19 Януари, 2020 19:27 26 668 29

Жена предизвика възмущение заради луксозната си кола

  • mercedes-
  • китай-
  • забранения град-
  • възмущение-
  • автомобил

Жена, на която е било разрешено да кара луксозния си Mercedes в Забранения град на Пекин, предизвика възмущение заради привилегиите и арогантността на богатите и властимащите. Жената споделила снимки в приложението Weibo, съобщава novini.bg. На тях се вижда как тя и нейният приятел са застанали пред луксозното возило в бившия императорски град в китайската столица.

"В понеделник е затворено, но избягваме туристите и се забавляваме в музея на двореца", може да се прочете в нейния пост. Макар постът ѝ да бе изтрит, преди това той е бил споделен и коментиран хиляди пъти.

Администрацията на Забранения град, където автомобилите са забранени, заяви, че е "потресена" и в извинение обеща да не допуска "подобни явления" в бъдеще. Защо на жената е било разрешено да влезе в Забранения град, който е част от световното наследство и има 6-вековна история, не бе обяснено.

"Правилата важат за всички и никой няма привилегията да ги нарушава", написа официалният в. "Женмин жибао", имайки предвид случая със жената, която, според съобщения в медиите, преди е твърдяла, че се е омъжила за син на семейство от елита на комунистическата партия.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pepy

    170 1 Отговор
    Простаци има навсякъде, а не само в България...

    Коментиран от #2

  • 2 8888

    150 13 Отговор

    До коментар #1 от "pepy":

    Така е, но другаде те са 10%, а тук 99%. Това е разликата! :)

    Коментиран от #11, #15

  • 3 Ал та фанах Атаопънах

    75 5 Отговор
    На бас че някоя чалга шматка ще направи клип на Царевец качен с тъпите джипки и т.н. и кмета на Търново ще финансира това.
  • 4 Клошар

    79 28 Отговор
    Комунистите са си комунисти навсякъде , ИНАЧЕ са много СОЦИАЛНИ !!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #8

  • 5 Папуняк

    93 0 Отговор
    Кой е мъжът на снимката?
  • 6 1944

    54 21 Отговор
    навсякъде по света комунистите са комплексирани селендури

    Коментиран от #9

  • 7 Серьожа

    66 6 Отговор
    Прк комунизма е така-всички са равни, ама някои доста повече
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 висок

    36 4 Отговор
    Що бе, мацката се е омъжила за член на китайското ЦК! Я вижте Пръмовица, Цветана Манева....
  • 11 оня с коня

    6 10 Отговор

    До коментар #2 от "8888":

    Всъщност ТОВА ДЕТО ГО ТВЪРДИЩ Верно ли е,или...така си си решил?
  • 12 Сички комунисти плюят по запада

    31 13 Отговор
    И умират за западни стоки всички пропагандират светлото бъдеще в клоаките си а прщат чаветата си да живеят учат и работят пак в гадния капиталистически запад😂😂😂

    Коментиран от #14

  • 13 ДЕМОНкрация!

    25 9 Отговор
    Демокрацията ЗАДЪЛЖИТЕЛНО превръща едни 10% от обществото в статукво, които от своя страна стават върли ЗАЩИТНИЦИ НА СИСТЕМАТА!!!! Това статукво е съставено от простаци и пропадняци!!!! Печалбите на статуквото са от най-елементарните, пошли и безмислени дейности. Например от търговия, финансови услуги, боклук, посредничество, сводничество, обществени поръчки, бюрокращина, пиячка и дрога, и всякакви подобни бизнеси, които могат да се вършат от държавата, но се поднасят на тепсия на недоносчета, които трябва да крепят политическата система. Тяхната цел е да пазят плутократите от простолюдието, като самото статукво не трябва да е от умни и духовни хора, а от най-долната, но амбициозна и продажна сган в обществото!!! Идеологията на демокрацията е изключително просташка и отвратителна. Само с премахване на демокрацията ще се премахнат тия 10% статукво от измет!!!

    Коментиран от #16

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бок Лук он Ю

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "8888":

    99 + са имаш от мене- сички в гетото сме за "Бобов дол"
  • 16 сноу

    7 6 Отговор

    До коментар #13 от "ДЕМОНкрация!":

    Прав си и то мно-о-го прав...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 по света и у нас

    17 2 Отговор
    И тук така, неква варненска батка дет не може си запомни номера и се изплякал, като чик*я на пясък да му е с една буква си паркирал на пъпа на София до църквата на плочките до забранителния знак, че да би у някого да остане съмнение, че е БокчКопомазан главанак !
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 кУмУнист

    13 6 Отговор
    Е, нормално е в комунистическа държава, едни да са по равни от други . Навсякъде, където има соц парата командва.

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Шаран БГ

    11 5 Отговор
    На № " ДЕМОНкрация!" Демокрацията е нещо прекрасно ! Само, че я няма никъде по света и няма да я има ! Народ никога не е управлявал и няма да управлява своето общество !!! Винаги мнозинството ще бъде "вазседнато" от малцинството, което пред нищо няма да се спре, за да запази своето господстващо положение. Всяка власт разполага с всякакви средства : финансови, пропагандни, силови и е безкомпромисна в своето управление. Тя създавава и защитава правилата за съществуването на демоса !! И аз мисля, че е кощунство да се употребява думата "демокрация" и с нея да се назовава плутокрацията, която вече имаме у нас. Това е един див и безсъвестен капитализъм, в който нямат насищане имащите. А това е същността на капитализма: при разпределянето на благата най-голямата част отива при най-богатите и най-малко за най-бедните. Последните трябва да останат бедни и полугладни, за да могат лесно да бъдат манипулирани и експлоатирани !!! Дали въпросната дама в Китай е някаква и близка някому - няма значение. Тя е преди всичко богата и това я прави недосегаема !! За 30 години у нас имаме не един или два примера за подобно отношение на новобогаташи към обществените норми във всички области на живота ни. Така че , нищо ново под слънцето............И същността на едно капиталистическо управление е държавната администрация, която трябва да е около 1/3 от трудоспособното население !!! Така се държат : и властта, и робите в подчинение !!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 колчо

    8 3 Отговор
    при комунягите да покажеш 'връзки'е супер важно...
  • 25 222222

    11 0 Отговор
    Антония Симеоново, като пускаш чичко гугъл за превод на глупавички новини, поне да знаеш, че friend в английския се употребява и за жени и за мъже но с уточнение - girl friend и boy friend. На снимката са две приятелки.
  • 26 По равен

    9 1 Отговор
    Това не може да бъде!В комунизЪма всички са равни!

    Коментиран от #28

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "По равен":

    това е Китайският път/НА СИМБИОЗАТА!!!/...НЕ е твоят ,глупав!!!!Но ще бъдат ВРАЗУМЕНИ....НЕ СЕ СЪМНЯВАМ!!!!
  • 29 ТОЧКАТА

    0 1 Отговор
    ...да знаете!!!че ,,пътят на коприната,, зависи от ЕВРОПАРИТЕ!!!в противовес на Америчките!!!!!ТЕ ПОЗВОЛЯВАТ НА ,,,МЕРЦЕДЕС!!!,, да бъде там!!!БАС ЛОВЯ!!!!..И!!!!на китайката!!!!ТОВА Е СИМВОЛ НА ИМПЕРИЯТА!!!!Онази ,,под!!!????НЕБЕСНАТА!!!Точно/НЕБЕСНАТА!!!!За назе остана пътят на КОПРИВАТА!!!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания