23 Януари, 2020 09:21 2 698 9

Земетресение разтърси Анкара

  • турция-
  • земетресение-
  • анкара
Земетресение разтърси Анкара - 1

След като вчера земетресение с магнитуд 5.4 по скалата на Рихтер беше регистрирано в района на Емирдоган, днес в 6.54 ч. турско време (5.54 ч. българско време) в турския окръг Анкара.

Епицентърът на труса е бил в района на Акюрт. Дълбочината му е 13 километра. Малко преди това, в 06.42 часа местно време, в района на Акюрт е било регистрирано земетресение с магнитуд 3.8 по Рихтер.

Валията на Анкара – Васип Шахин съобщи в профила си в социалната мрежа Twitter, че по първоначални данни земетресението от 4.5 по Рихтер в района на Акюрт не е довело до жертви, нито материални щети. Екипи извършват подробни огледи в района на труса и резултатите ще бъдат оповестени.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Земетръско.

    5 13 Отговор
    Нека да има редовно земетресения в Турция макар и слаби но те увреждат лека полека конструкциите на сградите и с течение на времето ще почнат да падат и от най слабите земетресения.

    Коментиран от #2, #4, #6, #9

  • 2 Земечеп

    7 11 Отговор

    До коментар #1 от "Земетръско.":

    Дано това, което пожелаваш да се случи на България
  • 3 Гюлчен

    5 6 Отговор
    Пак ли са трещяли наш Хасан....мухахаха
  • 4 прока

    19 8 Отговор

    До коментар #1 от "Земетръско.":

    Да заслужеш името Бай Ганьо не е лесно непрекъснато трябва да правиш байганювщина,беден,гладен и мизерен ще си умреш.

    Коментиран от #5

  • 5 гостенин

    2 9 Отговор

    До коментар #4 от "прока":

    Абе, той бай ти Ганя е направо като английски лорд в сравнение с Редж Иведик...особенно много простотия се е лее в последната серия. А какво да говорим за умственото развитие на хора, за които ,, Реджеп Иведик'' е блокбастър №1 в течение на много години. Последната серия я изтърпях зорлем до момента на появяване на анадолските шофьори и простотията и дебилщината ми дойде в повече.

    Коментиран от #7

  • 6 Хасан

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Земетръско.":

    Ами тогава все повече турци ще идват на Балканите
  • 7 Хасан

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "гостенин":

    Не гледа ли сцената дето риташе бългсрския боец??

    Коментиран от #8

  • 8 гостенин

    0 4 Отговор

    До коментар #7 от "Хасан":

    - Пак добре че нямаше турски дюнери...и дюнерджии. Абе, Хасане, я кажи сега, какво е маслото -полусинтетика или минерално ..а през лятото какво слагате в боба, все ми се струва че М10Д е най подходящо за всесезонна употреба.. Интересно, а течността за чистачки за ибриците ли ползвате???
  • 9 Запознат

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Земетръско.":

    Ганю пак с неговата простотия!
Новини по държави: