Last news in Fakti
18 Ноември, 2019 7047

Страшно ли е да си общински съветник?


  • Атанаска Дишева Член на Висшия съдебен съвет Г-н Гешев ми каза: "Поздравявам ви, г-жо Дишева - пред вас стои блестяща политическа кариера. От вас ще излезе прекрасен общински съветник.“ Попитах - заплашвате ли ме? А той каза" Не, не!" и се изсмя... Усещането ми от думите на г-н Гешев към мен бе за заплаха. Начинът, по който беше направено изказването му, препратката бе недвусмислена, маниерът и начинът, по който ми се изсмя накрая ме накара да се почувствам така.
  • Иван Гешев Избран от ВСС за главен прокурор Г-н Лозан Панов, г-жа Атанаска Дишева и г-жа Олга Керелска говориха политически на пленума на ВСС. Затова изказах предположение пред г-жа Дишева, че вероятно може да направи добра политическа кариера. Аз като приключа кариерата си на прокурор, бих се радвал да продължа като общински съветник. Подозирам, че ако ѝ бях казал "Добър ден", щеше да го види като заплаха.

    742 гласа
    83%
    17%
    147 гласа

Коментари

  • 1 Сиромаха

    32 9 Отговор
    Може да Е страшно но ПАРАТА е добра!!!!!!!!!!! Струва СИ с други думи!!!!!!!!!!!!
  • 2 ИВАН

    91 6 Отговор
    Има една друга ПРОКУРАТУРА, която разследва унищожението на една държава, геноцида над един народ и съм сигурен, че такива мутри и убийци ще си получат заслуженото

    Коментиран от #9, #19, #24

  • 3 ТРОПЧО

    12 19 Отговор
    ТаКА ТРЯБВА С ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩ И НЕЩАТА ЩЕ СЕ СЛУЧАТ
  • 4 добър ден

    94 10 Отговор
    Бях пуснал телевизора, но случайно без звук. Тогава се улавят детайлите. Показаха го как влиза в някаква сграда, след като го избраха втория път. Видях изражението му, погледа му, походката му, видях какво искаше да каже на "тълпата", но без думи. И ми стана ясно.
  • 5 6оро6 ми е името

    20 64 Отговор
    Дишева e готова за кариера в проДАй БЪЛГАРИЯ!!!
  • 6 инчхай

    53 8 Отговор
    каква политика сънуваш бе гешефт ти си политическото назначение гербери,всички началници на служби са на заплата и пенсия гадини

  • 7 баба меца

    50 7 Отговор
    това е поредният ученик и лакей на ББ той се обградил с верните си послушници и затова се перчи
  • 8 Алеко КАН

    51 6 Отговор
    15% Мутри - управляват 85% народ - общо заедно насрани от страх!
    Към смелите от народа - КОГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ НА ПРОТЕСТ?!
    ВЕЧЕ НЕ ВИ ЛИ ДОДЕЯ - ИЛИ СПАНЕТО , МЪРЗЕЛА И ОВЧЕДУШИЕТО - ВИ Е НЕЗАМЕНИМО?!!!
    ДОВЕЧЕРА ВСИЧКИ СЪС СЕМЕЙСТВАТА 18 00 ЧАСА НА ПРОТЕСТ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА - ИНАЧЕ ЩЕ ВИ НОДАТ КАКТО ОСМАНЛИЯ НЕ ГО Е ПРАВИЛ!!! ИЛИ ЩЕ МРЕТЕ БЕЗ ДЕЦАТА СИ ДО ВАС!!!

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Българан

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "ИВАН":

    Чул те Господ!
  • 10 Българан

    12 5 Отговор

    До коментар #8 от "Алеко КАН":

    Ами, поведи ни, Алеко! Нещо и един българо-мохамеданин да направи за земята, която населява заедно с овците!
  • 11 Българан

    7 5 Отговор

    До коментар #8 от "Алеко КАН":

    Ами, поведи ни, Алеко! Нещо и един българо-мохамеданин да направи за земята, която населява заедно с овците!
  • 12 агент08

    28 5 Отговор
    Вече мафията си има и прокурор!
  • 13 Стефан

    28 5 Отговор
    Защо избират за главен прокурор човек който е учил право в школата на МВР в Симеоново, правото което за учили там НЯМА НИЩО ОБЩО с правото което се учи в СУ, ЗАЩО от толкова добри юристи и ДОКАЗАНИ в професията си хора не са номинирани за този пост, нима професор Огнян Герджиков не става,ами Михаил Екимджиев не става, стават и още как,НО ТОВА Е ИЗБОР на Борисов и НИКОЙ ДРУГ, но ще дам съвет на Гешев, внимавайте защото накрая ще си избършат ръцете с вас, примерите са много, но ще ви дам два - Цветан Цветанов, и Пламен Георгиев.

    Коментиран от #15

  • 14 Юрист

    10 3 Отговор
    Целта е всички да се страхуваме. Този метод работеше преди, работи и сега. Примери: Сталин, Хитлер, Кимчо, Иран, Венецуела и т.н, т.н......

    Коментиран от #20

  • 15 Данаилов

    3 9 Отговор

    До коментар #13 от "Стефан":

    Стефане,Стефане-ти пък как се изцепи--Герджиков и ЕкимджиевлЕдиния Гъзолизец Храбър,другияСоросоид отворен.Не случайно авер на Дишовица-а че изказванията бяха политически, а не юридически-б.а. - на великолепната четворка е видно за всички.Проблема е че не са техни , а от маргиналите на Куцкова,Костова,Атанасов и др. дето се крият зад тях и абревиатурата Съюз на съдиите оглавяван от стари номенклатурни кадри с членска маса от два файтона хора.Съюза на жилетките-интриганти рушащи съдебната системалВинаги са имали по четири във ВСС-предишния път Калин Калпака сега Лозан Глупака.
  • 16 ввееееее

    9 1 Отговор
    уж не искаше да е главен прокурор
  • 17 Апаратчик

    7 0 Отговор
    Трябваше да направят главен прокурор Гонзо Иванов-Христо ,ама той не си плаща членския внос.Или Йода-ченгето Атанас-ушите му пораснали от слушанелИли някой друг от проДАЙ БългариялЧе какво му е лошото да си общински съветник?!СвинчоМетодиев как стана?!Друг е въпроса че много симеонвоци и ченгета ни оглавиха....
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор


  • 20 Populist

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Юрист":

    От какво и кого се страхуваш,бе умник.Ако се страхуваше,нямаше да се изхождаш словесно...
  • 21 krasen

    4 0 Отговор
    eeee taka li 6te razdava6 pravosadie ....mn se zehte na seriozno a naroda e tarpeliv no vnimavaite
  • 22 ххх

    7 1 Отговор
    Соросоидите и гербаджиите са се хванали гуша за гуша в този ВСС. В предишния бяха дупе и гащи до едно време.Гербаджиите обаче ги прецакаха ,защото държат властта.Не отчетоха обаче,че преядоха с власт и скоро кръв ще повръщат.Натикаха си хора навсякъде в прокуратурата ,в съда и си мислят ,че са хванали оня за шлифера!Обаче не са познали .Ще бъдат изстъргани от системата ,още малко ,до пролетта!
  • 23 Опа

    9 1 Отговор
    Управляват ни долни престъпници и ченгета! Без морал и съвест.
  • 24 сори майна

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "ИВАН":

    Хубаво, вярвам във възмездието!!! Това от горе! Обаче..знаеш ли как ми се ще маалко да го поодменя този от горе! ДА ГО ПООДМЕНИМ, мн,ч. САМО ТАКА ЩЕ СТАНЕ И ЩЕ Е СПРАВЕДЛИВО, че може пристрастен да ме нарекат!
  • 25 Алфа Ромео

    4 0 Отговор
    Господина на снимката е ...сен тип, познавам хората по думите, интонацията, погледа, жестовете, мен поне не може да ме излъже.
  • 26 Р Овч

    2 0 Отговор
    Никак не е страшно ,страшно доходоносно е ,сама ще се убедиш .Ако е страшно няма да се натискат най големите измамници да стават общински съветници .......в услуга и за благото на хората да работят денонощно
  • 27 резервист

    0 0 Отговор
    В България вече без да се крие действа прокурорска мафия! Умишлено противопоставяна на съда и използвана като тояга за неудобните, тя вече започва да действа и самостоятелно. Така ли няма други амбициозни хора в средите на правораздаващите органи които да се кандидатират за поста главен прокурор ? Или на всички са им скръцнали със зъби да си траят! Само нагъл, с ниска култура човек може да си позволи такова безпардонно отношение към хората които стоят по-високо от него в йерархията че и по време на избирането му за нещо си. Ако г-жа Душева става за общински съветник за какво стават гласувалите за? Бузгръбначни послушковци! Гласувай - ръкопляскай! Ръкопляскай - гласувай! Да ви звучи познато?

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта