Last news in Fakti

23 Септември, 2019 11:33 4 235 6

Журналист загина при нелеп инцидент

  • журналист-
  • загинал-
  • инцидент-
  • катастрофа

Виктор Дончев е основател на Press TV

При нелеп пътен инцидент в неделя вечерта край Тулово загина създателят на сайта на PressTV Виктор Дончев. Това съобщиха от медията. Все още се изясняват обстоятелствата относно катастрофата на опасния път, на който внезапно изпречило се животно, е причина за угасването на още един живот, съобщава Блиц.бг.

По-рано предната вечер стана ясно, че моторист е загинал на място, след като се е блъснал в крава. Животното е излязло на пътя близо до село Тулово, Община Мъглиж, където е станал трагичният инцидент преди 20.00 часа в неделя вечерта. Тогава стана ясно, че загиналият е млад мъж, родом от Казанлък. Движението по път I-5 Тулово – Казанлък в района между с. Тулово и път I-6 Казанлък – Мъглиж​ беше възстановено към 22.00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен

    10 5 Отговор
    Подбалканският е най-хубавият път за мен в България, заедно с Асеновград-Смолян, Пловдив-Пазарджик,Севлиево-Габрово, Бяла-Д. Дъбницик. Ама няма мрежи край пътя, пък жителите - от сините, каракачани, животновъди. Как да обясниш на хората на Джелял Касапина, като са навързани като пълни черва с..., чакащи да звънне телефона с наставления. А Джелял не смогва да открива заводи, магистрали. Ние го занимаваме с глупости - случило се там нещо с НАРОДА. Джелял пак ще му е виновен Рашетников, саботират го!
  • 2 гост

    28 0 Отговор
    Там не може да спреш и на отбивка, от двете страни е пълно с тъмнозелени индивиди, коне и добитък обхождат района свободно, излизат и слизат от пътя когато си поискат. За сметка на това пък МВР чака усърдно с патрулката за превишили скоростта шофьори, умело пренебрегвайки обкръжаващата ги среда.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 В България

    15 1 Отговор
    отдавна журналисти няма, тук са само журналя.
  • 5 criminal

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Еее как ще закачат светия електорат тиквенски.....после ще гризнат дръвчето......
  • 6 ussr

    6 1 Отговор
    Днес около обяд кравата още лежеше там край пътя,а отреща е мястото на друга катастрофа/момче и момиче преди около година/!!!