22 Юли, 2019 16:48 1 409 28

Увеличават парите за реклама на България през 2020 г.

  • николина ангелкова-
  • туризъм-
  • реклама

Размерът на парите ще стане ясен в края на август, заяви министър Николина Ангелкова

Увеличават парите за реклама на България през 2020 г. - 1
Снимка: БГНЕС

През следващата година ще бъдат увеличени парите за туристическа реклама на България, съобщи днес след заседание на Националния съвет по туризъм ресорният министър Николина Ангелкова.

Размерът на парите ще стане ясен в края на август. Министърът уточни, че разчетите още не са готови, но министерството иска около 50% повече в сравнение с парите за тази година, които са 11 милиона лева.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николина Ангелкова

    22 0 Отговор
    Ще ви рекламирам с ломското лице
  • 2 Коментар📝

    18 0 Отговор
    След Дъжд Качулка.ОКТАВКА БЕ МИНИСТЕРСКИ ТЪРТЕЙ(КАЛИНКА)
  • 3 Николина Ангелкова

    19 0 Отговор
    Конското лице

    Коментиран от #21

  • 4 Гост

    23 0 Отговор
    Които пари ще лапнат "наши" рекламни агенции!
  • 5 3121

    26 1 Отговор
    СТИГА ВЕЧЕ !!!! МУТРИТЕ САМИ ДА СИ ПЛАЩАТ МАСРАФА.НЕ ЖЕЛАЯ С МОИТЕ ДАНЪЦИ ДА СЕ ПЛАЩА РЕКЛАМА НА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ МУТРИ.
  • 6 гост

    20 0 Отговор
    А не е ли по-добре да не дават 17млн. лева за реклама, а да премахнат концесионните такси и да няма такса за чадър, шезлонг, а общинските власти да осигуряват почистването. Заведенията да имат право да си вадят чадъри до определено покритие и това е. Свобода. Рекламите могат да се направят на доброволни начела, без необходимост от разходи, пуска се конкурс и най-интересното клипче се позлва за реклама. Вижте случката с логото, платени 2млн. лв на рекламната компания за проучвания и др. глупости, а после в социалната мрежа пристигат няколко предложения за лого, които не отстъпват на вече направеното и то без пари. Стига с това доене, не ви ли е ясно, че е по-добре стимулирането да е с морков, отколкото пръчка?
  • 7 Ужас

    21 0 Отговор
    А защо не удържите по 2лв от хотелиерите за настанен човек и тези пари да вложите в реклама???? А трябва да вземате от нашите данъци пари, за да рекламирате нещо частно??? Може би рекламирате нещо различно от умрелите мутренски курорти???? Недъгави сте!!!
  • 8 hmhmhm

    15 0 Отговор
    Кобилкина е изкрънкала още паре за луди реклами ! Най-голямата реклама се прави на място, на място - на Слънчака с пиенето просто и мутрите и кифлите !
  • 9 836

    15 0 Отговор
    Да не забравите да покажете морето, където свободната зона е ~ 30% и се намира по скалите. И мутрите с мерцедесите да включите, заедно с престрелките. Направо звъннете на Очите да ви е лице, със сигурност има да ви връща някоя услуга!
  • 10 Кризата в туризма

    6 1 Отговор
    е предизвикана от неправилна политика на държавата, а не от пари, които чиновниците ще откраднат.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Антисоциалист

    9 0 Отговор
    Господа, желая държавата ни да не да плаща за реклама на частни фирми; рекланата да е за туризма в планините ни, а не за мутренски фекални плажове и пиянски и наркобизнес. Но ... очаквам да стане обратното...
  • 13 Ufaf

    9 0 Отговор
    Поредната кражба на тези ОПГ . Милиони от общото ,без да питат някого решили за благото на частници които всъщност са те . Кой бизнес не е свързан под масата с политиците от всички цветове и въобще кой има хотел ,ресторант ,дискотека и т.н до най-малкия плаж. Масово са подставени лица и фирми за пренос на едни пари. Като не изкараха пари с надценки в стотици процента ,дайте им ги направо подарък. Малко ли сте хрантутниците и по колко такива сме осиновили всъщност ,та затуй я гледаме по едно наше дете ,я не. Изроди ненаядени алчни.
  • 14 Брах ви лайката гербаджийска

    9 0 Отговор
    Пари на вятъра даже българите не искат да седят тука клюнестата
  • 15 Майко мила

    10 0 Отговор
    В много болници нямат елементарни консумативи за лечение.Десетки болни хора чакат дарения от по 50-60 хиляди лева зада си направят операция и да живеят още,това е безобразие.Десетки деца са на хемодиализа и не достигат апарати за тях,а тази министърка щяла да даде за реклама милиони левове да рекламира Мутроморието.Т О В А
    Е Б Е З О Б Р А З И Е. Тази кобила министърката (незнам каква порода е) е със болен мозък. О С Т А В К А за тая кръстоска между ЖЕНА
    ТРАВЕСТИТ И КОН.

    Коментиран от #27

  • 16 ТОЧКАТА

    5 0 Отговор
    рекламното лице на кампанията ще е Митьо Очите...Впрочм забелязватеи как носът и наднича в устата и се мръщиот съдържанието там.
  • 17 Къртев 🐓

    6 0 Отговор
    Единствената реклама е доброто качество, за което трябва да се дават адекватни заплати на персонала и нормално работно време. А за реклама и 100 милиона да дават, все тая.
  • 18 Ввв

    7 0 Отговор
    Най-добрата реклама е просто да махнат тоз вълкодав Ангелкова,хората се плашат бре,имайте малко срам!!!
  • 19 Шлосер

    9 0 Отговор
    Съмнявам се да не ги окрадът 10-пъти тия пари до 2020г.
  • 20 боцмана

    7 0 Отговор
    Ама сте красиви и двамата. Ако ви сложат снимката на един огромен шоколад и оставят шоколада в една детска градина , никое дете няма да се доближи до него.
  • 21 конь

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Николина Ангелкова":

    треба пасе?
  • 22 Боко

    4 0 Отговор
    Най-лесния начин за кражба!
  • 23 854

    7 0 Отговор
    Най-добрата реклама е доволният клиент! Винаги ще бъде така. А не да седнем компания в заведение, половината да искат хапване, другата само да пийнат и сервитьора да каже "Щом сте само за бира, бара е отсреща", и да ни вземе менютата на всички!
  • 24 Кольо

    0 0 Отговор
    И повечко капачки ще съберем за болните деца и останалите в нужда. Тя -тази жена ,мисли за тях . Като се увеличи туризма чрез харчене на още милиони държавна пара ,т.е. пари от Нашите данъци ще има повече капачки след туристите - Даваме още милиони на частниците милионери политици и свързани лица с тях , за да накарат те служителите си да събират усърдно повече капачки . Същите милионери ще дарят после капачките на болниците. Не е сигурно ,защото и чадъри може да си правят вече от пластмасата . Що да е само от тръстика.
  • 25 Тази госпожа

    0 0 Отговор
    ще отнеме лидерството по кражби и ограбване на Народа от принцеса Свинеткова ,която изпратихте пред Европа да Ви представлява и защитава интересите на тяхна си България.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Не и е болен мозъка даже напротив

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Майко мила":

    Просто тя не те брой за човек това е за нея народа е просто стадо и не се върнува от личните проблеми на хората гледа си нея и така нея не я вълнуват болните бедните за нея оцелява естествения подбор
  • 28 Ох ох

    0 0 Отговор
    Коньо
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове