Last news in Fakti

22 Септември, 2019 06:30 9 795 6

Кръвожадни химери нападат Свети Влас

  • химери-
  • свети влас

Лорина Камбурова до статуята, която оживява и се превръща в кръвожадна химера

Кръвожадни химери нападат Свети Влас - 1

Супер звезди на руското кино пристигат в Свети Влас за снимките на игралния филм „Големият лов“. Зад лентата стои една от най-големите продуцентски компании в Русия „Дикси“, като партньор от българска страна е „Мирамар филм“ („Дзифт“, „Вездесъщият“). В продължение на месец Свети Влас ще се превърне в арена на фантастични чудовища, които нападат кроткото крайбрежие и всяват шок и ужас сред местното население. От продукцията не издават повече за сюжета, защото има изненадващо развитие и още по-изненадващ финал, но посланието на филма е, че светът ще бъде спасен от тези, които най-малко очакваме. Жанрът на „Големият лов“ е екшън комедия. Топ криминалистка от Бургас е наказана за известен период в едно от най-спокойните места по българското Черноморие – Свети Влас, където по думите ѝ, единственото престъпление, което може да се случи, е „вятърът да отнесе кърпата ти в морето“. Лентата се снима предимно на територията на „Диневи ризорт“. Действието във филма се развива реално в курортния град в края на летния сезон. Главната женска роля е поверена на Лорина Камбурова, която изгря в хитовия сериал „Скъпи наследници“ по Би Ти Ви. В мъжките персонажи ще видим Кирил Кяро и Роман Курцин.

Кяро е познат на българската публика от криминалния сериал „Хрътката“, излъчван по БНТ и Bulgaria ON AIR. Актьорът пристигна в Свети Влас със семейството си и съчетава професионалните си ангажименти с време за фамилна почивка. Роман Курцин също е познат на родната публика от сериала „Хотел Елеон“, който се реализира в българския ефир като продължението на най-успешния руски сериал „Кухня“. Актьорският звезден екип се допълва от Анна Ардова. Сред най-известните филми с нейно участие са нашумелият „Висоцки. Благодаря, че си жив“ и „Една за всички“, който ѝ носи през 2010 г. почетната награда „ТЕФИ“.

Продуцентите на филма се спират на Свети Влас след оглед на цялото Черноморие – от Шабла до Резово. „Влас отговори на всички изисквания за локации и инфраструктура, както и на основната заявка във филма, че действието се развива в едно тихо и спокойно място“, сподели Матей Константинов от „Мирамар“.

„Големият лов“ ще се разпространява в Русия от най-голямата дистрибуторска компания „Каро Прокат“ на над 2000 екрана и ще се излъчи от ефирна телевизия с многомилионна аудитория.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Libed

    10 13 Отговор
    Руският анклав си има своя културна програма.
    .........
    Ма на кой му пука
  • 2 Алфа Вълкът

    11 9 Отговор
    Ха-ха-ха, руская кампания с американския имена!😅
  • 3 хохол

    10 13 Отговор
    да бяха отишли да си снимат в дагестаня или крим нал е много убаво там...
  • 4 Martin

    3 6 Отговор
    Поредният титаничен филм, красиви рускини играят нескопосано с елементарен сценарии и режисура.
  • 5 Роги

    2 1 Отговор
    Щом и на руснаците им е по евтино тук,познайте ние къде сме.
  • 6 бай Даньо

    1 3 Отговор
    Интересно!? Според българските лайноморски бетоноборци , нашето цяло крайбрежие е бетонирано от край до край, това без коментар, а лично мое мнение е че Влас е най-застроен от където и да било по морето... но в очите на руснаците е весе пак "тихо и спокойно място" . Кво става тука бе, ало лайноборците!?