19 Юли, 2019 07:00 16 335 0

Вашият хороскоп за днес, 19.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Чудесен ден за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 19.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Един доста добър ден за вас. Всичко ще става бързо и лесно, ще приключите с недовършените неща. Хубав ден да тръгнете на път. Не стойте на едно място –действайте. Бъдете повече с деца, ако можете.

Телец

Ще имате шанс да се изявите, но ще имате толкова други неща за вършене, че трябва да сте шесторъкия Шива, за да успеете. Не се опитвайте да променяте правила, а намерете начин да ги спазвате. Дисциплината в семейството не винаги е лошо нещо, имайте го предвид.

Близнаци

Една приятна увертюра към почивните дни. Дано нямате много важна работа, защото хич няма да сте във форма. Най-добре ще е, ако можете да отдъхнете на някое по-хладно местенце. И оставете сериозните занимания поне за ден.

Рак

Избягвайте да харчите пари през първата част на деня, защото трудно ще успеете да задържите дори и една стотинка. Следобед ще се чувствате най-доволни, ако се видите с колкото се може повече хора. Това ще ви донесе усещането, че сте на гребена на вълната.

Лъв

Гледайте да свършите преди обед всички онези неща, които ви задържат вкъщи, за да можете следобед да си отдъхнете удовлетворени от добре свършената работа.

Дева

Малко тягостно може да се чувствате днес и е добре да избягвате контакти с прекалено много хора. Творческата изява ще ви накара да се почувствате не само доволни от себе си, но и истински свободни.

Везни

Трудно ще ви е днес да се измъкнете от вкъщи. Причината да не реализирате грандиозните си планове от сутринта може да се дължи само на лошата ви организация. Бъдете по-дейни, днес е добре да се погрижите малко за здравето си като се поразходите повечко.

Скорпион

Един чудесен ден за вас, в който ще ви се иска да приключите с всичко започнатото. Сутринта е най-добре да си поспите и да действате следобед.

Стрелец

Днес можете спокойно да си блаженствате на сянка и да не се претоварвате с много храна и физически дейности. Имате ли да свършите нещо важно, гледайте да го сторите до обед.

Козирог

Като цяло денят е удачен, стига да не възлагате прекалено много надежди на хората. Слушайте интуицията си. Не се пренапрягайте много физически. По възможност не демонстрирайте политическите си пристрастия.

Водолей

Един наистина прекрасен ден, в който ще можете да изразите всичко, което чувствате по най-подходящия начин. Сега е моментът да се промените или поне да пробвате. Бъдете внимателни с правилата, не ги пристъпвайте, всъщност е добре да ги има.

Риби

Еуфорията от сутринта постепенно ще се поуталожи и в късния следобед ще можете да отделите повече време на себе си и на семейството си. Не си позволявайте да мързелувате, а се опитайте да свършите някои полезни неща у дома.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА