Last news in Fakti

17 Октомври, 2019 10:40 13 457 22

Разкриха от какво са починали пасажерите на „Шереметиево“

  • шереметиево-
  • самолет-
  • русия-
  • трагедия-
  • пожар-
  • пътници

Десетки пътници загинаха при инцидента

Разкриха от какво са починали пасажерите на „Шереметиево“ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Руските служби разкриха причината за смъртта на пасажерите на пътническия самолет „Сухой Суперджет-100“, който се запали при кацане на летище „Шереметиево“ по-рано през годината.

От Главния отдел по криминалистика към Следствения комитет разкриха, че по-голямата част от загиналите пасажери не са починали от удара, а от последвалия пожар. Това са заключенията на разследващите.

Над 40 души, сред които и деца, загинаха при трагичния инцидент на руското летище. Отделените отровни вещества при пожара са задушили пасажерите. Разследващите смятат също така, че много от пътниците не са имали време да реагират и да се спасят.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Драко

    26 34 Отговор
    В новия Сухой 1001 Ночь ще има катапулт за всеки, даже в кенефа.

    Коментиран от #16

  • 2 Borislav Popov

    46 13 Отговор
    Е гааааси и разкривателите, почти 6 месеца им е трябвало, за да разкрият това, което всички го разкриха само 2 дена след катастрофата, когато показаха видеото с онзи дембелак, който препречи пътя за отстъпление на останалите пътници, за да спаси чемоданите си от пожара !!! Заради неговите куфари и изгоряха живи хората ! Какво толкова имаше да разследват цели 6 месеца, руснаците, не ги знам ?

    Коментиран от #3, #4, #19

  • 3 Бай Благой

    24 21 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Ти явно си голям спец по авиокатастрофи, че знаеш много.
    Понякога минават година 2 за да се разберат точните причини.
    Ама както казах ти си спец и знаеш всичко още от началото...

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Японеца

    14 3 Отговор
    При пожар, запазете самообладание, покрийте косата с кърпа или я вържете. Ако може намокрете хавлия и я метнете на главата. Свалете си бельото/памук/ и го напикайте! Това е маска за дишане!
  • 6 Borislav Popov

    12 8 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Благой":

    Може да минат и 5 години, ако тоябва да се търсят черните сандъци, ако те са повредени и заради това трябва много време за разшифровката им. Но не и когато става въпрос, за катастрофи, като тази, където имаше видео и всички и без тяхните разследвания видяха, какво се случи, а черните кутии бяха непокътнати и не трябваше да ги търсят !
  • 7 льотчик

    2 0 Отговор
    Е как от какво От липса на витамини
  • 8 RIvan ne Vanya

    5 1 Отговор
    На този самолет хич не му върви. Вече посъбра катакгрофи.И с по-читави производители се е случвало - новият Boeing 737 например.
  • 9 KOC

    10 5 Отговор
    само в русия два самолета на пистата може да се сблъскат и да изгорят и да има само една пожарна абе закривай

    Коментиран от #13

  • 10 NTSB

    7 1 Отговор
    Наличието на карбокси-хемоглобин в кръвта, на сажди в дихателните пътища са признаци, че са били живи при пожара. Това се установява при и скоро след аутопсията на загиналите. Забавянето е сигурно по причина на Комитета.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 руска измет

    10 5 Отговор
    Хората си заминаха заради некадърните руски пилоти и некадърно направения руски самолет.

    Коментиран от #20

  • 13 руска измет

    13 5 Отговор

    До коментар #9 от "KOC":

    Руснаците нямат спасителни екипи и като цяло страдат от липсва на всичко.В Русия е такова положението.Всичко е в ограничен ресурс и денги нет.
  • 14 4825 кода от картинката

    5 1 Отговор
    Смолета си е читав, ама и рашките го закъсаха с матрияла ... читавите са навън, а останалите правят самолети и ги карат ...няма как да не стане сакънтия ... като с B 737
  • 15 очевидец

    11 14 Отговор
    Чета ви коментарите и се чудя от къде се взехте все такива "умни" Бях там, на летището когато това се случи и знам какво видях! Видях ужаса, видях трагедията видях и защо този народ е толкова ВЕЛИК. Всички като един се вдигнаха да помагат, а после накрая настъпи такава тишина! Когато вече дойде ред ние да се качваме в нашият самолет, навсякъде около нас виждахме лицата на служителите и очите им червени и подути от плач! И тишина, ужасна тишина! А сега уважаеми "специалисти", защо не коментирате това. Сваления самолет от Полет 17 на Малайзия Еърлайнс (MH17/MAS17), вече официално е доказано, че е свален от украинците и Русия няма нищо общо. Но някак удобно правителство, медии, и разни тролове и "специалисти" мълчат!

    Коментиран от #17, #18

  • 16 Николай

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Драко":

    Добре е понякога да се прояви уважение към жертвите.
  • 17 анти комунист

    12 6 Отговор

    До коментар #15 от "очевидец":

    Бил велик тоя деградирал и пиянски народ хахаха.Кой лъжеш ти бе комсомолец ? Един глупак вътре в самолета даже заклещил хората,за да може да си вземе багажа.И кой се е втурнал да помага,че немога да се сетя ? Една раздрънкана пожарна се появи чак след 10 минути.При подобни случаи в САЩ например поне 20 пожарни ще прихванат самолета още преди да е кацнал,а пожара ще бъде потушен за отрицателно време.Кофти за хората,ама руската организация и възможности са нулеви.
  • 18 7379

    7 4 Отговор

    До коментар #15 от "очевидец":

    Кой и откъде го доказа пък това.Единственото което се знае е,че ракетата е изстреляна от руски части.
  • 19 Анонимен

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Я ти върви разследвай бе
  • 20 Русия

    7 7 Отговор

    До коментар #12 от "руска измет":

    Хейтъри, гледайте си жалкия и нещастен живот.Русия е велика държава.

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Дада

    2 3 Отговор
    В Русия човешкият живот не значи нищо. Така е и в България, но откакто сме част от европейския цивилизован свят нещата се променят към положителна насока.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания