24 Октомври, 2021 3471

Обречена ли е Барселона срещу Реал Мадрид?


  • Роналд Куман Старши-треньор на Барселона „Защо да не можем да победим Реал Мадрид? Знаем, че сме в отбор, в който се очаква да играем добре, да вкарваме голове и да печелим мачове“.
  • Карло Анчелоти Старши-треньор на Реал Мадрид „За нашия отбор най-важното е винаги да се защитаваме добре с нисък, среден и много висок блок. За нас това е лесно, защото имаме нужните характеристики, за да се браним в нисък блок, тъй като ставаме много по-опасни на контра-атака в свободните пространства с нашите играчи напред. Всичко се свежда до добрата защита. Опазихме „сухи мрежи“ във всеки един мач, в който победихме. Проблемът на този отбор не е в отбелязването на голове, а в получаването. Затова се опитвам по-често да се фокусирам върху този аспект“.

    80 гласа
    37%
    63%
    133 гласа

Коментари

  • 1 Дядо курти от село Пиперково

    10 10 Отговор
    Реал Мадрид ще прегази тия смешници..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 12345678

    3 3 Отговор
    КЪДЕ СТЕ БЕ........КАТАЛУНСКИ МИЖИТУРКИ ???? ИНАЧЕ СТЕ МНОГО ОТВОРЕНИ-НЕЩАСТНИЦИ
  • 4 Бойко Борисов

    2 2 Отговор
    Там на май...и в п...та ......

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта