Last news in Fakti

16 Юли, 2019 12:59 1 102 1

Митов: Няма да си правим експерименти

  • митов-
  • цска-
  • ротация-
  • състав-
  • реванш-
  • титоград-
  • лига европа
Митов: Няма да си правим експерименти - 1
Снимка: cska.bg

Отборът на ЦСКА гостува днес на "Титоград" в реванш от първия предварителен кръг на Лига Европа. "Червените" спечелиха категорично с 4:0 първата среща в София, но старши треньорът Добромир Митов заяви на официалната си пресконференция в Подгорица, че футболистите му няма да подценят съперника, а всеки един играч трябва да докаже, че заслужава да носи червената фланелка.

"Говорихме, че не трябва да има отпускане, защото видяхте, че в първия мач отборът на Титоград ни създаде доста главоболия. Ще подходим напълно сериозно и отговорно. Виждате, че в нашия отбор има доста нови футболисти. Имаме нужда от още малко сработка и в бъдеще ще се представяме по-добре. Имаме опитни футболисти, но и те имат нужда от сработка. Направихме грешки, които ни костваха точките в последния мач с Етър. Надявам се в бъдеще да сведем до минимум грешките не само в защита, а навсякъде", заяви Митов на официалната прескоференция преди двубоя в Подгорица.

"Ние трябва да бъдем умни и да си извличаме поуките. Здраво сме стъпили на земята. Направихме обстоен анализ с футболистите, видяха си и те грешките. Не спестяваме нищо на никого. Най-вероятно ще има ротация по състава. Надявам се всеки да покаже своя потенциал и да се представи на ниво, защото Титоград не е отбор за подценяване. Ние сме ЦСКА и нямаме право на експерименти. Всеки трябва да си заслужи фланелката", завърши наставникът на "червените", които, ако елиминират черногорците, във втория предварителен кръг ще се изправят срещу хърватския "Осиек".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сметки

    1 1 Отговор
    Експерименти се правят когато имаш варианти с хората си . Г-н Митов няма достатъчно сравнително добри футболисти за това.