84 Георги Илиев Митев

    8 17 Отговор
    Епиграми -
    Бойкоуспокояващи за нас са без пари. И виждам вече аз божествена глава (да кажа тук похвалните слова). Три папи по главата го галили и боговете нимба му благословили.

    Скандали вихрят се във парламента и всеки си развява документа.

    Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Град София (2019).
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Шопо

    47 23 Отговор
    Славчоте от 1997 се заканва,че ще влиза в политиката! По характер е същият като Бойко-груб и самовлюбен! Няма да гласувам за човек ,който няма жена и деца,а храни само един гъз....
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Ецб

    39 23 Отговор
    Чалгар и простак.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Хахаха

    35 14 Отговор
    То си личи кое е измишльотина,с всички пари и адвокати ,които притежава,не може една партия да направи като хората, само циркове,на него и затолкова му стига акъла...
  • 91 Български по хелзинкски комитет

    49 7 Отговор
    Г-н Трифонов,да си представим,че си министър председател.Какво ще направиш,когато американците ти дадат списък с министрите?Руснаците намекнат да спреш "комуникационнта"база във Варна?Макрон да забраниш българските ТИР-ве? и т.н. колкото се сетиш.Хайде някой от твоите умници да отговори.Тук.
  • 92 става дума

    4 1 Отговор

    До коментар #50 от "селянин 1":

    за `коня`?!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 бай Кор

    15 8 Отговор

    До коментар #83 от "Zora hristova":

    Щото е плагиат! И щото иска да блесне пред Слави! И щото е кариерист по-голем от него ... и щото Сиромахов му е фамилията!
    А Слави е казал, че сиромаси не моат ни управляват!!!
    Но наеш ли колко ми дреме за Сиромаха? Почти колкото и за Слабака у евро парламента - секи тука който има акъл се оправя самосиндикално...
  • 96 Георги Илиев Митев

    14 12 Отговор
    Лелеяна мечта за самолети -
    Три милиарда за чертежи. По ръцете ни сърбежи. Ще вземаме или пак ще даваме.
    Самолети от Америка ще ли притежаваме ?
    "Извънземните" ли ще ни бият ? Ще опитат ли да ни затрият? Не и не, ние не спим- с въображаемите самолети ще ги победим.
    Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Град София (2020).
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 бай Шиле

    24 7 Отговор
    Чакам ясна и КРАТКА програма на тази партия.Не в комсомолския стил на Нинова или послушкото Борисов.След като я видя ще реша,а не след популистки приказки.
  • 99 а ти

    7 6 Отговор

    До коментар #71 от "Аве Адолф Хайлллл":

    си от `Тиквеният Райх`......
  • 100 Патриот

    28 22 Отговор
    Слави е поредната патерица на Тиквата.Държавата се тресе от протести, Президента свали доверие от правителството, а наш Славчо скрит-покрит, чака знак да го активират . Надежда всяка оставете, грабвайте куфарите и от Терминал 2 полетете...

    Коментиран от #103

  • 101 Опа

    6 3 Отговор

    До коментар #69 от "Гост":

    А ти защо използваш българския бе( умник)

    Коментиран от #107

  • 102 Гост

    5 6 Отговор

    До коментар #20 от "До 1":

    От еврозоната НЕ СЕ ИЗЛИЗА!

    Коментиран от #189

  • 103 Опа

    5 2 Отговор

    До коментар #100 от "Патриот":

    Ха, смени си ника, патриот ми бил?
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Луд

    37 13 Отговор
    Само си представете Слави премиер, Краси Радков сигурно ще е министър на здравеопазването, Годжи министър на вътрешните работи, а Ванката ще министър на финансите, просто пародията ще е велика, да живеят тъпанарите, простаците, наивниците и прочее... ДА живее България!!!!!
  • 109 Аз съм-СЛАВИ

    14 28 Отговор
    Партията на НАРОДА ще бъде политическа партия НОМЕР 1. Благодаря, че Ви има!

    Коментиран от #112

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Няма такива идиоти

    20 16 Отговор
    Има такъв народ ,още от старта тази партия започва със закрити заседания ,пълно мълчание и тайни срещи.Същият подход на един изкуфял измислен комарджия известен като царя и жълтата му опикана партия.Сега същата постановка ни прилагат и народа тръпнещ в очакване на по -добро пак ще скочи в тигана.
    Абе Славчо ,излезте с позиция ,обещайте че ще вкарате всички който са крали последните 30 години в затвора.Те немогат милите едно иве да измислят вече 1 година
  • 112 Аз съм Пророк

    9 5 Отговор

    До коментар #109 от "Аз съм-СЛАВИ":

    Аз съм Пророк и казвам че нема да е точно така!
  • 113 Стига

    5 3 Отговор

    До коментар #107 от "Гост":

    Обидите някъде другаде

    Коментиран от #134

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 варадин

    13 4 Отговор
    еха,супер.ванката -министър председател
  • 116 онзи там

    28 16 Отговор
    Точно пък ти ли бе Славчо ще направиш,по-запомнящо се от това да бъдеш на заплата в БСП ?!
    Не се вземай на сериозно че ти видяхме акЪла и патриотизма,секна ти заплатата и рекламите в майчината БТВ и сега си решил и ти да цоцаш народа....срамувам се от такива като теб !!!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 стареца

    29 15 Отговор
    Един човек без елементарна култура да учредява партия?
    Да си вдига рейтинга който никога не е имал?

    Коментиран от #121

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 въпрос

    11 3 Отговор

    До коментар #122 от "TürkOğluBaezidEfendi":

    Ти османец ли си, или турчин?
    или български помак?
    Благодаря за отговора!

    Коментиран от #147

  • 124 Хаха

    15 14 Отговор
    Тоя е много проЗ,тъБ и нагъл.Освен това и чалгар.Има страхотни шансове да ни управлява!
  • 125 ха ха ха ха

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Не знаех,че Мустафа- та е от КГБ.
  • 126 соросоидни кърлежи

    22 16 Отговор
    ще гласувам за тях..колкото повече плюят ,толкова повече хора ще гласуват за Слави.

    Коментиран от #131

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 ха ха ха ха

    24 6 Отговор

    До коментар #7 от "Лол":

    Лол,щом може пожарникар,защо да не може и шоумен?
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 вероятно

    8 21 Отговор

    До коментар #126 от "соросоидни кърлежи":

    Никой няма да гласува за Слави!
    Ако слави даде по 1000лв на калпак, може и да се замисля, ама така без пари да го подкрепя, да изкара той пари... това няма да се случи!
    Даром нищо няма - свършиха глупаците!!!

    Коментиран от #136, #137

  • 132 Един от тоз народ, дето все още го има..

    16 4 Отговор

    До коментар #16 от "Горо":

    Ами много съм се чудел, защо не се намери някой да се "жертва" - да обещае, че ще инициира нужните промени за промяна на системата във възможно най-кратки срокове, след което да се оттегли.
    Защо ако не си над 18год нямаш право на глас, но ако нямаш средно образование (спрял си развитието си преди 18години) имаш такова право?
    Без начално образование вече не ти дават да управляваш автомобил, но никой не те спира да управляваш държавата с избора си.
    Защо гласът на баба ми (Господ здраве да и дава и пра-пра внуци да види) тежи точно толкова колкото моя и точно толкова колкото на някой на 21 - дето статистически погледнато най-дълго време ще връща борчовете изтеглени от управляващите с гласа на баба ми :)
    Защо гласа на този дето внася в бюджета е точно толкова ценен колкото гласа на тези дето смятат че държавата само трябва да им дава?


    Истината обаче е, че след това което се случи последната година не съм сигурен до колко нещо може да се промени по политически начин.
    Мисля че границата бе премината и е твърде късно да се промени каквото и да било по еволюционен начин.
    Май единственото което остава е всеки които може да върже 2 и 2 да си събира багажа и тази прекрасна страна да се превърне в дестинация за отпуските му :(

    Може би има и по-революционен начин за промяна, но вярвам че този период следва да е в миналото.
  • 133 Много миришат БЕ

    15 2 Отговор

    До коментар #122 от "TürkOğluBaezidEfendi":

    Целият цивилизован свят знае кой мирише: МЮСЮЛМАНИТЕ,а най много анадолските турци🦃🦃🦃👳🦃🦃👳
  • 134 Опа

    7 1 Отговор

    До коментар #113 от "Стига":

    Тоя си мисли че( селянин) е обидна дума? Е, грешка си (Българино)! А, и още нещо нима селяните не са Българи?????
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Иславиев

    6 4 Отговор

    До коментар #131 от "вероятно":

    Нееее, не са. Ти ще си продължиш така и с 1000лв.
  • 137 Един от тоз народ, дето все още го има..

    6 4 Отговор

    До коментар #131 от "вероятно":

    Само помисли - не отидеш ли да гласуваш с/у 0лв не се ли случва така, че даром даваш всеки ден нещо в следващите 5 години. На всичкото отгоре може да се окаже, че сметката накрая е доста по-голяма от тез 1000лв.

    Коментиран от #139

  • 138 как

    15 21 Отговор
    Промяната е ясна! Но промяната не е угодна на великите сили !
    Извода е тъпчене на едно място и винаги след тях!
    Която и партия да дойде на власт, няма да промени нищо, това не зависи от нея, не зависи от желанието като цяло! Външни фактори диктуват политиката ни. В момента това правителство е в симбиоза с тях, по-добре е то да остане, от колкото да дойде някой нов, който тепърва ще се учи, ще сваля - качва кадри на управленски постове, ще краде двойно и тн. Външната политика на държавата ни в момента е ОК! Много лесно това може да се промени с всички негативни последствия, затова мислете добре преди да гласувате! Никой няма да ви направи живота по-добър с магическа пръчка - трябва вие сами да си го направите! Лек пример... огледайте се наоколо, заведенията пълни, хората карат все по-луксозни коли /дори не са мутри/ магазините препълнени - няма липси! Явно хората имат пари и си пазаруват, купуват си коли, плащат си сметките? Защо - нали е много зле, защо не е празно навсякъде и не се празнят само щандовете с хляба и киселото мляко? Айде стига пропаганда на тази партия!!!

    Коментиран от #143

  • 139 как

    6 6 Отговор

    До коментар #137 от "Един от тоз народ, дето все още го има..":

    Не виждам достойни люде - личности, за да отида срещу 0 лева!
    Няма да стане по-лошо, ако това правителство управлява още 4-5 години, дори напротив, ще стане по-добре! Но, ако шоумен като Слави, оглави държавата, не съм сигурен дали няма да е много по-зле! Затова безплатно бих гласувал за по-малкото зло! А ако съм сигурен, че то така - или иначе, ще спечели изборите, хич няма да си дам зор да се разкарвам!

    Коментиран от #144

  • 140 wwwww

    7 5 Отговор

    До коментар #20 от "До 1":

    Абе какви ги дрънкаш ти ? България е във валутен борд при който сме приели еврото за резервна валута.Утре ако поискаме може да се приеме друга валута за резервна например. Но когато приемем еврото за парична единица,а лева го изпратим в историята....тогава вече няма излизане .И тогава ,когато лева е в историята не се казва връзване.Връзване е сега към еврото,от където можем още утре да се "отвържем"ако поискаме. Без лева (наша парична единица )България губи и суверенитета си.Защото тогава българското правителство,което и да е то,няма да има своя парична единица.
    Някога Кенеди точно това искаше да направи-американското правителство да има своя валута,НО не успя.
  • 141 Холмс

    13 11 Отговор
    боя се, че Славчо може да е получил инжекция от националната лотария, с обещание да я възобнови при успех на изборите - нека прокуратурата да се самосезира сега!
  • 142 Tochniq

    11 17 Отговор
    Bravo Slavi s teb sme
  • 143 Е как

    19 8 Отговор

    До коментар #138 от "как":

    Много просто-с парите на ТРИТЕ милиона емигрирали българи .Ето,с тях се празнят щандовете.В Бг останаха само администрацията и пенсионерите+ чернооките българи. А защо три милиона се евакуираха...всеки нормално мислещ,който разбира се не е на герберската софра го знае.

    Коментиран от #146

  • 144 мрънкала

    12 12 Отговор

    До коментар #139 от "как":

    Това правителство ми даде възможност, да си регистрирам фирма с капитал 2лв! Бързо забравяте как беше преди. С тази фирма работя и досега и се изхранвам и не се оплаквам и не мрънкам, че други са ми виновни! Просто вие сте едни мрънкала и чакате само наготово!
    Е няма как да станат нещата без ваше участие!!!

    Коментиран от #157

  • 145 До всички хейтъри

    20 18 Отговор
    До всеки който не харесва Слави.
    Какво направихте вие или какво опитахте да направите за народа?
    Опитахте ли нещо?
    Само пишете коментари от компютъра, защото нямате два лева да излезете навън.
    Длъжни сме да се борим за промяна.

    Коментиран от #148

  • 146 коко

    12 6 Отговор

    До коментар #143 от "Е как":

    Еми тези 3 милиона, защо не смеят да си вземат близките там?
    Понеже над определена възраст, не могат да ги застраховат и >... недай си боже ако се наложи медицинско лечение, 5 живота няма да им стигнат да си го платят? И като е толкова хубаво там, защо идват тук, да търсят медицинска помощ и стоматологична? Защо идват тук на курорт? Айде моля, не ми хвали емигрантите, отлично знам как стоят нещата! Ако бяха вложили капацитет тук, щяха и тук да живеят добре! А това че изтичат мозъци и работна ръка от България е много лошо - прав си!

    Коментиран от #151

  • 147 TürkOğluBaezidEfendi

    0 33 Отговор

    До коментар #123 от "въпрос":

    Турчин съм. Кур на Левски!

    Коментиран от #149

  • 148 коко

    13 14 Отговор

    До коментар #145 от "До всички хейтъри":

    А ти кой си ?
    19 годишен идеалист или платен клакьор на дългию?
    И какво направи ти, за да подобриш положението тук?
    И как точно смяташ, че дългию Славчо, ще оправи положението в България и в частност твоето лично положение?
    -
    Не бъди наивен! Отсвирете тоя шут да земе 0.001% от гласовете и ще се спукам от кеф, понеже, ще видя, че най-накрая българина се е събудил и е започнал да мисли с главата си!!!
  • 149 странно

    19 5 Отговор

    До коментар #147 от "TürkOğluBaezidEfendi":

    По коментара съдя, че си османлия!
    Българи и Турци са приятели и се подкрепят!
    Ататюрк е основател на Турция!
    Не е редно да се разпалва расова и етническа омраза!!!

    Коментиран от #156

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Е как

    20 6 Отговор

    До коментар #146 от "коко":

    Коко,първо- ти да си чувал,че в другите държави има здравни застраховки? И знаеш ли,че там като се разболееш,всичко ти се покрива ,и няма такова нещо като в Бг-под масата! Напротив-в Бг ако се разболееш и си умираш,въпреки ,че си здравно осигурен. И кой е този луд да дойде в Бг да търси медицинска помощ? И не приемайте,че всичко опира до парите.Аз емигрирах не заради парите,а затова,че Бг НЕ е правова държава. Мудна администрация,тромави административни процедури,неефективно правораздаване,корупция,никакво здравеопазване,мачкане на хората и т.н. Не ми се изброява. В Бг и милиони да ми дават,не мога да живея поради гореизброените причини. И те са следствие от управлението на държавата.

    Коментиран от #154, #205

  • 152 Знайчев

    10 12 Отговор

    До коментар #21 от "uduud":

    личи си че си герберче ама и да лаеш ви се вижда края от както сте на власт все по бедни ставаме дано който и да ви смени да започне с преследване и затвор за всички виновни за състоянието на държавата
    ако някой дойде и заяви смело че ще започне пълна ревизия на властта за последните 10 и повече години и присъди за виновните веднага гласувам за него дали ще е Слави Драган Петкан няма значение важното е да промени нещо едва ли е толкова трудно като се има предвид много други държави напред пред нас и може да се вземе добър пример за всякакви ситуации а не да се открива топлата вода
    силно се надявам Слави да не е въздух под налягане както повечето политици които се мазнят за да са в парламента а влезнат ли само своите олигарси уреждат със закони защитаващи богатствата им
  • 153 Питам

    25 7 Отговор
    А ако Слави стане премиер , кой ще мъкне ауто-кюто постоянно с него и кой ще му шушне в слушалката какво да говори ? Селския хитрец не може дума да обели сам !
  • 154 коко

    6 5 Отговор

    До коментар #151 от "Е как":

    Зависи от какво и как се разболееш, когато нещо не покрива застраховката, моля кажи колко струва един ден престой в болница ?
    Колко струва зъболечението? Естествено, че това с тромавата администрация и калпавото управление е факт в БГ, но независимо от всичко се надявам нещата да се променят в обозримо бъдеще!

    Коментиран от #162, #165

  • 155 А БЕ

    13 10 Отговор
    КАК ЩЕ ПРИКЛЮЧИ, СЛЕД КАТО ТИ СИ АБСУРДНА ИЗМИШЛЬОТИНА , ДОСЕГА БЕШЕ ЗЛЕ НО АКО ХОРАТА МУ ПОВЯРВАТ НА ТОЯ ДОЛЕН ИЗПОЛЗВАЧ , НЕ МИ СЕ МИСЛИ!
  • 156 TürkOğluBaezidEfendi

    0 20 Отговор

    До коментар #149 от "странно":

    Кога българите ще се извинят на турците за Батак? Турски офицери са загинали, башибузуци!

    Коментиран от #158

  • 157 Един от тоз народ, дето все още го има..

    11 3 Отговор

    До коментар #144 от "мрънкала":

    Викаш дадоха хляб и зрелища и всичко е наред :)

    Подценявате смисъла на думата човек.
    Основната разлика м/у човека и другите същества на таз земя е, че когато човека е гладен има един проблем и прави всичко по силите си да го разреши - както правят и всички други същества на таз земя.
    Разликата е в това, че когато човека е напълнил стомаха, то проблемите му не се разрешават а се мултиплицират.

    Та на въпроса - не съм недоволен от това че съм гладен, не съм недоволен, че колата ми е в първата група според статистиката на КАТ - до 5г. Не съм недоволен от това че имам покрив над главата си.

    За всяко едно от тези неща нито това, нито предно правителство нещо ми е дало. Просто до момента да речем, че не ми е пречело.

    Не доволен съм от това което виждам че се случва - недоволен съм от това че 50% от изкараното от мен (данъци +осигуровки +ДДС) се харчат по напълно НЕ ефективен и непрозрачен начин.

    И ДА не ми харесва някой определящ се като АЗ да раздава моите и вашите пари, все едно са негови.

    Недоволен съм от факта, че няма как да планирам каквото и да било за по-дълго от година-две.

    Недоволен съм от това, което виждам да се случва на хора дето са много над мен.

    Недоволен съм от това, че на никой не му дреме какво образование могат да получат децата ни.

    Коментиран от #175

  • 158 странно

    10 1 Отговор

    До коментар #156 от "TürkOğluBaezidEfendi":

    Никой не е загинал там, само съм чел за Баташко клане, как турци са клали българи! За загинали офицери там не съм чувал, но има снимки на една баба и камара кости отпред и... не е ли редно турците да се извинят за това клане, ако него имаш предвид?
    Османци и българи са живяли дълго време в симбиоза, имало е богати българи - чорбаджии и е било добре, но това към края на османското иго, иначе в началото са били зверски кланета от страна на османците! Разпъвали са хора между коне, рязали са полови органи, палили са огън на живи хора на коремите и са си варили кафе, побивали са на колове, вадили са неродени деца от коремите на бременни, блудствали са с деца и тн! За това ли да дължи България извинение?

    Коментиран от #160

  • 159 така така

    9 5 Отговор

    До коментар #23 от "Супер!":

    слави-проститута знаеш ли кога ще накара българите задължително д а гласуват?? А????
  • 160 странно

    9 2 Отговор

    До коментар #158 от "странно":

    И ти и аз не сме били живи тогава и смятам, че няма как да го оправим - нали? Затова е тъпо да се разпалва етническа омраза в минало време!!! Но да пишеш за национален български герой като Васил Левски, дето и турци са му се възхищавали а е предаден от българи!!!
    Да пишеш глупости за него не ми се струва редно! Все едно ние да пишем за вашите национални герои глупости! Както и да е - ти си знаеш!!!

    Коментиран от #161

  • 161 TürkOsmanEfendi

    2 22 Отговор

    До коментар #160 от "странно":

    Кога България ще възстанови справедливостта, която руснаците нарушиха, и България отново ще стане част от Турция?

    Коментиран от #163, #203, #275

  • 162 Е как

    19 2 Отговор

    До коментар #154 от "коко":

    Един ден в болницата струва НУЛА евро. Говоря за държава в ЕС! В САЩ може да е друго. Тук се покрива всичко,независимо от какво си се разболял. Имам роднина ,която е в Испания (аз не съм там) Тя си беше сменила и двете стави без нито едно евро+ рехабилитация ,също без нито едно евро! В Бг и със здравна застраховка да си ,плащаш ставите,които струват;- едната 5000 лв. За зъболекарите си плащаш.Така е! Тук получавам повече пари,отколкото в Бг на същата позиция,но имам повече разходи-наеми,транспорт ...и горе долу от финансова гледна точка живея като в Бг някога.Казах ,че лично аз не емигрирах заради парите.Познавам и други ,които бяха с относително добри доходи в Бг и също емигрираха заради причините,които ти изброих. Бг не може да се каже,че е правова държава. Това е държава на абсурдите.И куче да вържеш,не може да стои в Бг,та камо ли човек. И това е следствие на управлението от политиците ,които са една шайка събрали се и си играят на уж управляващи и опозиция, а всички са крадци участващи заедно в разни схеми и обират народа.И остави обирането ,ами го и тормозят.Ти не виждаш ли хората в Бг колко са се озлобили,мразещи всичко и всички.Един друг там не могат да се понасят . От къде мислиш,че е това? Пак ще се повторя-от изброените от мен причини.

    Коментиран от #166

  • 163 странно

    13 1 Отговор

    До коментар #161 от "TürkOsmanEfendi":

    Турция няма такива амбиции, поне доколкото съм се информирал от турската преса! Иначе е имало и България на 3 морета! Това и аз го чакам да стане, ма лошото е, че за жалост няма да стане никога!
  • 164 Някой

    3 12 Отговор
    Закъсня Слави. Ако преди 5-7 г. беше влязъл в политиката, щеше да събере мнозинство. Тон се колебаеше, но така и ме се реши тогава. Сега ще спечели процент, въпроса е какъв. Чуся се дали да му дам шанс веднъж.Аз винаги савам шанс по един път. И ако ме разочароват не повтарям. Не съм кон с капаци. Така с царя, Борисов. По един път, и като ги видях, край. В тази държава нито да дадеш шанс, нито да пасуваш на избори. Не знам. Отдавна не съм гласувал 10г. , защото няма за кого.
  • 165 Един от тоз народ, дето все още го има..

    6 1 Отговор

    До коментар #154 от "коко":

    Безспорно си прав за някой неща!
    Като цяло е малко абсурдно да си мислим че средно с едни 40-50лв/месец на човек може да се прави здравеопазване, та определено е много по-евтино тук, но пък и правилото за тез пари толкоз музика си е изцяло валидно :)

    За надеждите ти бих отговорил с един цитат от Айнщайн.

    Лудост: да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати.
  • 166 нали

    5 2 Отговор

    До коментар #162 от "Е как":

    струва 0 евро ама друг път....

    Коментиран от #172

  • 167 стефан редков

    15 3 Отговор
    Аз чакам Камен Воденичаров и Марта Вачкова, да си направят партии, че да гласувам за тях! Камен Во, ще управлява 4 години, а Марта ще е опозиция! После на следващите избори обратното ... и така до края на света...
  • 168 Ъгълов

    14 7 Отговор
    Е нема такъв идиот като теб. Тожя чалгар за нищо не става. Да си мре спокойно.
  • 169 Най добрия

    10 17 Отговор
    Браво слави натрий тиквинските кратуни с теб сме нека ги яд всички които те плюят

    Коментиран от #171, #193

  • 170 Гошо Димитров

    15 8 Отговор
    Аз бих гласувал за БКП и за другаря Т.Живков!
    Лошото е, че вече ги няма!
  • 171 Лошото е че

    8 3 Отговор

    До коментар #169 от "Най добрия":

    Най-много да ги олигави, надали ще ги натрие!
  • 172 Е как

    5 2 Отговор

    До коментар #166 от "нали":

    Да! Категорично точно 0 евро! За зъболекар...сетих се,,че преди няколко месеца ми сложиха пломба и струваше 40 евро. В Бг не зная колко е!

    Коментиран от #173

  • 173 Въпрос

    3 1 Отговор

    До коментар #172 от "Е как":

    За коя държава това, ако не е тайна?

    Коментиран от #178

  • 174 циганин

    8 15 Отговор
    страх ме е за децата ми страх ме е за внуците ми но ще гласувам за слави един ВЕЛИК БЪЛГАРИН на времето е казал всичките са маскари но трябва да опитаме няма как

    Коментиран от #176

  • 175 бравос

    6 3 Отговор

    До коментар #157 от "Един от тоз народ, дето все още го има..":

    Евала човек - редко е да прочета нещо смислено тука! Ама в плявата и спама някак си се губят тези коментари, чак сега го прочетох и ти турих един плюс :)
  • 176 българин

    6 4 Отговор

    До коментар #174 от "циганин":

    всички са маскари - затова не гласувам !
    не ме е страх от страх полза няма!
  • 177 Въпрос

    8 5 Отговор
    Дали може да гласувам с оная си работа за Слави?
  • 178 Е как

    4 5 Отговор

    До коментар #173 от "Въпрос":

    Ако си същия да уточня . Става въпрос за болница,която работи със здравните каси разбира се.ЗАЩОТО има болници напълно частни и там се плаща!!! Няма значение в коя държава съм.Държава от ЕС. Но и здравните осигуровки са многократно по-високи от тези в Бг. Не зная сега колко са в Бг,но...предполагам ,че едва ли ще са се вдигнали толкова драстично от времето,когато аз живеех в Бг.

    Коментиран от #179

  • 179 същия

    6 3 Отговор

    До коментар #178 от "Е как":

    E, щом няма значение в коя държава си - разговора го приключваме тук! Благодаря, за разясненията!
  • 180 Аз пък ше ви кажа друго

    3 8 Отговор
    Има терминал 2😂😂😂😂😂

    Коментиран от #182

  • 181 Еди

    9 7 Отговор

    До коментар #69 от "Гост":

    Ти най-вероятно си от БСП или ,така наречените сини смешници, които умират от злоба, че не могат да са алтернатива дори на най-крадливите изроди от ГЕРБ. Дотам сте се докарали смешници такива, понеже сте много грамотни.

    Коментиран от #184

  • 182 вирус

    7 1 Отговор

    До коментар #180 от "Аз пък ше ви кажа друго":

    Там риска от корона вирус е най-голем, по терминалите!!!
  • 183 Tochniq

    6 15 Отговор
    Slavi e badeshteto na Balgariq razberete go idioti

    Коментиран от #185, #188, #191

  • 184 Гост

    7 4 Отговор

    До коментар #181 от "Еди":

    Не българенце аз съм от КПСС. Аз се пукам от яд, ти се пукаш от глад в тая кочина... не е лесно да си българенце в днешно време.

    Коментиран от #187

  • 185 знам че е стиснат но сигурно

    11 6 Отговор

    До коментар #183 от "Tochniq":

    Слави сигурно е доста изтънел, щом плаща на такива драскачи :)!!!
  • 186 гого

    3 3 Отговор
    Леко баце, леко
  • 187 Еди

    4 4 Отговор

    До коментар #184 от "Гост":

    Колкото и да се пукаш от яд, връщане назад няма. Скоро може да научиш значението на думичката глад. След като си опрял дотам да пишеш коментар чета и да бълваш хейт за пари, не си много сит, хаха.
  • 188 Пекания

    11 2 Отговор

    До коментар #183 от "Tochniq":

    Брат, допуснал си правописна грешка!
    Не се пише "badeshteto" - пише се "bade6teto" !
    Дай да не се излагаме от на Славчо електората!!!!
  • 189 така е

    5 4 Отговор

    До коментар #102 от "Гост":

    ,ама ние сме до `кенефа`,а тиквата на гърнето пази реда.....
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 този цървул

    17 4 Отговор
    няма да влезе в парламента,ама ще мине1% и ще вземе някой лев субсидия
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Jsjsh

    4 0 Отговор
    Са о да свали ддс на 7% ще цъфтим
  • 195 Някой си, като всички останали

    11 3 Отговор
    Имаше няколко възможност да се "докаже". Интервюто с Борисов, концерта в центъра и други. Не го направи. Въпроса е защо? Иска ми се да вярвам, че "играта" е по-сложна, че има нещо допълнително което не виждаме. Че е има защо да сведе глава. Иска ми се. Или просто в големия театър ще сменят актьорите. Времето ще покаже.
  • 196 3564

    15 3 Отговор
    Е хайде честито! А пък след 1-2 години ще учреди нова партия - "Няма вече такъв народ".
  • 197 Всичко ок

    3 4 Отговор

    До коментар #20 от "До 1":

    Но как едно Евро ще е 1.20 $ грешиш. Иначе Паундът е най добрата валута£
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Vw голф

    6 0 Отговор

    До коментар #30 от "Лол":

    Нямаме такива потомци след 1393 г. Затова след освобождението първо цар е Батемберг, п осле Фердинанд.
  • 201 гост

    7 5 Отговор
    Това нормален човек няма да го чете даже. Ботев е бил прав за това племе.
  • 202 Зайко Байко многознайко

    14 8 Отговор
    CлaФчо, помниме кaк cе огъвaше кaто чaмовa дъcкa минaлaтa годинa когaто зaдaвaше въпроcи нa Тиквоций Едно. Инaче, кaто cи caм cи голям курaжлия. Продaл cи душaтa cи много отдaвнa, виновен cи зa грешния мироглед нa цяло поколение. Ти cи един голям шут, тaкивa кaто теб ги ползвaт зa зaбaвление нa cуверенa и неговия упрaвител. Принципноcтa и прaволинейноcтa не ca нaй-cилните ти кaчеcтвa. Опрaви cи оcветлението в товa мижaво cтудио , където cе подвизaвaш и не cе бъркaй в политикaтa, не cтaвaш! Човек, който издигa в култ мутрите, caм cи миcли че е тaкъв , убеждaвa млaдежтa че пaзвaнтин ( бодигaрд ) и държaнкa ( проcтитуткa ) ca преcтижни профеcии , нямa мяcто в политикaтa!
  • 203 Vw голф

    6 0 Отговор

    До коментар #161 от "TürkOsmanEfendi":

    Недей, че да не питаме всички за териториите ни от Екзархията.
  • 204 Турчина

    8 8 Отговор
    Слави Трифонов- падението на един народ!Поредния лакей на САЩ.
  • 205 789

    11 0 Отговор

    До коментар #151 от "Е как":

    Да има застраховки моята е 130$ на седмица! Повтарям на седмица! Проблемът е , че един месец след като те уволнят трябва да плащаш от джоба си. Ако стане голям сакатлък те връщат в отделенията, ще ти вземат всичко до шушка! Това е част от системата което те кара да си кротък, смирен и да работиш прилежно за да не те уволнят! Просто те правят съвременен изпълнителен роб!

    Коментиран от #207

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 А в България,

    3 1 Отговор

    До коментар #205 от "789":

    Над половината от заплатата отива за осигуровки! И получаваш “ бонус” доплащане и ниска пенсия. Тези, твоите 130 какъв процент от заплатата ти?
  • 208 Готин

    16 3 Отговор
    Кога ще раздават ферарита с цвят червен? Едно за теб, едно за мен. А другите да го ......
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 ГоцеПърванчеп

    8 2 Отговор
    Руменчо го прищипа навреме, а сега дойде време да се отблагодари. Целува ръка,близа паницата, слушкаше ДСето в лицето на безносия следовател,нахендри се в Кербала със съветските другари (след мен,разбира се) .Време е да си върне масрафа и на ВГУ(ВКР)от казармата дето са го прибрали на сухо,топло и сито място да си дрънка кемането.А тези 808 са добре подбрани деца,внуци и правнуци на червени дедУци от сички краища на бедна България.Те са четвъртата(поредна) вълна освобЕдители що роди Баба Вуна Столетницата.Пишат, че сценатистите били "умни и убави".МОЖЕ,АМА НЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА. ТЕ ЗА ТОВА ИСКАХА "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" ЩОТО САМИ ЗНАЯТ - НЕМА ТОЛКОВА ПРОСТА ДЪРЖАВА И НАРОД ДЕТО ДА ИМ ГИ ДАВАТ ВЛАТТА! !!
    А умните хора отдавна си отидоха от там, знаеха че тая работа ще свърши я в Татарли, я във Факултета ,а тя заби у Абисиния.А шукар, Баце!
  • 211 Аууу

    2 8 Отговор
    Сега герб и патриотите да си турат по една капза ви г зо и да се самовзривят.
  • 212 6597

    12 3 Отговор
    Фабрика за мечти "Слави Трифонов и с-ие''.
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Червен сайт

    5 0 Отговор
    Ценизмите на 198 и 199 ия дебил що не ги премахвате или розово-червените мижитурки са ви любимите!
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Иванич

    10 1 Отговор
    Боже пази България!
  • 217 Мики маусНикога вече герб

    0 7 Отговор
    Паляци и мики маусовци ,а герб ще ни шипкат още 100 години
  • 218 ssaev

    11 1 Отговор
    Някога зад Слави стоеше Илия Павлов, лека му пръст Кой ли стои сега?
    Иначе, да ме заобича човек, който обича само себе си, та по подобие на украинците, хукнали след украинския му "еквивалент" Зеленски и аз да се затичам след него незнайно накъде, не благодаря!
  • 219 Ивайло

    5 1 Отговор
    Има Такъв Народ - И.Т.Н!!! Резервни части ай ти ен или "и така нататък" - кой както иска да си го превежда, хахаха!!! ;)))
  • 220 за Кирил Петков

    3 4 Отговор
    Слави Кирил Петков ,човекът от Харвард е подходящ за премиер .Живот и здраве още година не остана.
    И една малка молба от избирателите :
    -да се изградят в цял ръст паметници на Прабългарските ханове,на капитан Петко Воевода.
  • 221 Киркор

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "ужас":

    Не бери грижа!
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 HitDobavki

    12 4 Отговор
    Ще повърна! Разгледайте внимателно последната снимка и я запомнете завинаги! Ако тази сбирщина от празнодумци и Славеви гъзоблизци ще ни оправи ... жална ни майка!!!
  • 224 Къню

    11 4 Отговор
    Явно човекът изпитва финансови трудности и ще се пробва да изкяри някой лев, като Светльо Витков. Гласувайте хора, да му помогнем, че и баят хора гледам покрай него чакат лапаницата!
  • 225 славка тъпата

    13 4 Отговор
    Платен палячо, клакьор на БСП мафията.

    Коментиран от #230

  • 226 червената славка

    14 5 Отговор
    Слави явно е педал или просто е некадърник, човек, който не е създал семейство и деца, тръгнал да ми казва, как да живеем.
    Славке, вземи си направи едно дете нещастник, или си осинови, егоцентричен пръдльо, да на селяндура пари и му гледай сеира, типичен селски полуидиот.
  • 227 с червено фередже оле

    14 5 Отговор
    Къде е на Слави жената????? Къде му е семейството, къде му е детето??????
    Някога да се е грижил за друг, освен за себе си?
    Егоистичен, самовлюбен, одъртял гей, на всичкото отгоре, Славка е един много злобен и ядосан палячо, като То, на Стивън Кинг.
  • 228 мани мани

    10 6 Отговор
    при тоя боклук славуняка и гъзолизците му, то ще ни е още по-голяма стегнацията! но сте безчувствени и не можете да усещате хората какви са, а се осланяте на слуха си и искате да чувате това, което искате да чувате :) а той ви говори именно това, което искате да чувате! при тоя капут ще е още по-голям морът ни! ще ни налагат още повече сегнати закони и ще бачкаме за тоя болен грозен кретен и за останалите от дс и отрочетата им групировки и т.н.! ма седите си прости ва, мушмули! к'о ли ви обяснявам, пф! на тоя целта му е да взема от хазната лв. а после и евра и да си поддържа лайфтайла високия, и да си има манги за тъпата тв, която вие балъците ще гледате бедно, бедно и без евра, а с едни кирливи лв. в скъсания си джоб! прост си българино, много прост! щом такива са ти кумирите кат' тоя плазмодии хахахахахаххаа
  • 229 Фак на тия факти

    3 8 Отговор
    Тук платените тролове сами се лъжат :D.... Вожда вижда края и е впрегнал орките на работа... не че ще променят нещо с коментари :D

    Коментиран от #254

  • 230 кой кого

    1 5 Отговор

    До коментар #225 от "славка тъпата":

    ти верно си славка тъпата, с какви пари бсп ще плащат на слави, бе, той може да им купи цялата партия..

    Коментиран от #238

  • 231 Анти чалгар

    4 3 Отговор
    УБАВЦИ!!
  • 232 Го4о

    6 4 Отговор
    808 учредители!?!?!? Тази цифра е с много ДУПКИ, което означава, че "полит-бюрото" на Славуца и ( специално той) са пробивани ежедневно!
  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Borislav Popov

    2 6 Отговор
    Руcия дaнe тecтвa търпeниeтo нa нeпoбeдимaтa вeликa Турcкa aрмия!Инaчe c eднa зaпoвeд нa мoя лидeр Eрдoгaн Турcкaтa aрмия щe влeзe в Руcия и зa 12 чaca щeя oкупирa и рaзгрoми Руcкaтa aрмия!
  • 235 давай Слави

    5 2 Отговор
    Всичко тръгва от многото 240маймуни ,трябва да са 60 да ходят с колело на работа .И да увеличат златните резерви от собствени златни мини за който отговаря министър на златните залежи
  • 236 Nqkoi

    5 6 Отговор
    Като гледам колко коментари има и разбирам че хич не ви пука за новата партия на Слави , ама троловете на ГЕРБ и БСП яко откачат ще им развали далаверите треперете треперете той идва 😂😂😂
  • 237 Мирян

    4 0 Отговор
    Бог да убие системата! Амин!
  • 238 славка тъпата

    10 2 Отговор

    До коментар #230 от "кой кого":

    БСП до един са милионери и милиардери, на кой са повечето заводи и фирми.
    БСП нямали пари, хахахаха, да ти имам доводите, много ме разсмя.
    Славка в сравнение с БСП е направо сиромах, смешко, ти знаеш ли, че във всеки град има олигарси и феодали от бившите комуняги, БСП ,най-вече и те държат всичко, те СА ФЕОДАЛИ, точат и ДДС и какво ли още не!
  • 239 мани мани

    3 7 Отговор
    на следващите избори ще стане следното: ще дойде на власт отново бсп с дпс и кирлива партийка подобна на славуняка или самият славуняк, тройна коалиция, за да ни изведат от еврото и да сме отново бедни с кирливият лев! запишете си го някъде това мое гадно предсказание и дано не съм прав, че инак жална ни майка с подобна измет, която ще ни управлява! само с еврото ние ще сме по-богати, отколкото сме сега бедни:) на комунягите не им оттърва да сме в евро валута! мръсни гадни комуняги и руски блядски отрепки, мрете!
  • 240 Bashtavi

    2 1 Отговор
    Samo da pysne hita za 33 s krisko i idva da ni ostavq dyrjavata
  • 241 Станислав, Ловеч

    4 4 Отговор
    Ах ти, Бойкова подлого!!! Колко си долееееен!!!
  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 Демократа

    5 4 Отговор
    Цензоратора е премахнал моят коментар, в който аз казвам че партията на Слави няма да бъде регистрирана, защото поставя под съмнение съществуването ни като народ.
    Първият път познах и сега ще позная, третият път ще го регистрират но няма да влезе защото изборът на имена показва що за човек е , и тези хора около него са за съжаление да бъдат " Санчо Панса" ,като бях дете се чудех Дон Кихот, луд ли е ? като пораснах разбрах че е бил жизофреник но богат, и племеницата му организира целият град да му ходят по гайдата.
    Славуне ето ти име за партията: Дон Кихот--С
  • 244 никола

    6 0 Отговор
    като гледам какви гладници и лакомници са се нареддили на първите редове, слави не прави грешката да приемаш куцо киораво и сакато , търсете хора доказали се умни хора , хора, зашото паласкупеците няма какво да губят и те бързат да се влеят в новите редици , но умните и успели хора ,хората които са дейни успели и можещи не се хвърлят лесно барабар петко с мъжете.търсете успели хора ,пълно е с неудачници търсещи власт , а те могат само да крадат.
  • 245 Българин

    2 3 Отговор
    Трифонов,
    Прочети, това предложение и го обсъдете с партийния актив. Приемете го като развитие на основна доктрина за бъдещето на България !
    Доразвийте новата партия до П.О.Б.Е.Д.А !
    (П)АРТИЯ (О)БЕДИНЕНА (Б)ЪЛГАРИЯ (Е)ДИНЕН (Д)ЕМОКРАТИЧЕН (А)ЛИАНС !
    Докажете , че ТАКАВА ДЪРЖАВА,
    ИМА ТАКЪВ НАРОД !
  • 246 Българин

    2 1 Отговор
    Нещо, което ще Ви остави в ИСТОРИЯТА !
    ПОБЕДА ! ТОВА Е НАШЕТО БЪДЕЩЕ !
  • 247 Грую

    6 2 Отговор
    Не отиват на добре нещата. Премиер - пожарникар, президент - летец, а сега автор на чалга и шут - политик с големи амбиции!
  • 248 някой

    4 4 Отговор
    Умен е Борисов, ето сътвори си нова партия-патерица
  • 249 Гого

    6 2 Отговор
    "Вече тази политическа измишльотина не може да съществува."
    Не че имам нещо против Слави ама виж си името на партията само и ми кажи че не е смешна цялата работата.
  • 250 Reptile

    6 4 Отговор
    Без нито един човек с опит в политика, дипломация, икономика! Без нито един изявен експерт, без нито едно конкретно предложение за политики в една или друга сфера!
    И какво ще приключваш, ве г-н Маркуч?! България, българите или?! Какво си мислиш, че можеш да направиш и как, с какви лостове разполагаш?! Да уволниш цялата държавна администрация и да назначиш нова, същото за съда, полиция и прокуратура! НОВИТЕ, от къде ще дойдат!
    Класичеки ГЛУПАК - Овен, който води офцете на заколение, ама даже си и вярва!
  • 251 YOrViVAL

    5 1 Отговор
    Дайте да бъдем и да останем все пак РЕАЛисти, но не и Роялисти /т.е. монархисти!/: Точното заглавие на т.нар. НОВА НАШЕНСКАЯ партиЯ е: и т.н... /т.е. едва ли ще се промени нещо съществено с пръкването й!/ Както се посочва в подобни случаи: никому нищо лично.
  • 252 Българин

    3 8 Отговор
    Желая успех на Слави и на неговия екип.Явно дошъл е момента за нещо ново и различно от пошлото статукво в момента. Вярвам на тези хора и им пожелавам попътен вятър в техните начинания.
  • 253 Шшшшшт

    8 2 Отговор
    То вече е измислено бе Славчо, нарича се „Тука има - тука нема“. Просто за пореден път ще преброим колко са простаците, които ще се вържат на поредний вожд. Много вожд, малко индианец и чалга до зори.
  • 254 До 229 -Чалга простащина

    6 3 Отговор

    До коментар #229 от "Фак на тия факти":

    блика от мозъка ти като твоите колеги розово-червените тролове!
  • 255 мани мани

    2 2 Отговор
    Списък на политическите партии в България: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5_%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%B8_%D0%B2_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F ... за какво ни е и тая пишман партийка на тоя цървул?
  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 цвцв

    3 2 Отговор
    ДАНО НАЙ ПОСЛЕ ГЕРБЕРОСИТЕ СПРАТ ДА КОПУВАТ МАНГАЛСКИ ГЛАСОВЕ ИСЕКРЕТАРЯ НА ПОЛИЦИЯТА ОТИДЕ ПРИ СИМЕОНЧО-800ДНИ

    Коментиран от #258, #263

  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 Hao

    2 1 Отговор
    Nqma takav komentar,moje da se pusne nova partq,tolko ne se komentira bo6ko,moje i Slav4o da tarsi6 imunitet mai smetkata mu se izdu malko 4e moje da zapo4ne da prozira
  • 260 Hao

    2 2 Отговор
    Samo da ne se okaje Vankata 4e e darpal koncite ili Vanko1?Znaeli 4ovek
  • 261 БайХ

    3 8 Отговор
    Треперете уроди и тролове - голям х... ви чака по списък!
  • 262 Василев

    6 3 Отговор
    вече има и такава глупост! Грам не му вярвам на Слави. Много месии минаха,нямам сили вече да им вярвам.Знам го какво прасе е,вече 19 г,браво,до някъде,за шоуто му,но политиката е друга бира :) Дано пък успее! Знам,че не обичат иначе мислещите,но не ми дреме! Блокирали са ме от страницата си,като не съм ги псувал, ни обиждал....Заради различно ,от тяхното мнение :(
  • 263 Василев

    0 0 Отговор

    До коментар #257 от "цвцв":

    кОпи си буквар :)
  • 264 мани мани

    1 4 Отговор
    повечето от вас сте толкоз заблудени, че дори не видяхте на снимката, че венета харизанова мутреската е там изтъпанена, ама инак сте многото знаещи все хахахахаха с'а видяхте ли се колко сте заблудени като подкрепяте тоя учиндолски измекяр! венетка от сума време му е в програмната схема и я вмъкват, лансират в предаването... та и в политиката сега ще я пробутват ей тъй закоту да краси тая гювендия... то да няма само атакистите да тургат "красавици"... вие една винетка не съзряхте в снимката, ама инак много ги вижате нещата кой к'ъв е и т.н. хахахахха славунякът е плазмодии и вие не бива да съсипвате дърбавата като му давате народната пара, ясно ли е?!
  • 265 Елисавета Павлевска

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "Лол":

    Ти, сложният, иди при Слави да те научи, че не се пише "проз", а "прост".
  • 266 Да да

    3 0 Отговор
    ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА. ДА ИМА И ДИСТАНЦИОННО ГЛАСУВАНЕ И МАШИННО ГЛАСЪВАНЕ, КАМЕРИ ПРИ ПРЕБРОЯВАНЕТО НА ГЛАСОВЕТЕ. ГЛ. ПРОКУРОР ДА СЕ ИЗБИРА ОТ НАРОДА. ШЕФА НА ПОЛИЦИЯТА ДА СЕ ИЗБИРА ОТ НАРОДА.
  • 267 бай Пешо

    2 3 Отговор
    Абсолютен идиот!!! Турска подлога! ако това ,което предлага стане, с България е свършено. ДПС - завинаги в управлението.
  • 268 Разум

    2 0 Отговор
    ГЕРБ изпълнява всякакви поръчки срещу корупционни пари, защитата ви от закона е гарантирана от Б. Борисов.
    Справка:
    Осъдени апартаментаджии има ли? А въобще колко осъдени гербаджии за корупция има?
    ГЕРБ изпълнява и поръчка на джендърски организации, и на со.рос отворените общества за унищожаване на белите държави чрез имиграция на други раси и етноси.
  • 269 Схема

    1 3 Отговор
    Ще направи две-три неща, ще залъже хората, ще вземе пари и после , за по-нататъшни действия и "решаване на проблеми " само ще се обяснява че това не се получило и онова не се получило и хората ще му съчувстват, и отвреме на време ще изпъква с някакви мижави но все пак успехи, колкото да не угасва пламъка на надеждата и вярата на народа и ще се затвърди в политическия свят, като партията бореща се за благополучието на държавата и успешно ще минават между капките като тук таме правят по нещо положително, нещо полезно за народа и държавата (което им е позволено да направят от Герб, но се сервират пред народа като постигнат успех от партията на Слави (но чрез разрешително от Бойко)) Така ги виждам нещата...
  • 270 Съседа

    3 0 Отговор
    Хайде Славчо накарай тиквата да забегне при Цветан Василев или при Васил Божков с новия служебен самолет и да стои там като вързан и да чака да го издирват с червена бюлетина и да му изготвят с месеци документите за екстрадиране в родината "България".
  • 271 Гробаря

    3 1 Отговор
    Слави ако закопахме 80% от администрацията,депутатите,бирниците,полицаите,и т.н и т.н и помислиш за децата най- напред които са бъдещето на една държава ти ще бъдеш несменяем.
  • 272 Атанас

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Светулка":

    Биволъ също иска документите. Ще ги публикува. Оригиналите нали са в Ханки. За ги даде, щом има доказателства. Но май има само дръжки Ханке:то
  • 273 Рушки герой

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Тъпанар":

    Е какво, от трън та на глог, че е по-висок?
    За нас няма ли умни люде, че по пожарникари, шутове и всякакви илитерати налитате?
    Прост народ, слаба държава. Язък, че се барате "потомци на Левски". Мърльовци!
  • 274 Рушки герой

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Тъпанар":

    Е какво, от трън та на глог, че е по-висок?
    За нас няма ли умни люде, че по пожарникари, шутове и всякакви илитерати налитате?
    Прост народ, слаба държава. Язък, че се барате "потомци на Левски". Мърльовци
    !
  • 275 Рушки герой

    0 0 Отговор

    До коментар #161 от "TürkOsmanEfendi":

    Когато Турция възстанови справедливостта и върне на България цените, които й е отнела при царуването на Иван Шишман и Иван Страцимир
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове