24 Януари, 2020 01:00 1 843 0

Солскяер разкри защо не е взел Холанд

  • манчестър юнайтед-
  • холанд-
  • трансфер-
  • агенти-
  • причина-
  • пропадане-
  • борусия дортмунд

"Не можеш да позволяваш на агентите да поемат контрола", призна наставникът на Манчестър Юнайтед

Солскяер разкри защо не е взел Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разкри, че причината Ерлинг Холанд да не премине в отбора е била загубата на контрол върху ситуацията от страна на “червените дяволи”. Те бяха смятани за фаворит да привлекат нападателя, но в крайна сметка той облече екипа на Борусия (Дортмунд), където дебютира с хеттрик като резерва.

“Важно е да бъдем разумни. Има и други неща, които да се вземат предвид при подписването с играчи. Тях трябва да държиш под контрол. Не можеш да позволяваш на агентите да поемат контрола, като им даваш откупни клаузи и подобни неща. Те се опитват да ги уредят, но за мен най-важното е да имам контрол”, заяви Солскяер.

В предишни свои изказвания обаче агентът на младия голмайстор Мино Райола отрече да е бил причината за неуспеха в преговорите между двете страни. Според него играчът просто е предпочел Дортмунд пред Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА