Last news in Fakti
18 Август, 2019 5476

Пагубен ли ще е Brexit без сделка?


  • Борис Джонсън Премиер на Великобритания Тези, които се опитват да спрат Брекзит, са се заели с ужасна колаборация. Корбин иска да анулира референдума и да води дебат за Брекзит години наред. Аз съм поел ангажимент да водя нашата страна напред и да я изведа от ЕС до 31 октомври.
  • Джереми Корбин Лидер на Лейбъристката партия Брекзит без споразумение ще бъде пагубен. Правителството няма мандат за Брекзит без споразумение. Поради това възнамерявам да внеса вот на недоверие в първия възможен момент, когато сме сигурни в успеха му.

    71 гласа
    15%
    85%
    383 гласа

Коментари

  • 1 ФАКТИ

    54 10 Отговор
    Ми - за ангичаните ще е пагубен ! Ама ,като са такива идиоти и си избраха един (истински) идиот да приключи с хилядолетната Британска империя - нека им е честито . Прочее ,скоро ще посрещнем независимите Шотландия , Северна Ирландия и Уелс в ЕС.
  • 2 неутрален

    25 48 Отговор
    Брекзит ще бъде пагубен единствено за ЕС ! Това ще бъде началото на края му !

    Коментиран от #5

  • 3 321

    29 3 Отговор
    Боли ме кора за интилизите!
  • 4 Емил

    11 5 Отговор
    Това "блондинките" при мъжете било по-страшно, отколкото при жените! Путин блондин ли е?
  • 5 Емил

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "неутрален":

    Това е надеждата на Москва и САЩ, ама подобни диверсии (Гърция, Кипър, Орбан, Италия в момента, Каталуня...) само заздравяват ЕС!
  • 6 до Емил

    12 3 Отговор
    Тоо,Тръмп е първи брюнет ,де! И те така!
  • 7 потребител

    16 5 Отговор
    Ще бъде много,ама много по-болезнен за ЕС,защото ще лиши шепа европейски бюрократи от милярдните вноски на Англия,с които пияници и др. като Юнкер се разпореждат безконтролно!
  • 8 Пешо

    12 4 Отговор
    Голяма работа е българина той разбира от всичко но винаги е гола вода.
  • 9 ЕльоментА

    4 3 Отговор
    Изненадващо тъпи избори правят ингилизите последните 15 годни. От времето на Тачър нямат читав политик.
    Ще си го натикат яко в белите дуп@ри!!!
  • 10 ngh

    3 3 Отговор
    Със сигурност ще има трус първите месеци. Впоследстие всичко зависи от начина на управление в новите условия. Много е вероятно послетрусовете да продължат даже и да се стигне до отделяне на Сев. Ирландия и Шотландия. Това би бил желан резулат за върхушката на ЕС. Един вид като предупреждение за евентуални последователи.
  • 11 Русенец

    3 2 Отговор
    Няма да е пагубен. Британската империя е в пъти по-голяма от ЕС. Това е единствания шанс на Англия да се отърве от немска окупация в лицето на бюрократичния и много лошо управляван ЕС !
    Германците доказаха , че са най-слабите управленци в съвремената история, нито Хитлер, нито сега ЕС успяват да постигнат стогодишната им мечта.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта