Last news in Fakti
24 Август, 2019 9007

Mercedes GLE или BMW X5?


  • GLE Mercedes-Benz Въпрeки cмянaтa нa пoкoлeниятa, Mеrсеdеs-Bеnz GLЕ зaпaзвa cвoятa изнaчaлнa кoнцeпция, нo нaрeд c тoвa притeжaвa и oт вcички дизaйнeрcки рeшeния, приcъщи зa нoвитe SUV-тa нa германската премиум мaркa.
  • X5 BMW Фaкт e, чe вcякo cлeдвaщo пoкoлeниe нa BMW X5 дo тoзи мoмeнт ce прoдaвa пo-дoбрe oт прeдхoднoтo. Ceгa нa хoд e нoвaтa гeнeрaция нa мoдeлa, oбoзнaчeнa c индeкc G05, кoятo прeдcтaвлявa изцялo рaзличeн aвтoмoбил.

    622 гласа
    56%
    44%
    480 гласа

Коментари

  • 1 Pfff

    86 11 Отговор
    И двата не съответстват на стандарта в България. Това е като да си сложиш балната рокля с камъни Сваровски, за да отидеш на прием в прасешка кочина...После се чудят защо хората ги гледат като живи банкноти...отидете в Монте Карло и си мерете трибуквието там.

    Коментиран от #6, #9, #31

  • 2 Казах

    55 5 Отговор
    Трябва човек да е по добър, смирен по прибран. Никога да не загубва човешкото в себе си.
  • 3 волен сидеров

    26 48 Отговор
    беемвето е висока кола само за пътя ,нищо повече,а мерцедеса е 4х4 за на всякъде.а кой е по красив е въпрос на личен избор.предимството на мерцедес е по голямо в случая.
  • 4 Фул Макс Верстапен

    50 7 Отговор
    Колкото и пари да има човек трябва да се знае че е гост на тази Земя. Рано или късно си отива и само доброто остава от него.
  • 5 Фул Макс Верстапен

    27 3 Отговор
    Когато човек е във вътрешен мир със себе си той обича и останалите хора.
  • 6 Така е

    51 6 Отговор

    До коментар #1 от "Pfff":

    Много точен коментар, наистина. Много ме кефи като видя някоя кола за по над 100к в българска обстановка. Например земеделец с със скъпа кола паркирана на натрошен асфалт до полуразрушен краварник и отстрани някой ръждясъл Зил.

    Коментиран от #19


  • 7 Мустафа

    19 2 Отговор
    И двете !
  • 8 електорална 1

    51 12 Отговор
    Като видя такава кола с българска регистрация и с подбиран номер ми става ясно, че вътре е цървул, който благодарение на политическата система и негови покровители ме е обрал и затова аз карам таратайка.

    Коментиран от #14, #15

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор

  • 10 Мужик

    7 7 Отговор
    Някой няма ли да похвали УАЗ или Нива?

    Коментиран от #12, #32

  • 11 Random

    14 12 Отговор
    Не че Мерца е лош, ама последните им модели са леко грозни отвътре, пък и са повече комфортни. Бих взел Алпина Б5, ама в случая Х5. Хубав отвътре и отвън, с добри двигатели(6-цил.поне, осмаците нещо не са много надеждни, на познат 750Li, на два пъти в сервиз за смяна на двигател, но шестаците нямат грешка)
  • 12 Random

    15 11 Отговор

    До коментар #10 от "Мужик":

    Където минат Уаз и нива, тия паркетници могат само да си мечтаят. Иначе на магистралата много ясно че немците са по-добри.
  • 13 Random

    12 4 Отговор

    До коментар #9 от "Емил":

    Айде, айде, ходил ли си по селата? Видял ли си на какво приличат? Иначе тия от октопода са с последни модели джипове. И какво намесваш Русия? Ходи виж в източна Русия какви пътища имат на гугъл стрийт вю.
  • 14 Random

    28 7 Отговор

    До коментар #8 от "електорална 1":

    Има хора със съвсем легален бизнес които имат достатъчно пари. Ама е по-лесно да се плюе отколкото да работиш...

    Коментиран от #29

  • 15 Тони

    14 6 Отговор

    До коментар #8 от "електорална 1":

    По-добре вероятно да си необразован, некадърен и мързелив. Не, че някок те е обрал

    Коментиран от #28, #30

  • 16 йьйь

    9 3 Отговор
    гроздето е кисело
  • 17 Toko

    6 7 Отговор
    И двете чадо , и двете ! А разни човечета да си карат хондичките и дачийките .... да са в унисон с реалността :) Боже колко глупост се е изляла само за има нема десетина поста .
  • 18 дявола

    7 7 Отговор
    И двата не струват
  • 19 Земеделец

    12 9 Отговор

    До коментар #6 от "Така е":

    Един земеделец който обработва десетки хиляди декара земя и си е стъпил на парите на какво трябва да се вози ? Той е нормален предприемач , със сериозен бизнес , както всички останали нормални хора занимаващи се с бизнес , и са успели да постигнат нивото, за да си купят такъв модел автомобил. А ти какво всъщност искаше да кажеш , заедно със оня плиткоумец от първият пост. Да яздят магарета може би ? Бе може ли да сте толко прости примати ??

    Коментиран от #20, #27

  • 20 Един друг

    12 2 Отговор

    До коментар #19 от "Земеделец":

    Да се вози на пикап, примерно, както правят нормалните земеделци по света. Тези твоите хиляди хектари са нищо - в Англия, САЩ и т.н. средна семейна ферма е хиляди акри и това не е голям бизнес, нито повод за купуване на скапани надценени немски тенекии. Като има излишни пари от субсидиите, да купува земя, оборудване и т.н, а най-добре да инвестира в хора, щото не остана кой да работи тук, заради ниските заплати. Средно работещите в земеделието взимат около 800-1000 кинта и толкова и работят, за да може "големият латифундист" да кихне 200 000 за танекия, която след 3 години ще струва наполовина. Ако не бяха директните плащания, друг път щяха да карат такива коли "земеделците", а смисълът на тези субсидии не е да купуват тенекии, а да развиват земеделието в България. А то една земеделие - масово се мятат на борсови култури и първични суровини с най-ниска принадена стойност, но с висока оборотност и които изнасяме по света, а после внасяме всичко, в което има поне малко технологии. Виж западните земеделци и машиностроители какво карат и ги сравни с нашите ганювци.

    Коментиран от #23, #24

  • 21 Дедо1

    3 4 Отговор
    Мерцедес ......, и останалите коли
  • 22 Mpowered

    2 4 Отговор
    BMW X5 с двигател реактивен!
  • 23 Баш земеделца

    3 6 Отговор

    До коментар #20 от "Един друг":

    Ние не можем да се сравняваме със американски земеделци по понятни причини. Там има ниви колкото половин България. А един земеделец има и ПИКАПИ и трактори и комбайни , има и автомобили .... Субсидии се взимат в цял свят , но тук са най малки. А ти си доста ограничен умствено човек (примат) и мисленето ти се свежда до иедение и срание ! Аз не бих ти ДАЛ и 560 лв заплата !!! По простата причина ,че заплатата се заработва а НЕ СЕ ДАВА !!! Автомобили от такава величина като покапи, джипки , суфове не се вместват в капацитета на твоят пейджър :) Ай със здраве ...

    Коментиран от #25

  • 24 той

    0 3 Отговор

    До коментар #20 от "Един друг":

    Ганьо !!! Пише се Ганьо !!! Ганю е баща ти .... Всезнайко ! Е за това ще взимаш минималната заплата където и да отидеш по света !

    Коментиран от #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор

  • 26 Един друг

    9 0 Отговор

    До коментар #24 от "той":

    Ганьо е героят на Алеко, а Ганю си е селско име, ама ти толкова и си виждал село. Както има Теньо, има и Теню. Ей, ти още един пример - видният "земеделец" - Миню Стайков. Ама така сте минювците - скачате да поправяте другите, а самите вие сте криви. Кажи му на Миню, че името ме ну се пише така, ами се пише Миньо. То и Ветко Арабаджиев е Вълчо по паспорт, та там "сгрешените" букви са още повече. Селтак до селтака, мила моя майно льо...

    Коментиран от #40

  • 27 ТКЗС

    10 0 Отговор

    До коментар #19 от "Земеделец":

    Нищо не казваш за точенето на еврофондовете с измислени проекти. Плащат на онези, които им одобряват проектите. Нищо не казваш за субсидиите на засети площи и зарязани след "усвояването на парите". Като са ни толкова добри земеделците защо цените на хляба, зеленчуците, плодовете и месото са толкова високи? Хайде недей да мислиш, че хората пасат трева.
  • 28 електорална 1

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "Тони":

    Не ме познаваш. Това, което ще ти кажа няма как да го докажа. Образован съм, кадърен съм и съм работохолик. Не съм хитрец и гъзолизец. Лично познавам цървули с подобни возила. Знам как си къртят парите. Знам и колко багаж имат в главите си.
  • 29 електорална 1

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "Random":

    Работя на три места, плащам данъци и на трите, храня цигани с фалшиви телкове и не съм забогатял. Може би трябва да почна да обикалям кафенетата със скъпа кола, да ходя на Малдивите, да точа еврофондове и тогава ще бъда с легален бизнес. Ако легалният бизнес е печеливш, трябва да си плащаш нагоре, иначе оставаш без него.

    Коментиран от #38

  • 30 Земеделец

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "Тони":

    Или си "земеделец" или хич не си в час, да не те обиждам. Ако не си "земеделец" ще ти обясня как става схемата. Навремето си събрал земя от селяни. Получаваш субсидии. Плащаш едно торбе с пари на онези от фонд земеделие и получаваш милиони за проект. Регистрираш скъпото возило на фирмата. Пак "правиш" проект. Пак милиони. Майка ти "прави" проект - още половин милион. Някой ще рече - голяма работа, парите идват от ЕС. Но парите в ЕС се събират от нас. Сега разбра ли как става ограбването ни?

    Коментиран от #33

  • 31 Монте Карло

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Pfff":

    Ако отидеш с някоя от тия двете в Монте Карло ще си като клошар.

    Коментиран от #35

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор

  • 33 Един друг

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "Земеделец":

    Само пропусна да кажеш, че немската тенекия задължително трябва да е дизел, за да ползваш „Помощ под формата на отстъпка от стойността на акциза върху газьола, използван в първичното селскостопанско производство“ като й сипваш нафта, дето уж е за трактора...

    Коментиран от #36

  • 34 Pffff

    3 0 Отговор
    Който разбрал, разбрал. Драги дрОгари "земеделци" и мечтатели-Живи и Здрави да сте, за да си харчите субсидиите или там каквото както ви е уместно, бОли ме за вас. Рано или късно на летящите в облаците и цепещи се от стандарта...стандарта им го нацепва без причина. ПП: Най-ниската каста на обществото(кочияши, файтонджии, "земеделци", селяндури) да си позволява да се държи зле с другите понеже разполага с повечко сиренце...Хаха, това няма да продължи вечно.
  • 35 Pffff

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "Монте Карло":

    Така е, но по-добре хората да те вземат за техен клошар отколкото за чужд крадец. Не знам защо, но някак си по им отива на чергата там отколкото тук.

  • 36 Земеделец

    4 0 Отговор

    До коментар #33 от "Един друг":

    Прав си, забравих. В стопанския двор на зърнара има цистерна за нафта. Там зареждат колите на зърнара, жена му, децата му и съдружниците с техните семейства.
    Лошото е, че никак не е смешно, а жалко, и народът си трае. ДАНС, БОП, Икон. полиция също. Но откъде тръгна тя - от БМВ и МБ, пък докъде стигна.
  • 37 гощо

    2 3 Отговор
    Тук спор няма! Мерцедес от 15г насам е страшен трошляк и не е това което беше за ОГРОМНО съжаление! Освен това БМВ-ето е и по красиво в конкретният случай!
  • 38 Random

    1 2 Отговор

    До коментар #29 от "електорална 1":

    Ми не те знам какво работиш, ама знам за хора които се занимават с биопродукти и си имат пари, тия в селото мрънкат че не им била чиста работата, а си им е чиста. Много завист и много злоба има
  • 39 Гост

    1 1 Отговор
    Мерца по ма кефи
  • 40 той

    0 2 Отговор

    До коментар #26 от "Един друг":

    Аз за ганЮ не съм чел . Чул съм и съм видял неграмотковци дето сутрин по тъмни зори апват тестени закуски, викат им банички, и ако им предложиш сандвич с луканка не го искат ! Не защото не го харесват а защото им е ''кисел'' Та и с тия двата автомобила е такава работата.... Нали така ГанЮ

    Коментиран от #41

  • 41 Един друг

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "той":

    Ти много неща не си чел - то е видно. Това за баничките и сандвичите е някаква слаба алегория от твоите среди на сутрешни банички, шкембе чорба и бахур. Не съм писал "бай ганьовци", а "ганювци", но ти си правиш някакви асоциации и бързаш да покажеш колко си невеж и ограничен, като скачаш да поправяш някого, за когото грешно смяташ, че греши. Поредният с баналнитете фрази "гроздето е кисело", "кеф цена няма" и прочее досадни сентенции. И аз сутрин не ям сандвичи, нито на обяд, нито вечер, защото тези сухоежбини с колбаси са изключително вредни, а такива като теб си мислят, че "ми е кисело". Муай суджук с парцуца и "живей".
  • 42 toj

    0 0 Отговор
    Ами тогава си вземи горчица , сложи ци на устата,че ще ти направя ход дог !!! ГанЮ

    Коментиран от #43

  • 43 Един друг

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "toj":

    Теб като малък така ли са те лъгали по парковете батковците, бре?! Ти това ли си мислиш, че е хот-догът? Да не питам на кое казваш "сандвич с луканка", че кой знае какви педофилски истории ще чуя от теб. Да те светна - не си ял никакъв хот-дог, ами си бил жертва на блудство и всичките ти представеи са изкривени, в следствие на това.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта