17 Юли, 2019 13:31 1 451 1

Тухел призна: Неймар иска да си ходи

  • неймар-
  • псж-
  • тухел-
  • разкритие-
  • признание-
  • напускане-
  • предупреждение

"Предупреди ме в края на миналия сезон", разкри наставникът на ПСЖ

Тухел призна: Неймар иска да си ходи - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел най-накрая наруши мълчанието си по темата "Неймар". Той разкри, че е знаел за желанието на бразилеца да напусне ПСЖ още преди отпътуването му за Копа Америка през юни, където така и не игра заради контузия.

"Предупреди ме в края на миналия сезон. Честно казано, не знам", отговори Тухел на въпрос дали Неймар ще остане в клуба и през новия сезон.

Германецът говори след първата предсезонна контрола на парижани, завършила с разгромен успех с 6:1 над германския Динамо в Дрезден.

"Аз съм треньор и към момента той е част от отбора. Готов съм да работя с всеки", добави Тухел, който разкри също, че е бил разочарован от неявяването на Неймар на 8 юли за първата тренировка на парижани за новия сезон.

Той изрази също така увереност, че Неймар ще отпътува с отбора за турнето в Китай от 23 юли до 3 август заради спонсорите, но повече за бъдещето му не може да каже, тъй като съдбата на Неймар е в ръцете на ръководството в лицето на Насер Ал Хелайфи.

Неймар е пред завръщане в Барселона, откъдето си тръгна именно в посока ПСЖ с рекорден трансфер.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бартолумей

    1 2 Отговор
    В БарЦелона няма как да стане,теглихме голям кредит за гризман.Тоя да си стой на село