14 Декември, 2019 22:20 4 499 13

Момичето от сиропиталището, което стана световноизвестен топмодел

  • татяна кукушкина-
  • зоя кукушкина-
  • изоставени деца-
  • сиропиталище-
  • кампания-
  • осиновява-
  • приемно семейство-
  • необикновена-
  • топ модел-
  • световноизвестна

Това е историята на 8-годишната Зоуи Кукушкина, която покори модния подиум и сега помага на други сираци да намерят приемно семейство

За главозамайващите промени в живота на малката Зоя, изоставена от родите ли в сиропиталище, разказва нейната осиновителка Татяна Кукушкина.

Бизнесдамата случайно видяла в Интернет видеоклип със Зоя, създаден от екипа на Фондация "Промени един живот".

Идеята на видео анкетите била да помогнат на деца без родители да променят трудния им и нерадостен живот, откривайки любовта и топлината на истински дом и семейство.

Малката русокоса хубавица, с очи с цвят като на небето, мечтаела за семейство и благодарение на фондацията сбъднала мечтата си, защото щом я видяла Татяна се влюбила в нея.

„В същия ден съпругът ми и аз се обърнахме към агенцията по осиновяване с искане да станем приемни родители", разказва осиновителката на Зоя в интервю за фондацията.

"Получихме списък с документи, бързо и безпрепятствено събрахме всичко необходимо, сякаш някаква невидима сила ни помагаше“, спомня си още тя.

Историята за Зоя, която днес е на 8 години, е наистина необикновена. Тя е родена в Сибир, но родителите ѝ се отказват от нея и тя попаднала в дом за изоставени деца.

Когато е на три, имала късмета да участва в документален филм за изоставени деца и да бъде част от кампания за осиновяване на фондация "Промени един живот".

Статьи про Зою по интернету распространяются с бешеной скоростью🚀 Комментарии не перестают удивлять 😅 Уже не расстраиваюсь, а читаю как анекдоты 😜 Хочется успокоить особо-сердобольных : 1. Если Зоя вырастит и станет некрасивой, я ее не верну! Во-первых не станет, и не мечтайте 😅а во-вторых - Точно не верну!!! Не переживайте!!! 2. Я не брала ее специально что бы она стала моделью! Живя в Заинске, и работая на кондитерской фабрике, я вообще не знала что бывают дети модели! И первый год Зоя вообще мечтала стать почтальоном 😅, но пути Господни 🤷🏻‍♀️ 3. Она не работает на съёмках с утра до вечера!🙈 Крайняя наша работа была в Испании в августе в шикарном парке! Она просто гуляла там в красивых платьях, и ее фотографировали 😜 На ее Здоровье это влияет только положительно, уж поверьте!!!☝🏼😅 Мы не живем в Москве, что бы часто сниматься, поэтому не нужно додумывать! Единственное с чем соглашусь - это в том, что историей Зои воспользовались, но с малюсенькой поправочной : « на сегодняшний день, благодаря этому уже 39 сирот нашли свою семью» ... Мне кажется более правильнее делать на этом акцент 🤗. Ссылка на наш благотворительный проект в шапке нашего профиля 🌹🌹🌹#розадобразоячистоесердце PS: съемка портфолийная, чемодана денег за неё не дали, так что выдохнули и расслабились, мы еще сказочно не разбогатели (это для любителей посчитать наши гонорары) 🤣🤣😅 Photo: @artfoto.by Style: @malininakids MUAH: @malininakids

A post shared by ZOYA KUKUSHKINA🌹 (@zoyakukushkina) on Dec 4, 2019 at 1:57am PST

Така момиченцето се среща с Татяна.

Когато подала документи за осиновяването на 3-годишната Зоя, Татяна разбира, че момиченцето е настанено в специализиран детски дом, тъй като има сериозни здравословни проблеми.

В един момент младата жена започнала да се притеснява дали ще съумее да се грижи добре за детето и забавя процедурата по осиновяване.

В рамките на седмица Татяна и съпругът ѝ мислили какво да правят с детето, но в крайна сметка решили да продължат процеса на осиновяване.

Но, за съжаление, било твърде късно. Социалните дали момиченцето на други родители, които го отвели в Москва.

Когато си спомня за тези дни, Татяна признава, че била съсипана. Но се случило чудо - момиченцето било върнато от осиновителите след десет дни с оправданието, че не се разбира с останалите деца в новото си семейство.

Този път съпругът на Татяна не се поколебал нито минута - в същия ден той отлетял за Сибир, за да вземе детенцето. Късмет, че имали документите.

При новите си родители Зоя започнала да се възстановява и днес здравословните ѝ проблеми са минало.

Красивото момиченце има активна кариера на модел, успява да се появи като лице на няколко основни рекламни марки, представя и дрехи на известната европейска компания.

Момичето от сиропиталището, което стана световноизвестен топмодел


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вес

    28 6 Отговор
    Защо няма нито едно цигане от маалата, което е станало супермодел?

    Коментиран от #2

  • 2 Бачо Киро

    49 2 Отговор

    До коментар #1 от "вес":

    Щото докато дойде време да стане модел вече е родило 2-3 пъти...
  • 3 Горо

    44 5 Отговор
    Момиченцето е много мило и очарователно. Неговата история доказва за пореден път колко е важно човек да се е родил с късмет!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бачо Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Имаме новина":

    Глупости, стига с тея питиета. Кажи си го както трябва...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 7784

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Скрит талант си ти - поет педофил...
  • 12 Фейсбук

    3 0 Отговор
    Красиво а изоставено, защо...?! (Има някаква причина.... вижда се че не е,, етнос,,..!)
  • 13 Табаков

    4 1 Отговор
    МОМИЧЕНЦЕТО Е КУКЛИНКА СЛАДКА!