Last news in Fakti
10 Декември, 2019 6798

„Изкуфял старец“ ли е Тръмп?


  • Доналд Тръмп президент на САЩ Ким Чeн Ун e твърдe умeн и имa твърдe мнoгo дa губи, вcъщнocт вcичкo, aкo дeйcтвa пo врaждeбeн нaчин. C нeгo пoдпиcaхмe cилнo cпoрaзумeниe зa дeнуклeaризaция в Cингaпур. Тoй нe иcкa дa cъcипe cпeциaлнитe oтнoшeния, кoитo имa c мeн, нaмecвaйки ce в прeзидeнтcкитe избoри.
  • Ким Йон Чхол бивш преговарящ по ядрената програма на Северна Корея Тръмп е раздразнителен стар човек, лишен от търпение. Ще дойде време, когато няма да можем да го наречем другояче освен "изкуфял старец". Ние нямаме какво повече да губим. Могат да ни вземат още много, но никога няма да ни отнемат силното чувство за самоуважение, мощ и омраза към САЩ.

    183 гласа
    24%
    76%
    571 гласа

Коментари

  • 1 РепОбликанец

    36 75 Отговор
    Хо-хо-хо-хо, метастазите на останалите соц. боклуци се обадиха ! Проумейте го, Западът - произвежда/създава, Изтокът - краде/консумира и тук таме някоя идеология се опита да прокара ! Всички Вие, които хулите "лошите" Капиталисти и Запада - какви дрехи носите, какви коли карате, каква музка слушате, къде ходите на почивки ? Да не говорим за явлението "Интернет" кой го е създал, развил и т.н ! Прости русофили и соц. поклонници докато има, няма да има измъкване от помийната яма ! Все за Европейски заплати говорите, западни возила карате, западна музика слушате, западни дрехи носите, използвате Интернет/моб. телефони, ама се кланяте на Русия . Ходете бачкайте в Съюза, развивайте се там, черпете от техните "блага" . Ако хората се научат да назовават нещата с истинските думи ще стане грозно и лошо, защото всички русофили ще карат Лади, ще хапват боя върху филия и ще пият препарат за вана !

    Коментиран от #3

  • 2 23Е4И5ШЩКСДЗ

    28 68 Отговор
    ТРЪМП Е ВЕЛИК ЗАЩОТО Е ГЛАВА И ЛИДЕР НА ВЕЛИКА НАЦИЯ .

    Коментиран от #14

  • 3 Давид

    52 30 Отговор

    До коментар #1 от "РепОбликанец":

    През социализма - беден наричахме човек , който си купуваше чисто нова трабанка ;) сега във твоето време - бедните са в кофите , там се возят цял ден и нощ . Но аз съм оптимист . Втори път на Америка няма да им се даде бонус като Горбачов . И пак ще си караме новите лади . Ти гледай брат и следи .

    Коментиран от #5, #10

  • 4 Бущата

    33 10 Отговор
    Как да гласуваш пред двама изкуфели? Аз няма да дам вот за никой, защото според мен и двете страни са супер изкуфели.

    Коментиран от #26

  • 5 бедняка милионер

    25 35 Отговор

    До коментар #3 от "Давид":

    Връщането на социализма искат само некадърниците които нищо не могат да правят и крадците които тогава освен да влачат от където могат и колкото могат друго не правеха. Ей за това копнеете вие соц носталгично плачещи нищожества.

    Коментиран от #16

  • 6 Dido

    38 7 Отговор
    Какво сте се зачекнали "капитализъм-социализъм" Въпроса е Тръмп луд ли е - да луд е и то много, да кукла на конци е, този човек няма акъл да слезе сам от самолета ако не му кажат къде е изхода, речника му е като на кравар от дивя запад! Тука тръгнали да ми се кланят на "великата нация"! Докато се кланяте я на САЩ я на Русия, ще си седите наведени с широко отворени бузки и ще се чудите кога ще ги стигнем или ....дали другия път поне ще ползват вазелин....гадно робско племе!!!!

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор

  • 8 НАСКО

    17 17 Отговор
    доналт тръмп е ПРОТИВЕН изкуфял старец. ДА, ДА, ДА.
    НАЙ-ПРОТИВНИЯ.
  • 9 НАСКО

    15 14 Отговор
    Ким Чен-ун Е ПРОТИВЕН СМОТАНЯК СЪЩО КАТО ТРЪМП. И ДВАМАТА СА СИ ЛИКА ПРИЛИКА.
  • 10 АБЦД

    18 17 Отговор

    До коментар #3 от "Давид":

    Да бе, ти помниш ли социализма или така си чувал? Аз го помня. Доста хора изобщо нямаха кола. Така че трабантите изобщо не бяха признак на бедност. Помниш ли Заз Сапунерка или Калинка (котоциклет с кожено "купе") - ей това беше за бедните и пак не са много бедни. А тия дето ровят по варелите в момента, повечето са луди, а не бедни. Имат пари да живеят без боклуците, но ходят да търсят "ценности".
  • 11 Грую

    8 1 Отговор
    Администрацията му едва ли, а за него не се наемам да твърдя!
  • 12 Толкова по въпроса

    21 4 Отговор
    Абе не знам през комунизма дали всички имаха коли а бедните дали са карали трабанти, ама знам че тогава си играехме по улиците и тук там имаше паркирана кола, сега през капитализма сме с 2 милиона по-малко като население а всичко е претъпкано с коли на всякъде, по улици, тротоари, наблъскани едни в други. Излиза, че през комунизма вероятно не повече от 5-10% изобщо са имали коли, ако приемем, че сега поне 70% имат коли.
  • 13 Б-29 Enola Gay

    15 6 Отговор
    Дано не дава Господ да видиш колко е изкуфял! САЩ са страшна империалистическа държава, ръководена от едър капитал и милитаристи. Начело е президентът им, но той изпълнява волята им. Разбира се, формално заповедта за удар е негова.
  • 14 Велика велика

    11 8 Отговор

    До коментар #2 от "23Е4И5ШЩКСДЗ":

    колко да е велика щом си запушва тоалетните в космоса и до там стига с руски космически кораби. Велика,а търси коалиция със западните си партньори срещу С Корея и Иран,които не се имат за велики но за това са с достойнство и не клякат пред осраните кравари. Не можеш да кажеш велик на някой,който няма заслуга за това.
  • 15 Сесерем

    7 12 Отговор
    Айде заминавайте за Северна Корея, не ни замърсявайте въздуха с пропагандни пръдни.

    Коментиран от #25

  • 16 Ако се мислиш

    11 4 Отговор

    До коментар #5 от "бедняка милионер":

    за малко умен би трябвало да знаеш,че комунизъм е най- високото ниво на развитие на човешкото общество така,че не знам за какво връщане назад казваш приположение,че не сме стигали до това ниво. Нещо като социализъм има в една Швейцария,но за комунизъм не може въобще да се говори. Сега навсякъде е див капитализъм,а в С Корея е тоталитаризъм от най-низше естество. Но въпреки всичко прочети хубаво и го осмисли последното изречение на Чхол,това адски много ни липдва....няма да ни отнемат силното чувство за самоуважение.......
  • 17 Дългият

    7 6 Отговор
    Изкуфял...отвсякъде...
  • 18 Мемфис

    3 5 Отговор
    Изкуфял, но далеч по-малко от стареца путкин!
  • 19 цачо

    5 2 Отговор
    Единият е наистина изкукал,другият пък я каже нещо,я са го гръмнале.

  • 20 Тил

    5 2 Отговор
    Американския данъкоплатец - културен, трудокюбив, но е длъжник на "гризачите" дето си пълнят хралупките с долари мноооого трильони долари ... И това е хубаво ??? Да бе да ... Някога в БГ при соца пак имаше крадци, търтеи и паразити, но народа бачкайки някак можеше да поддържа някакъв баланс. Сега баланс, стабилност ??? Да бе да...
  • 21 ишщк

    3 0 Отговор
    напротив.умен,находчив,смел, енергичен знаеш и можеш бизнесмен милиардер.не е да чака като нашите старци на пенсийката и да се мести от единия балкан на другия и да дреме с часове при личния лекар на мушафере . и хора пенсионери дето цал живот не са виждали по-вече от 300 лева ЗАПЛАТА в соца и реват че им е малко 600 лева пенсия сега а са им удържали по 10 лева пенсиони удръжки само навремето.
  • 22 До АБЦД

    0 0 Отговор
    Като ти чета коментара, лудия си ти повярвай ми...
  • 23 Тръмпи

    2 0 Отговор
    Етоя може да докара 3та световна. То нормално, цялата му нация са шизофреници нормално да си изберат най-голямата откачалка. Една голяма илюзия е америка. Бил съм там видях йм пластмасовия начин на живот. Заблуда и живот на заем.....
  • 24 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    бооооже ....!Знаете ли ,че в зората на своето създаване САЩ са ФАКЕЛЪТ НА НАДЕЖДАТА И СВОБОДАТА!!!/ не на ,,правата на човека!!!!!?И затова ФРАНЦИЯ!!!!им подарява статуята на свободата ,А РУСИЯ ИМ ПОМАГА срещу Англия....!!!!!Представяте ли си как се е изродила Америка,щом НАЦИОНАЛИСТЪЪТ Тръмп губи!!!!!!спрямо СЕВЕРНА Корея!!!!!!!/за Северна Корея си имам ПОЛОЖИТЕЛНО мнение/
  • 25 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Сесерем":

    тоя педуин ще го утрепя!!!!!Той ,изобщо НЯМА ...,,,силно чувство за САМОУВАЖЕНИЕ ,мощ!!!!/... и разум!!!!!!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта