18 Август, 2019 20:07 5 294 4

Арестуваха собственика на хотела убиец (ВИДЕО)

  • одеса-
  • украйна-
  • хотел-
  • арест

Не е сработила противопожарната аларма

Полицията задържа собственика на хотел „Токио Стар” в Одеса, в който при пожар загинаха 9 души и още 10 бяха ранени. На него ще му бъде предявено обвинение за неспазване на пожарната безопасност в хотела, което е довело до смъртта на 9 души.

Пожарът в хотела в Одеса възникна в петък срещу събота. Лично президентът на Украйна Володимир Зеленски следи разследването.

По време на пожара в сградата са се намирали 200 души. Гостите са избягали от хотела по пижами, като не са успели да си вземат дори най-необходимите вещи. На много хора документите са изгорели.

„Почукаха на вратата. Когато я отворихме в стаята нахлу вълна въглероден окис. Искахме да си съберем най-важните вещи, но нямахме време. Всичко остана вътре. Казват, че вторият етаж напълно е изгорял”, разказва една от пострадалите. По думите на гостите противопожарната аларма в сградата не е работила, а за пожара са предупреждавали като са чукали по вратите на стаите. През това време по коридора бързо се е разпростирал огъня.

„Може да се каже, че бях на най-горещото място, като се има предвид, че през това време съм спал. Беше около 2.00 ч. през нощта и чух викове” Излизаме, излизаме!”. Първоначално не разбрах какво става. Помислих, че има някакъв шум, но като видях тъмния дим веднага станах и се облякох. Нищо не успях да взема със себе си освен шапката с надпис „Одеса””, разказва друг гост на хотела.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Scout for funn

    4 5 Отговор
    Днес факти ни заливат с разни гадни новини само обърнете внимание как утре цял ден ще ни заливат само с позитивни работи .Така насждат представа . Всеки ден някъде по света стават лоши и хубави неща ФАКТИ днес са решили да ни направят серия гадости .Утре обаче помнете ми думата няма да има нито една гадна новина нито една .Това го правят и телевизиите изливат гадости и другият ден само позитивни неща медията избира с какво да си запълни съдържанието.И когато ти играе по нервите знае че играе и ти пак ще влезнеш .Демек използва смърта на някой като кукичка а след това същата медия се явява успокоител на реалноста .Само това не е реалноста .Ако решат могат само човешки спокойни зряли новини да пускат без да всяват гърмеж .Ма неискат .Утре обаче очаквайте само позитивни нови

    Коментиран от #3

  • 2 И ко

    0 0 Отговор
    Той няма вина като геноцида на един народ. А тях кой и кога ще задържи и съди
  • 3 Не бре

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Scout for funn":

    Утре очаквайте. да добри новини ще бъдат хванати и публично наказани мафиоти те. Бити с павета до постигане на наказанието което е малко за геноцида на народа
  • 4 Боко тиквата

    1 0 Отговор
    Бравос Зеленски, гледай от мен, лично водиш разследванията, строиш, ти даваш парите. Типично задържавав която няма работещи институции.
Новини по държави: