Last news in Fakti

25 Януари, 2020 22:05 6 565 18

Джошуа настоява: Ще се бия с Уайлдър!

  • джошуа-
  • уайлдър-
  • бъдещ мач

''Уайлдър е талантлив боец, но за мен е просто поредният, който искам да предизвикам'', каза Джошуа пред фенове на бокса

Джошуа настоява: Ще се бия с Уайлдър! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Антъни Джошуа е уверен, че мач срещу Дионтей Уайлдър е неизбежен от историческа гледна точка.

Британецът заяви, че ще бъде „лудост за историята на бокса“, ако двамата не се срещнат на ринга, но побърза да омаловажи „Бронзовия бомбардировач“, наричайки го „поредният боксьор, когото искам да предизвикам“. Ей Джей говори пред 150 фена в магазин в Лондон, където темата за обединяването на титлите не беше пропусната, предава boec.bg.

„Развивам се с ясната цел да бъда възможно най-добрият, където и да ме отведе това. Когато постоянно се бия с шампион след шампион, това кара дори всеки, който няма представа от бокс, да си каже: „Тоя тип определено се бие с качествени съперници“. Уайлдър е талантлив боец, но за мен е просто поредният, който искам да предизвикам. Ние сме в една и съща ера, в една и съща категория – тежката, и двамата имаме пояси. Ще бъде лудост за историята на бокса след 1000 години, когато всички тук вече ни няма, и за всички хора, които поглеждат назад и ние двамата никога не сме се били, просто няма логика. Заради наследството и историята, този двубой със сигурност ще се случи“, каза Джошуа.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кубрат Пулев

    27 11 Отговор
    Направиха ме бимбаец, ама продължавам напред.
  • 2 Sheki Tarikata

    7 17 Отговор
    Brat Wilder zaslojava uvajenie

    Коментиран от #3

  • 3 Българин

    34 3 Отговор

    До коментар #2 от "Sheki Tarikata":

    Той, че заслужава - заслужава. Но ти не заслужаваш, защото си неграмотник.
  • 4 Тошко

    21 9 Отговор
    И двамата са малко надценени. Единият е атракция, а другият е изкуствено напомпван (Джошуа). За мен най-добрият съвременен боксьор е Тайсън Фюри. В мача му срещу Уайлдър, макар и два пъти да се озова на земята, почти през целия мач доминираше над американеца, беше по-ефективен, нанесе му много повече чисти, добри попадения в лицето.

    Коментиран от #18

  • 5 Горо

    29 5 Отговор
    А тук наш Пульо продължава да лъже, че мачът му с Джошуа бил вече уреден. Да живее държавата на лъжците!
  • 6 Няма как

    20 3 Отговор
    Аз се съмнявам, че мач между Джошуа и Уайлдър или такъв с Фюри някога ще има. Еди Хърн няма да го допусне, защото изкуствено създадения мит Антъни Джошуа ще се срине. Не виждате ли, че и той започна да си избира лесни противници, за да трупа победи и пари. Обаче според мен ще гризне дръвцето, ако в следващия си мач избере Усик, а не Кобрата.
  • 7 Коврат

    13 14 Отговор
    Еее, няма ли да пребият пак нашето чалгарче, че циганския оркестър на летището да му свири погребалния марш??!
  • 8 Балабан

    9 5 Отговор
    Нигерийската ковра е доста не нежен, Улайлдър ще го размаже, даже Кубрат има шанс
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Обосновано предположение

    4 4 Отговор
    Скоро н.егрото ще избърше ринга с наглия м.ангал !

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Абе

    6 3 Отговор
    Тоя е с мека глава, зобът го яко и всички видяхме кво го направи мексиканчето ... Тоя черньо британски усеща че може да захапе бахура и от Усик и от Кобрата(дай Боже) и си прави устата за мач с другия въглен от Щатите и да лапне много пара дори и да загуби мача ОБАЧЕ , нищо чудно Фюри да опъне американския въглен и да стане трети мач между тях а , британския получовек да бъде принуден да се бие с претендентите от всички версии или да му отнемат поясите . Ако се бие и загуби от някой от тях , край с него , разобличен и без химия , ще се чудите как е бил шампион тоя един ден ...
  • 13 БГ-то

    5 2 Отговор
    Кубрат Пулев ще стане световен Шампион и ще бие AJ.
  • 14 Ееее

    3 3 Отговор
    Ще ме хване за палците наш Пульо
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Пульо Кубратов

    5 2 Отговор
    Нащо момче ще настоява за Истанбул щото за Джошуа тоя град не представлява интерес. Ако се съгласи обаче, Пульо ще почне да иска мачът да е в Лом, Генерал Тошево или Куртово Конаре. Ще прави врътки дотогава докато на Джошуа му писне и мачът пропадне. Ич не му се влиза на Пульо в кошарата с Джошуа. Правилно усеща, че черния ще му преподреди клетките в черепната кутия.
  • 17 мекицата

    1 0 Отговор
    Уайлдър ще препарира Джошуа макс до 4-5 рунд!
    Джошуа ще направи грешката да му влезе твърдо и е до там :)
    Тръгнал да иска мач с Уайлдър - той кратунчото Фюри дето никой не го е свалял до сега се препарира за 5 секунди на земята ти се представи същия удър да удари Джошуа ще има да трепери с крачета поне 50-60 секунди!
  • 18 chiko

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Тошко":

    фюри е наи-големият смешник,тои е само на думи но ще го видим на 22 кво ще направи!!!