Last news in Fakti

21 Август, 2019 17:42 2 263 6

САЩ и Венецуела водят тайни преговори

  • венецуела-
  • сащ-
  • преговори-
  • тайни-
  • николас мадуро-
  • доналд тръмп

Тръмп не потвърди тази информация

САЩ и Венецуела водят тайни преговори - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Президентът на Венецуела Николас Мадуро потвърди, че се водят тайни преговори между високопоставени представители на неговото правителство и на администрацията на САЩ, предадоха AP и ТАСС.

"Потвърждавам, че от няколко месеца поддържаме контакти с високопоставени представители на правителството на САЩ", каза Мадуро и добави, че всички преговори са се водили с негово разрешение.
Мадуро каза това броени часове, след като президентът Тръмп заяви, че правителството му води разговори "с различни представители" на венецуелския президент.

В неделя AP съобщи, че САЩ са установили тайно контакт с лидера на социалистическата партия и втория по влияние човек във Венецуела Диосдадо Кабельо и че близки съюзници от обкръжението на Мадуро търсят гаранции, че няма да бъдат съдени за нарушения на човешки права и други престъпления, ако отстъпят пред растящите искания за свалянето на венецуелския президент.

Тръмп не потвърди дали се водят разговори конкретно с Кабельо. Мадуро не съобщи имената на свои представители, които водят преговори със САЩ. Президентът социалист повтори предложението си за лична среща с Тръмп за нормализиране на отношенията.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монгола

    9 19 Отговор
    Май няма да има рушки безаналогови ракетки във Венецуела 😭
  • 2 Левски

    22 6 Отговор
    чакай чакай чакай?!? САЩ водели преговори с венецуелския президент Мадуро? Ми нали краварника каза че признава друг за президент? последно Не разбрах сега Кой е президента?!? краварника има остра нужда от венецуелски петрол и не може да издържи дълго без него! преговори може да има само с разрешението Световният властелин Путин! Бог да пази Путин!

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Кой68

    10 1 Отговор
    Това е най-правилно:ПРЕГОВОРИ.....
  • 4 Тръмп

    5 10 Отговор

    До коментар #2 от "Левски":

    Мъдуро се опитва да си спаси задника,защото е ясно,че е пътник!!!:):):)Но ти докато разкодираш схемата,Путин шъ съ гътне и щъ остави сираче на амбразурата!!!:):):)
  • 5 Тръмп

    4 7 Отговор

    До коментар #2 от "Левски":

    Няма тъ Чекам,твоя любим Мъдуро е Game Over!!!:):):)
  • 6 бай Тодор

    1 0 Отговор
    Краварите се уплашиха от руснаците и от заплахи към Мадуро,минаха на преговори !