Last news in Fakti

16 Септември, 2019 07:00 10 552 0

Вашият хороскоп за днес, 16.09.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Раците ще са особено обаятелни днес

Вашият хороскоп за днес, 16.09.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Сами си създавате напрежение, вместо просто да се радвате на един прекрасен септемврийски ден. Направете нещо различно, ако толкова ви липсва адреналин. Винаги има решение и то не е задължително да е свързано с нервно напрежение.

Телец

Опитайте се да не мислите на глас. Действайте практично и всичко ще върви по план, макар че все ще се намери някой да ви мърмори и да ви развали настроението. Не приемайте нещата лично, оставете мърморковците, не им обръщайте внимание.

Близнаци

Не се притеснявайте да послушате сърцето си и да се повеселите малко. А колко щастливи ще се чувствате с любим човек, това просто не бива да го пропускате заради никаква работа.

Рак

Обаянието ви наистина е неоспоримо. Дори ще успеете безпроблемно да решите щекотлив въпрос у дома. Е, ще се намерят някои недоброжелатели, които ще се опитат да ви вгорчат живота. Само не им се давайте, не им позволявайте да ви повлияят психически.

Лъв

Днес ще се чувствате супер. Настроението ви ще е страхотно, ще сте изпълнение с ентусиазъм и едва ли има нещо, което би могло да ви стресне. В настроение сте да се борите с живота и всички, които пожелаят.

Дева

Готови сте на всичко, за да постигнете своето, следвайки принципа "целта оправдава средствата". Хубаво е да се замислите и над някои морални аспекти, докато потъпквате чуждото мнение.

Везни

Еуфорията на първия учебен ден ще настигне и вас, дори да не сте пряко замесени в училище. Най-малкото пътуването ви по улиците ще е затруднено.

Скорпион

Много чувствителни и интуитивни ще сте днес, затова не пренебрегвайте знаците, които получавате. Неподходящ ден да се занимавате с важни дела, защото лесно ще се заблуждавате.

Стрелец

Интересен ден ви чака. Вярата и оптимизмът ще са с вас. Борбите ви ще се увенчаят с успех, но не прекалявайте, недейте да дразните прекалено много опонентите си.

Козирог

Идеи ще имате в изобилие, само трябва да намерите кой да ги изпълни под ваше ръководство. А вие не стойте със скръстени ръце, докато се появят желаещи, а действайте, така може по-лесно да ги привлечете.

Водолей

Хубаво е да си сложите автоцензура, иначе може много да съжалявате след няколко дни. Готови сте да кажете всички неща, които ви тормозят, без изобщо да се замислите. Бъдете по-сдържани.

Риби

Днес ще имате да се занимавате с разни изостанали задачи, които не е добре да се отлагат дълго. Ще можете да се справите с всякакви неща, които изискват по-съсредоточено внимание и прецизност. Днес сте склонни да направите подобно нещо.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА