19 Юли, 2019 14:30 72 182 229

В добро психическо здраве ли е Бойко Борисов?

  • бойко борисов-
  • българия-
  • лични данни-
  • нап

Когато човек не може да се справи с реалността, си създава паралелна такава

В добро психическо здраве ли е Бойко Борисов? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Поредна проблемна за държавата седмица е към края си. Седмица, в която лични данни на милиони българи се оказаха незащитени и станаха обществено достояние вследствие на хакерска атака. Това обаче по никакъв начин няма да го разберете, ако следите поведението на премиера Бойко Борисов. Джипове, катери, смешки. Съвсем сериозен започва да става въпросът в добро психическо здраве и адекватен ли е този човек?

Разбираме, че политиците много внимават с лошите новини. Но това, което се случва в България вече излиза извън границите на здравия разум. Не е нормално да се случи подобно изтичане на лични данни и премиерът да не каже нито една дума, че това е проблем. Да не поиска отговорност от никого, да не тропне по масата, най-малкото да каже, че подобно нещо е недопустимо. Вместо това да се хили и да извърта всичко като видите ли положителна новина за...българското образование. Все пак и пиарът би трябвало да си има граница. Граница, която когато се премине започваме да си задаваме въпроса с нормални хора ли си имаме работа в крайна сметка.

Преди минути във Варна той заяви, че отговорност за изтичането на данни щял да понесе хакерът. И понеже коментарът се случи по време на посещение в пожарна служба, Борисов сравни случая с пожар. Един вид не можело да има превенция, а само да се действа постфактум. И тук някъде вече въпросът може би се измества по-скоро към психическото здраве на аудиторията, наречена български народ. Първият контролен преглед е наесен, ще има такъв и през следващата година.

Другата новина от днес е, че шефката на НАП пък от своя страна била в платен годишен отпуск. Който обаче сигурно не прекарвала приятно, по думите на финансовия министър Владислав Горанов, който сподели това с усмивка. Горанов за n-ти път минава между капките. Един-два дни тишина, после малко алабализми пред репортерите и всичко е точно. Добре дошли в държавата на олимпийското спокойствие.

Колкото и да пуска видеа как управлява джипове, катери и всякакви превозни средства, Бойко Борисов не може да скрие факта, че държавата е на пълен автопилот. И самият Борисов отсъства от най-важното си място, от което трябва да управлява. Очевидно е, че премиерът гледа на всички нередности с широко затворени очи. Така стана с изкупуването на държавата от Домусчиев и Пеевски, така стана с безучастността на прокуратурата, така стана с бягствата от затворите, с катастрофата край Своге, с регистъра на агенцията по вписванията, със злоупотребите във фонд "Земеделие", с тол-таксите, с надвзетите партийни субсидии, с туристическата катастрофа, с машинното гласуване. Така ще става и с всичко занапред, до пълния крах на държавата. Или до заживяването на всички ни в паралелна такава. Тази, дето е в главата на Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 453 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    418 57 Отговор
    Отговора е НЕ! :)

    Коментиран от #188, #223

  • 2 bbb

    113 470 Отговор
    Ице страхувам се че ти трябва да се прегледаш

    Коментиран от #118

  • 3 гласове от бостана

    525 91 Отговор
    Тиква на припек, какво очаквате ?

    Коментиран от #199

  • 4 Ума на нацията

    598 69 Отговор
    Боко "управлява",
    Боко кара катер,
    от България след него
    ще остане кратер!

    Коментиран от #26, #98, #115

  • 5 Иванчо

    666 73 Отговор
    Не е виновен Борисов. Виновен е простият български народе, дето си го избира вече 10 години. Прост народ - слаба държава!

    Коментиран от #12, #62, #106, #117, #136, #216

  • 6 Гонзо

    547 53 Отговор
    Хахаха, Баце е здрав като бик, но за съжаление и почти толкова умен.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Коментар📝

    341 52 Отговор
    Не Разбира се и МНОГО ПЪТИ СЪМ ПИСАЛ ЗАЩО НЕ СЕ САМОСЕЗИРА КАРАУЛКОВО И ДА МУ ПОМОГНЕ ВСЕ ПАК Е БОЛНО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО.ТОЗИ ЧОВЕК НЕ ЗНАЯ В КАКВО СЪСТОЯНИЕ Е ДЪРЖАВАТА И КОЛКО СА БУДНИ И ОСАКАТЕНИ ХОРАТА КОЙТО НЕ СА ИЗБЯГАЛИ ОЩЕ.

    Коментиран от #148, #156

  • 9 Афанасиев

    354 35 Отговор
    Категорично НЕ !! А и на мотокар сам го виждал , сега чакам да го вида като пилот на F-16.

    Коментиран от #11, #24, #137, #166, #215

  • 10 Лекар БГ

    432 41 Отговор
    Категорично не го слуша главата.Днес "карал катер в морето.Вместо да е в Парламента за милиардите и Ф-ките.А....всъщност Той вече се бил разпоредил,кво да праи там в туй убаво време....яхва джипарата и право на брега.
    Вчера,вместо нещо да се разпореди покрай НАП лийкс,инспектирал снимките на"Откраднат живот ".Не,го интересува,просто чул,че нещо се краде и къде без него....А Влади вика-"Шефката на НАП е в отпуска,ама едва ли й е гот..."
    Щото,в нормална държава,отпуската й вече щеше да е безкрайна....
    Да купим едно"Аполо".Както обича Баце да"кара"-да го подкара към далечния Космос и хич да се не връща.

    Коментиран от #108

  • 11 Чичо

    257 41 Отговор

    До коментар #9 от "Афанасиев":

    Силно се надявам, когато пристигне първия самолет, той да е на друго място.

    Коментиран от #23, #27, #227

  • 12 Гост

    142 17 Отговор

    До коментар #5 от "Иванчо":

    Не си съвсем прав! Когато разчиташ на демократични институции и правила и след толева то подменят вота път прилагането на тези демократични правила, не може да обвиняваш жертвата, че някой я е излъгал, защото т.нар. "избраници" не способстват в парламента за затвърждаване на демокрацията. А, самата дума демокрация прие негативен оттенък, поради точно тези избраници. Хората вече не вярват!

    Коментиран от #16

  • 13 Матей

    204 18 Отговор
    Нали каза ,всичко е пунта де ла мАре,на брега на морето,на гръцкото ,де.Буря в чаша вода,тях герберите какво може да ги извади от равновесие!?Цяла държава профукаха,какво ще му мислят за някакви регистри,цифри някакви,безсмислица.За българските граждани не знам,но чужди фирми и инвеститори няма да оставят това така.
  • 14 Мордекай

    69 325 Отговор
    Много си е добре човека , не може да е навсякаде но винаги е близо до народа , те хората и за това го избират , защото го възприемат като свой. А веи червени тролчета просто харчете паричките на компартия и сие , те сега ще спрат и да ви плащат , щото пак са блатото мизерниците. А за държавата , България никога не е била в такова перфектно финансово състояние , където и да барнеш всичко тича нагоре и напред. А това с хакерчето неможач , който го барнаха на момента , какво да кажа , данните които той е извадил по принцип на около 40000 човека са публични по принцип , хората на власта , така че ако не си скрил нещо и не крадеш или лъжеш жената , нямаш никакъв проблем. В други европейски страни тези данни са публични , при нас все още са скрити за една част от хората но скоро и тук ще ги разсекретят , така че само гюролтията е голяма , лайномети и тролове вият в хор.

    Коментиран от #19, #91, #149, #168

  • 15 333

    302 34 Отговор
    Българин ли е премиера? Боли ли го за България? А другия важен въпрос е: Защо има такива които гласуват за бандити, простаци и наглеци?

    Коментиран от #18, #28, #30, #169

  • 16 Byg

    31 99 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Не те разбрах , ти си готов за политик от компартията , те така си барборят , фъфлят мънкат , абе нищо не казват , само шум
  • 17 гост

    181 32 Отговор
    Тука мазохистите преобладават дето пишат Баце колко е готин.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Лекар БГ

    160 16 Отговор

    До коментар #14 от "Мордекай":

    Прав си."Аз съм прост и вие сте прости,затова така убаво се разбираме"-негови слова.Агнешко се"дава "на магистралните труженици. Пак всред народа при срещата в Сараево.Гушка се с Ана,сръбският Премиер.Минава Пендаровски,а Нашият се провиква по народному"Ела,седи тука,бе!".
    Народен човек.
  • 20 мислещ

    99 17 Отговор
    Спокоен е, защото нищо такова най-вероятно не се е случило, поредна обработка на общественото мнение колко гадно и несигурно би било машинното гласуване.
  • 21 Трън

    268 34 Отговор
    В една нормална държава, този щеше да е най-много охранител на паркинг.

    Коментиран от #25, #33

  • 22 дедо

    174 15 Отговор
    Накрая на статията дето сте изброявали "геройските" прояви на управниците, сте забравили за апартамент гейт!
  • 23 12345

    52 155 Отговор

    До коментар #11 от "Чичо":

    ВИЕ ЩЕ ГО ИЗПРЕВАРИТЕ,ИМА ДА МУ ДИШАТЕ ПРАХТА НА БОЙКО,ЗАТОВА НЕ СЕ НАПЬВАЙТЕ.

    Коментиран от #74

  • 24 Ново

    31 86 Отговор

    До коментар #9 от "Афанасиев":

    Щом се готви да поръча f35. Ще има да чакате още 30год с такива лидер на бсп и президент може и повече
  • 25 хеий

    13 38 Отговор

    До коментар #21 от "Трън":

    ДА АМА НЕ.
  • 26 Ново

    31 119 Отговор

    До коментар #4 от "Ума на нацията":

    Пак ще е по добре отколкото след социализма

    Коментиран от #31, #127

  • 27 Ново

    49 7 Отговор

    До коментар #11 от "Чичо":

    Президент ли му пожелаваш да стане Не го понижаваи

    Коментиран от #83

  • 28 Коко

    141 15 Отговор

    До коментар #15 от "333":

    Не колега не го избират хората те сами си се избират затова неискет електронно, машинно, и всякакви гласувания които немагат да се манипулират сега предстои поредния цирк с местните избори поредна убедителна победа за политическите карикатури от ГРОБ

    Коментиран от #165

  • 29 абе

    22 81 Отговор
    ИЦКО,КЬДЕ ТИ Е АКЬЛА ,МОЕТО МОМЧЕ,НО ТИ НЕ СИ ВИНОВЕН ЕДНО ВРЕМЕ КОГАТО КОГАТО СА ТЕ ПРАВИЛИ МАЙКА ТИ СИ Е ЧОПЛИЛА НОСА.
  • 30 Ново

    31 108 Отговор

    До коментар #15 от "333":

    Защото никои не иска комунисти на власт Яли ми и попарата комунизма е по лош от фашизма

    Коментиран от #41

  • 31 Моля

    112 12 Отговор

    До коментар #26 от "Ново":

    А ве, паяк, ти явно не си живял по време на социализма? Такива като теб са най-опасни - зомбирани, а и все се бутат навсякъде, защото си въобразяват, че знаят нещо за живота. И по някое време току видиш - станали я премиери я някой министер...
  • 32 К.К.

    135 17 Отговор
    Не само ББ, всички държавни служители на високи постове живеят в някакъв друг паралелен свят, и не само те!
  • 33 Ново

    28 115 Отговор

    До коментар #21 от "Трън":

    В нормална държава нямаше да има крадливи социалисти и президент които открива събори

    Коментиран от #63

  • 34 Западните Балкани

    127 23 Отговор
    Според мен Борисов страда от старческо малоумие. Друго обяснение няма. Ама и ние ли?
  • 35 кико

    32 119 Отговор
    Ке ви тепаме за 12 пореден път наесен, колкото и да се пънете...

    Коментиран от #77, #178

  • 36 Behemoth

    8 28 Отговор
    Перфектен по 3.14.....
  • 37 Бай Онзи

    102 14 Отговор
    Стабилност е състоянието описващо Винету Български . Непоклатим в безумието си ......
  • 38 NAP off

    129 11 Отговор
    Директорката на НАП за пореден път демонстрира своята арогантност . Къщичката и гори но тя не може да си нарушава отпуската. Много важно кво са хакнали, мен нали няма да ме хакнат. Да се оправят там аз съм отпуск.
  • 39 ташунко

    87 18 Отговор
    Винету става само за при индианците,тои премиер станал,абе,господин
    Винету,я заминаваи при индианците.
  • 40 кико

    29 90 Отговор
    Дебелогъзата пуйка и Решетниковия изтърсак не можаха да прокарат Грипавите туристически селскостопански двукрилки
  • 41 хамсал

    72 20 Отговор

    До коментар #30 от "Ново":

    Да ми докажеш, че в момента не управляват комунисти?
  • 42 Миро:

    45 17 Отговор
    КАКЪВТО Е ЧОВЕКЪТ,ТАКИВА СА И ДУМИТЕ МУ!!!ТОВА ЗА ВСИЧКИ СЕ ОТНАСЯ,НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ТИКВАТА НИ ПРОСТА И ЗА ПРЕЗИДЕНТА НИ МАЗЕН!!!Защо не мислят за народа!!?
  • 43 Мила родна картинка!

    51 10 Отговор
    ЗАКРИВАЙЙЙЙ
  • 44 Пламен

    55 10 Отговор
    Много точна статия. Де да бяха и журналистите на "факти" с интелект... Ама нейсе. То затова го прекръстихме на "загадки.бг"
  • 45 Знаещ

    68 13 Отговор
    Сега Баце тренира ...и да чете книгата Винету 2 част , щот е назад с мат,ряла .....

    Коментиран от #61

  • 46 Миро:

    84 15 Отговор
    КОЙ ТЕ,ТИКВО,ТЕБ,ОБИЧА?
    ВСЕКИ СЕ ОТ,ТЕБ,ОТРИЧА!!!
    С ТВОЙТА СТРИГАНА ГЛАВА,
    ТИ,ГОРДЕЕШ ЛИ СЕ С ТВА?
  • 47 АЗЗЗ

    108 13 Отговор
    Не българиският народ избира Боко Бокянин, а българският народ гласува, но гласовете им не са фактори защото Боко Бокянин сам си печата бюлетините и сам се избира. Преди копуваха гласове, а сега си копуват цели секций за гласуване, ако не сте го разбрали до сега, не Боко Бокянин живее в паралелен свят, а хората които си мислят, че народа го избира живеят в паралелен свят. БОКО САМ СЕ ИЗБИРА ЗА N-ТА ГОДИНА, А НЕ НЯКОЙ ДРУГ!!!!
  • 48 реалист

    22 100 Отговор
    Много си е здрав Борисов психически да му мислят опонентите му като Корнелка и президента
  • 49 Цурко

    67 11 Отговор
    Във карлуково го чакат пазят му често!
  • 50 Розата

    72 7 Отговор
    АБЕ НЕМА ЛИ ДОКТОРИ,НЕМА ЛИ ЛУДНИЦА,НЕМА ЛИ КОЙ СА ИМ СЛОЖИ ПО ЕДНА УСМИРИТЕЛНА РИЗА НА ТИЯ ИД.ИО.ТИ?!
  • 51 Иф9944

    106 16 Отговор
    НЕМА ТАКЪВ ПРОСТ ПРЕМИЕР В ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!ДАЖЕ И В ИСЛЯМСКИЯТ. БАЦЕ СЕ Е ВЗЕЛ НАСЕРИОЗНО-ДА ПРИЛИЧА НА ПУТИН,АМАП НЕМА КАК ДА СТАНЕ!НЕМААА,ЩОТО ОНЯ ИМА АКЪЛ,А БАЦЕ ИМА БРЪМБАРИ В ГЛАВАТА.ТВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО

    Коментиран от #58

  • 52 Докторът

    109 12 Отговор
    Шегата настрана, статията ме впечатли с това, че явно и на други прави впечатление- живее в паралелен свят!
    Макар и нарекъл се "доктор", не съм специалист, но такова състояние сигурно има обяснение.
    Навремето, в края на войната, на Хитлер са се привиждали цели германски армии, на които той е заповядвал да влизат в бой, а в действителност отдавна са били разбити! При Наполеон, в късния период, също се е наблюдавало подобно отклонение от реалностите. И не само при тях.
    Притеснително е в последно време в Държавата да се случват само негативни неща, а в същото време да се демонстрира бодряшко настроение и с размах да се чертае светлото бъдеще, че и настояще!

    Коментиран от #88

  • 53 6гт

    53 7 Отговор
    Това воден джип ли е? от кое горско или морско е подарен.
  • 54 Цъ Цъ

    22 4 Отговор
    Беше....!!
  • 55 Добре си е

    73 13 Отговор
    Прави каквото му кажат американците,ама тя и Меркел е така и Макрон е така,само дето Ердоган прояви мъжество.
  • 56 Справедливост

    34 6 Отговор
    Отговор:НЕ
  • 57 Дядото

    63 7 Отговор
    Аааа,.аааа!??! Не само...той,то целокупният български народ е в окаяно психическо здраве, или поне само тези които останаха в България да бачкат за заеми и сметки но най забавното идва после,когато се разболеят и физически... ВЕСЕЛБА... :). В БЕДНОСТ ДО ЖИВОТ
  • 58 Боби

    72 9 Отговор

    До коментар #51 от "Иф9944":

    Не той е простият, а едни хора, които гласуват за "баце". Обичат го хората, харесват го. Харесва им да са бедни и болни, и прости.
    Иначе Борисов си е екстра и ни се присмива.

    Коментиран от #120

  • 59 гост

    15 53 Отговор
    Не, много се питаме,ти нормален ли си да напишеш това БорисоФ,или повече се питаме колко взе от Позитано руска подлого?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 гост

    11 27 Отговор

    До коментар #45 от "Знаещ":

    За Р.Радев ли говориш?
  • 62 гост

    44 4 Отговор

    До коментар #5 от "Иванчо":

    Иванчо,ако обичаш без обобщения и лозунги.Тава ,че отделни индивиди сте прости ,не прави българският народ прост.

    Коментиран от #116

  • 63 А бе, шемет,

    62 4 Отговор

    До коментар #33 от "Ново":

    Всички президенти до сега са откривали събора в Рожен и е бил под техен патронаж. Ама откъде да знаеш.
  • 64 бай Миле

    60 8 Отговор
    Боко е неук с физкултурно образование, елементарен е.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Бате СЕР ГЕЙ

    15 53 Отговор
    Моите съпартийци истерясват яко ,но това само им остана ,ДУХАЙТЕ СУПАТА комунисти те, социалисти, хората си казват кой да води хорото.
  • 67 SIC

    74 15 Отговор
    Червената мутра Боко Тиквата превърна страната в кочина.
  • 68 XXXXXXX

    78 6 Отговор
    За ПРЕМИЕРА-ИДИОТ , за невнятните му бръщолевения и малоумни действия можем да говорим до откат и какво от това. Той не е. луд, просто се успешно се прави на такъв. Но нима само той е виновен. Някой може ли да преброи помиярите около него. Министри, за. министри, кметове, шефове на държавни служби, шефове на частни фирми близки около властта. Ами цялата сган около тях. Ами медии и журналисти които им лижат подметките. И за капак оскотелите нещастници които ги избират. Колко са? Ще излезе, че ние останалите които търпим по горе описаната паплач имаме психични отклонения. Как търпим цялата тая измет.
  • 69 XXXXXXX

    45 9 Отговор
    За ПРЕМИЕРА-ИДИОТ , за невнятните му бръщолевения и малоумни действия можем да говорим до откат и какво от това. Той не е. луд, просто се успешно се прави на такъв. Но нима само той е виновен. Някой може ли да преброи помиярите около него. Министри, за. министри, кметове, шефове на държавни служби, шефове на частни фирми близки около властта. Ами цялата сган около тях. Ами медии и журналисти които им лижат подметките. И за капак оскотелите нещастници които ги избират. Колко са? Ще излезе, че ние останалите които търпим по горе описаната паплач имаме психични отклонения. Как търпим цялата тая измет.
  • 70 мали мали

    28 2 Отговор
    Болен здрав носи
  • 71 уау

    38 7 Отговор
    Не мога да повярвам че виждам смислен аназли в този сайт-парцал?! Какво става? Нещо не е наред!? Христо, баце, пиши по-често за да отсрамиш малко интелектуално затруднените ти колеги!
  • 72 Анонимен

    58 8 Отговор
    Аз се питам нормален ли е този народ,че още търпи този том от грешки на вожда.А този примиер с всичко доказва,че е психично болен с мания за величие.Окраде държавата.Лъже ежечасно и съм сто процента сигурна,че този борисов с помоща на хакер ,нарочно хакнат НАП за да могат личните данни на гражданите да бъдат открити а тяхните под чадър ....той вече предрича края и когато не е във власта/ако е жив/да отвори вратите на мафията да злоупотребява с данните на гражданите.Няма друго обяснение като държавен ръководител!!!
  • 73 kkk

    53 6 Отговор
    Какво стана с Пацо терасата, върна се тихо и кротко на работа. Всяко чудо за три дни. Удобно се забравя всичко
  • 74 Пенсионер 200

    23 3 Отговор

    До коментар #23 от "12345":

    Под асфалта няма прах!
  • 75 Боце

    57 8 Отговор
    Какво друго може да очаквате от един тотален простак. Този измекяр така се е разпищолил, че жална ни майка. Тепърва ви предстои да разберете какво нищожество е начело на Държавата.
  • 76 безпартиен

    34 5 Отговор
    Всички тези въпроси трябва да се задават от журналистите!Те са тези,които са постоянно да управляващите-"леви","десни" или каквито се наричат други разни!Журналистите са харата,които предават отговорите на власт имащите към населението на тази територия България.Това сме ние-население на територия,а трябваше да сме народ с държава.Ами като не могат да измислят нормани закони,да вземат да препишат такива от някоя нормална страна заедно с всички други нормативни документи.Тези от които ще препишат нямада се разсърдят защото знаят до къде се простират способностите на нашите "политици"!
  • 77 Ебаси идиота

    8 11 Отговор

    До коментар #35 от "кико":

    Ке си тепаш дупарата с вазелиново дръвче
  • 78 Просто така

    17 4 Отговор
    Със сигурност не ама със сигурност
  • 79 1944

    34 8 Отговор
    тюфлека от банкя е начело на бялото политбюро на бкп, хакерите от черното му дърпат конците.
  • 80 Манол

    32 9 Отговор
    Има за него няколко диагнози от ресора на психиатрите.
  • 81 Манол

    26 7 Отговор
    Има за него няколко диагнози от ресора на психиатрите.
  • 82 Съдът да постанови решение

    28 7 Отговор
    Невероятен анализ и оценка, благодаря.
  • 83 Чичо

    25 7 Отговор

    До коментар #27 от "Ново":

    Не! Началник на стадо овце или говеда по банкянските ливади.
  • 84 Моника

    11 44 Отговор
    Нека си драскат червените кхмери, Бойко пак ще си го изберем!
  • 85 Марина Марашева

    8 36 Отговор
    Бойко си е много адекватен и много добре. Трябва всеки ден да проверява малки общини,селски кметове,директори на училища,директори на РПУ,земеделието,митниците и т.н.В малките градове и села са най-непочтените и най-неподготвените хора.Те спират развитието на държавата от некомпетентност.

    Коментиран от #147

  • 86 Мими

    10 29 Отговор
    Абе другари не ви се получава не ви се получава,но давайте след 2 месеца ще ви спрат вече парите окончателно.

    Коментиран от #90

  • 87 ПИШМАН

    52 5 Отговор
    Ето, говорят за съотношението бедни- богати в България. Пропастта става все по- дълбока и широка. Корупцията ни е огромна. Кражбите ненаказани. Няма обществена поръчка без далавера. В строителство изтичат стотици милиони, но то е некачествено, защото се извършва от приближени фирми за да се крадат пари, после се хвърлят пари и в ремонти на построеното, пак за наша сметка. Това е схема за източване на средства. Прокуратурата се занимава с кокошкари, а богатите у нас, всеки знае, са забогатели от кражби и далавери. Те, с малки изключения, са едни богати престъпници.
    Инвеститорите ни заобикалят. Образованите напускат страната. Напускат я и необразованите. Демографската криза можеш да я проследиш с очи. Стопяваме се всеки ден. Даже Северна Македония има по- голям и хубав стадион. Нашето черноморие вече не става за почивка. Туристите са все по- малко.
    Все така сме си най- бедната страна, не в ЕС а на континента. Доходите на огромната част от българите будят съжаление или присмех. Е, да почнем да се хвалим, кажете с какво?!
  • 88 Ввв

    40 4 Отговор

    До коментар #52 от "Докторът":

    Моля те не сравнявай Тиквуний с Хитлер и Наполеон,нелепо е!!!
  • 89 Сънчо

    44 5 Отговор
    Изобщо не е адекватен, досега трябваше да има оставки!!!Много е сериозно и майтапите му са повече от нелепи!Личните ни данни, които по закон трябва да са напълно защитени, блуждаят в пространството, достъпни за всеки.Сега всеки може да открадне самоличност.Може да си направи фирма или да си тегли кредит на наше име.Ай честито!!!Политическата класа усмихнато ни внушава, че е дреболия, за която да не се тревожим.Цялото правителство е за оставка.Абсурд без прецедент е това, което става в страната ни!
  • 90 Голям праз

    13 4 Отговор

    До коментар #86 от "Мими":

    И твоите данни са в кюпа,Марийке!И на теб не ти се получава.
  • 91 Пешо

    17 9 Отговор

    До коментар #14 от "Мордекай":

    За съжаление има много наивници като теб. Явно не знаеш че твоят човек е бивш член на БКП или и ти си от тях
  • 92 КОНСТАНТИНОВ

    26 8 Отговор
    Страхливият робски народ си заслужава Борисов и О.П.Г.Герб
  • 93 Тъй тъй

    36 7 Отговор
    Да Той е психично много здрав. Шизофренията в последните 20-30 демократични години не е болест, а норма. Но най-вече Той е най-големият безпардонен простак.
  • 94 Здравомислещ

    34 3 Отговор
    Нищо страшно не се е случило с данните, както ви финтира Корнела. Ако някой реши да ви ,,цака,, ще го направи и без случката в НАП. Друг е въпросът, че ситуацията е перфектно измислена и реализирана в точното време. Простият народ се уплаши за ,,триците,, и пропусна да изтече ,,брашното,,. Къде сте бе тъпаци!? Днес ви взеха от джобовете два милиарда лева и не казахте ,,гък,,!? Хак да ви е!
  • 95 Когато правите резервация

    33 5 Отговор
    Напълно е загубил човешкото в себе си, просто живее в свой собствен свят - дебила.
  • 96 Пак ли

    29 3 Отговор
    се прави на перко?!Простак....
  • 97 дедо Гошо

    28 5 Отговор
    Абе, той за себе си и за крадливите малоумници,които го следват си е добре.Виж за всички нормални,интелигентни хора в България е направо досадно бреме,но ще трябва да го преживеем.
  • 98 Димитърд

    8 36 Отговор

    До коментар #4 от "Ума на нацията":

    Какво искате пак ли БСП да дойде на власт и да оплоска България и народа или сте забравили?
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Коко

    25 9 Отговор
    Затва му се плаща на Тиквун да затрие Булгаристан а овцете да бъдат разпръснати по света тва е плана на ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО САЩ И ЕС
  • 101 Фоки

    17 5 Отговор
    Само така пичове Сичко данни от НАП трябва да се разсекретят да се види кой колко е крал и какво е скрил да види народа те за това вият комунета да не им видиме богатството и дългуча също Трифонов трепери да не му видиме богатството нищо страшно не е станало а така трябва какво се крият само така хакваите да видиме българския елит колко е крал 30години
  • 102 Мутра

    17 2 Отговор
    Браво пич прав си Сички даначни декларации на показ
  • 103 До всички тролове

    16 4 Отговор
    Няма никакво значение какво е психичното здраве на Борисов няма никакво значение какво говори къде ходи и прочее той достигна до критична точка Станишев и Орешарски над него за пред вас е Пеевски който е поставено лице на Доган!Бойко в момента е външен министър без портфейл на Доган Който бе вярва да провери пр кого ходи на крака посланика ба САЩ и то не веднъж в Сараите на Ахмед Доган е от кой зависеше да се купят F16от този който на всяка цена иска да е на власт или от този който ако подкрепи ше остане да края ако ли не си тръгва ВМРО същи си тръгват те сами си направиха харакири и така тролчета от всеки цвят мислете мислете ДОГАН овладя всички служби Като четете Пеевски се сещай те за ДОГАН от тук нататък човека на САЩ ДО КРАЯ Сащ ще разчитат на него и той ще ползва всички привилегии които съществуват
  • 104 Спиро

    30 3 Отговор
    Държава на мафията! На кого му пука за гражданите и техните данни? Важни са милиардите евро, които идват всяка година от ЕС и трябва да се "усвояват" - в правилните джобове!
  • 105 Реалист

    12 31 Отговор
    Умирайте комундета от завист, човека си върши работата! Бог да ни пази от вас, комундета уродливи!

    Коментиран от #110, #111

  • 106 Д. Г.

    20 3 Отговор

    До коментар #5 от "Иванчо":

    Те умните избягаха,като мишки,останаха простите!!
  • 107 ЕВГЕНИ СУВАНДЖИЕВ КОМАРДЖИЯТА

    12 6 Отговор
    Пълен ЛУД Е КАТО МЕН
  • 108 Боко тиквата е самодостатъчен егоист

    14 4 Отговор

    До коментар #10 от "Лекар БГ":

    Фолклор
  • 109 хаха

    26 6 Отговор
    Психически е добре, просто се е родил тъп като слонски задник и такъв ще си умре. Мутрата си е мутра, мозък все още не могат да присаждат лекарите.
  • 110 хаха

    8 4 Отговор

    До коментар #105 от "Реалист":

    Явно си на неговото интелектуално ниво.
  • 111 ТОЧКАТА

    1 7 Отговор

    До коментар #105 от "Реалист":

    ооо,до дедо боже ли опря!!!явно пълните памперсите вече...
  • 112 SAAB

    5 4 Отговор
    Коментарите за тоз главанак си ги трия сам ......щото няма червена точка !
  • 113 ТОЧКАТА

    16 2 Отговор
    в неолибералната система все такива ,,изплуват,,отгоре...Ако нещо се ,,обърка,, и дойде НОРМАЛЕН!!!то ,,умните и красивите,, идват веднага!!!!!Не бочката а ,,системата,,, е с кофти здраве...
  • 114 Абсолютно

    24 2 Отговор
    Държавата не се управлява, защото некомпетентни лакомии са я оставили на самотек! И се действа наистина така- става гаф и се започват едни "проверки" дето никога не изкарват виновен! И така до следващ гаф! И така всеки ден вече 10 години!

    Коментиран от #171

  • 115 фико

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ума на нацията":

    Цвъки догажда работата.
  • 116 бобо

    4 0 Отговор

    До коментар #62 от "гост":

    Нов си. Иванчо не е българин.
  • 117 фико

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Иванчо":

    Цвъки догажда работата.

    Коментиран от #133

  • 118 плевен

    3 20 Отговор

    До коментар #2 от "bbb":

    Тази статия е бълвоч от хората на Радан. Решили са, че това е начина да влязат в парламента.
  • 119 Пенчо Денчо Атанас

    17 2 Отговор
    Четете Оруел! Той казва много по въпроса!
  • 120 Бай Яни

    5 31 Отговор

    До коментар #58 от "Боби":

    Ако ти си беден цървул сам си си виновен, хората който се трудят честно усещат ръста на заплатите, в нашият край отдавна над хвърлиха психологическата бариера от 1000 лева, сега гонят, а и на места доходите ни надхвърлят тези в София. През месец се отварят нови цехове и безработицата рязко се стопява. А и занапред ще растът доходите ни. Бедни сте само измекярите, боклуци недни. Лично аз съм превърженик на националсоциализма,.. Позволявам си качествена почивка както в Гърция така и В Турция..

    Коментиран от #176, #198

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Tron eood

    20 6 Отговор
    той ако беше психически добре България до такава степен нямаше да мизерува
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Другия с коня

    7 24 Отговор
    ЧЕРВЕН Многоумник,Бойко накисна Сивата Икономика и в Държавата потекоха милиони....Кой ти плаща да ръсиш Глупости....Тези в Затворите ли. ..95% от БВП е от Частни фирми...Работим,изнасяме,Произвеждаме.....Червени Боклуци ,поне си трайте,...
  • 125 Веселин ч.

    21 6 Отговор
    Щом си го избирате и преизбирате,ще му ядете багера докато сам се откаже.прост народ.
  • 126 ДЕМОНкрация!

    28 1 Отговор
    ДЕМОНкрацията създаде едно ненаситно статукво, което се множи повече от хлебарки. В БГ статуквото наброява над 100 000 семейства, които искат скъпи жилища, скъпи коли, скъпи курорти, скъпи дрехи, скъпи компаньонки, и то не единични бройки, а по много от всичко! Статуквото има по няколко деца и внуци, които искат да живеят също в разкош, но с минимален или никакъв труд. Те създават постоянно нови агенции, НПО, организации, и кво ли не, само и само да осигурят някаква високодоходна работа за своите мързеливи, нагли и бездарни "свой" хора. Няма кво друго да правят управляващите лидери, освен да разиграват циркове, защото положението е неспасяемо докато има многобройно и свръх лакомо статукво! Преди да дойдат на власт обещаха борба срещу статуквото и това беше правилното действие за решение на проблемите, но за жалост стана точно обратното и статуквото се умножи

    Коментиран от #131

  • 127 Баба Вуна

    7 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ново":

    Дори не си заслужава да ти се отговаря! Май Но из..но след 1990 година!
  • 128 Краси

    12 1 Отговор
    Пари. В тази държава зад всичките скучки стоят пари,пари много пари. И не си мислете ,че всичко е случайно.
  • 129 Кой, ... ами Той !

    4 36 Отговор
    Г - н Борисов ( Христо ! ) Бойко си е в добро психическо здраве, но ти не си !
    Дори и да ти го казва човек в очите, освен че си улав, очевадно си и много прост...
    Ти си от ония червени гниди, които не разбират защо милиони в Бълтария предпочитат Бойко Борисов ( в цели три мандата !!! ), а не престъпници от БСП !
    Така че каквото и да пишеш, само показваш как си гониш опашката - до ГЕРБ никога няма да се домогне подобен плужек ... !!!

    Коментиран от #143

  • 130 Юбилейна

    18 4 Отговор
    Тумбестата тиква се чист болшевик. Върнахме се 50 години назад във времето на неговия учител Тато

    Коментиран от #172

  • 131 фико

    5 0 Отговор

    До коментар #126 от "ДЕМОНкрация!":

    Гекой от тия 100000 ще ти сложи миносче.
  • 132 Христина

    3 27 Отговор
    Бойко е номер едно по добре от к Нинова
  • 133 фико

    4 2 Отговор

    До коментар #117 от "фико":

    А не , а Костинброд.
  • 134 Марони

    5 35 Отговор
    Б.Борисов е най-успешния политик,който БГ е имала!Единственият премиер с няколко мандата,който е градивен и добре приет от Запада!Не искам крадливи и лъжливи социалисти,които ни набутват в руската кал и ни държат в архаична изостаналост и бедност.Борисов няма алтернатива.
  • 135 Баба Гицка

    14 0 Отговор
    Ех, а другите държави какви политици имат - за чудо и приказ ...
  • 136 Пешо

    20 1 Отговор

    До коментар #5 от "Иванчо":

    Той се самоназначава бе пич.
  • 137 Пешко

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "Афанасиев":

    Ще почакаш 5-7 години
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 ???

    1 9 Отговор
    Абе на кой му пука??
  • 140 Киро прашката

    16 3 Отговор
    Какво сте зяпнали срещу човека ? Та той си е много добре , - нали знаете поговорката - НЕ Е ЛУД ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА !!!
  • 141 МИХАИЛ

    5 30 Отговор
    Факти, публикувате идиотизми! Не Борисов, а този който го плюе е нездрав психически. А на всички червени тролове : Премиерът е много добре и не мисли да ви сдава властта. Напъните ви да клатите правителството с лъжи и глупави внушения са смешни. Приличате ми на оная лисица, която видяла,че на коча му се клатят топките и тичала след него в очакване да паднат.
  • 142 Алекс

    3 19 Отговор
    Велик.
  • 143 Алекс

    3 18 Отговор

    До коментар #129 от "Кой, ... ами Той !":

    Трай бе комунист смърдите от собствените си помии
  • 144 ФИНЦИ

    18 3 Отговор
    С ЕДНА ДУМА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И НИКОГА НЕ Е БИЛ ДОБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
  • 145 ????

    11 3 Отговор
    Бойко си живее, Бойко обиколи целият свят. Яде, пие на поразия, безплатно го хранят, а вие си изяжте ушите. Неговите любимци го казват. Дори не ви четат. Той си държал за неговите хора пожарникари. Не бил гасил пожар, а бил шеф, но разбирал от пожарната. А аз да попитам той от кои държи, а цвъки знаем, от кюпеците е... И компюл... Йок компюл, ха-хаха

    Коментиран от #174

  • 146 боцмана

    24 2 Отговор
    Дайте му накрая едно магаре да подкара , че да го хвърли и да му строши дебелата кратуна!
  • 147 123

    14 4 Отговор

    До коментар #85 от "Марина Марашева":

    и според теб това работа на премиер ли е да се завира да проверява селата... смешна работа с такова мислене си го заслужаваш цял живот да те управлява.
  • 148 Борисов Българоубиец

    29 2 Отговор

    До коментар #8 от "Коментар📝":

    Борисов добре изпълнява задачата си по унищожаване на България. РБ вече е на първо място по смъртност в света, пред Лесото и Хаити.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 321

    21 2 Отговор
    Байхуй и Роско и герберастката шайка са за психиатрия и затвор!

    Коментиран от #152

  • 151 Мартин

    19 1 Отговор
    Какво говорите, все едно това е от вчера. С подобни сънародници, не ни трябват врагове.
  • 152 Niko

    5 17 Отговор

    До коментар #150 от "321":

    Комунета и десни хейтъри - жалки сте.
  • 153 Динку

    20 4 Отговор
    Това е държавата на над милион малоумни-ци гласуващи чинно за една тиква, които имат само едно оправдание "По-добро няма, БСП ли ще ни оправи"? Ми има, не е само БСП
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Ханку Брат

    4 13 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Съвсем сериозен започва да става въпросът в добро психическо здраве и адекватен ли е този човек.Афтора на мат'рялчето,най напред да се научи да се изразява правилно,и тогава да прави ''дълбоки'' анализи.
  • 156 Меркел

    2 8 Отговор

    До коментар #8 от "Коментар📝":

    Всички сме болни, но сме вечнии и единнии ! на върха сме! Умните сме богопомазани !
  • 157 Психолог

    14 2 Отговор
    В добро психическо здраве ли е Бойко Борисов?

    Нека все пак се прегледа!
  • 158 Гоуст

    2 12 Отговор
    А Факти дали не са се огъзили на голям ЧЕРВЕН деспод с честите си подобни провокативни жълтинки?!?
  • 159 Хан Крум

    13 3 Отговор
    Бойко,чети коментарите и ,ако си нормален си върви в Доминикана, където са ти купили място от рая твойте хора печелели от обществените поръчки.
  • 160 250

    4 13 Отговор
    Радвам се на всички пишещи разбирачи, анализатори, злобари и разбирам какви откачалки, психари и мърморковци са. За къде с тази сган???? НЕЩО положително да виждате някъде?

    Коментиран от #194

  • 161 Бай Хой

    25 3 Отговор
    Бойко,ти унищожаваш Българите по бързо,от африканската чума по прасетата.Развъждай избирателите си от ром ски и ориенталски вид и бъди проклет
  • 162 Анонимем

    10 1 Отговор
    Ще кажа само едно, прости са тези които мислят че Българския народ и хора са прости. Не ни отива хора, опомнете се.
  • 163 Румен Енев

    1 19 Отговор
    Аз се гордея с премиера Борисов! Ти загубен селянино дето наричаш прост тоя народ, да не си паднал от сложната планета Уран!

    Коментиран от #179, #214

  • 164 Тони Илиев

    19 3 Отговор
    Боко Тиквата ще вземе 10% комисионна от Американците за самолетите ф!6 тоест 220 млн лева а вие като сте малоумни само гледайте !!! Той за това бърза да плати 100% за да вземе парите веднага !!! А отделно започва да купува и бронирани машини и кораби пак от Америка най-скъпите в света !!! И отново 10% комисионна !!!
    Тоя ще става милиардер !!! Този е Полудял напълно !!! Няма ли кой да го отстрани от власт ???
  • 165 Шайката си купува изборо

    7 2 Отговор

    До коментар #28 от "Коко":

    Точно така.Самоизбира се шайката на Марков.Нали затова отмени ха машинното гласуване.НАГЛИ ИЗМАМНИЦИ.
  • 166 Михаела

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Афанасиев":

    И аз за това живея.
  • 167 Гошооооо

    3 6 Отговор
    Никой не може да го бутне тоя пичок БББ ! Той си има сигурно вече поне 12-13 милярда 😎

    Коментиран от #177

  • 168 Ако баба ти беше мъжка

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Мордекай":

    Здраво си хакнат.Пълен си с бъгове.
  • 169 Българин ли ?

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "333":

    Дядо му е германец, баба му италианка. Сещай се !
  • 170 Кире

    10 2 Отговор
    Ако гърците се хвалят,че са открили демокрацията то ние пък може да се хвалим,че сме я закрили.
  • 171 Процедури

    6 2 Отговор

    До коментар #114 от "Абсолютно":

    Като стане гаф по-лесно се обосновават разходи-кражби.
  • 172 Тато

    2 2 Отговор

    До коментар #130 от "Юбилейна":

    Е, и учител, и тати съм му...
  • 173 Скептик

    5 1 Отговор
    Всичко приключи и няма връщане назад.Не се и не ни занимавайте с подробности.Те и лудниците скоро ще се самозакрият.Няма психиатри.
  • 174 Димитър Кънев

    7 3 Отговор

    До коментар #145 от "????":

    На времето ни надува ха главите за култа на личността на циганина Тодор Живков Вълко Червенков Антон Югославия Сталин и още не знам кого си.Е сега не е ли култа към с махнати пожарникар комуниста Бойко Борисов.
  • 175 Гост

    10 4 Отговор
    Този човек си е в мн добро психическо здраве. Просто арогантноста и наглоста са му в излишък. Но се пита българите в какво психични здраве са за да продължават да го търпят това. Ето това не е нормално. Вместо да се обединят и да сринат онази бяла сграда с земята.
  • 176 Лозенчанин

    7 1 Отговор

    До коментар #120 от "Бай Яни":

    Байо, да не пиеш повече от тази парцуца
  • 177 Старото

    5 2 Отговор

    До коментар #167 от "Гошооооо":

    Може, може, като му усучеш топките, ще даде и това, което е намислил да краде!
  • 178 Зайко Байко многознайко

    9 3 Отговор

    До коментар #35 от "кико":

    Ти много немой да се пенЬгявиш да се не у @ ереш, герберски полиран мозък!
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Зайко Байко многознайко

    10 2 Отговор
    Всички тук " парле ву франсе", тази фраза още звучи в ушите ми от посещението на бабое@а МакАрон и е върхът на лингвистичната гносеология на Банкянския на макак! Оперетен генерал и Цар Айдук поканени да забавляват група чаршафи и да се правят на маймуни. Невиждан цирк, падам от смях! Не обичам комунистите а още повече гербавите, не съм дежурен хейтър по форумите, искам да ви питам следното по-добре ли щеше да ни представя оня с некоординираните движения, като хиперактивно дете без жена , мистър Бийн.
  • 181 Правят ни на луди

    16 3 Отговор
    Тъп премиер ,яко задълбаване на държавата в тинята.Падаме на дъното с всеки изминал ден при Тиквата.

    Коментиран от #182

  • 182 Бойко Борисов

    2 10 Отговор

    До коментар #181 от "Правят ни на луди":

    Абе адаш/авторът/, къде се навираш и ти между мъжете?! Гле'й си там писарушките работи и опорните точки. И се моли на Господ КУРнелия да ти оправи положението.

    Коментиран от #185, #186

  • 183 И ха ха!

    9 1 Отговор
    Цялата държава е психиатрична клиника. Само че без лекари. Те са избягали овреме!
  • 184 Апел

    3 5 Отговор
    Да плеснем с ръце, да се прегърнем и вкупом да напуснем тази територия!
  • 185 До всички оплакващи се

    1 9 Отговор

    До коментар #182 от "Бойко Борисов":

    Само питам, какво караше Орешарски когато беше на власт? Ако някой не разбира въпроса, сложи ли 2 тухли една върху друга поне, но мога да ви подсетя какво кара Бенчо Бенчев.

    Коментиран от #187

  • 186 ИПОН СИКОВ

    12 2 Отговор

    До коментар #182 от "Бойко Борисов":

    Бойко нацапа гащите, щото Корнелия е по-голям мъж от него. Горкият народен артист и синче на Бай Тошо, иде краят му!!

    Коментиран от #190

  • 187 Бойко-Бългатоубиец

    7 2 Отговор

    До коментар #185 от "До всички оплакващи се":

    А Бойко милиардера, който оправя непълнолетни манекенки, кво кара, кви къщи купува??

    Коментиран от #189

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Отиде ми имиджът!

    3 0 Отговор
    И каква стана тя? Осветил ме е хакерът му с хакер! Аз навсякъде разправям, че пенсията ми, като интелигент, е 500 лв, а сега всички ще видят, че е само 310 лв и дължа данъци за 2000 лв.

    Коментиран от #209

  • 193 ха ха ха

    8 1 Отговор
    Отдавна съм констатирал, че НЕ Е! Вместо да управлява държава, трябва да е с усмирителна риза в ЛУДНИЦАТА!
  • 194 Некой

    3 1 Отговор

    До коментар #160 от "250":

    Ти сигурно си от печелещите обществени поръчки. Или на тия които държавата изплати влоговете от ктб. Какво ни е наред кажи здравеопазване образование съдебна система полиция армия. Притеснявам се сериозно от мислещи те като теб
  • 195 Мнение

    8 3 Отговор
    Психическо здраве идва от думата психи-душа или душевно здрав.Душевно болен е голям процент от народа,но по собствен избор.Този дебил горе е просто зъл ум,следващ интересите на физическото си тяло и съществуване,а от там и заболял в душата,и сее зараза в страната.

    Коментиран от #202

  • 196 О, неразумни!

    5 2 Отговор
    Как не разбра това население, че докато непрекъснато повтаряме" да, ама и предишните не бяха по-добри", никога няма да се оправим? Всеки трябва да отговаря за престъпленията, извършени от него! Това, че и другите са маскари, не ни оправдава! А населението, което трудно може да се нарече народ, трябва да се бори за правата си, не да чака някоя друга партия или политик, ЕС, САЩ или Русия да му свърши работата! Политиците ни са такива, каквито им позволяваме да бъдат! Пробват, виждат, че ще им се размине и продължават с безобразията си, абсолютно сигурни, че са богоизбрани и безнаказани! Нашият чип е за смяна, не техният! Те са си много добре!
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Бай Яни ти си лъжлив и крадлив византиец

    1 4 Отговор

    До коментар #120 от "Бай Яни":

    Много облагодетелстван от тиквата

    Коментиран от #200

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Денко

    3 3 Отговор

    До коментар #198 от "Бай Яни ти си лъжлив и крадлив византиец":

    Яли те кебапчетата на Сланинова да не се обаждат

    Коментиран от #211, #226

  • 201 М Василевски

    2 16 Отговор
    Типична поръчкова статия. Е, автопилота ни трябва да е много добър, щом имаме такъв икономически растеж, всяка година доходите се вдигат с поне по 10%, безработицата е на невъзможно ниска ниво,непрекъснато се строи и е кротко и спокойно. Какво ли ще е ако Б. Борисов поеме ръчно управлението ?
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Телевизора на Елвис

    7 0 Отговор
    Автора на статията казвайки, че държавата е на автопилот пропусна да спомене, че е на много кофти автопилот. Горе долу като този на Boeing 737 Max, дето се оказа, че не работи съвсем коректно.....
  • 205 Истината е тъжна

    9 1 Отговор
    Толкова е напреднала разрухата на държавата ни, че вече е много трудно да се оправим. Изобщо не се надявайте от Брюксел да се намесят и да ни спасят. Видяхме какви пазарлъци бяха там съвсем наскоро. Тях ги интересува единствено правителството да слуша и изпълнява. А какво става вътре, си е работа на хората в тази държава. Щом мълчат и търпят, значи им харесва, значи това е, което очакват. Да, у нас има една прослойка, от всички партии, която, заслужено или не, честно или не, живее на европейско ниво. Останалите са само фон, сенки, които мислят, че живеят, щом имат кебапче, бира и възможност да се изказват дълбокомислено по форумите.
  • 206 До Василевски, 201

    10 1 Отговор
    "Кротко и спокойно" е у нас, защото управляващите знаят, че народът е в пълна фрустрация, бавно съобразява, страхлив е и нищо не заплашва прекрасното им съществуване, именията и задморските им замъци. Да, строи се и ако Иванчева кротува, ще се строи още по-нагъсто. Ако не кротува, отново в затвора, докато й дойде акълът! Тези в панелките ще се радват на насрещните гледки в апартаментите на новите пришълци в столицата. А ти, господинчо, да не си от строителите на Нова България, доволен и предоволен от съществуващия ред? Защото , иначе, всеки почтен човек би се притеснил от това, което става!
  • 207 123

    7 1 Отговор
    Не е луд този ,който изява цялата баница,а този ,който му я дава! -Тъпи оскотяли жители на тази разградена територия-БГ
  • 208 Петко

    3 1 Отговор
    Парите го побъркаха иначе и првди това му се вглеждах
  • 209 Историята ще се повтори

    8 2 Отговор

    До коментар #192 от "Отиде ми имиджът!":

    Бойко върви по пътя на дядо си към по-добрия свят
  • 210 reni

    3 0 Отговор
    deto kazvat za todor jivkob the e prost i xitar selianin-sravnete gi dvamata po akal - koi spored vas e po-prost?
  • 211 Некой

    6 1 Отговор

    До коментар #200 от "Денко":

    Денко Денко никога не съм гласувал за червените изроди даже отначало мислех че има значение за кого. Но тоя се насра
  • 212 Добрев

    2 16 Отговор
    В голяма грешка сте, просто Борисов е нестандартен и по-интелигентен от средната маса, но това повечето няма как да го разберете, уви... Между другото не съм привърженик на ГЕРБ, на Корнелия.....ХИЧ!
  • 213 Борисов Февруари 2018

    0 1 Отговор
    "Лично министрите отговаряте. Никакви заместници, никакви други хора. Ако нещо хубаво направим в този мандат да остане, това е електронното управление. Всички партии от коалицията го имат в програмите си. Това е най-сериозната тема за борба с корупцията, то максимално ще облекчи бизнеса и хората и да пращаш някой друг, който да трябва да те чака да му кажеш какво да направи… Лично! Всеки да го сложи в календара си и ден по ден да следи докъде е придвижено. Имайте предвид, че това ще ви е оценката. И не си мислете, че като дойде септември, някой ще ни е забравил. Това е нещо много значимо и ако има някой против, да каже: „Против съм, считам, че това е харчене на ресурс, време и т. н.“. Щом сме го приели, трябва да го докараме до край"
  • 214 Кантакузин

    1 1 Отговор

    До коментар #163 от "Румен Енев":

    Руменчо че българите не са прости не са но ти сигурно не си българин
  • 215 Геш

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Афанасиев":

    Назад си с новините - прескачаме F- 16 и сме направо в НАСА !!!
  • 216 Въйко

    0 4 Отговор

    До коментар #5 от "Иванчо":

    Дбър ден "господине". Знаете много добре, как се правят избори в България. Но както много хора, така и вие, заедно с "премиера" (уж премиера), Ви е по лесно да окачествявате българският народ, като "СЛАБ МАТРЯЛ".... Обиждайки единственият невинен, за този 30 годишен период. Погледнете първо себе си, направете промени в себе си и вашето позорно и обидно отношение, към всеки един етнически българин, който само и всички обиждате. Срамувам се от такива пишман патриоти и ербап българи, бай Ганьовци, които се правите на по-велики и от БОГ.
  • 217 Такатака

    9 1 Отговор
    Ми той човека работи цар има си и придворни. Властта както казват е нещо непреходно. Или както казват не е луд този който яде баницата а този който му я дава.
  • 218 Айнщаин

    8 1 Отговор
    Глупостта е по безкрайна от вселената
  • 219 Челмето

    9 1 Отговор
    А тия които гласуват за него нормални ли са Държава от тикви и кауни

    Коментиран от #228

  • 220 Нормален - психопат

    2 0 Отговор
    Здравето е важно, но за някои болести единственият лек и гарантираното оздравяване не е медицината, а веднъж да се помогне, за да може човек да има смислено и полезно бъдеще в този живот, както за себе си, така и за другите хора.
    Истинската усмивка, откровените чувства, истинското разбиране, без никакви претискания, всичко ще бъде наред.
  • 221 Нечий мнение

    1 0 Отговор
    Работа, трябва да се работи, в този смисъл, здравето има значение до толкова до колкото да няма зараза.
  • 222 Тангра

    9 1 Отговор
    Денят в който този индивид гушне букета ще бъде национален празник!!! Ще има манифестации и тържества!!! Велико ще е!!!
  • 223 Vania

    0 5 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Fakti.BG вие не сте в добро психично здраве !!!щСамо червени тролове-психари ще ви отговарят!това ли ви е новата опорна точка.
  • 224 1944

    0 2 Отговор
    уди кълвача да дочете поне винету. неуки комунисти ей.
  • 225 Бойко Престъпник

    7 0 Отговор
    Бойко Борисов е най големия престъпник и убиец на България. Той унищожи цяла България, той съсипа всичко градено с години през социализма и продаде България на чужденци. Това отвратително същество няма никакъв срам и неудобство от това, което ни причини. Защо още го търпим?!
  • 226 Пеньо

    1 0 Отговор

    До коментар #200 от "Денко":

    Яж кебапчета с дупка!
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Хелиос

    2 0 Отговор

    До коментар #219 от "Челмето":

    Не вижда те ли че той дори не е на власт Доган го държи както държа Станишев и Орешарски типично в мафиотски стил Зад Доган стои ДС и КГБ те имат нужда от него за да контролират БЪЛГАРИЯ защо няма правосъдие защо никой не е дори и набеден и друго какви са тези журналисти които обслужват тази мафиотска медийна среда Пулицър казва медиите за демокрацията са това което е тоягата за тоталитаризма това значи че срещу нас е изправена една мощна тоталитарна мафиотска машина
  • 229 ГЛАС

    0 0 Отговор
    Всички които са гласували за него носят голям грях защото са подкрепили унищожаването на държавата. Трябва да се внимава заради възмездието.