Last news in Fakti
03 Май, 2024 3618

Ще има ли обединение в ляво?


  • Корнелия Нинова председател на БСП Обръщаме към онези наши бивши членове на партията, напуснали и създали свои субекти: Върнете се в БСП и подновете членството си. Заповядайте обратно, за да използваме капацитета си и да търсим обединение и сила вляво.
  • Мая Манолова лидер на "Изправи се! БГ" Докато, за съжаление, Нинова е председател на голямата партия вляво, няма да има обединение на лявото, не заради личностния проблем, който създава, а заради вождистките настроения, в които всички останали са миманс, а решенията се вземат еднолично.

    66 гласа
    22%
    78%
    232 гласа

Коментари

  • 1 Много вожд, малко индианец

    40 8 Отговор
    И двете са от едно тесто, с големи амбиции и с големи виждания за собствената си важност. Такива не трябват на никой народ и на никоя партия, но няма да седнат с плетката със сигурност.
  • 2 Камен

    12 6 Отговор
    За да има обединение (това е належащо)лидерите на всички леви формации цледва да отстъпят лидерскитепозици (место.Проявете пазум!за левите пето само)на консенсусни лица.Само и единствено така ще се измъкнете от позорнот

    Коментиран от #5

  • 3 Аре

    19 8 Отговор
    У лево ,то пък едно лево ,кое им левото ,чи са обърках
  • 4 Недев

    23 8 Отговор
    Точно така.Мая е права.Корнелия се е запънала,като магаре на мост.Изживява се,като собственичка на БСП все едно е “Техноимпекс”.Да ама не е.Истинските леви хора рано или късно ще се съберат и ще сложат на мястото й Нинова.Къде ли?На бунището на историята,но тя ще завлече и партията,а това е престъпление.
  • 5 Каменчо

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Камен":

    Нищо не ти разбрах ,недей от сутринта да пиеш
  • 6 Хитрато

    15 5 Отговор
    То бива бива хора с наднормено тегло да управляват БСП , ама това Политбюро цялото е за др.Емилова.

    Коментиран от #14


  • 7 Свиленски

    18 5 Отговор
    КАКВО ОБЕДИНЕНИЕ ДА ИМА КАТО ТИЯ ДВЕТЕ СЕЛСКИ ПРЪЧКИ НЕ МОГАТ ДА ДИШАТ В ЕДНА СТАЯ ЗАТВОРЕНИ ЗАЕДНО!
  • 8 Свиленски

    20 5 Отговор
    Нинова е захапала КОКАЛА КАТО ПУТБУЛ И НЯМА ПУСКАНЕ !

    Коментиран от #15

  • 9 Терариум!

    12 1 Отговор
    Представяте ли ди всичките съскащи гадини в една лодка- Биволицата от Крушево, Сигането от Синдикатите и Сестра Галева!

    Коментиран от #10, #12

  • 10 Свиленски

    12 4 Отговор

    До коментар #9 от "Терариум!":

    И ТРИТЕ СА ПАРАЗИТИ ТАКА ЧЕ ТЯХНОТО ОБЩО СЪЩЕСТВУВАНЕ Е НЕВЪЗМОЖНО!
  • 11 Майк Алън Патън

    12 3 Отговор
    В цялата тази суматоха и каша , се вижда нещо много важно и то е , че БСП е що годе демократична , полу-плуралистична и малко тоталитарна партия / за разлика от почти всички други / !
    Ха сега си представете някой от ГЕРБ или ДПС да каже , че началника му е ВОЖДист ! Да сте чули мнение различно от това на ВОЖДА ? Да сте видели някоя пионка да мисли РАЗЛИЧНО от това , което казва и мисли ГЛАВНИЯ ?
    Звучи абсурдно , но се оказва , че е истина !
    Няма и чуете , нито да видите !
  • 12 ЗЕЛЕНчук

    9 4 Отговор

    До коментар #9 от "Терариум!":

    Почти като едно гнездо с оси са , прав си , напълно !
    Но пък и си представих в една лодка Бойко Тиквата /с прякор Тулупа/ , Делян Шиши /с прякор Шопара/ и......не ми стана по-леко , радостно , приятно , щастливо и доволно ! При цялото тегло на тези мъжаги , има силна опасност лодката да потъне.Ако някой от тях мръдне , лодката може и да се обърне. Все възможни опасности и рискове.
    Та.....кое е по-малкото ЗЛО ? Защото добрър вариант , в цялата тази политическа флора и фауна , АЗ НЕ ВИЖДАМ !
    А вие ?
  • 13 КОМЕНТАР

    5 3 Отговор
    МЛАДИ КРАСИВИ УМНИ ДАЛНОВИДНИ ПОЛИТИКАНИ
  • 14 КарабасБарабас

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Хитрато":

    Как ли ще коментираш тогава масата , тежестта и килограмите на видните нашенски юнаци и водители - Бойчо от Банкя и Делян от ДПС ? Сигур доктор Емилова с писъци би бягала от тях и то , не защото не може да ги втали , а поради реалния риск да не бъде изядена и погълната от ненаситните им туловища !
    Дай ми твоя спец.коментар по формите и обемите на телата !
  • 15 свиреп ОХЛЮВ

    7 3 Отговор

    До коментар #8 от "Свиленски":

    Вижте обаче Доган и Бойко какви са толерантни и не искат никаква власт ! Дават я на своите хора , щото са щедри и ларж. Иначе как Мария Габриела и Главчо биха били някакви фактори - премиери. Или пък Доган как подхвърли кокала на Карадайъ , Шиши , Джевдет Чакъра !
    Чудесия направо и парад на ДОБРИНАТА !
  • 16 Член на БСП

    6 1 Отговор
    Не разбрахте ли, че докато Нонова е начело на БСП, то тази партия няма бъдеще. След като Нинова гушне букета, то тагава може да се говори за нвкакъв възход на БСП. На най-добре е БСП да се закрие като партия защото от нейните челенове нищо не става.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор

  • 18 българин 777

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "КЪДЕЕ АБВ - РУМЕН НАРКОТИКА":

    той няма смисъл да продължава каквото и да било толкоз е напред с матрияла че на обикновения бг му трябват около 1500 живота
  • 19 Никси

    2 0 Отговор
    дърти пръчки , жадни постоянно за власт ,няма ли млади и образовани хора ? , Корнела мажът и е един от бордовете на директорите в Лукойл при Валентинчо Златев , синът и гастролира в Америка , а пък тя иска да лапка кинти от дъжавната софра , като ми пееш пеньо пенкеле , вече никой не те слуша , нищо че заблуждаваш хората с твойте компромати и думи , другата сестра Галева , същата като две капки вода , от една школа са и двете а се ритат като магарета не като атове една друга за пред народа тая галевата с Ачо Наиденов още ли живее или и теглил дуспата отдавна , не мога да разбера защо се натръсквате като не ви харесват хората , това БСП не е като предишното , щом си лупкате кьофтетата заедно в столовата на народното събрание с другите партий , не ми гавари на Руский таварищ , а се постоянно плювате за сайр пред народа в пленарна зала , трябва да има смяна на караула крайно време е , защото живота си отива , а какво да кажат младите поколения след наз , 34 години демокрация и в държавата апсолютно никакъв напредък в икономически и социялен план , да не говорим за медицинския и образователния , там нещата са още по сурови , нали сме в европа , Румънците ни изпревариха по всички показатели , а наз са ни опредеюили като картата на България като wc , наще европеиски уж приятели на ужким !!!.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към конфликта