Last news in Fakti

19 Януари, 2020 17:29 1 991 3

Мейуедър намекна за втори бой с Макгрегър (СНИМКА)

  • мейуедър-
  • бокс-
  • макгрегър-
  • реванш-
  • мма

Американският боксьор качи снимка в социалните мрежи, която разбуни духовете

Мейуедър намекна за втори бой с Макгрегър (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Най-богатият спортист Флойд Мейуедър ще проведе повторение на мача си с Конър Макгрегър. Това стана ясно от публикация на американеца в „Инстаграм“.

42-годишният боксьор, който няма загуба в професионалната си кариера, за последно излезе на ринга през лятото на 2017 г. Тогава негов съперник беше именно Макгрегър и Мейуедър нокаутира ирландеца в десетия рунд.

За мача преди три години боксьорът заработи 350 милиона долара, а специалистите изчислиха, че е спечелил по 14 милиона за всяка минута на ринга. От своя страна Конър взе 75 милиона долара.

Сега Флойд Мейуедър публикува снимка, която прилича на официален плакат за мач срещу ММА звездата. Върху снимките на двамата бойци има надпис: „Мейуедър – Макгрегър 2 2020“.

Както е известно, тази нощ Конър Макгрегър се завърна в октагона на ММА боевете след 15-месечно отсъствие. Той нокаутира съперника си Доналд Серони само за 40 секунди.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    11 3 Отговор
    Няма харизма в Хабиби да го покани Мейурдър да се бие с него. Утрепа се да се натиска за мач с Мейуедър и никой не го отразява. Всеки голтак си мисли, че като пребиеш тоя и ония, и всички врати ти се отварят. Но трябва да можеш да наелектрезираш аудиторията, а като чуеш как Хабиби мъчи английския разбираш, че е обикновен варварин без акъл в главата.
  • 2 Bob

    1 2 Отговор
    Хабиб,ако излезе да се бие в стил без борба е гола вода.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.