17 Юли, 2019 07:00 15 926 0

Вашият хороскоп за днес, 17.07.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Благоприятен ден за повечето от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 17.07.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще се чувствате, меко казано, напрегнати. При това могат да се обадят някои стари болежки. Денят е много подходящ за започване на очистителни процедури, това би намалило градуса на страстите ви.

Телец

Този ден е по-подходящ за почивка, отколкото за работа. За тези, които имат изпит или друго важно представяне, успехът им е сигурен, само не бива да се притесняват. Късметът е близо до вас, хванете го.

Близнаци

Денят е малко сложен в емоционално отношение. Ще се наложи да си изяснявате някои взаимоотношения и ще трябва да направите известни компромиси. Внимавайте какво говорите, за да не съжалявате по-късно.

Рак

Денят не е лош за вас. Следвайки поривите си, може да пръснете повече пари, отколкото можете да си позволите. Бъдете по-пестеливи, но пък и не се дръжте като скръндзи. Умереността е изхода.

Лъв

Днес ще се чувствате доста романтично и дано не сте на работа, за да можете да се отдадете на поривите си. Дори вие трудно ще успявате да сдържате чувствата си и внимавайте да не ви ръководят и в службата.

Дева

За вас денят не е толкова лош. Е, може би ще се наложи да се съобразите с някои хора, но като цяло ще успеете да постигнете своето. Ще се нуждаете особено много от приятелите си, те ще ви дадат емоционалната подкрепа, от която се нуждаете.

Везни

Много подходящ ден да докажете качествата си, въпреки мрънкането на околните. Не прекалявайте с критичните си забележки и не се опитвайте на всяка цена да впрегнете всички в работа.

Скорпион

Малко тягостно може да се чувствате днес и е добре да избягвате контакти с прекалено много хора. Художественото творчество ще е твърде вдъхновено днес, не изпускайте момента да се изявите.

Стрелец

Успешен може да е този ден за вас, ако се държите естествено и не пришпорвате прекалено събитията. Може да ви споходят мисли за лятна отпуска, но за момента не бързайте да ги реализирате.

Козирог

Този ден ще ви предложи множество изпитания. На това отгоре ще имате и доста работа. Но пък няма да ви тежи и дори ще ви донесе удовлетворение, че сте успели да постигнете целта си.

Водолей

Малко нервни и лесно избухливи ще сте днес. Ако сте от малцината спокойни, може и да получите някой дългоочакван подарък от съдбата. При всички положения не пренебрегвайте вдъхновението, което се пробужда у вас.

Риби

Денят е доста благоприятен за вас. Освен, че ще успеете да дирижирате събитията, може дори да получите някой дребен подарък от съдбата. Не прекалявайте, обаче с хвалбите, за да не си останете “с пръст в устата”.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА