Last news in Fakti

23 Юли, 2019 14:29 2 018 0

Изненада! Бетис направи бомбастичен трансфер

  • фекир-
  • изненада-
  • бомба-
  • трансфер-
  • лион-
  • бетис

Испанският тим успя да привлече желания от много грандове футболист на Лион - Набил Фекир

Изненада! Бетис направи бомбастичен трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският Бетис обяви официално трансфера на френския халф Набил Фекир. Той идва от Лион и подписа петгодишен договор. Повече подробности относно трансфера на 26-годишният футболист не бяха разгласени, но неофициално се знае, че е привлечен срещу 24 милиона евро.

Фекир предизвика сериозен интерес през лятото, като от него се интересуваха също отбори като Севиля, Валенсия и италианския колос Милан. През лятото на миналата година той беше спряган за Ливърпул, като тогава трансфер не се състоя заради проблеми на медицинските тестове.

Фекир е юноша на Лион, като е изиграл 193 мача за “хлапетата”, в които е отбелязал 69 гола и е дал 46 асистенции. С националния отбор на Франция има 21 мача и 2 попадения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА