Last news in Fakti

18 Август, 2019 19:19 18 341 15

Зодиите, които не знаят какво е старост

  • зодии-
  • хороскоп-
  • вечна младост-
  • външен вид-
  • стареене-
  • време-
  • младолики-
  • старост-
  • астрология

Родените под един от тези знаци могат да се похвалят с вечна младост или поне с младежки и жизнен вид

Зодиите, които не знаят какво е старост - 1
Снимки: shutterstock

Има хора, които с възрастта изобщо не се променят и дълги години изглеждат млади и свежи. Оказва се, че това зависи и от зодиакалния знак, под който сте родени. Поне така твърдят астролозите.

Те са определили кои зодиакални знаци изглеждат дяволски привлекателни и млади, въпреки възрастта си.

Мечтата на всяка жена е да узнае тайната за вечна младост и да остарява, без годинките да оставят следа върху нея. Всъщност, при някои това се получава доста добре!

Има хора, които с възрастта изобщо не се променят и дълго време изглеждат млади и свежи. Оказва се, че това зависи и от зодиакалния знак, под който сте родени. Поне така твърдят астролозите.

Те са определили кои зодиакални знаци изглеждат дяволски привлекателни и млади, въпреки възрастта си. Днес от jenata.blitz.bg ще споделим с вас кои седем зодии са неподвластни на времето и годините.

Водолей

Зодиите, които не знаят какво е старост

Представителите на въздушната стихия винаги са в добро настроение и се опитват да се предпазят от външните негативи, а това забавя процеса на стареене. С възрастта те не обръщат особено внимание на мнението на хората и предпочитат да вървят по пътя си с усмивка на лице.

Водолеите са големи мечтатели, обичат свободата и приключенията. Те ценят изключително много хармонията и емоционалната стабилност.

Много е трудно да се определи на колко години е Водолеят, защото той изглежда много по-млад. За този знак възрастта е просто цифра в личната карта, която не означава нищо.

Пример за това е актрисата Дженифър Анистън. Много хора не вярват, че тази година звездата от "Приятели", която е зодия Водолей, навърши 50 години, защото изглежда невероятно млада.

Близнаци

Зодиите, които не знаят какво е старост

Близнаците във всяка възраст са енергични и неспокойни хора. Ако по лицето им се появят бръчки, те ще са само от смях, защото позитивността, с която е изпълнена душата им, не познава граници.

Представителите на тази зодия винаги изглеждат добре, със свежа и еластична кожа, но не прибягват към пластичните операции, защото са привърженици на естественото.

Популярният актьор Джони Деп е зодия Близнаци. През месец юни тази година той отпразнува 56-ия си рожден ден, но е все така красив, както когато беше на 20.

Козирог

Зодиите, които не знаят какво е старост

Този зодиакален знак обича активните спортове, които го зареждат с енергия. Козирозите умеят да се радват и да намират щастието дори в най-простите неща.

Сатурн е покровителят на Козирога и му помага да излъже времето и да забави хода на събитията.

Джаред Лето е най-яркият представител на тази зодия. Той просто не знае какво е старост. Лето е на 47 години, но никой не може да му даде повече от 30! Намира се в отлична физическа форма, не яде месо и пътува страшно много.

Дева

Зодиите, които не знаят какво е старост

Девите поддържат младостта си със здравословен начин на живот. Те се хранят правилно, ограничили са до минимум лошите си навици, спортуват редовно и се опитват винаги да запазват спокойствие.

Американският актьор Киану Рийвс също е зодия Дева. През септември ще стане на 55 години. Трудно ви е да повярвате, нали? Все пак е толкова строен, красив и елегантен.

Лъв

Зодиите, които не знаят какво е старост

Лъвовете винаги са уверени в себе си и в своите способности. Те не се притесняват от малките проблеми, не се мръщят и се грижат много внимателно за себе си.

Хората, родени под този зодиакален знак, обожават да им се възхищават и да им правят комплименти.

На 24 юли тази година Дженифър Лопес празнува половинвековен юбилей! Въпреки годините, звездата кипи от енергия, а изпълненията ѝ на сцената са пропити с много феерия, страст и огън.

Везни

Зодиите, които не знаят какво е старост

Везните се страхуват страшно много от приближаването на старостта и първите бръчки могат да ги ужасят. Но те не се отчайват, умело маскират недостатъците си, акцентират изключително добре върху достойнствата си и затова изглеждат толкова млади и красиви.

54-годишната италианска актриса Моника Белучи, родена под този зодиакален знак, впечатлява със своята красота, изтънченост и сексапил.

Тя е противник на пластичната хирургия, защото вярва, че човек трябва да остарява естествено и да не разваля външния си вид с хирургични интервенции.

Овен

Зодиите, които не знаят какво е старост

Овенът винаги е весел, подвижен, занимава се с активни спортове и не се фокусира върху дреболиите, които могат да го разстроят. Всичко това му помага да запази младостта си не само външно, но и вътрешно.

Овенът Джеки Чан, дори и в зряла възраст, няма да откаже да направи труден трик.

Актьорът е на 65 години, намира се в превъзходна физическа форма, продължава да се снима във филми и все още отказва каскадьори да изпълняват опасните номера вместо него.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ПО- ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ

    15 6 Отговор
    ОТ ТАЗИ ЗА ДНЕС НЕ СТЕ ИЗМИСЛИЛИ..ИМА ХОРА ОТ ЗОДИИТЕ КОИТО НЕ СА ВЪВ ВАШАТА КЛАСАЦИЯ ИЗГЛЕЖДАЩИ ПО- МЛАДИ ОТ ВАШИТЕ СЕЛЕКЦИИ..ТАКА ЧЕЕЕ...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Лора

    1 2 Отговор
    Е урот хи хи хи

    Коментиран от #12

  • 12 Тончу вампира

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Лора":

    Е по голям урот хихихи...! За нищо. Не става, 100 кг леш..! Зодия вампир.!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Анонимен

    1 1 Отговор
    7 от 12 при очаквани най много 3. Е как да каже човек че тази статия има реална стойност. Според този текст всеки втори човек е вечно млад. Ето това е статистика.............
  • 15 Балканският полуостров е 1

    0 0 Отговор
    Един човек някъде в Балканският полуостров днес става на 26, но не се чувства на толкова, а като на 6 .
    Възрастта не е водеща за това, човек как се чувства и дали е здрав или не !
    Преди всичко са важни съвсем други неща .
    А това че определени хора са наистина алчни и наистина завистливи, значи са истинска чума !