Last news in Fakti

19 Август, 2019 14:43 9 689 55

Обрат: Евтиното море се отлага за след 15 септември

  • море-
  • почивка-
  • златни пясъци

Заради трудното лято 2019-а хотелиерите по Черноморието искат да наваксат до последно с високи цени

Обрат: Евтиното море се отлага за след 15 септември - 1

Евтиното море се отлага. Заради трудното лято 2019-а хотелиерите по Черноморието искат да наваксат до последно с високи цени, съобщава в. "Марица", обобщавайки резултатите от собствена проверка.

В предишни години драстичен спад в ценоразписа имаше непосредствено след 20 август. Сега, ако въобще я има, отстъпката е по-скоро символична - между 10 и 20 лева. Малко по-изгодно става морето след 1 септември, още малко след празничния уикенд около Деня на Съединението.

Нискобюджетна почивка на море може да се направи едва във втората половина на септември. Проблемът е обаче, че немалка част от хотелите ще затворят около средата на септември, така че изборът на туристите се ограничава.

Олинклузивът от 28 август до 6 септември в хотел „Елена” в Златни пясъци пада на 59 лева. Оттам нататък до края на септември отбивът е едва 7 лева. Леглото в СПА комплекс ”Гранд Варна” се продава за 96 лева отново на база олинклузив до края на август, после ще спестите 22 лева от тази цена. Последното намаление е за периода 9 -15 септември, когато услугата струва 58 лева.

Двойната стая в хотел „Рай” например в Созопол пада от 108 на 90 лева. Офертата важи от 21 август до 3 септември. Още 14 лева могат да се свалят до края на септември. Стая с две легла пък в 3-звездния „Тиа Мария” след 25 август се продава за 64 лева вместо за 100 лева.

В 4-звездния „Синя перла” в Слънчев бряг считат първата седмица на септември за среден сезон и продават промо стаята /с изглед към улицата/ за 63 евро, или 126 лева. Разликата с високия сезон е 12 евро.

Има и собственици на хотели, които наистина са предприели драстична ценова политика с цел да привлекат туристи last minute . Хотел „Китен бийч” например в едноименното курортно градче наистина дава 50% отстъпка от 1 септември.

Така двойната стая пада от 100 на 50 лева, а стая за трима - от 130 на 60 лева. Рядко срещаното явление може би се дължи на факта, че от средата на юни месец хотелът е с нов собственик, който се старае да подобри имиджа му.

В секцията „важно”, на фирмения сайт новият мениджмънт уточнява, че всички негативи, трупани с годините, не се отнасят до тях.

Като косвено доказателство, че тази година лятото по морето тръгна тегаво, дойдоха данните на НСИ. През юни месец има спад при нощувките в хотели 4 и 5 звезди, тоест точно на местата, които се предпочитат от чуждите туристи.

По това време само в област Бургас са функционирали 721 места за настаняване с над 10 легла - хотели, мотели, къмпинги, хижи и други места за краткосрочно настаняване.

Броят на стаите в тях е 50,1 хиляди, а на леглата - 120,5 хиляди. В сравнение с юни 2018 г. общият брой на местата за настаняване се увеличава с 16,3%, а на леглата в тях с 10,5%.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone избира българското

    13 3 Отговор
    То и сега има 30% намаление!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Буко Баламата

    69 9 Отговор
    Зимата ще пуснат промоция.Направо се чудя как все още има хора дето ходят на този лайнян гьол с пишман хотелиери.
  • 4 Силна фиксация

    19 4 Отговор
    Искам да имам Мерцедес и един милион долара

    Коментиран от #10

  • 5 6/47

    7 2 Отговор
    34,5,46,23,32,31
  • 6 Дхйккм

    5 2 Отговор
    Много бавно минава времето.
  • 7 Миризлив пор

    29 1 Отговор
    Хем не могат да правят бизнес, хем реват че някой им прави антиреклама. То след като са еднакви цените, няма начин да вкараш турист извън сезона и единственото е да хлопнеш кепенците. А човек останал доволен извън сезона другия път иде и на скъпото.
  • 8 Туриста с хладилната чанта

    51 7 Отговор
    Хахахаха,,,промостая...ша са спукам от смех...с изглед към улицата - 69 €.... 😂😂😂😂😂😂😂..абе , льохмани, хем го изядохте дебелия, хем акъла ви не дойде...че аз на по-ниска цена съм наел цял етаж на Лефкада бе,мамини сладури.До година ще си го ближете за сол и за 5 евро ще ги давате , ама няма да има кой да ги наеме бе...Халоооууу...хотелиеритеее..продавайте, подарявайте, ама си оставете по едно работно място като портиери , че и за пикола не ставате...глад иде, глааад.

    Коментиран от #12, #41

  • 9 Надуйте цените още че доготина и толкоз

    6 2 Отговор
    Нема да има😂😂😂😂 шезлонг без чадър 1000 ама евро на човек на час😂😂😂😂 без чадърчета че да слънчасаш и да даваш пари още стотици хиляди евро а може и на погребалната😂😂😂😂
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Душ гелове

    3 0 Отговор
    Искам да спя спокойно

    Коментиран от #13

  • 12 Лудия касапин

    8 20 Отговор

    До коментар #8 от "Туриста с хладилната чанта":

    Като ти чета коментарите, ти от 3 месеца си в Гърция бе, работа нямаш ли, ако нямаш, недей да береш грижа и за чуждата. Взел бил цял етаж, сигурен ли си, че не си на 50% със собственика, а плажа сигурно пред къщата си го взел на концесия. Мога да ти кажа, че никой не е умрял от глад по морето, напротив даже сега влачим още повече и се ояждаме и трупаме. Ти харчи по Левкада, после ще питаш къде с.рат гладните.

    Коментиран от #17, #18

  • 13 Одари чакия

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Душ гелове":

    Сипи си мастичка и гаси ламбата😂😂
  • 14 Я отивам края на септември

    6 8 Отговор
    На майка Туркия на мармарис пък вие тука създраве бъдете😂😂😂чекаите от умрел писмо😂😂

    Коментиран от #22

  • 15 Йозеф

    14 2 Отговор
    Ако разцъкате Airbnb за такива суми може да наемете уникални имоти на уникални места.
  • 16 Жаба могила

    3 4 Отговор
    Как не прелети отнякъде един ф 16 блок 70 да ме събуди малко че направо съм заспал
  • 17 БАРБА ЯНИ

    6 7 Отговор

    До коментар #12 от "Лудия касапин":

    ЕВАЛА ЗА КОМЕНТАРА ПИЧ.......И 10++++++++++ ОТ МЕН........ ТО ЗАТОВА НА МОРЕТО ВСЯКА ВТОРА КОЛА Е СЪС СОФИЙСКА И ПЛОВДИВСКА РЕГИСТРАЦИЯ.......И ОТКЪДЕТО ТАМ СЕ СЕТИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ..ЩОТО Е ,,КОФТИ,,.......МИ СТОЙТЕ СИ В ПРОВИНЦИЯТА БЕ (И ХЕМИНГУЕЙ ГО Е КАЗАЛ)....НИКОЙ НЕ ВИ КАРА ЗОРЛЕН ДА ИДВАТЕ НА БГ МОРЕТО,ЩОТО КЪДЕТО Е ТЕКЛО,ПАК ЩЕ ТЕЧЕ,А ПРИ НАС НЕ Е СПИРАЛО......

    Коментиран от #19, #53

  • 18 Туриста с хладилната чанта

    17 6 Отговор

    До коментар #12 от "Лудия касапин":

    Ами , кво да ти кажа...като ударя чертата и се оказва че със спестените пари от евентуални престой на твоето лай,,,морие , мога да изкарам до края на октомври тук. Пък ти мен не ме мисли, ами помисли какви пари отлитат на юг, посока GR , TR и не само...нали четеш какво е положението на ''Струма''. Айде, че ще ми се стопли бирата, а след малко отивам на риба, че са тръгнали едни лефери...като агнета.А ти яж , трупай мас от сега..че зима иде....глад.
  • 19 Туриста с хладилната чанта

    13 4 Отговор

    До коментар #17 от "БАРБА ЯНИ":

    Ти пък нищо не каза ...що ли не могат да се качат снимки ,че да се нагледаш на варненски и бургаски регистраций на Лефкада.Ама вие , казваш, гларусите сте тарикати, а ....ходите на Бяло и на Йонийско море , пък глупаците казваш , на ла..неморието. Тече, казваш, тече..леко ,барба , че да не те завлече, че нещо цяло лято само дърпате сополите и ревете като сарански мечки. Съмнявам се, че както подпукахте на бой и руснаците, едва ще се намери вече някой да ви спасява...

    Коментиран от #21, #42

  • 20 гост

    17 2 Отговор
    Гледай каква сбъркана политика: хем реват, че нямало туристи, хем щели да държат високи цените, ей това е основата на съсипан туризъм. Никой, ама никой читав мениджър не би си позволил да държи високи цени при липсващи туристи. Какви са тези 90лв на човек, или над 100лв за двойна стая? Нали плащат минимални заплати на персонала, за какви печалби става дума? Пълна мизерия, занемарени бази и инфраструктура, груб и неквалифициран персонал, а накрая 100лв за двойна стая. Ето, най-тривиалното ще кажа, затова хората ходят в Турция и Гърция, там нощувката е 45-50евро и то за двама възръстни и две деца, включена закуска, шезлонг без пари, обслужване на приятно ниво, ресторантите с прясна средиземноморска храна, а на персонала се плаща в пъти повече отколкото при нас, не 250евро, а 1000евро и щом там може да са на печалба, защо у нас не може да са? Сметнете, за персонал и поддръжка 5х.лв, консумативи, амортизация и др. още 5х.лв и ето ги 10-12х.лв месечно като базов разход. Всеки един малък хотел разполага с поне 20 двойни стаи или при 60лв на стая и пълна заетост си на плюс след 10ти ден, а те ги продават двойно и са на плюс след 5ти ден от месеца или спокойно може да дават стаите на по 60лв и да са на голяма печалба с висок стандарт и добро реноме вместо мизерни впечатления и огромна моментна печалба. Много се радвам, че българите не излязоха толкова големи дебили и действат разумно. Както казват: веднъж в Турция, никога повече у нас.
  • 21 БАРБА ЯНИ

    6 6 Отговор

    До коментар #19 от "Туриста с хладилната чанта":

    НАПРОТИВ.......КАЗАХ КАКВОТО ТРЯБВА И Е ТОЧНО ТАКА,ДОКАТО ТВОЕТО Е САМО ПЛЮЕНЕ.....ГЛЕДАЙ ДА НЕ СЕ ЗАДАВИШ В ХРАЧКИТЕ СИ........ПЪК АКО ИСКАШ ДА СИ ИЗКАРАШ ОТПУСКАТА СЪВСЕМ НА АВАНТА, СТОЙ СИ В ПРОВИНЦИЯТА И НАБИВАЙ КЪМ БАЛКАНА.....ТАМ ЧАДЪРИТЕ И ШЕЗЛОНГИТЕ СА БЕЗ ПАРИ.....И КЕНЕФА...ТОЖЕ......И КАТО ТЕ НАБАРА НЯКОЙ МЕЧОК (ЩОТО В БАЛКАНА БОЛ МЕЧКИ) ЩЕ СИ ХАПВАШ МЕД ,ПАК БЕЗ ПАРИ.........АЙДЕ...ЖИВ И ЗДРАВ.......

    Коментиран от #23

  • 22 Делията

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Я отивам края на септември":

    ГЮЛЕ,ГЮЛЕ!!!!!!!!

    Коментиран от #25

  • 23 Туриста с хладилната чанта

    7 6 Отговор

    До коментар #21 от "БАРБА ЯНИ":

    Абе то и аз казах каквото имаше да казвам ,ама да ти кажа още нещо-кой е от прованса и кой- не ...ами то си личи, ама спри да викаш, глухи няма. А да те плюя ми е най малката грижа-ти сам се плюеш, не е нужно други да те плюят.Ама де акъл да го разбереш, щото ако бяхте толкоз акъллий с касапина, хотелиера и гостилничаря , нямаше да се докарате до това дередже.А мен слабо ме брига капелата за вас, аз съм си решил проблема, но се радвам че балъците стават все по-малко, а за вас става все по-тежко.Мача ,барба е свирен вече и е в наша полза, на туристите с хладилните чанти ,дето набиваме кренвиршите и пием бира по 10 € чашата.ХАУ..КАЗАХ ...😎😎😎😎😎...

    Коментиран от #30

  • 24 guest

    3 0 Отговор
    под колко пари започва нискобюджетната почивка :)

    Коментиран от #26

  • 25 Hosgildiniz😂😂😂

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Делията":

    Ше ям и пия и за тебе😂😂
  • 26 Под 5 пари с проститутка

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "guest":

    За вечеря😂😂😂😂
  • 27 Мутрите са казали

    4 1 Отговор
    Може да не земем пари ама и те нема да идват на морету без пари😂😂😂щот иначе ше се научат😂😂😂са остава да видим кои кого😂😂😂
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Токо

    10 2 Отговор
    Нама да отида и на -минус 50 % през Септември . Най голямата мърсотия се е събирала през цялото лято ! Цъфтежа на водораслите е отвратителан и мърсотията е във вихъра си . Отегчените сезонни работници имат физиономии на зомбита! Гадости и вятър .... А нема нужда.
  • 30 БАРБА ЯНИ

    5 7 Отговор

    До коментар #23 от "Туриста с хладилната чанта":

    ВИЗИРАШ,ЧЕ ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ,ДЕМЕК КРЕЩЯ.....НЕ СИ ТИ , КОЙТО ЩЕ МИ КАЖЕ КАК ДА ПИША.....И ,,ВСИЧКО КОЕТО Е ДАЛЕЧ ОТ МОРЕТО Е ПРОВИНЦИЯ,, ЪРНЕСТ ХЕМИНГУЕЙ.......АРЕ БЕГАЙ....У ЛЕВО....

    Коментиран от #35

  • 31 s7un7

    4 0 Отговор
    Докато има балъци ще има тарикати(мутри)
  • 32 Garrincha

    6 2 Отговор
    Нормално е - тъпия чорбаджи реагира първично ...
  • 33 morski

    14 1 Отговор
    Гърците са го измислили и са го постигнали така,че да си вдигат цените пишман потур хотилиерите.Варна-Тассос 500км.по добре и по евтино ми излиза да си дам парите за гориво до лазурните плажове на Бяло и Егеѝско море отколкото за чадър и шезлонг по пълните с фасове и боклуци потурлански плажове.На всички избрали родното черноморие приятно ПРЕКАРВАНЕ и бъдете уверени, че наистина ще ви прекарат.
  • 34 morski

    6 2 Отговор
    Гърците са го измислили и са го постигнали така,че да си вдигат цените пишман потур хотилиерите.Варна-Тассос 500км.по добре и по евтино ми излиза да си дам парите за гориво до лазурните плажове на Бяло и Егеѝско море отколкото за чадър и шезлонг по пълните с фасове и боклуци потурлански плажове.На всички избрали родното черноморие приятно ПРЕКАРВАНЕ и бъдете уверени, че наистина ще ви прекарат.
  • 35 Туриста с хладилната чанта

    8 5 Отговор

    До коментар #30 от "БАРБА ЯНИ":

    Хахахаха,,,ама като ги няма провансалците има да ти свири дупиту на гладно..а по това, как си изпускаш нервите, си личи колко ''тече'' при тебе. Хахахаха...абе , мушмул, и ако си мислиш ,че като си до клоаката на Европа, си на морето, така ли......😂😂😂😂😂...все съм срещал кухи лейки , ама ти ги удряш всички в земята.

    Коментиран от #36, #37

  • 36 Рядко

    4 2 Отговор

    До коментар #35 от "Туриста с хладилната чанта":

    Ти ли се ве?
  • 37 БАРБА ЯНИ

    6 6 Отговор

    До коментар #35 от "Туриста с хладилната чанта":

    ХУБАВО Е ДА ИМАШ ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ,СТИГА САМОЧУВСТВИЕТО ТИ ДА НЕ ,ВСИЧКО КОЕТО ИМАШ.......И ПОНЕЖЕ ТИ ИМАШ САМО НЕГО.АКО ПАДНЕШ НА НИВОТО НА ИНТЕЛЕКТА СИ ,ЩЕ СЕ ПРЕБИЕШ....ВЕРВАЙ МИ.........АМА,КАК ДА ГО ПРОУМЕЕШ,КОГАТО НА РАМЕНЕТЕ СИ ИМАШ ДЪРВЕНА ЧУТУРА ВМЕСТО ГЛАВА,ПЪЛНА С ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ........АРЕ БЕГАЙ СИ У ДУПКАТА ОТ КОЯТО СИ ИЗПЪЛЗЯЛ И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ПОВЕЧЕ......

    Коментиран от #39

  • 38 топ синоптик

    2 0 Отговор
    Намаление ще има,ама на облачността.
  • 39 Туриста с хладилната чанта

    7 5 Отговор

    До коментар #37 от "БАРБА ЯНИ":

    Публикувано във факти.бг: ХУБАВО Е ДА ИМАШ ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ,СТИГА САМОЧУВСТВИЕТО ТИ ДА НЕ...това пак от Хемингуей ли беше...питам само,сега си спомних една голяма мъдрост , почерпена от спомените на великите черноморски мореплаватели-''Акъл-море, глава-шамандура'' ...мдааа, като ти чете човек мъдрите мисли, се убеждава че е казано точно и на място, сякаш тебе са имали предвид.
  • 40 Стефан

    5 0 Отговор
    Eй няма я Маслорова да закара пенсионерите на морето през зимата, та тогава да свалите цените.
  • 41 666

    6 4 Отговор

    До коментар #8 от "Туриста с хладилната чанта":

    цял етаж? чушки,най-много некое студио за 3-4 човека,те това най-много да си наел, кат ти е толкова хубаво премести се да живееш там.Наяла са въшката и право на челото....аман
  • 42 Мдааа

    4 5 Отговор

    До коментар #19 от "Туриста с хладилната чанта":

    Това "регистраций" римски император ли е? А, извинявай, просто си неграмотен.

    Коментиран от #43

  • 43 Туриста с хладилната чанта

    2 4 Отговор

    До коментар #42 от "Мдааа":

    Айде сега, почвай да обсняваш за това как няма думи с ''й'' в мн.ч . Да та таковам в селския даскал и тебе...грамотник, висиш тук само да броиш колко ''Й'' са изписани по постовете ли ...

    Коментиран от #44

  • 44 666

    3 0 Отговор

    До коментар #43 от "Туриста с хладилната чанта":

    Аде, стига за правописа,кажи за лефера,пардон за Лефкада и хладилната чанта!
  • 45 Марио Кроненберг

    2 1 Отговор
    Евтиното обикновено излиза скъпо ;)
  • 46 Густо Майна

    8 2 Отговор
    Наш'то море е гнус. Е с'я съм на северното черноморие. Водата мътна и зеленясала. Да не говорим, че е и по-студена. По големите курорти гледат да те "опънат", ако влизаш с кола, все едно плащаш вход в Монако е.ати! Опънали мърляви чадърошезлонги, където се сетят. В събота и неделя имаше хора (румениан пийпъл основно), ама днес и хора нема, 'ма си седят леглочадърите, ако нещеш - оттатък тъча! Бира 5 - 6 кинта по кръчмите. Рибена чорбЪ - десятка! Тъпата тройка с гарнитура ти цака 12 - 13 кинта... Ба го! Манджите дето ги носят (риби и морски дарове даже не коментирам) - съмнителни. Обслужване, като от зорлясали кретеноиди! Хубаво, че съм с "връзки" по настаняването, ама... Всяка година гледам да си оставям лептата, но май ша го мъъням!!! По добре 2 пъти или 1+1 TR и GR, а може и другаде.
  • 47 123

    4 1 Отговор
    В Керамоти на Лидъл кренвиршите са на промоция! Не се хабете, мача е свирен! И вие сте аут!

    Коментиран от #48

  • 48 Туриста с хладилната чанта

    0 2 Отговор

    До коментар #47 от "123":

    Къде бе ,къде ...ма верно ли бе...малиии ..палим с двеста че тука един глад е тръгнал да му се не види ...деца реват, жена пищи а Райко пее приспивни песни...
  • 49 Пламен

    1 0 Отговор
    На кой му пука?
  • 50 Пламен

    0 0 Отговор
    Де да беше сега Петър Младенов да заповяда: "Блок 70 да дойдат!", ама нейсе. Туризма толкова плаче като вдовица за х, че правителството оттам пара няма да види за хвърчилата. Ще ги е страх да им ги вземат с някое скалъпено НОВО отчисление.
  • 51 Васил

    3 2 Отговор
    И без пари да ми предлагат в това блато Черно Море няма да стъпя

    Коментиран от #52

  • 52 огог

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "Васил":

    Ма много се изнежихте бе.

    Коментиран от #54

  • 53 горкото море

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "БАРБА ЯНИ":

    Мама ви проста да … ! Наистина до година ще видите къде серат гладните ! Тая година беше само предупреждение ! Ама на прост човек как да му обясниш ! Пълен бойкот !

    Коментиран от #55

  • 54 Турист

    0 1 Отговор

    До коментар #52 от "огог":

    Наистина много се изнежиха туристите! Тази година на Поморие се оплакват от гадни водорасли, стара риба на високи цени, малко стрелби и кражби! Е, какво толкова - давайте парата - това са ви безплатни атракции!
  • 55 ОНЯ СЪЩИЯ

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "горкото море":

    Е.....СИ ТВОЯТА,ПЛЬОКАЛ......,ВИНАГИ Е ИМАЛО ЛЕТОВНИЦИ НА МОРЕТО И ЩЕ ИМА,ДОКАТО СВЯТ СВЕТУВА,АМА ТИ ЩЕ СЕ ПУКНЕШ ОТ ЗАВИСТ,ЧЕ НЕ СИ И НЕ ЖИВЕЕШ ТАМ...........СТОЙ СИ В МИРИЗЛИВАТА КОЧИНА И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ПОВЕЧЕ.......
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове