Last news in Fakti

24 Август, 2019 18:48 2 040 36

Президентът: Скандалите в правителството са унищожителни

  • румен радев

Румен Радев напомни, че назначението на Пламен Георгиев за консул е изцяло решение и отговорност на министър-председателя

Президентът: Скандалите в правителството са унищожителни - 1

„Шипка не е мястото да коментирам интригите на министър-председателя, защото тук възкръсва България, която неговото управление закотви на дъното на Европа.“ Това заяви днес държавният глава Румен Радев на връх Шипка пред журналисти, след като участва в тържественото отбелязване на 142 години от шипченските боеве.

Президентът беше помолен да коментира вчерашните твърдения на министър-председателя за причините за освобождаването на началника на НСО ген. Данчо Дяков. „Скандалите са в правителството, те са много и унищожителни“, добави президентът.

Вчера Бойко Борисов изказа предположение, че Дяков е напуснал поста си заради "огромните скандали в президентската институция"

Запитан дали ще иска консултации за назначаването на новия началник на КПКОНПИ, след като досегашният беше изпратен на дипломатическа служба, Румен Радев напомни, че назначението на Пламен Георгиев за консул е изцяло решение и отговорност на министър-председателя.

„Него трябва да питате какви са вътрешнополитическите и личните мотиви и как те кореспондират с интересите на българската дипломация и на българите зад граница, както и кое налага на министър-председателя да крие толкова далеч г-н Георгиев“, коментира още държавният глава.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Предложение

    48 19 Отговор
    България президентска република

    Коментиран от #5, #7, #22, #27

  • 2 Све

    53 18 Отговор
    България е в катастрофа и жалко, че Президентът няма възможност да обяви военно положение и да вкара престъпниците в затвора - начело с Тиквата, Т. Дончев, Каракачанов и цялата шайка

    Коментиран от #8, #35

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Глупак

    20 61 Отговор
    Изключително пр,ос селяк ни натресе Решетников за президент ей.Световно неизвестен, непризнат и отсвирен от целия цивилизован свят.Бойко верно трябваше магаре да предложи а не Цецка по добра работа щеше да върши.

    Коментиран от #11

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Право куме у очи !

    60 17 Отговор
    Дори и най-фанатизираните герберасти, тиквопоклонници не могат да отрекат, че това което казва президента е самата ИСТИНА !
  • 7 Ххх

    24 12 Отговор

    До коментар #1 от "Предложение":

    Едва ли е умно с неориентиран джендър като предишния шут Плювенлиев !!!!! СРАМНО Е ДА КАЖЕШ , ЧЕ СИ БЪЛГАРИН ВЕЧЕ.

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Реалист

    54 15 Отговор
    ДОСТОЕН ЧОВЕК Е ПРЕЗИДЕНТА ЗА РАЗЛИКА ОТ ЛУМПЕНИТЕ В н.с. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Фатмак

    16 42 Отговор
    Шипка не било мястото да коментира ама се държи като селски бабаит и комплексар, който иска да си върне на другия бабаит, който го е надхитрил.
  • 13 БЯС

    34 6 Отговор
    Крайно време е , ако искаме да има България , да се проведе референдум за президентска република. Толкова години се насърбахме на попарата, надробеноаот всички управлявали и управляващи партии, партийки и коалиции. Кой каквото ще да казва, богатите си богатеят, народът, който остана мизерства или чака на пари от децата си, дето хванаха по света. Докарахте ни до "крава да сиса от теле" Срам и позор!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 2 Отговор
    ГОСПОДИН РАДЕВ ПОЛИТИЦИТЕ Н МИСЛЯТ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА А ЗА ИНТЕРЕСИ ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА УПРАВЛЯВА НИ ОЛИГАРХИЯ ИМА АНАРХИЯ НАРОДА СТРАДА НО СИТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА В АРМЕНИЯ ИМА ПОГОВОРКА ЖИВОТА БОГАТСТВОТО Е ЗА БОГАТИЯ НАКАЗАНИЕТО ЗА БЕДНИЯ И ДРУГА ПОГОВОРКА ТАТЕ ТАТЕ ДО КОГА ЩЕ СЕ МЬЧИМЕ И СТРАДАМЕ ДО 40 ДЕНА СИНКО КАЗАЛ ТАТКО МУ А ПОСЛЕ ТАТЕ А ПОСЛЕ ЩЕ СВИКНЕМЕ
  • 16 стоян

    14 42 Отговор
    На Шипка ли е местото, откъдето тая руска подлога е взел да плюе по законно избраното правителство Кой го спираше вчера от Дондуков да не плюе или на Шипка ще е по интересен
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 1 Отговор
    КУЧЕТО ЛАЕ КАМИЛАТА СИ ВЬРВИ
  • 18 Ало Банов съм

    2 8 Отговор
    Много ми се спи!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ДАААА

    19 3 Отговор
    ЕДНИ РАБОТЯТ И СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ, А ДРУГИ СА БИЛИ ТУРИСТИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ПРЕСТЪПНАТА ИМ ПАРТИЯ , И ПРОДЪЛЖАВАТ ТУРИЗМА СИ ЗА СМЕТКА НА НАРОДА!

    Коментиран от #36

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Иван

    12 21 Отговор
    Скандалите са уж в правителството ,а първо П.Р. на президента Йончева" ненадейно" напусна поста и след два дни се оказа под 50 ХИЛЯДИ гаранция,после "напусна" Шефа на Кабинета и отиде десет длъжности на долу-Евродепутат,пак "по собствено" желание разбирасе,сега напуска НАЙ-ДОБРИЯ приятел на фатмака който ТОЙ лично направи ше на НСО!А от правителството се е махнал само ЛУДИЯ СИМЕОНОВ,Та къде скандалите са по унищожителни?Там където ИМА ПО ГОЛЯМО ТЕКУЧЕСТВО НА КАДРИ ЕСТЕСТВЕНО!Май Радев трябава да се осети,че вместо да сменя персонала,по добре да разкара генератора на проблемите- ПРОСТАКЕСА ДЕСА;)

    Коментиран от #33

  • 24 сейр

    3 13 Отговор
    смешници стойте си у вас и пишете коментарчета ... те ще си ви мачкат и ще ви плюят фостата... паля4овци неможе един бунт да организирате... стойте си тъпата бАлгария!
  • 25 Владко М

    22 8 Отговор
    Забележете, колко неграмотно са написани постингите на герберастките тролове и лизачи !!! И за това им плащат !? Явно това е максимума, който може да изстискат, като интелект от електората си ?

    Коментиран от #30

  • 26 Ееее

    18 6 Отговор
    За жалост президента няма права,само може да коментира.
  • 27 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Предложение":

    Това е най-нискоинтелигентния лозунг напоследък! Ако президент е такъв, като Плевнелиев, пак ли ще издигаш този лозунг?
  • 28 Йонко

    3 1 Отговор
    От този само добри пожелания. И винаги нищо, но от сърце. Президента има ли право да слага вето на закони, които ощетяват хората или погрешно съм разбрал?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Койчо

    3 2 Отговор

    До коментар #25 от "Владко М":

    Ми те някои дори и “Винету “ не са чели. Какъвто вожда такова и племето му.
  • 31 Някой трябва да вдигне НАРОДА !

    0 0 Отговор
    Войводи има ли в Висшият ЕШАЛОН или само "ЕЛИТ" червив ?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Tate

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Иван":

    Браво само това ли успя да измислиш?? Тиквата колко пъти смени разни министри ,шефчета .под шефчета знайни и незнайни тиквички и кратунки .О и Цецко разбирасе ! Пишеш колкото да не заспиш от скука!
  • 34 Гласувайте и мислете

    0 0 Отговор
    Това е истината, мислете за кого, ще гласувате, БКП(ГЕРБ) за 10г. здраво се окопа във властта.
  • 35 Ново

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Све":

    Първо хасковския каун да си оправи жена си и след това да се изказ ва за министера
  • 36 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "ДАААА":

    Когато жената командва мъжа хода по балкана мъж под чехъл не може да има собствено мнение
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове