Last news in Fakti
16 Февруари, 2020 6155

Знаел ли е премиерът, че подслушват президента?


  • Бойко Борисов премиер Ма верно ли такива глупости са приказвали? Аз нямам достъп до СРС-тата, но не е само това. Къде има разрешeние за подслушване на президента в съда? Това, че някой се е омазал хъкал-мъкал и изведнъж да ме замесват мене в тази работа. ДАНС, МВР, работят по свои закони. Ако някой е цопнал някъде, това не е моя вина. С този прокурор се разбрах да се размаже всичко живо, което си е позволило да цапа въздух, земя, вода. Всички служби са впрегнати в тази сфера. Дали арестуват министър, зам.-министър или който и да е, не е моя работа. Ако някой е крал вода - по същия начин и за това сме се разбрали. Когато партията на Радев мен ме подслушваше в тоалетната, аз не обвиних никого. Даже нещо повече, когато разбрах сега, ми стана много неприятно. Аз нямам, и в това се заклевам, нищо общо с това.
  • Румен Радев президент Реализирането на подслушването, в което бях замесен, е от ДАНС, а агенцията е пряко подчинена на кабинета и премиера. Дали Борисов знае, че неговите подчинени подслушват и разработват президента, и то в грубо нарушение на закона. Ако не е го е знаел, тогава означава, че имаме за премиер човек, който не е способен да управлява тези важни служби. Прокуратурата побърза да огласи в публичното пространство записите от СРС в нарушение на закона и явно в нечий интерес. Проблемът не е просто в бруталната атака към държавния глава, а в начина на управление на държавата, в ръководството, контрола и използването на службите и правоприлагащите органи, в спазването на закона от тяхна страна. Всичко това рефлектира върху правовата държава, върху устоите на демокрацията и върху правата на българските граждани.

    120 гласа
    11%
    89%
    956 гласа

Коментари

  • 1 Смях

    20 69 Отговор
    Що ни занимавате с препирните на двама случайници? Нямат ли друга работа за вършене, освен да се дърлят? С такива смешни управници ще има още дълго време да се тътрим на опашката...

    Коментиран от #2, #19

  • 2 Трябва да легализират Марихуаната

    10 17 Отговор

    До коментар #1 от "Смях":

    И да се вдигнат заплатите

    Коментиран от #8

  • 3 Ал та фанах Атаопънах

    108 16 Отговор
    Естествено че знае, от него е наредено защото Радев е един от последните ни останали генерали, а в Гърция и Турция именно генералите са сваляли корумпираните правителства в миналото. Защо мислите че тука се отърваха първо от армията?
  • 4 1000%

    79 8 Отговор
    Знае ама се прави , та даже нямал и мнение и него интересувало.

    Коментиран от #21

  • 5 Гербераси долни

    34 7 Отговор
    Пак се излага ме всеки знае поговорката "двама се карат третия печели" ,а КОЙ КОЙ е третият ?

    Коментиран от #17

  • 6 На нас булгаристанците

    28 5 Отговор
    и на нашите съграждани папуанците не са ни виновни ни Кравари ни Раша нито планътранът нито който и да е.Просто матрялът е лош.Живея в UK и тука е пълно с измет английска (за никакви емигранти не говориме тук) има и свестни хора също англичани .Изкарват се пари но животът е скъп.Тези които оправляват каквито и да са сигурен съм че крадът и то не малко обаче все пак сега се чака увеличение на заплатите строят се пътища и тн и тн.Но повечето хора гледат да пазят чисто гледат да не се държът като простаци на пътя дори и някой от тия с скъпите коли.Тук има скъпи коли ама наистина скъпи в Бг богатите са имитация на средната класа тук.

  • 7 az#Оставка!

    57 4 Отговор
    Хъбов си мислеше, че ще постави президента в неловка ситуация с тази атака, пък то стана точно обратното! Сега Хъбов трябва да се обяснява като ученичка....

    Коментиран от #49

  • 8 По минусите

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Трябва да легализират Марихуаната":

    Ще ги познаете
  • 9 Това нещо ни е премиер?

    60 1 Отговор
    "Ма верно ли", " хъкал- мъкал", "с този прокурор се разбрах".
    Няма си на идея какво вършат ДАНС, които са му подчинени, но с независимата прокуратурата се бил разбрал и казал на прокурора какво да прави. Сериозно ли?
  • 10 американската мафия

    36 5 Отговор
    Разбира се че Бойко не е знаел защото той не управлява ДАНС управлява го американската мафия! американската мафия е тази която подслушва всички и корумпира всички! Ако някой се опъне на американската мафия в той бива отстрелян!
  • 11 Документите по ТВ Европа

    2 26 Отговор
    Антон Тодоров е СУПЕР
    Гласувалите с - или +
    За мнението към Тони Тодоров
  • 12 123

    6 25 Отговор
    откакто оня вестник написа стстията си за програмистите, смъквам доверието си от кандидатите на БСП
  • 13 Смешници

    7 46 Отговор
    Какъв президент е този фатмак, за всички ходили в казарма знаят колко са ограничени отвсякъде, Цял живот сме му плащали ВСИЧКО дори чорапите не са негови. И седнал да говори глупости, като си се на...ал си се на...срал. Обаждал ли се, е обаждал сее, защо съм подслушван, не бе пиле просто си тъпо парче и се хвана това е.

    Коментиран от #28

  • 14 123

    7 25 Отговор
    Баце може да направи хиледи глупости, хората да го намразят и после БСП с две умни изказвания го връщат в играта. Помни ли другаре Гечев как заплатите в държавните заводи бяха 10 долара, га той беше министър
  • 15 цачо

    35 3 Отговор
    100% е знаел,нали той дава нареждането.Защо се прави на честната калутка?
  • 16 Борисов е наредил подслушване

    31 3 Отговор
    на президента, което е престъпление ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА.
  • 17 Третия е Византия, Гърция - САЩ

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Гербераси долни":

    Истина.
  • 18 Гнида

    29 3 Отговор
    С гербаджийските камъни по гербаджийските глави .... И почнаха да се кълнат и да се кръстят ! Аре всички знаем на кого е подчинена данс ! И кой избра главния прокурор !
  • 19 Верно е

    20 1 Отговор

    До коментар #1 от "Смях":

    няма друга държава дето приоритет за политиците не е да оправят държавата и да работят за сънародниците си, а как да се джаффкат. а тия па на държавна хранилка си въобразяват, че им е бащиния
  • 20 Безстрашния

    31 9 Отговор
    Румен Радев има подкрепата на всички почтени хора, с чистоплътно мислене, независимо дали симпатизират на политически субекти от "червения" или "синия" политически спектър/истинските демократични формации/. В момента той се очертава, като единствен лидер, който се явява заплаха за Бойко Методиев Борисов и цялата клиентелска маса обслужваща и подкрепяща политическия субект ГЕРБ и установеното статукво.
  • 21 Еми да..

    10 20 Отговор

    До коментар #4 от "1000%":

    .., ами радев като се е окъкал в нарушение на закона естествено че ще го подслушват, радев се изпърцуня а сега е обиден що го подслушват. Аааре у лево
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор

  • 23 Бойко Тиквата от Банкя

    15 1 Отговор
    Зная,разбира се в Кенефистан ,нищо не правят без аз да знам.
  • 24 възмутен

    21 3 Отговор
    ЛЪЖЛИВАТА И НЕГРАМОТНА МИСИРКА по-добре да не говори. ЩОМ ОТВОРИ ПАСМИНА ИЗРЕЧЕНА Е ПОРЕДНАТА ЛЪЖА. ТАКЪВ ПРЕМИЕР НЯМА В ЦЯЛ СВЯТ. ГОЛЯМ ПОЗОР, ГОЛЯМ СРАМ!
  • 25 ихаааа

    15 2 Отговор
    АГЕНТА НА 6 то БУДА, МРЪСНИК И В ЧЕРВАТА, ТОЙ Е НАРЕДИЛ, БОКЛУКА ОТ БАНКЯ, СЪСИПА БЪЛГАРИЯ, ЛУСТРАЦИЯ И ЗАТВОР ЗА БУДА
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор

  • 27 Мунчо

    4 24 Отговор
    Всеки народ си заслужава съдбата ! Радев е най-голямото българско политическо недоразумение в най-новата ни история !...Целите сме изгорели и пак не сме се научили да духаме супата... Помните ли кой го е казал ? - Васил Левски, преди 150 години !!! Нищо не сме научили от историята си. Жалко за държавата ни и за нас като народ !

    Коментиран от #30, #37

  • 28 Генерала

    17 2 Отговор

    До коментар #13 от "Смешници":

    Фатмак е бил баща ти и когато те е правил е объркал дупките, затова са те изср.ли такова невежествено л.йно.

    Коментиран от #36

  • 29 Бойко

    0 2 Отговор
    Зная ама друг път
  • 30 тнт

    15 1 Отговор

    До коментар #27 от "Мунчо":

    По -голямо недоразумение от шефа на ГЕРБ няма, питай българите от чужбина!
  • 31 пръднята врат

    9 1 Отговор
    Великата Тиква не обвинил никога той така се беше насрал с мутробандитския си речник . и все едно е да признае че има такъв запис официално .Всъщност записа е автентичен но ,,незконен ' затова Мутрата не ще да го обсъжда .А в тоалетната го бяха записвали как ,,пикае" по негови оплаквания.Добре че не са го записвали и по нататък че можеше да гръмне микрофона при толкова оплюскан суджук и при това разширено дебело черво...
  • 32 ДАДА

    11 1 Отговор
    ВЕРОЯТНО БОРИСОВ НЕ ЗНАЕ, ЧЕ Е И ПРЕМИЕР, ЗАЩОТО ТОЙ НИЩО НЕ ЗНАЕ!
    КАТО БОРИСОВ НЕ СИ ЗНАЕ ФУНКЦИИТЕ, ЧЕ Е ПРЕМИЕР, А МВР И ДАНС СА НА НЕГОВО ПОДЧИНЕНИЕ, ЗАЩО ВЕЧЕ НЕ СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКА - ЩОМ СЕ ПРАВИ НА ЛЬОЛЬО И НИЩО НЕ ЗНАЕ, НЕ РАЗБИРА, БАБА СИ ЛИ ТЪРСИ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ?
  • 33 ЛЪЖЕЦА ОТ БАНКЯ

    12 1 Отговор
    ТОЯ БУДА ВИНАГИ ЛЪЖЕ, КОГАТО КАЗА, ЧЕ ИМАЛ В ТОАЛЕТНАТА МИКРОФОН, КАЗА, ЧЕ ГЕСТАПОТО ГО Е СЛОЖИЛ И ЧЕ ТОЙ МОЖЕ ДА СЛОЖИ В ЧЕРВЕН БРЯГ МИКРОФОНИ,СЕГА КАЗВА, ЧЕ БСП МУ СЛАГА МИКРОФОНИ, САМО ШИЗОФРЕНИК МОЖЕ ДА ЛЪЖЕ ТОЛКОВА, БУДА Е НЕУРАВНОВЕСЕН ГЛУПАК, ВСИЧКИ ГО ВИЖДАТ, А НИЕ ОЩЕ ГО ТЪРПИМ
  • 34 сори

    5 1 Отговор
    Боко тогава обвини земед. . мин. Найденов тогава до колкото си спомням че тайно го записвал, а сега БСП . Добре е когато се оправдаваш и защитаваш то да е само с факти , но не може с памет колкото на кокошка да спазваш това правило . Да не говорим за израза ,,Никога не съм имал намерение да се кандидатирамн за президент ".
  • 35 Дон Нума Пумпилио Сермиенто

    2 2 Отговор
    Боко е Велик,само той и Гешев работят денонощно в държавата,и въпреки това ще се намерят МИСИРКИ,да спъват работата и да клеветят Вожда.Оставете го да работи човека,кво го занимавате с подслушване и шушу-мушу.Оплакват се тези,дето не са резнали/нема и да резнат/една лентичка.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор

  • 37 Хачо

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "Мунчо":

    Ако Мишо Бирата ли е?
  • 38 Ганьо Гешевистански

    3 2 Отговор
    С този главен прокурор, на премиера не му е нужен явен противник. Той е толкова глупав и изпълнителен, че ще го провали напълно.
  • 39 Кайчо

    8 1 Отговор
    В последно време Борисов започна да си изпуска нервите и простотията. Най-добре е да пита Волен, как да се лекува правилно.
  • 40 Хачо

    5 1 Отговор
    Гешев дали ще си спомни за Мишо Бирата? Там въздуха бе доста зацапан.
  • 41 Атанас Буров

    4 1 Отговор
    Този процент съответства на реалната народна подкрепа за г-н Борисов и г-н Радев. Е, Бойко, докога???
  • 42 електорална 1

    3 1 Отговор
    Погледнете процентите!!!

    Коментиран от #43, #46


  • 43 жълта жилетка

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "електорална 1":

    Ами какъв е изводът - щом не излизаме на протести поне да излезем да гласуваме всички! Е, ако има чести избори, де.
  • 44 Нормален

    0 1 Отговор
    Давай Бойко, мачкай зеления чорап!
  • 45 filo

    1 0 Отговор
    Президентът не е подслушван, подслушван е човека, с който е говорил, не разбрахте ли. Ако президента беше подслушван незаконно, щаха ли от прокуратурата да обявят записа. Естествено, че не. Аман от неграмотни мисирки.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор

  • 47 filo

    1 2 Отговор
    Убедих се, че Радев е един лъжец на дребно, който изпълнява поръчките на тези, които го сложиха на този пост, иначе нямаше да говори такива глупости. Целта му е да изкара още един мандат, като президент и няма намерение да прави партия, за да управлява. Все пак да не носиш никаква отговорност, само да плюеш и същевременно да получаваш повече от премиера е благина, от която Радев няма да се откаже, а мисирките подскачат около него и ги възхваляват, все едно е направил нещо за България.

    Коментиран от #48

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор

  • 49 Протокол

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "az#Оставка!":

    И да подава ръка за помирение...
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта