19 Юни, 2018 17:02 50 607 67

Къде сте, драги родители, докато дъщерите ви се превръщат в малки проститутки?

  • момичета-
  • разврат-
  • малолетни-
  • секс-
  • ценности

Хубави, добре гледани деца, българчета с поведение на улични котки

Къде сте, драги родители, докато дъщерите ви се превръщат в малки проститутки? - 1

Ужасена съм!

Потресена съм!

Нямам думи, с които да изразя погнусата си.

Зная, че мнозина ще ме обвинят, че съм назадничава и не приемам новия морал, новото време, новите ценности, но за какви ценности става дума, когато това, което видях, минава представите ми не за нормално, а и за патологично ненормално.

Стоях на пейка в парка и се наслаждавах на уханието на липите. Срещу мен на десетина метра седнаха четири момиченца. Полудеца, полужени - някъде 12-13 годишни. Облеклото им беше повече от скандално. Впити бюстиета, голи коремчета, изрязани къси панталонки. Даже си имаха и татуровки, а едното обеца на пъпа.

Хлапетата бърбореха весело и чакаха да мине мъж. Без значение млад, или стар, просто мъж. В мига, в който се появяваше жертвата им, те внезапно започваха да се опипват една друга и да стенат така изкусително, че чак по*но актриси биха изпитали професионална завист. Виеха като разгонени котки, ахкаха и охкаха. Мъжете се стряскаха, някои бързо отминаваха, други се спираха, гледаха ги невярващо, трети започваха притеснено да си оправят панталоните, а четвърти просто застиваха и не знаеха как да реагират. Какво зяпаш бе, разкарай се, викаха им Лолитките и се заливаха в луд смях. До следващата жертва. Стоновете и охкането пак започваха, а мъжете буквално оставаха като в небрано лозе.

С една друга жена се приближихме до девойчетата и попитахме нормално ли е това, което правят, а те ни нарекоха дъртачки, които им завиждат, че мъжете ги харесвали. Аз съм на 48 години, не се имам за дъртачка и такова поведение в живота си не бях виждала!

Хубави, добре гледани деца, българчета с поведение на улични котки. Днес стенат и вият, а утре?

Зададох си два въпроса. Напоследък има доста изнасилвания. Наистина ли само мъжете имат вина за тях? Не ме разбирайте грешно, не оправдавам нито едно посегателство върху личността, но при тази ситуация поведението на новопръкналите се моми не е ли от типа "Ела, Вълчо, изяж ме!"? В природата, когато една самка се разгони, мъжкарите чак се сбиват кой да я избави от страданията...

Вторият е - в какви семейства живеят тези момичета? Родителите им слепи ли са, глухи ли са? Не виждат ли как се обличат, защо са им разрешили да се татуират на 12 години и да си слага пиърсинги? Такова решение би могъл да вземе само пълнолетен човек, а не дете.

Къде сте, драги родители, докато дъщерите ви се превръщат в малки проститутки?

През ден четем зов за помощ - избягала Изабела, търси се Стела, някой да е виждал Мариела?

Ами къде сте, драги родители, когато пред очите ви Изабела, Стела и Мариела се превръщат в нагли малки проститутки, когато излизат полуголи от къщи, когато се прибират в малките часове, вонящи на трева и алкохол? Спите ли, дремете ли, не ги виждате ли, не си говорите ли?

И в този ред на мисли се питам каква е ролята на телевизията? Да възпитава, или да поощрява наглостта и разврата? Миналата седмица Гала покани в студиото си 14 - годишната щерка на Орхан Мурад Сузанита и семейството ѝ. Малката е известна с опитите си да пее, с разголените си форми и непукисткото си поведение. "Кажи ми сега, мило дете, откога пушиш", попита внимателно Гала, сякаш на посещение при нея се е отбила някаква звезда от световна величина. "Ми...пуша малко, сутрин с кафето една, като хапна пак, три, четири на ден максимум." - отговори девойчето, което отдавна не е девойче, а само по възраст.

Ами училището върви ли, продължи водищата. "А, не ми се учи много, имам си други приоритети" - нацупи устнички Сузанита. Стигна се и до темата за сек*а. Младата издънка на Орхан Мурад обяви, че отдавна го прави, но била казала на родителите си. "А защо се снимаш с голо ду*е?" продължи Гала. "Защото ми е хубаво и ме кефи", отговори дръзко момичето.

Питам се защо Гала реши да кани малката госпожица и то в най-гледаното време, когато пред телевизора има деца?

Какво искаше да ни покаже с интервюто с нарисуваната госпожичка? Можеш ли да каниш непълнолетна, нищо, че е с баща си и майка си? Можеш ли да развяваш нейните пошли ценности пред цял народ?

Питам и също има ли тази девойка разрешение от Инспекцията по труда разрешение да работи, да снима клипове, да пее нощем в чалготеки, когато по закон на нейната възраст това е забранено и става само при изключителни случаи? Къде е Агенцията за закрила на детето и куп още НПО-та, та малката лолитка се чекне пред камери и проповядва разврат пред подрастващите в цяла България и те се избиват да й подражават? Като на Гери-Никол, когато също беше непълнолетна.

И най-важното - кой ѝ дава и ефирно време? СЕМ къде е?

Настоявам всички майки да се обединят срещу тази пошлост, а в ефира да спре да се показва пошлостта, дори и с възпитателна цел.

Ние искаме да отглеждаме нормални деца, а не малки проститутки, пише възмутената бургазлийка.

А ние сме съгласни.

Институциите спят, родителите са вдигнали ръце, а децата ни се превръщат в малки блудници.

Някой трябва да спре това!

Завинаги!

Анита Костова


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мара Досетливата

    121 6 Отговор
    Бе не е ли малко късничко... така...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ГГГГГГ

    238 12 Отговор
    Спокойно, такива са децата на дебилите в България. Моите и двете се смеят като видят такъв кифлоч на снимка или на живо.

    Коментиран от #5, #67

  • 5 Orhan24ti

    21 69 Отговор

    До коментар #4 от "ГГГГГГ":

    Смеят се, че е по-бедна в изпълнението, ефектите и цялостния пърформанс относно дрес-код, татуси, играчки, аксесоари, технически пособия, репертоар, жаргон, изказ и др. сравнение с тях(your daughers)?! :)

    Коментиран от #12

  • 6 Ала бала

    116 10 Отговор
    Не са виновни малолетните и непълнолетни момичета- те имитират и предлагат това, което масово се търси в БГ-то.
  • 7 Мъка,мъка....

    159 8 Отговор
    Каквито са родителите,такива ще са и отрочетата!!!

    Коментиран от #50

  • 8 дада

    144 29 Отговор
    Айде да помислим: при липса на икономика ние сме се превърнали в евтин обслужващ персонал на запада.Децата сега имат възможност да избират: или да учат до побъркване, да вземат дипломи за висше и 2 чужди езика, което им осигурява доживотна ниско платена работа и лишения по света, или да останат тук обслужващ персонал на ченгетата и по хотелите на 14-часов работен ден с 500 лв заплата и осигуровки за 1/2 работен ден. Кое да изберат,а? Жестоко се лъжете, че доброто възпитание и образование водят до богатство и просперитет в живота. Доказателство: дайте си сметка какви са собствениците на преуспелите фирми, възпитани и образовани ли са, знаят ли поне 2 западни езика? Какъв е произходът на богатството им? И като си отговорите на тия въпроси, ще разберете, че предвид очертаната перспектива пред децата в едно пропаднало общество, всъщност няма особено значение на какво ги учат майките им и че проституцията е по-добрият вариант... За съжаление. Ако бяхме нормално общество, въпросът и възмущението на автора са правилни. Но за съжаление не сме.

    Коментиран от #30, #32, #47, #57

  • 9 Расулюлах

    88 10 Отговор
    Чаветата правени по времето на радка пиратка какво да очаквате повече от тях а?

    Коментиран от #24

  • 10 гостенин

    116 12 Отговор
    Жалко за държавата,жалко за хората...Всичко това е следствие от разрухата във всяка една сфера.Сами ликвидирахме образование,култура,наука,спорт.Забравихме НАЦИОНАЛНИТЕ и СЕМЕЙНИТЕ ценности.Разрушихме индустрията,земеделието,съсипахме енергетиката.Сами си смазахме армията.И всичко това в името на безкрайното обогатяване на шайка неграмотни соросоидни бандити!Всичко това под предтекст за свобода и демокрация(криворазбрани,обаче)!Радвайте се на плодовете на евроатлантическите ценности!Честита евроатлантическа-соросоидна-неолиберална интеграция!..."На всяка цена",крещяха и продължават да крещят "далновидните"ни ръководители,..."без алтернатива"... Честито драги сънародници,радвайте се...

    Коментиран от #60

  • 11 оня

    97 5 Отговор
    Не плачете на чужд гроб.Обърнете се и вижте на какво ги научих те.На мама и тати детенцето казва А и Вие изреждате до Я.Ако учител му направи забележка Вие сте готови да го линчувате.Още от детската го карате да се чуства като бог.И сега какво друг ние виновен?Какво очаквате те какви деца ще възпитат като като мама е кралицата на входа.
  • 12 слав

    37 9 Отговор

    До коментар #5 от "Orhan24ti":

    Цървул. Погледни поне първо как се пише това, което се опитваш да напишеш. Излагаш се...
  • 13 АРЕС

    36 7 Отговор
    Който не учи това става.
  • 14 Иван

    57 10 Отговор
    Защо си мислите че само в България е така?живея в Италия и тук същото.
  • 15 Питам

    51 8 Отговор
    Бащата на Сузанита не вижда ли какви ги върши дъщеря му?

    Коментиран от #18, #22

  • 16 Пенсионер

    42 14 Отговор
    Това е нищо.През соца във Враца съм виждал точно такива ученички седейки на пейка да разтварят краченца като мине някой чичко. Интересното е че бяха без гащи.Страшно се кефиха на реакцията на мъжете.Нещо като скрита камера.
  • 17 шмекер

    19 7 Отговор
    СЕМ не може да оправи нещата, а Нарпдното събрание. И не като се забранят късите поли като дебилизма на дригарите в соца, а като се учат младите на естетика, добро възпиъание и им се разясняват плюсовете и минусите от тези действия. Който само забранява не възпитава. И шофирането в нетрезво състояние е забранено, но никой не учи курсистите, че мегиловия спирт блокира действието на мозъчните импулси с пропорционално с натрупването в организма и мускулите действувст подсъзнателно и неконтролируемо, което води до... мангинела и не дай Боже до трупове, нали? Учители много, но взискателни учители малко. А това се проявява с възрастта.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Random

    22 13 Отговор
    Вкарваш
    Изкарваш
    И Чао!
    За това стават тия.
    И няма нищо лошо, поне за мен като печеливш.
  • 20 Родителите

    34 5 Отговор
    Е как къде сме? Аз, мама, съм в бардака, а татко е сутеньора. Пезевенк, по старому.

    Откъде ги учат тия работи децата никаква идея нямаме!
  • 21 Тая не е никакво дете

    34 4 Отговор
    Мяза на 25 годишна. Заради тежкото детство се е развила преждевременно.
  • 22 спенсър

    11 64 Отговор

    До коментар #15 от "Питам":

    Щях да добавя. Ако ще и гола да тръгне Сузаита, това не е приличо, но не е и някакъв грях. Може да е какво ли не. А проблема е, че повечето хора почват да съдят, според своите очакваия. Носила силикон? Ами не си харесвагърдите, сложила е. Пускала си полуголи снимки? Ами търси внимаие, слава, шоубизнеса е такъв. А вие дето я съдите какви сте? Колко от вас слушат българска народна музика? Колко от вас играят български народни танци? Има ли изобщо някой от вас да го прави? Вероятно няма.... Тогаеа какви българи сте повече от Суза? Ами вие самите хора се отрекохте от традициите си, станахте металисти, кючеклии, хаус, поп, рок, денс,.... какви ли не, само не и българи. Е, вие с какво право съдите това момиче, което иска да е звезда, пари, слава??? Тя не краде, не лъжесвидетелствува, не мами с договори, не изнасилва, не убива ако изключим стъпканите мравки от аутото и, което всички правим по пътищата, тогава къде е греха и? НЯМА ГРЯХ, НЕВИННА Е!

    Коментиран от #27

  • 23 Ikonomist

    18 6 Отговор
    Е, къде да сме ... по проститутки одим ...
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Pinokio

    10 11 Отговор
    Още веднъж, ако я пуснете тази статия ще е за пръв път.
  • 26 Мартин

    12 36 Отговор
    Ми възпитавайте си децата, какви институции искате да ги възпитават? Комунизма свърши, стига сте искали соц режим в пазарна среда. Всеки е сам за себе си, приемете го или живейте в мрачният си свят. Всеки чака някой да дойде от някъде и да оправи нещата...
    Да попитам?
    Някой обади ли се в закрила на детето?
    Някой опита ли се да се свърже с родителите на децата?
    Някой опита ли се да говори по нормален начин с тях?
    И последно едно дребно заяждане, при средна продължителност на живота от 70 години, на 48 си дъртачка, ако искаш използвай по-мека дума, но нито си джамбаз от Горубляне, нито пък тялото ти е Голф 4-ка - с други думи, не можеш да върнеш годините, живей си живота такъв какъвто е.
  • 27 Ала бала

    17 3 Отговор

    До коментар #22 от "спенсър":

    Невинно убива всичко детско в душите.
  • 28 Дарвин

    35 4 Отговор

    До коментар #24 от "УинДос":

    Получовеците
    Се възпитават
    Със
    Здрава
    Тояга
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 да да ама не

    24 4 Отговор

    До коментар #8 от "дада":

    Та ти сам пропагандираш това което отричаш за нормално, като казваш, че нямло да се промени нещо с учене и можене. С такова пораженческо мислене няма как да се създават и увеличават успели хора.

    Коментиран от #31

  • 31 ГосТ

    6 0 Отговор

    До коментар #30 от "да да ама не":

    Че те това са успелите хора и поколението на успелите хора (тези на снимките). К'во,искаш да кажеш?
  • 32 дада друг път

    25 7 Отговор

    До коментар #8 от "дада":

    НЕ залъгвай малките, че дори и с много учене, пак няма да станат успешни. Само слаб, мързелив и отчаян от живота човек може да мисли като теб.

    Коментиран от #34

  • 33 ГосТ

    23 5 Отговор
    Пак ще напиша, генетиката и семейното възпитание са по силни от примера. Наистина примера е потерсаващ в нашата т.нар. държава. Въпреки това познавам и съм познавал нормални жени и мъже. А това нашето, наистина никъде го нема (като пример). Може би в сащ и Англия. Видях коментар за Италия, ами не живея и не съм живял там,но когато съм ходил не съм виждал такова нещо. Запитайте се откъде са проститутките в Европа. Отговора не е много приятен.
  • 34 ГосТ

    8 11 Отговор

    До коментар #32 от "дада друг път":

    Би ли ми казал,кои хора смяташ за успешни. Под успешен, аз разбирам забогатял човек. То това е и смисъла на тази дума, от която ми се обръщат червата. Никой учен,истински лекар или инженер не съм чувал да говори колко е успешен.
  • 35 ГосТ

    14 3 Отговор
    Четете малко Сартр,който отказа Нобелова награда. Преди това Мопасан пише за гнилите ябълки, които със сигурност мога да кажа, че са по малко там,отколкото в нашата градина която е на път да се превърне в тотален бардак
  • 36 пич

    7 49 Отговор
    Поредната сбръчкана пенсионерка , която на младини е ходила по същия начин , но сега седнала за морал да говори. И на нея сигурно и се иска да покаже бедро и коремче , ама годинките не прощават и освен да злобее по момите друго не и е останало.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Кочо

    8 44 Отговор
    Правят си весело, децата. Голяма работа! Много ме дразнят някакви моралисти, които си пъхат човките в нечий чужд живот!
  • 39 Кочо Прост си

    24 3 Отговор
    В отговор на Кочо - Много си прост. Направо си за обществено полезен труд за срок от 12 месеца, да бъхтиш и тогава може и да ти дойде акъла.
  • 40 ТРОПЧО

    6 26 Отговор
    ДРАГА МИ БЛОГАРКЕ ВИЖ СЕ ТИ САМАТА И ТОГАВА КОМЕНТИРАИ ДРУГИТЕ ДАЛИ СА ПРОСТИТУТКИ ИЛИ НЕ ТИ С ТВОИТЕ ПОРЪЧКОВИ ПИСАНКИ НЕ СИ ПО РАЗЛИЧНА ОТ ТЯХ

    Коментиран от #52

  • 41 Роско

    19 6 Отговор
    Ами първо трябва да изнасилят бащите им, после майките им по два пъти - белким им дойде акъла!
  • 42 Млад мъж

    35 3 Отговор
    Жената, която разказва тази история е много права! Нищо не става от новите поколения, само наркомани, проститутки и разбойници...
    Такива бо.луци не можеш и да ги пребиеш ако ти се подиграват, защото накрая ще те изкарат виновен, че си набил малолетни...
    Оправия няма да има, гибелта на нацията ни не е далеко, на такива деца и родителите им са същите бо.луци като тях, иначе няма да им позволят подобно поведение. Ако моите деца се държат по този начин, ще ги спуквам от бой и ще ги държа гладни докато не разберат как трябва да се държат на улицата и да не ме правят за срам...

    Коментиран от #55

  • 43 НТКГТНХ

    37 1 Отговор
    САМО СЕ ЗАПИТАЙТЕ, НЕ Е ЛИ ВИНОВЕН И РАЗПАДЪТ НА СЕМЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ. ДЕЦАТА ИЗРАСТВАТ САМОТНИ, БЕЗ ОБИЧ И ОТ ДВАМАТА РОДИТЕЛИ, КОИТО ПОРАДИ ЕГОИЗМА СИ МОЖЕ ВЕЧЕ И ПО ДЕСЕТИМА ДА СА СМЕНИЛИ ДОКАТО ПОРАСНАТ ДЕЦАТА. ТОВА НЕ СА ДОБРЕ ГЛЕДАНИ ДЕЦА. ДЕЦАТА СА ДОБРЕ ГЛЕДАНИ, КОГАТО ИЗРАСНАТ ДОРИ В БЕДНО, НО СПЛОТЕНО СЕМЕЙСТВО, А ТОВА ЗАВИСИ ОТ МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ, ДА НОСЯТ С ДОСТОЙНСТВО СЕМЕЙНИЯТ ДЪЛГ, А НЕ ДА ГО ПРЕВРЪЩАТ В ПОРЕДНАТА ДРИПА КАТО ВСИЧКО НА ДНЕШНО ВРЕМЕ.

    Коментиран от #48

  • 44 Грую

    25 1 Отговор
    Подмяната на ценностната система доведе до това явление. Толерантността към незаконно забогатяващите и включването им в последствие в олигархични структури и административния терор върху дребния бизнес и решилите да се опитат да работят що годе законно доведоха до формирането на една българска бананова капиталистическа класа, която се ползва с облаги привилегии, за която или няма закони или същите бяха на писани за тях самите. За останалите остана дилемата между бедността в България и билета за чужбина.
  • 45 War

    6 4 Отговор
    Нека ,да има какво да бучим !
  • 46 еужоуе

    14 4 Отговор
    До 40-50 няма да останат никакви българи под слънцето.
    Какво сте се засуетили !
    Толкова по-велики народи и империи са загинали, та на нас ли ще ни се размине !
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 111

    27 1 Отговор

    До коментар #43 от "НТКГТНХ":

    Много точно...родителите са егоисти. Ходихме с едно семейство на почивка, направо съм потресена. С едно малко, хубаво пухкаво дете, усмихнато, лъчезарно интелигентно, но като всяко дете си иска вниманието, гледането, говоренето. Жадно за внимание, а майката, хванала телефона, баща му също и от време на време като направи някоя глупост (предстсавете си Маша, от руското филмче) я овикат, или я набият. Ама някой да и обясни, да и говори - не. Така и с една моя позната...по цял ден във фейса чупи устни, а дъщеря и на 9 годи не знае как да хване вилицата...постоянно пада, удря се, омазана в устата, дрехите, все едно 2 годишно дете. Малкото, което знае, го знае от мен. Като седнат да ядат, и го прави на малки хапки, реже го на парченца, и си взима телефона, на нея и пуска другия и така...Абе какво да си пишем, ние родителите не знаем какво правим. Иска ни се да живеем, да се забавляваме, да си говорим с часове с приятелки, с компании. И някакви си деца, там ти мрънкат...
  • 49 Гост

    21 3 Отговор
    Има една книга..."Детето ти е страхотно, ти не ставаш.." Трябва да я подаряват в родилния дом...
  • 50 Не е точно така

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мъка,мъка....":

    Не е точно така
  • 51 Милен

    14 3 Отговор
    почти няма една девствена на 12 години в училището ни , всичките са правили секс рано рано.
    ако остана такава наричаме я задръстена.
  • 52 Муахаха

    1 11 Отговор

    До коментар #40 от "ТРОПЧО":

    Прав си донякъде обаче. Много е по-различна - цял живот е била грозновата и презряна твар, включително и на техните години. И с възрастта озлоблението и заеистта и закоравяват... Поредната булка на Франкенщайн...
  • 53 Ай сиктир!

    6 9 Отговор
    Анита Костова ли?! Друг път! Това е л""""то Евгения Борисова. Страхливата мърла се подвизава под псевдоним...Жалка е... Да я хвана за проскубаната чотура и да помета пода с нея!!!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Чавдаров

    7 0 Отговор

    До коментар #42 от "Млад мъж":

    Да казваш, че новото поколение не струва е като да търсиш проблема в листата на дърво когато са болни, а не в корена. Не случайно е станало такова поколението. Даскала ми по математика хубаво си го казва: сегашното поколение е поколението на увисналите джуки, предишното порно поколение и по-предишното покорното поколение.
  • 56 Бъг

    0 9 Отговор
    Всички ли станаха девственици ….
    лъжа , лъжат , аз и моите деца не сме , ама другите са кифли ,боже боже боже , всички минават през това , е може да има и малък процент фригидни , но наистина ще е малък процент
  • 57 НАЙДЕН

    11 0 Отговор

    До коментар #8 от "дада":

    как да ни липсва икономика,та според
    властимащите ние сме страната с
    най-бърэо растяща икономика в Европа.
    Смеххх.....
  • 58 Язък

    9 1 Отговор
    Язък,че са българи...
  • 59 Шишо Бакшишо

    15 0 Отговор
    Пазарна икономика.Това се търси,това се котира добре,това се оценя и носи пари.Това предлагат.Честита Ви демокрация
  • 60 калбо

    11 0 Отговор

    До коментар #10 от "гостенин":

    Прав си човече всичко което каза е вярно ама тези управници също го знаят и така им отърва да сме бедни за да могат да ни управляват по лесно
  • 61 Грохотно

    3 1 Отговор
    Майката на това к... Ве беше същата водеше ли маса по Девин и гола на нея. Заедно всички момчета се учихме върху нея. Откъде го намери тоя балък
  • 62 Rav4

    5 0 Отговор
    Да почувстваш че си успял първо радвайте се на това което сте постигнали старайте се за малко повече не завижайте на тезис много пари мръсни са в бг задължително възпитание на децата да не пият и пушат да учат и работят след 18 за да инвестират в себе си аз съм оставено дете по соца намерих жената и се чувствам успял с 3 деца добре възпитани работят и учат не пият и пушат
  • 63 Ивайло

    11 1 Отговор
    Много точна статия!!! Право в десетката!!! Действително младите момичета се превръщат в малолетни проститутки буквално!!! По наше време, когато ние бяхме на по 12-13 (края на деветдесетте) такива бяха единици в цял един випуск, сега са масово явление!!! Действително КЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ СА РОДИТЕЛИТЕ, та не си изпълняват родителските задължения по дисциплина, контрол и възпитание на подрастващите, ами при една по-ниска оценка в клас са готови на саморазправа с учителите и видите ли те са виновни а тяхното е ангелче??? Родителят дава основата на поведение, учителят дооформя и предава знания!!! Като родителя не си е свършил работата, не очаквайте учителя да успее и заради това все той да е виновен!!! И от това поколение се очаква да е бъдещето на България??? Жална й майка!!!
  • 64 Бай Цвятко

    4 0 Отговор
    И да рИвете и да не рИвете това е положението. Едно не е яд, когато тези деца пострадат, защо ното един баща не реагира. Толкова изнасилени, толкова убити, защо един баща не уби виновният. Защо всички плачат и си посипват главите с пепел, а не наказват убийците на децата им. Вероятно има причина, но не приемам
  • 65 Бай Цвятко

    1 2 Отговор
    Това ме е яд
  • 66 дедо иван

    12 0 Отговор
    Децата просто копират това което виждат около тах, както на улицата ,така и в училището. А новият морал е натрапените ни трети и четвърти полове, гей паради, истанбулската боза,а сега и най–топлия закон за отнемане на детето, вместо защитата му. Виновно за всичко това е болното, безразлично общество, начело с управниците.
  • 67 камелия

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГГГГГГ":

    Казва го човекът който не може да свиква със времената и не може да пише татуировки правилно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове