Last news in Fakti

18 Юли, 2019 05:19 1 563 0

Солскяер: Искам Санчес да играе както преди

  • солскяер-
  • желание-
  • форма-
  • санчес-
  • арсенал-
  • манчестър юнайтед

"В Арсенал беше фантастичен", заяви наставникът на Манчестър Юнайтед

Солскяер: Искам Санчес да играе както преди - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се изказа ласкаво за чилийския нападател на тима Алексис Санчес. 30-годишният футболист премина на “Олд Трафорд” от Арсенал през януари 2018 година.

Според медиите на Острова той е най-високоплатеният играч в Премиър лийг, като получава по 12 милиона евро на сезон. С екипа на “червените дяволи” Санчес е изиграл 45 мача, като се е разписвал едва пет пъти. Това е нещо, което Солскяер иска да се промени.

“Алексис е топ играч, който с лекота може да бележи по 20 гола. Знаем на какво е способен. Всички сме решени да намерим начин да извлечем най-доброто от него. В Арсенал игра фантастично. Видяхме и на какво е способен на Копа Америка. Липсваше му постоянство, защото имаше някои контузии. Искаме да бележи и на “Олд Трафорд”, което би ни дало допълнителен импулс”, коментира Солскяер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА