Last news in Fakti

24 Август, 2019 15:41 60 940 20

Кървави СНИМКИ 18+ от смъртта на най-големия комарджия в Югозапада

  • дупница-
  • комарджия-
  • митко мирчев

Жена е със счупен таз, а младеж е получил фрактура на крака

Кървави СНИМКИ 18+ от смъртта на най-големия комарджия в Югозапада - 1

Зловещи кадри показват жестокото меле в Дупница, при което загина най-големия комарджия в Югозападна България - Митко Мирчев - Тапиро.

Припомняме, че лек автомобил Мерцедес се качи на тротоара в Дупница, уби един човек и рани други двама. Трагичният инцидент е от около 21.30 часа снощи пред заведение на ул. "Георги Икономов".

Автомобилът се движил по улицата в посока жп-гарата, след кръстовище се спуска по наклона, отклонява се надясно и се врязва в масите на заведението, пише Блиц.

Там на тротоара имало трима души. При инцидента е загинал около 70-годишен мъж. Жена е със счупен таз, а младеж е получил фрактура на крака.

Кървави СНИМКИ 18+ от смъртта на най-големия комарджия в Югозапада

Водачът на возилото, причинило пътното произшествие, е задържан. Той е професионален шофьор. Огледът на местопроизшествието от следствена група на РУ-Дупница приключи в полунощ, през това време районът бе отцепен от 4 патрулки.

Кървави СНИМКИ 18+ от смъртта на най-големия комарджия в Югозапада
Кървави СНИМКИ 18+ от смъртта на най-големия комарджия в Югозапада
Кървави СНИМКИ 18+ от смъртта на най-големия комарджия в Югозапада


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 39 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЛУД И ИЗТРЕЩЯЛ

    57 18 Отговор
    Голям ужас, голям потрес!?! Голяма новина! С Господ хазарт не се играе! Който търсил–намерил. Да вметна, че хазартът е психично заболяване, ведно с всички останали зависимости( цигари, алкохол, наркотици) и всички зависими се нуждаят от адекватно лечение. Има едни други, дето не са в класификатора на гореописаните зависимости, но те са за спешно и незабавно лечение( само дето трябва да си гласуват средствата за съответните лечебни заведения и да постъпят доброволно, или доброзорлем)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Пламен

    33 20 Отговор
    Тиквата ни ги внася от Германия Мерцедесите, ние ги трошим професионално.
  • 6 Рогачев

    17 5 Отговор
    С рогата ще премахна това заведение .
  • 7 Пламен

    14 3 Отговор

    До коментар #4 от "Asdfg":

    Тя Мара-ТЪПОТО/Цайсите, е нещо като Африканската чума за //ввв.загадки.бг. Не я загробиха навреме, и виж какво стана - прихванали са всинца.
  • 8 vasik atanasova

    40 5 Отговор
    чудя се как на такова тротоарче на ъгъл кафе ще правиш
    мястото е такова че е много вероятно да те блъснат там
  • 9 Бай

    39 5 Отговор
    Това е защото Кат и общината издават ОДОБРЕНО РАЗРЕШИТЕЛНО ЗА ПОСТАВЯНЕ НА МАСИ И СТОЛОВЕ НА ОПАСНИ МЕСТА !!!В СОФИЯ Е СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ !!!СЕГА КОЙТО Е ИЗДАЛ РАЗРЕШИТЕЛНОТО СЪД И ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ
  • 10 Rider 777

    43 5 Отговор
    Какво означава "Професионален шофьор" ??? През последните десетина години всеки пълен тъпанар, който не може да си напише и името правилно си купува СУМПС за управление на камиони и започва да се бие в гърдите, че бил ТИРаджия ,,,,,,,,,,,,,, за жалост процента на пълните олигофрени в Гилдията твърдо си гони 99% ,,,,,,,,,,,,,,,,,
  • 11 sds

    31 2 Отговор
    Секунда невнимание-цял живот страдание
    Шофьор е едно,водач на МПС е друго
  • 12 kick

    22 3 Отговор
    Тия наистина са тапири, може ли да сложиш масата на тротоара и да си поркаш...!!!???
  • 13 локомотива

    9 0 Отговор
    тишка ти подмина по простотии и тъпата мара бе
  • 14 лейтенанта

    2 14 Отговор
    кой знай какво е станало,оня пък и той на 70 години по кръчмите ходи,да си беше стоял във вкъщи.
  • 15 Хайл

    7 6 Отговор

    До коментар #2 от "Късмет":

    ТИР е документ и няма как да го убие с него.Камиона няма нищо общо с документа-вземете се информирайте преди да пишете глупости
  • 16 незнайко

    2 1 Отговор
    Какво е това заведение на тротоара ? В БЪЛГАРИЯ тотално е изпуснато положението ! Такова заведение може да има само в пешеходна зона без автомобили ! Сега на собственика трябва да стъжнят живота !!!
  • 17 Бат Мишо

    1 1 Отговор
    Тапира фанал капията
  • 18 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    На №15 "Хайл" Точно така е -прав сте!! Но е прието /най-вече от медиите, защото те си ядат майната/ огромният камион, на който долу в ляво/ погледнат челно/има табелка "ТIR" , да го наричат ТИР. Както и недисциплинирания и престъпен водач на МПС наричат непрекъснато, винаги, неправилно -джигит", а крадецът на леки коли - "джамбазин". По този начин се насажда упорито анти-култура, анти-български язик. И понятията се объркват!! Упорити сме в лошите неща .....Явно някому е нужно , всички да бъдем анти-българи........За да има вестник "Стършел" откакто се помня, специална рубрика за нелепостите по отношение на родния български язик във вестници, списания, радио, телевизия.......Това означава ниска язикова култура на отделни личности. Малцина си вземат поука, а други го вършат нарочно - "виждате ли колко сме оригинални и знаем дори уличния жаргон !"
  • 19 Златиту

    1 2 Отговор
    Шаране,откъде идва тази звучна дума ( и то 3 пъти - „язик” , „ язик” „язикова” ) в речника ти? Това ли е „правилния” БЪЛГАРСКИ ЕЗИК или искаш да кажеш „язЪк”? Ха хахах.....
  • 20 боби

    0 0 Отговор
    Преди полагането на асфалта всичките са карали кротичко