02 Декември, 2020 9690

Кой доказва глупавите си комплекси?


  • Костадин Ангелов министър на здравеопазването Няколко седмици дисциплина ще са равни на хиляди спасени животи. Не е време за разделение, противопоставяне на хората. Време е да си помогнем и заедно да спечелим битката. Ние не налагаме локдаун, вярваме, че заедно ще го наложим – така всеки от вас ще стане и лекар, и медицинска сестра. Така и вие ще станете герои в домовете си. Време е отново да се обединим в името на живота.
  • Доц. Андрей Чорбанов имунолог от БАН Аз не съм герой в дома си, уважаеми г-н Министър, няма и да стана. Аз съм Андрей на улицата, в лабораторията си, на протеста и навсякъде, където вас ви няма. Хора с каменни физиономии и с мрачни изражения ни обясняват всеки ден, че трябва да сме съпричастни с всяка горест, тъга и болка на всеки, пострадал по някакъв начин от вируса. Казват го хора, пипнали до смърт удобните си административни длъжности, чудещи се как да угодят на властта и да го играят само на сигурно. Казват ви го хора, които през живота си не са направили дори едно добро дело, но сега го изискват от Вас безапелационно. Хора, с болна амбиция за доказване на глупави комплекси в чумавото време.

    195 гласа
    13%
    87%
    1287 гласа

Коментари

  • 1 Перо

    141 19 Отговор
    Истината е на страната на доцент Чорбанов! Оставка за мутренския режим!

    Коментиран от #19

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор

  • 3 Националист

    27 134 Отговор
    Чобанов си мисли че сме овце ,пълен некъдърник , затова Дянков им казваше старците от БАН да им спират парите полза от тях няма

    Коментиран от #34

  • 4 Фен

    21 79 Отговор
    Статистиката не обезсмисли ли този спор? Още ли не вярваме във вируси?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 волен сидеров

    57 8 Отговор
    ДА БЕ ангелов А ТИ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДА ТРУПАШ ПАЧКИ С ПАРИ-ЖАЛЪК СИ -ТОВА КОЕТО ПРАВИШ С НАРОДА СИ ТОВА И ЩЕ ТЕ ЗАСТИГНЕ НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ.ТИ СИ В СЪЩИЯТ КЮП,ТАЗИ МЕЧКЕ ИГРАЕ И ПРЕД ТВОЯТА ВРАТА И СЕМЕЙСТВО ТИ -КАБАЛА НЯМА ДА ТЕ ПОДМИНЕ-СЕГА КАКТО ТИ ДАВА ПОСЛЕ ЩЕ И ПЛАЩАШ -НЯМА КЪДЕ ДА СЕ СКРИЕШ ОТ ТЯХ....АКО НЕ ПРИЕМЕШ ДОБРОТО И НЕ ВЪРШИШ ДОБРИНИ УЧАСТА ТИ Е КАТО НА ВСИЧКИ В 3-ТО ИЗМЕРЕНИЕ,НЕ СТАВА САМО С ЛЪЖИ КАКТО СТЕ ГО ПОДКАРАЛИ ВСИЧКИ В УПРАВЛЕНИЕТО -ЩЕ ПЛАЩАТЕ СЪС СИГУРНОСТ И ТО МНОГО СКОРО...

  • 7 Бивш левскар

    34 5 Отговор
    Няма край простията българска. Бочко до край и последния да загаси лампата.
  • 8 Никой

    37 2 Отговор
    Не зная. Но, през последните години се появиха пролетни, летни, есенни и други вируси. И как не казаха ЗАЩО това става? Хората ли са податливи/ЗАЩО/, вирусите ли се увеличават/ЗАЩО/?. Не напълно естествената храна играе ли някаква рола? Замърсеният въздух, други фактори, влияещи зле на човека има ли? Пишете ги тия неща. Виждам, че всички журналисти мислят за ближния, като за себе си.
  • 9 Рошко

    24 1 Отговор
    Тоя монголецо преди да дава акъл, да си сложи намордника да се затвори в кабинета си и да не излиза
  • 10 666

    25 1 Отговор
    г-н Ангелов да си оправи първо неговата болница,жалка картина е там
  • 11 ГОСТ 1

    20 34 Отговор
    Чорбанов е първо некомпетентен и това го знаят всички, които са работили около или с него. Второ, не уважава мнението на доказано по добри специалисти и трето, нека си признае как е придобил званието доцент. Той няма да посмее но аз ще ви кажа, с измама.Засега толкова.Това, че той се харесва от шепата протестъри не го прави по умен от другите. Нека си гледа лабораторните мишки и да не се занимава с неща,които не разбира достатъчно.

    Коментиран от #35

  • 12 Русенец

    24 5 Отговор
    Обкръжението на Борисов страда от Стокхолмски синдром ! Колкото е по-мачкано, обиждано и пресирано, то толкова повече се възхищава от Бойко и е готово с цената на всичко да защитава тази корумпирана и дълбоко несправедлива власт на ГЕРБ !
  • 13 ИВАН

    17 3 Отговор
    Ееех, на мама очилотото умниче, министърчето на мама ... бляк
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

  • 15 Doktora

    14 21 Отговор
    Е този Чорбанов май малко прекали - лошото е, че лайковете, които събрал говорят за тъпата ни нация Мънгърово-Чорбанова - егоисти, които ако минат през болницата покосени от ковид веднага ще запеят другата песен - виждаме го всеки ден.
  • 16 колю

    13 19 Отговор
    Ооооо, ЧОРБАРОВ, и ти ли си бил протестантин бе, мърлю скапан.А кой ти даде доцентурата, а забрави ли?
  • 17 axouxo

    10 5 Отговор
    Абе,пингвин неземен,защо не наложихте мерките о време,а чакахте до декември?Говориш ми за спасяване на животи,за обединение,да си помагаме,а ти цяло лято кво прави,май си чеса дисагите,а сега след дъжд качулка!Съд и затвор за всички убийци на България!

    Коментиран от #18

  • 18 селтак

    8 1 Отговор

    До коментар #17 от "axouxo":

    Ми щото всичките загрижени за разпространението на заразата,имат хотелчета,заведениица,дето требва да генерират бели пари за черни дни! Мама да му еде бузките на министърчето!
  • 19 Пепи

    8 13 Отговор

    До коментар #1 от "Перо":

    Щом не слушате мрете тогава ама не се жалвайте по студиата че сте лежали на стълбите пред болницата защото и на лекарите им писна да си рискуват живота за олигофрени и малоумници значи вие няма да спазвате мерките но искате да ви лекуват после е за жалост няма да има кой да ви лекува и тогава нямате право да ревете по сутрините блокове че Еди кой си е умрял на стлбите

    Коментиран от #24

  • 20 9884

    2 6 Отговор
    И двамата не ги бива за нищо. Единия издава хаотични, безмислени, неизпълними заповеди, другия приказва небивалици, че щям да направи ваксина до края на годината. Единия назначава приятели и съдружници за зам.министри, другия профука няколко милиона само и само да стане професор и то в БАН, който в продължение на десетки години само харчи пари без никаква резултати. И единия и другия не стават за нищо.
  • 21 1520

    11 3 Отговор
    вируси винаги е имало този път някои тъпанари влудиха хората с тази вирус мания много хора се разболяха психически
  • 22 Клайв Луис

    10 1 Отговор
    'Млад мъж към дявола:
    - Как успя да пратиш толкова много души в ада?
    Дяволът:
    - Чрез страха.
    Младежът:
    - Браво на теб! И от какво се страхуваха? Войни ли? Глад? Дяволът:
    - Не... Болест.
    Младежът:
    - Не се ли разболяха? Не умираха ли? Нямаше ли лек?
    Дяволът:
    - Не се разболяха. Те направо умряха. А имаше лек...
    Младежът:
    - Не разбирам...
    Дяволът:
    - Повярваха, че единственото нещо, което трябва да запазят на всяка цена, е Живота! Спряха да се прегръщат, спряха да се поздравяват...
    Оставиха всички човешки контакти...
    Оставиха всичко, което беше човешко! Останаха без пари. Загубиха работата си. Избраха да се страхуват за живота си, дори ако нямаха какво да ядат. Вярваха на чутото, четяха вестници и сляпо вярваха, че четат истината. Отказаха се от свободата. Никога повече не напуснаха дома си. Не ходеха никъде. Никога повече не посетиха приятели и семейство. Целият свят се превърна в огромен затвор с осъдени доброволци. Те доброволно приеха всичко! Всичко това, за да преживеят още един мизерен ден...
    Не живееха, а умираха всеки ден!
    Беше твърде лесно да се отнемат мизерните им души..."

    Клайв Стейпълс Луис, "Писма на душевадеца" (1942 год.)
  • 23 потребител

    5 1 Отговор
    Не разбрахте ли най-после,че Чорбанов от един месец е вече професор? Това той сам го потвърди по "Нова телевизия" в предаването от 16.10 ч. "Пресечна точка".

    Коментиран от #28

  • 24 gost

    12 3 Отговор

    До коментар #19 от "Пепи":

    На ш„баните доктори за това се плащат хиляди заплата,за да са на местата си когато има нужда от тях,а не да се разбягат като мишки във критични ситъации и да се явяват само вкрая на месеца покрай банкоматите! Рискували живота си,ми хората които им изкарват парите със данъците си не го ли рискуват? Ама не ревът като вас!
  • 25 cpv

    8 10 Отговор
    Чобанов,нали такива като теб с не вярванията си докара толкова хора да умират и сега защитаваш пак някакви ненужни тези!
  • 26 100 процента

    2 8 Отговор
    И аз не вярвях, но когато видях как човек си заминава ей така за 5дни,Чорбанов изглежда свестен, но греши
  • 27 ггг

    7 6 Отговор
    Чорбата е един въздухар, който ходи да си чеше егото по телевизийте. Бива го само да дава интервюта. Ще му видим "ваксината" дето я прави...да слага скафандъра и да ходи на помага, а не да дрънка тъпотии.

  • 28 ппп

    2 4 Отговор

    До коментар #23 от "потребител":

    има си хас...той затова е само по интервюта. Няма що голяма работа!
  • 29 ares

    5 0 Отговор
    Абе....... ГОВОРЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ кви са тия чуждици . лок дауни .
    - после хората виновни че хе ви разбират . Това че не се уважавате и сте гъзоблисци не означава че и ние сме ДЖЕНДАРИ
  • 30 Xaxaxa

    4 1 Отговор
    Ей малоумници,щени уморите от глад,бе,
  • 31 zixi

    1 1 Отговор
    Чорбанов иска да заразява хората и да не ползват чуждите ваксини за да си продава лекарствата и неговата калпава ваксина, която още не е готова даже за изпитания от 2-и клас, но той заявава, че е най-добрата хахаха Вие преценете да вярвате ли на човек с финансов интерес от цялата работа...
  • 32 ЦСКА

    0 2 Отговор
    Чорбанка,честито "Професор" да взема та кача на таксито и аз да се отъркам по теб ,какво ще кажеш?Ти че семейство няма да имаш ,няма ама поне си мълчи да не стане някаква .Партизанин да те правим после,а какво ще кажеш?Левски би Локото радвай се и си мълчи малко повече.Съвет от Баджанака.Звънни, ти знаеш кой съм .
  • 33 Един

    0 0 Отговор
    проф.(-ан) Ангелов -е за здравеопазването!
  • 34 мика

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Националист":

    За какви старци говориш в лицето на Чорбанов, бе глупако! Я марш при онзи сипаничавия лъжец!
  • 35 ванка

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "ГОСТ 1":

    Пич, пишеш с правописни грешки! Не критикувай! Хайде марш, гербер калинков!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта