19 Юли, 2019 00:30 6 654 24

4 причини, поради които жените имитират оргазъм

  • оргазъм-
  • имитират

Всичко се върти около мъжкото и женското его

4 причини, поради които жените имитират оргазъм - 1
Снимка: Shutterstock

Според статистиката огромна част от жените имитират звуци на удоволствие в леглото, а половината симулират оргазъм. Защо го правят? Сексолозите дават отговор на този въпрос.

Съгласно данни от проучване на британски университет 80% от жените имитират стонове в леглото, а 50% - оргазъм. Главните мотиви за такова поведение са уважение към партньора, желание да му се достави радост, а също и получаване на възможност за манипулация. Много жени симулират само за да изглеждат „секси" в очите на партньора си.

Мъжете дори не подозират, че повечето жени издават звуци по време на секс само когато изпитват дискомфорт. А 30% от тези, които действително получават удоволствие от интимната близост и достигат пика на насладата, предпочитат да го правят мълчаливо, пише flagman.bg. Ето основните причини жените да имитират оргазъм:

Те искат да задоволят партньора си

Това е една от основните причини защо жените имитират, че получават оргазъм. Tе интуитивно усещат важността на тяхното удоволствие за мъжкото самочувствие в леглото. Ако обичат мъжа, но нещо така и не достига в сексуалното изпълнение, имитацията идва на помощ.

Хем мъжът спокоен, хем те „имитират” щастлива връзка. Както се казва – почти идилия. Но… като щадят егото на техния любим, той няма никога да се научи да им доставя удоволствие и връзката им е много вероятно да се разпадне. Сексът е важен за жените точно толкова, колкото и за мъжете. Имитирането вреди на връзката почти толкова, колкото и изневярата.

Те нямат настроение за секс

Има моменти на повишен стрес, проблеми във важна сфера от живота и откровен вътрешен хаос. Много вероятно в тези периоди жената да няма настроение за секс. Или да поиска по-бързо да приключи с него. Тя го прави отново, за да пощади мъжкото его и да му достави удоволствие и потвърждение, че е добър любовник. Когато не слушат сигналите на тялото си и правят секс заради другия, те изтощават себе си и се блокират още повече за удоволствието. Бъдете искрени и споделяйте чувствата и усещанията си. Ако не сте в настроение, просто почетете книга или се погушкайте. Няма нищо лошо в това.

Манипулация

Това наистина е причина, заради която жените имитират оргазъм и … вървят срещу себе си. Всичко отново се върти около мъжкото и женското его. Ако жената знае, че нейното „оргазмено потвърждение” ще го разтопи, тя ще го прави, за да получи каквото иска. Това е нож не с две, а със сто остриета. Вървите срещу себе си, защото превръщате секса във валута и обезценявате неговата духовна и интимна сърцевина. Вървите срещу партньора си, който строи концепциите си за отношенията ви върху плаващи пясъци и живее в илюзия. Вървите срещу връзката ви, защото посявате семенцата на лъжата в отношенията. И най-вече вървите срещу личното си щастие и сексуална удолетвореност.

Несигурност

Несигурността по отношение на собствената привлекателност и женственост е най-неудобното грахче, върху което всяка нощ жената ляга. Като в приказката „Принцесата и граховото зърно”. И 10 матрака да сложиш, то е там и те гложди вътрешно ден и нощ. Несигурността кара жените да преекспонират своето удоволствие, за да демонстрират своята сексуална сила. Страхът да я помислят за по-малко жена или още по-лошо за фригидна жена е нещо, което притеснява много жени. Това става причина за разиграването на театър, за да може тяхната несигурност и страхове да не бъдат разкрити.

Вече има много практики, книги и информация, с които можете да повишите своята самоувереност и да усетите себе си като жени, без това да включва каквато и да е имитация. Да приемете себе си и тялото си, да си позволите да изпитвате удоволствие и да правите любов с отворено сърце е прекрасно и всяка жена заслужава да го изживее с любимия мъж. Да имитираш оргазъм е личен избор. Колкото и да сте талантлива в това, опитай да смените перспективата и започнете да се свързвате със тялото и усещанията си. Безценно е!


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дедо МъдрЮ

    26 2 Отговор
    Оргазъм може да се симулира, но никога - щастие!
  • 4 Гацо Бацо

    24 0 Отговор
    Жената е като футболист, лежи, пъшка, а ти си мислиш дали симулира или не ?
  • 5 Дедо МъдрЮ

    43 1 Отговор
    Ааа и още нещо от дядя ви: "Жената в името на връзката може да симулира оргазъм. А мъжът в името на оргазма може да симулира връзка!"

    Коментиран от #6

  • 6 Аристотел

    17 0 Отговор

    До коментар #5 от "Дедо МъдрЮ":

    Дедо МъдрЮ добре си го измъдрил ! Но всичко си е точно така !
  • 7 Баба Вуна

    13 1 Отговор
    Прочетох само за английски иследвания и това ми стига! Благодаря! Все едно всички жени дето го правят са от Англия! Стига с това облъчване! Питайте баба Вуна!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Дедо Вангьо

    10 1 Отговор
    Лорче, това е когато лежите голи на пода и разглеждате старите снимки на баба ти. Няма страшно, отпусни се.

    Коментиран от #19, #22

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Цецо

    6 0 Отговор
    Сухотата горе е по-лоша от тази отдолу.

    Коментиран от #13

  • 13 Pompev

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "Цецо":

    Тя оттам идва влагата долу,от горе !
  • 14 Дядо Митко 90 г

    6 1 Отговор
    Партньор, който повече мисли за себе си, няма как да се получи оргазъм,това правило не важи за жените с леко поведение...!
  • 15 Гоуст

    6 1 Отговор
    Защо жените симулират оргазъм? Because they think man care!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Прекрасен

    13 5 Отговор
    От личен опит с близо 450 жени мога да кажа че 90% от жените изпитват оргазъм само като видят размера на банковата ви сметка. Аз съм добре сложен(14 години плуване и гребане) и надарен над средното а и с достат чно опит в секса и в много от случаите съм свалял някоя жена не с визия а с подаръци или пари(работя в голяма it компания). Според мен няма по комерсиални същества от жените
  • 18 Лора, внимавай...!!!!

    5 4 Отговор
    Мразя мъжете, защото са егоисти и мислят само за своя оргазъм....!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ СА МАНИПУЛАТИВНИ

    8 1 Отговор
    И МЕРКАНТИЛНИ ИЗПОЛЗВАЧКИ...А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ПОВЕЧЕТО СА КАТО ДЪРВЕНИ КУКЛИ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС..СПОКОЙНО МОГАТ И ТИКВЕНИ СЕМКИ ДА ЛЮПЯТ И ДА НЕ РАЗБЕРАТ ЧЕ В МОМЕНТА ПРАВИМ СЕКС...
  • 21 Лелки яздят момчета...!

    5 2 Отговор
    При нас няма алтаво, оргазмите идват един след друг, малко. изпущане има, но то от толкова ,, гнус,, не проличава...!
  • 22 Дядо ли си или не зная какво...!

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Дедо Вангьо":

    Но оргазмите със синчето не ти стигат, та използваш. неговите хулигански думи, дъртофелнице изрут, за да се заяждаш с мен...! Аз такъв ненаситен ром като тебе, не съм срещала...! Не зная какво искаш повече от живота...! Като си недоволна от живота, сложи си край на мръснишкия живот..! Такива като тебе, замърсяват всичко чуст, дори и водата не помага...!
  • 23 Лора

    1 2 Отговор
    Пий си хапчетата !!!
  • 24 Вангьо

    0 0 Отговор
    За психото си...!