Last news in Fakti

19 Януари, 2020 11:50 10 438 19

Неприятности за Халваджиян заради най-гледаното му шоу

  • халваджиян-
  • като две капки вода-
  • магърдич халваджиян-
  • участници-
  • шоу

Този март за първи път на сцената на шоуто ще се качи и един абсолютно неизвестен човек, който ще пее редом до звездите

Продуцентът на "Като две капки вода" Магърдич Халваджиян призна, че е изненадан от слабия интерес към участие в едно от най-гледаните предавания "Като две капки вода".

Този март за първи път на сцената на шоуто ще се качи и един абсолютно неизвестен човек, който ще пее редом до звездите. Изтича срокът за кандидатстване, а досега желание за участие са заявили малко над 1000 души.

Отсега продукцията порязва всички, които не са навършили 18 години, въпреки че много ученици са изпратили три кратки видеа с имитаторския си талант, пише "Хотнюз". Като изключим и кандидатите, които са тотално некадърни или са пратили видео, от което нищо не се вижда, продуцентът, музикалният директор Дони и режисьорът Кико могат да избират едва от няколко десетки. Затова те призовават всички, които искат все пак да се видят по телевизора, да се вземат в ръце и до днес да пратят необходимите видеа.

Крайното решение ще е в ръцете на зрителите, които другата седмица ще видят тримата избрани от шефовете в Капките в предаването "На кафе". От тези трима хората ще изберат участника. Заради него все още не е ясно кой точно от звездите ще участва в Капките, защото Халваджиян държи на паритета четири жени и четирима мъже.

След като полът на кандидат-звездата още не е ясна, не може да се комплектова и списъкът с участниците. Членове на журито ще бъдат отново Хилда Казасян и Фънки, а в началото до тях ще седне Маги Халваджжиян. После обаче към двамата ще се присъедини трети, при това постоянен член на журито, който се държи в тайна.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лекар БГ

    36 2 Отговор
    Този пак"изгря "в цЕлата си неземна и божествена прелест!/върлият фен на ББ/.
    Колко ли българи се вълнуват от шоуменските му"неволи "?!
    Някакво си шоу.
    Ще направи още нЕкой др.милион в евро-да си ги харчи със здраве на Малдивите.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    47 1 Отговор
    Това е пародия на оригинала. Лигави водещи . Скапани гриммьри. Гола вода певци. Цирк направо. Пък и кой гледа вече нова тв. Пълно с предавания турски и индийски сериали. И тъпи шоу програми.
  • 4 Халваджиян е :

    38 3 Отговор
    Мръсен, долен и алчен индивид.

    Коментиран от #5

  • 5 Лекар БГ

    34 2 Отговор

    До коментар #4 от "Халваджиян е :":

    Понеже ги познавам лично-не мога да ти опиша,колко си прав!
  • 6 Епа вервам му

    23 1 Отговор
    То всяко помиярско шоу си има своя край. А това е едно от най-...... Ей такива алчни ко.пелета и завистници затриха качествените шоу програми като НЛО напр. за да правят пари от мало.умни американски формати. Да си ги гледа Халваджян...
  • 7 Разбрахте ли...?

    19 1 Отговор
    Все още не е ясен полът на кандидат -звездата...? А- бе звездите имат ли пол ? Или всички са дългокоси, рошави, с патешки джуки, епилирани и неориентирани! Маги, Маги, КОЙ ти гледа ПРОСТОТИИТЕ?!
  • 8 равнодушен

    22 4 Отговор
    Този когато го плюят се хвали, че го вали дъжд.
    Това е един от многото паразити впили се в българската култура, които смучат кръвта и като кърлежи и повръщат в кръвоносната й система ензими за да спре съсирването.
    След години няма да остане никакъв спомен от него, но на този етап премахването на кърлежи може да се прави само оперативно.
    Това означава да се появи някакво ниво на култура в неговия потребител и той да се осъзнае. Това обаче не е в интерес на управляващите и затова симбиозата е перфектна - Ти поддържаш простотията в обществото, ние те представяме за творец и ти удряме рамо в нашите медии. Важното е да не изпуснеш младите, защото не ни трябва осъзнат добитък.
  • 9 Behemoth

    8 2 Отговор
    Продуцентитиииии....на кол!
  • 10 Маги

    7 2 Отговор
    Нищо не гледам, банално ми е, не ми е интересно...!
  • 11 Боко Орфея

    5 1 Отговор
    Боко, ще се запише и ще оправи всичко ! Еййй па до него опряхте капканяци !
  • 12 Гост

    13 1 Отговор
    Аз лично не приемам за уместен външния вид на Господина! Тази проскубана коса и тази брада.... Така едно време само пияници те се разхожда ха. Не е грозен мъж! Ми пострижи се, обръсни се, изкъпи се, все пак по телевизията те дават. Нито си стар нито грозен! На какво се дължи това? Някакъв личен протест ли е? Не го разбирам.

    Коментиран от #15, #16, #17

  • 13 Йозеф

    9 2 Отговор
    Ако това му е най-гледаното шоу значи вече е стигнал дъното. Предаването е боза.
  • 14 агент СМС-ов

    5 2 Отговор
    Незнайният участник ще се казва Бозаджиян. Но вие пуснете по някой СМС
    (ако можете пуснете бесенпес).
  • 15 Градски

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Как така! Та той си има личен консултант - "дизайнерката" Кремена...Това е нейния "печат" върху цялото семейство. Само брат му все още е "обикновен'" и се дърпа...
  • 16 развеселен

    12 0 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Господинът е творческа личност. В неговото въображение се раждат красиви и изящни идеи подръпващи нежните струни във всеки един от нас! Какво значат при такъв талант някакви въшки?!
    Той дотолкова успешно разнежва и радва душите ни, че един от моите кофражисти в транс от естетиката на предаването му се провикна спонтанно пред бригадата : " Тоя ако ми падне ще му набия рязаната греда, нищо че е мъж! Много е красив! ". Това е таланта на твореца, да събудиш нежността в грубата душа!

    Коментиран от #19

  • 17 Зайко Байко многознайко

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Товa е тaкa зaщото тоя cи живее още в оcемдеcете. Циркaджия-aкaдемик, ще пaднa от cтолa!🇧🇬🇧🇬😤🙄
  • 18 ZZZ

    2 0 Отговор
    Вижте в ютуб нЕкое от руските издания и направете разликата между шоу и чалгарски помиарник ( това дето предлага т.н. наш продуцент, редовен бенефициент на безвъзмездни държавни помощи / за което не знам защо никой журналист не говори????? / .
  • 19 Ккк

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "развеселен":

    Велик си. Много ми хареса как си го описал.