Last news in Fakti

25 Януари, 2020 09:10 5 646 18

Тревожна информация за смъртоносния вирус

  • коронавирус-
  • китай-
  • вирус-
  • зараза-
  • малайзия-
  • австралия

Малайзия обяви за първите три случая на новия коронавирус на своя земя

Тревожна информация за смъртоносния вирус - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Общият брой на загиналите от коронавируса достигна 41 души. По последна информация петнадесет души са починали от коронавируса в китайската провинция Хубей.

Китайските власти започнаха голяма операция по поставяне на 13 града в Хубей под карантина, за да попречат на разпространението на вируса. Китайските власти заявиха, че броят на заразените с вируса е 1287 души.

Малайзия обяви за първите три случая на новия коронавирус на своя територия, предаде „Ройтерс”. Австралия също обяви за първия случай на дошлия от Китай коронавирус на своя територия. Заразеният е в щата Виктория. Той е около 50-годишен китайски гражданин, пристигнал в Австралия от Китай на 19 януари.

Новият коронавирус причинява пневмония, която в някои случаи се оказва смъртоносна. Все още не се знае колко опасен е вирусът и колко лесно може да се предава от човек на човек.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 coronavirusa

    11 13 Отговор
    Китай пуснаха оръжието си за масово изтребване!
  • 2 Божинов

    35 7 Отговор
    Ako скапаните медии не ни го набиват в очите и ушите постоянно, няма и да разберем за това, но нали трябва да се всява само паника и смут у хората. Нищичко позитивно да не се напише, сакън. А и едни милиони ваксини трябва да се продадат...

    Коментиран от #10

  • 3 киро

    39 8 Отговор
    ЦРУ ги разработва тези щамове - за разреждане на населението на земята и като биологично оръжие , което ще дръпне Китай назад икономически !

    Коментиран от #4

  • 4 Ттт

    5 10 Отговор

    До коментар #3 от "киро":

    Това ако беше вярно, на планетата щеше да има 3 млрд души.

    Коментиран от #6, #11

  • 5 Behemoth

    10 2 Отговор
    44 човека от милиард и половина ...тия ще се свършат...1349 година чумата избива две трети от населението на Скандинавия...

    Коментиран от #8

  • 6 Rado

    0 5 Отговор

    До коментар #4 от "Ттт":

    А защо да не е пуснат от тези с новичока?
  • 7 Колдплей

    6 0 Отговор
    Затварят китайските градове и ги пращат в жабария та дано жабарите да открият лек че катайците освен да копират не могат.Умно!
  • 8 Фатмак

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Behemoth":

    Да тя чумата у Скандинавия 1300 и нам коя пак от ЦРУ пусната
  • 9 a truth

    8 0 Отговор
    Броят на починалите от този вирус в Китай е поне пет пъти по-голям от официално обявявания.
  • 10 Джанго

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Божинов":

    Ако нищо не пишеха щеше да кажеш че крият от хората.
  • 11 Румяна Костова

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ттт":

    Целта е един милиард души, не три.Биологичните вируси са само едно от направленията за редуциране на населението. Не случайно САЩ и по - точно Пентагона разполагат своите биологични лаборатории в близост до границата с Русия. Само в Украйна за периода 2014 - 2017 са построени 15 такива лаборатории. Хората, които работят там имат дипломатипен имунитет, какво влиза и излиза от там никой ням право да проверява.
  • 12 Факт!

    3 5 Отговор
    Китайско жълтурската примитивност немърлияост и нечиатоплътие вече с изкуственосъздадени вируси ли го обясняваме.Интересна теория в стил конспирация която е невярна естествено.

    Коментиран от #13

  • 13 Румяна Костова

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Факт!":

    Добре, конспирация, но защо тогава само в Украйна на Пентагона са необходими 15 биологични лаборатории? Имате ли някаква идея?

    Коментиран от #14

  • 14 Факт!

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Румяна Костова":

    Въпроса ви не обяснява жълтурската културна примитивност ниска хигиена и изостаналост.

    Коментиран от #15, #16

  • 15 Сух

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Факт!":

    Това което описа, остана в миналото, но за съжаление взе да се отнася за нас. Тъпото в случаяе, че ти и много като теб нямате очи да го видите.
  • 16 Румяна Костова

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Факт!":

    Моят въпрос е провокация за мислене, а не опит за обяснение. Аз не съм ходила в Китай и не мога да потвърдя, че там има низка хигиенност. Нито пък ще повярвам, че страшни вируси и други болести ще ни сполетят само, ако ядем прилепи.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ПЕНКО

    4 3 Отговор
    СССР Е ВИНОВЕН !!! АКО БЕШЕ ОСИГУРИЛ НА ХИТЛЕР ПОБЕДА НАД ЦИОНИСТИТЕ В САЩ И БРИТАНИЯ -ДНЕС АМЕРИКАНСКИТЕ СЕМИТИ НЯМАШЕ ДА "ПУСКАТ" СМЪРТОНОСЕН ВИРУС В ИЗГОДНА ИМ ЗОНА !!! ЧИНЕЗИЪН ОТГОВОРЕТЕ НА СЕМИТИТЕ ОТ САЩ- ОЩЕ ПО ЖЕСТОКО -МЕДИКАМЕНТОЗНО !!! СПИН ;ЕБОЛА И НОВИ И НОВИ ВИРУСИ ПРОИЗВЕДЕНИ ОТ "ФАРМАЦЕВТИТЕ " НА САЩ !?!?!? ИЗБИВАЙТЕ САЩ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ !!!!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания