Last news in Fakti

18 Юли, 2019 07:00 16 100 0

Вашият хороскоп за днес, 18.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Много приятен ден за Телците

Вашият хороскоп за днес, 18.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Странно ще се чувствате днес, ще имате желание да направите чистка, всякакви излишни и натруфени неща ще ви дразнят силно. Не се опитвайте да налагате мнението си и на околните, нищо че сте прави.

Телец

Един много приятен ден, в който ще се чувствате леко и безметежно. Пътуването, което замисляте сигурно, ще се осъществи, но и вие трябва да направите нещо по въпроса.

Близнаци

Днес ще се чувствате малко напрегнати. Най-добре е да не премълчавате нищо, но без да бъдете груби. Не лентяйствайте, защото това ще засили напрежението. Хубав ден да поразчистите и да изхвърлите всичко ненужно.

Рак

Ще трябва да сте по-изобретателни с парите и внимавайте да не направите някоя фатална покупка или инвестиция, защото днес лесно ще се разсейвате и освен това ще сте склонни на емоционални покупки.

Лъв

Ден, в който ще сте доста педантични и всички недоизпипани неща ще ви дразнят. Използвайте днешните усещания, за да придадете съвършен вид на онова, което правите.

Дева

Днес ще искате да свършите куп неща и все няма да ви стига времето. Не се припирайте твърде много, а следвайте собствената си скорост и всичко ще стане без проблеми. Действайте мъдро и с разбиране.

Везни

Ще сте доста енергични и готови да помогнете. Недейте да поемате цялата работа върху плещите си, нали и другите имат да научат някои уроци. Бъдете внимателни с емоционалните изблици. Не смесвайте личното със служебното.

Скорпион

Днес е най-разумно да разчитате главно на себе си, за да не ви се провалят плановете. Бъдете сдържани в изказванията си и не приемайте за чиста монета всичко, което ви обещават.

Стрелец

Първата част на деня е особено благоприятна, опитайте да свършите колкото се може повече задачи. Не демонстрирайте емоциите си, за да не утежните ситуациите. Вие най-добре знаете как да сте безпристрастни.

Козирог

Днес ще се притеснявате най-вече за пари, но дори и да има причина, притеснението няма да оправи нещата. Гледайте по-бодро на света, все пак лято е и нещата са в изобилие, а и вие сте символът на оптимизма в целия Зодиак.

Водолей

Днес ще ви се иска да разчупите всички норми и да се чувствате напълно свободни. Най-добре не поемайте сериозни ангажименти, защото е почти сигурно, че ще забравите за тях, но дори и да не е така, те изобщо няма да ви вълнуват.

Риби

Денят ще ви предложи множество възможности и трябва много да внимавате, за да не пропуснете нещо важно. Не се залавяйте с допълнителни занимания, защото дори и за основните няма да имате време.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА