Last news in Fakti

5 Декември, 2019 16:19 1 102 2

Треньорът на ЦСКА: Накрая бяхме като 12-годишни

  • милош крушчич-
  • цска-
  • арда-
  • купа на българия

Отборът бил на прав път

Треньорът на ЦСКА: Накрая бяхме като 12-годишни - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори след победата над Арда с 1:0 като гост за купата на България

"Изключително труден мач, но най-важното днес е резултатът. Играта попада на втори план, знам как трябва да играем, но не показахме тази игра. Тук се играе много трудно, изненадаха ни с агресия. Когато вкарахме гол във втората минута, нашите играчи като че ли се успокоиха. Футболистите на Арда играха много добре и не спираха да атакуват. В такъв мач е важен резултатът. Много труден мач се получи, още веднъж ще кажа.

Евандро не влезе добре в мача, не игра добре и затова го замених. Труден мач, труден терен, атмосфера, но не може постоянно да играеш добре и да печелиш резултати. Сега взехме нужния резултат, това е специфично в турнирите за Купата на България - няма втори мач. В последната минута попаднахме в капан, вкараха ни на контраатака, изиграхме ситуацията като деца на 12 години, трябваше да задържим топката.

В Пловдив може би ще ни по-лесно срещу Арда, защото не играем тук. Ще има време да мислим за този мач. На нула да победим винаги е хубаво, шести пореден мач без допуснат гол е добре. Това е показател, че отборът върви на прав път", каза Крушчич.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Казвайте кое ЦСКА е това

    3 7 Отговор
    Литекс или ЦСКА 1848 ? Питам като фен на фалиралото дружество и настоящ фен на ЦСКА 1948. Проявете малко професионализъм какъвто ви липсва във факти бг
  • 2 Коцалиев

    4 6 Отговор
    Слабииииии, много слаби са тия победители от новото и незаконно ЦЕ Ка. Много аванти, червен измислен картон , спестена дузпа,отменен гол ... С тъмни пари към съдиите от гриша ганчев, това са илюзии за успешен отбор