Last news in Fakti

20 Октомври, 2019 09:23 1 367 6

Нов треньор в националния до петък

  • национален отбор-
  • йордан лечков-
  • йордан лечков-
  • бфс-
  • красимир балъков

Йордан Лечков пък е бил единственият член на Изпълкова, който не е подкрепил оставката на Красимир Балъков

Нов треньор в националния до петък - 1
Снимка: БГНЕС

Националният отбор по футбол ще има нов селекционер до петък. Това твърди източник на "24 часа" от БФС.

Той ще трябва да води отбора поне до плейофите за европейско първенство, ако не бъдем отстранени от участие на 28 октомври, когато УЕФА заседава за наказанието ни за проявите на расизъм по време на евроквалификацията с Англия на 14-и. Срокът за избор е толкова кратък, защото трябва да бъдат разпратени повиквателни за приятелския мач с Хаити и евроквалификацията с Чехия.

Йордан Лечков пък е бил единственият член на Изпълкова, който не е подкрепил оставката на Красимир Балъков, съобщава още изданието. Лечков не подкрепи и оставките на Христо Стоичков и Любослав Пенев. Той отбеляза след това, че сме употребили поредно голямо име в българския футбол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даа

    11 1 Отговор
    Прав е Лечков. Който и да дойде пак ще е така. Проблема не е в треньора а във футболистите. Слабо вътрешно първенство, игра никаква, а пък заплати високи и елате ни вижте как ходим по дискотеки, яки коли караме, страхотни мацки забиваме, дискотеки, абе живот... А ние чакаме футбол да имаме, ама няма как да стане!

    Коментиран от #2

  • 2 бг фен

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Даа":

    Да се махат Нищо не направиха за толкова години НИЩО
  • 3 антрашпиц

    9 0 Отговор
    Много ми е чудно кой ще заеме тази позорна позиция....
  • 4 Киро

    6 1 Отговор
    Абе закрийте българския футбол бе, абе не се занимавайте с глупости,които раждат други глупости. Мирна ти глава
  • 5 Плейър

    3 1 Отговор
    Футболистите ни са некадърници. Формирали са ценностите си от примери като Боби пияницата, Ицо простака, Наско мутрата. Баста! Режи и хвърляй!
  • 6 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    И БЕРБОТОВ И СТОЙЧИКОВ СА СИ ТЪ.ПИ НО НАШИ РИТНИТОПКОВЦИ С ПРЕТЕНЦИИ И С ПАРИ ОТ РИТНОТОПКОВСКИ УСПЕХИ !!! КЪДЕ ПО СВЕТА НА СИЛНИТЕ ДЪРЖАВИ В "РИТАНЕТО НА ТОПКИ" ДЪРЖАВАТА ДАВА ПАРИ ЗА "ГОЛЯМАТА ИМ ДАЛАВЕРА " ???НИТО СТОТИНКА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ФУТБОЛ ,ВОЛЕЙБОЛ И ВСИЧКИ ПРОФЕСИОНАЛНИ- ОЛИ !!! ДЪРЖАВНИТЕ НАШИ ПАРИ САМО ЗА УЧЕНИЧЕСКИ СПОРТНИ ШКОЛИ /ВСЯКАКВИ / -ДРУГОТО СИ Е БИЗНЕССПОРТ -ВКЛЮЧИТЕЛНО "НАЦИОНАЛИТЕ " !!!!!!!!!!!!!!!1